Turkish Kiymali Pide یک نان تخت اصیل ترکی است که با گوشت بره یا گوشت گاو مخلوط با فلفل، پیاز و گوجه فرنگی مخلوط شده است.
آنها به شکل بیضی بلند شکل می گیرند و به طور سنتی در اجاق چوبی پخته می شوند.
خبر خوب این است که دستور پخت پیده من توضیح می دهد که چگونه این نان ترکی خوشمزه را در خانه بدون نیاز به اجاق چوبی بپزید!
پرش به:
Pide چیست؟
پید یک نان تخت خوشمزه، ساده و سنتی ترکی است که یک میان وعده محبوب است که در نانواییهای پیده با اجاقهای چوبی خروشان در سراسر کشور پخته میشود.
خیلی شبیه گوزلمه (پنکیک ترکی) و آرایس (پیتای شکم پر گوشت) اما بسیار نرم تر است و به جای تابه در فر پخته می شود.
پید به عنوان پیتزای ترکی نیز شناخته میشود و با مواد رویه/پرکننده مختلف عرضه میشود.
محبوب ترین نوع گوشت بره یا گوشت گاو چرخ شده است که در ترکی “کیمالی پیده” نامیده می شود.
می توانید مقداری پنیر کاشار یا یک تخم مرغ برای دادن اضافه کنید طعم و بافت بیشتری دارد!
انواع پید و تاپینگ های محبوب
کیمالی پیده محبوب ترین نان ترکی است که روی آن گوشت چرخ کرده، فلفل، پیاز و گوجه فرنگی می ریزند.
گزینه ها و تغییرات دیگر تاپ پید عبارتند از:
Kusbasili Pide (بره Pide)– گوشت بره ریز خرد شده با فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و ادویه جات مخلوط شده است.
Peynirli Pide (پنیر پنیر) – پنیر فتا خرد شده معمولاً با پنیر حلومی یا کاشار مخلوط می شود و در صورت تمایل با یک تخم مرغ تمام می شود.
پاستیرمالی پید (پید گاو خشک شده در هوا) – گوشت گاو خشک شده در هوا و پنیر کاشار با یا بدون تخم مرغ.
کارادنیز پیدسی – کارادنیز پیدسی نوعی پید ترکی است که با فیلینگ ساده و خوشمزه از گوشت چرخ کرده گاو درست می شود. ، پیاز و ادویه جات ترشی جات.
اینها محبوبترین و سنتیترین تاپینگها هستند، اما میتوانید از تخیل خود استفاده کنید و برای سفارشی کردن آن، پرکنندههای ترکی خود را با پرکنندههای مورد علاقهتان پر کنید.
نوعی نان ترکی نیز وجود دارد که به طور سنتی در ماه رمضان پخته میشود به نام نان پیده ترکی – Ramazan Pidesi که به صورت ساده با کنجد روی آن پخته می شود.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
میتوانید با دستورالعملهای گامبهگام، تصاویر و یک آموزش ویدیویی کوتاه، نسخه خانگی خود از کیمالی ترکی پید را بهراحتی بسازید.
می توانید باقیمانده ها را تا 3 ماه منجمد کنید.
Pide همه کاره است، شما می توانید نسخه خود را با رویه های مختلف مانند پنیر، سبزیجات، تخم مرغ، یا گوشت پخته شده ایجاد کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
آرد سفید قوی – به آن آرد نان قوی نیز میگویند. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد که باز کردن آن را راحت تر می کند.
مخمر – در صورت تمایل از مخمر خشک سریع یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مخمر تازه باید مقدار آن را دو برابر کنید.
گوشت چرخ کرده یا بره – از گوشت گاو یا بره یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. سعی کنید و از گوشت چرب با حداقل 15 تا 20 درصد چربی استفاده کنید. گوشت چرخ کرده گوسفند به طور طبیعی چرب است، اما اگر از گوشت گاو یا مخلوط استفاده می کنید، مطمئن شوید که گوشت چرخ کرده شما بدون چربی نیست. اگر فقط گوشت گاو بدون چربی دارید، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید تا به خمیر بچسبد.
فلفل سبز ترکی– یکی از محبوبترین فلفلهایی است که در آشپزی ترکیه استفاده میشود. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. همیشه قبل از استفاده از آنها تند بودن را بررسی کنید و اگر پید خیلی داغ نمی خواهید از فلفل یا فلفل اضافی استفاده نکنید. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید. به سادگی آنها را بشویید و قبل از بلیت زدن به قطعات برش دهید.
رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین میتوانید آن را بهصورت آنلاین از آمازون.
جعفری– سعی کنید و از جعفری با برگ تازه برای فیلینگ استفاده کنید. برگ های جعفری را قبل از افزودن به مخلوط بشویید و ریز خرد کنید. آنها را در غذاساز نزنید، برای بهترین نتیجه از یک چاقوی تیز استفاده کنید.
چگونه پیده را ترکی (کیمالی پیده) درست کنیم؟
ایده ساخت پید خانگی ممکن است برای شما دلهره آور باشد.
برای تهیه این نان شگفت انگیز ترکی نیازی نیست که یک نانوای متخصص باشید.
اگر اصول اولیه پخت مانند ورز دادن و باز کردن خمیر را می دانید، این دستور العمل برای شما عالی است!
به سادگی ویدیو را در کارت دستور غذا تماشا کنید، تصاویر گام به گام را بررسی کنید و چند نکته اساسی را دنبال کنید:
خمیر را آماده کنید
آرد را در یک کاسه الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید.
هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.