ماکارونی مرغ و میگو کاجون
این ماکارونی با مرغ و میگو خامهای کاجون یک غذای آسان و در عین حال خوشمزه است که از مرغ، میگوی آبدار (میگو) و مقدار زیادی سیر، پنیر و گوجه فرنگی درست میشود.
این غذای عالی برای زمانی است که می خواهید یک شام لذیذ را به سرعت آماده کنید.
در ۲۵ دقیقه آماده میشود، این ماکارونی با مرغ و میگو برای یک غذای روزانه یا یک ناهار تنبل یکشنبه مناسب است!
همانند پاستای میگوی خامه ای، من این غذای سریع و آسان را با میگوهای ببری برای آبدار بودن بیشتر درست می کنم.
میگو یکی از غذاهای دریایی مورد علاقه من برای مخلوط کردن با ماکارونی است و این پاستا مرغ میگوی Cajun راهی عالی برای خوردن آنهاست.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این پاستا کاجون میگو و مرغ خوشمزه فقط در 25 دقیقه آماده می شود، یک وعده غذایی عالی در روز برای شب های شلوغ.
- این غذا همه کاره است، می توانید از هر نوع پاستا برای ترکیب با میگوی مورد علاقه خود برای تهیه این غذای ماکارونی خامه ای استفاده کنید.
- بقایای آن تا سه روز در یخچال نگهداری می شود.
- این ماکارونی فریزر هم مناسب است. اگر می خواهید باقیمانده آن را فریز کنید، حتما از میگوی تازه و گوشت مرغ استفاده کنید.
چگونه میگوها را تمیز و آماده کنیم؟
با گرفتن میگو توسط بدن با یک دست، سر میگو را بردارید و سپس با دست دیگر سر میگو را محکم بگیرید.
پوسته را جدا کنید و سپس بقیه لایه بیرونی میگو را جدا کنید.
پاها را با انگشتان خود از قسمت زیرین آن بیرون بکشید.
سپس دم را بکشید، بدن میگو را محکم با یک دست بگیرید و با دست دیگر دم میگو را بگیرید.
میگو را با کمک یک چاقوی کوچک تیز دم کنید.
یک خط کوچک که از طول پشت میگو میگذرد برش دهید و از نوک چاقو برای بیرون کشیدن رگ استفاده کنید.
همچنین میتوانید ویدیوی کوتاه پیوست شده به کارت دستور غذا را تماشا کنید تا نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوهای خام را نشان دهید.
پس از اینکه میگوهای خود را پوست انداختید و شما می توانید آنها را تا سه ماه در فریزر نگه دارید تا بعداً در دستور العمل های خوشمزه مانند چوریزو و میگو استفاده کنید. پاستا یا پاستای میگوی خامه ای.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- میگو– میگوهای ببری تازه بهترین گزینه هستند، بزرگ و آبدار هستند و طعم شگفت انگیزی دارند. در صورت امکان میگوی تازه با پوسته و سر بخرید. با این حال، میگوهای پوست کنده و پوست کنده شده زندگی را آسان تر می کند. برای جایگزینی مناسب، از میگوهای خام معمولی استفاده کنید، آنها کوچکتر هستند اما ارزان تر هستند و هنوز هم طعم عالی دارند.
- فلفل – من ترجیح می دهم از فلفل سبز ترکی استفاده کنم، اما فلفل پادرون اسپانیایی یا فلفل دلمه ای نیز این کار را انجام می دهند.
- ادویه جات کاجون – چاشنی عالی برای ماهی، مرغ و گوشت است و از نمک، پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه، پودر پیاز، فلفل کاین، پونه کوهی، آویشن و تکه های فلفل قرمز خودتان درست کنید یا به صورت آماده از سوپرمارکت ها بخرید.
- سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. با یک هاون و هاون یا با استفاده از یک Microplane Zester Grater. من از دو حبه بزرگ یا سه حبه سیر تازه برای این دستور استفاده می کنم.
- کرم دوبل – بسیار شبیه خامه غلیظ است. می توانید آن را با خامه یا شیر و کره جایگزین کنید.
- آب لیمو – به سس تازگی می بخشد و همچنین طعم آن را افزایش می دهد! از آب لیموی تازه فشرده استفاده کنید، نه بطری شده.
- پنیر– هیچ ماکارونی بدون پنیر کامل نیست. از استیلتون، گورگونزولا یا روکفور به همراه پارمزان و چدار استفاده کنید تا سس را غنیتر کرده و طعم تند و تیز اومامی را ببخشید. مقدار پنیر را به سلیقه خود تنظیم کنید.
- گیاهان تازه – بهترین گیاهان برای ترکیب با غذاهای دریایی شوید، جعفری، ترخون، کرفس و پیازچه هستند. از مخلوطی از چند یا فقط یکی از آنها استفاده کنید تا یک پانچ ظریف و تیز به ماکارونی خود اضافه کنید.
- پاستا – خشک شده یا تازه، هر نوع ماکارونی با این سس سیر عالی کار می کند.
چگونه ماکارونی مرغ و میگو کاجون درست کنیم؟
تهیه این پاستا کاجون مرغ و میگو تند بسیار آسان است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
میگوها را ترشی کنید
روغن زیتون و ادویه های کاجون را در یک کاسه مخلوط کنید و سپس میگوها را اضافه کنید، مخلوط کنید تا میگوها به خوبی با روغن زیتون تند پوشیده شوند.
آنها را کنار بگذارید و سپس در حالی که بقیه مواد را آماده می کنید اجازه دهید تا مارینه شوند.
مرغ را مرینیت کنید
همانند میگوها، تکه های مرغ را با روغن زیتون و ادویه جات ترشی جات مخلوط کرده و کنار بگذارید.
قبل از شروع سس، مقداری آب برای پاستا بجوشانید.
سس را درست کنید
برای تهیه سس، یک تابه یا ووک بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس کره را آب کنید.
وقتی کره شروع به جوشیدن کرد، میگوها را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید تا صورتی شوند و شروع به فر شدن کنند.
دیگر وسوسه نشوید که میگوها را بپزید زیرا بعداً با سس بیشتر پخته می شوند.
آنها را در یک بشقاب بردارید و سپس کنار بگذارید.
تکه های مرغ را به مدت پنج دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شوند تفت دهید و در همان بشقاب با میگوها قرار دهید.
زمان پخت بسته به اندازه تکه های مرغ متفاوت است.
سیر را به همان ماهیتابه اضافه کنید و سپس به سرعت 30 ثانیه با کره باقی مانده تفت دهید و سپس فلفل ها را اضافه کنید.
فلفل را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس گوجه فرنگی (و فلفل را در صورت استفاده) اضافه کنید.
گوجهفرنگیها را برای چند دقیقه بپزید تا نرم شوند.
آب پاستا در این مرحله باید در حال جوشیدن باشد.
مقدار زیادی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و سپس پاستا خود را اضافه کنید.
با فرض اینکه از ماکارونی خشک استفاده می کنید که معمولاً 10 تا 12 دقیقه طول می کشد.
اگر از ماکارونی تازه استفاده میکنید، بعداً شروع به پختن آن کنید.
وقتی گوجه ها نرم شدند، خامه دوبل، نمک و فلفل را اضافه کنید.
خامه را برای چند دقیقه کم کنید و سپس پنیر آبی (اختیاری) را به همراه آب لیمو اضافه کنید.
چند دقیقه دیگر بپزید و هم بزنید تا پنیر آبی (در صورت استفاده) در سس خامه ای ذوب شود.
بقیه پنیر، سبزیجات خرد شده، میگو و مرغ را در آخرین لحظه، درست قبل از افزودن پاستا پخته شده به سس، اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا خوب ترکیب شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
این پاستای کاجون میگوی خامه ای خوشمزه را با مقداری پنیر رنده شده و سبزی های خرد شده به همراه یک کاسه سالاد برگ یا سالاد موشک با پارمزان.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- مرغ یا میگو را زیاد نپزید: مرغ و میگو را فقط تا زمانی بپزید که دیگر صورتی نشوند، زیرا پختن بیش از حد آنها می تواند بافتی سفت و لاستیکی ایجاد کند.
- پاستا را آل دنته بپزید: پاستا را بپزید تا آل دنته شود (پخته اما هنوز در حد لقمه سفت شود) به طوری که شکل و بافت خود را در ظرف نهایی حفظ کند.
- از یک تابه یا قابلمه بزرگ استفاده کنید: برای اطمینان از پختن یکنواخت مرغ، میگو و سبزیجات، از یک تابه یا قابلمه بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای پخش شدن داشته باشند.
- همیشه مقداری از آب پخت ماکارونی را در حین تهیه سس نگه دارید. اگر در حین پختن سس خیلی غلیظ شد، مقداری آب پاستا به آن اضافه کنید تا دوباره خامه ای شود.
- پاستا را به سس اضافه کنید: به جای افزودن سس به ماکارونی، پاستا را به سس اضافه کنید و یک یا دو دقیقه دیگر بپزید. این به پاستا اجازه می دهد تا طعم سس را جذب کند.
با مرغ کاجون و پاستا میگو چه سرو کنیم؟
غذاهای جانبی زیادی وجود دارند که می توانند مکمل این غذای ماکارونی خوشمزه باشند. در اینجا چند ایده وجود دارد:
سؤالات متداول دستور غذا
میگوها برای مخلوط کردن با ماکارونی عالی هستند، اما راه های بسیار دیگری برای لذت بردن وجود دارد. این غذای دریایی محبوب میتوانید میگوهای پنیری و تند میگوهای پخته (Karides Guvec) درست کنید یا میتوانید آنها را به پای ماهی.
می توانید یک کوکتل میگو، سس پاستا، میگوهای کره سیر BBQ درست کنید، یا فقط آنها را به سالاد اضافه کنید. .
من ترجیح می دهم از ماکارونی با شکل بلند مانند لینگوئینی، اسپاگتی، فتوچین یا تالیاتل استفاده کنم اما می توانید از آنچه در انبار دارید استفاده کنید.
می توانید باقی مانده میگو و ماکارونی مرغ کاجون را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
همچنین می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
دستور پخت های مرتبط
برای دستور العمل های غذاهای دریایی عالی تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این دستور پخت ماکارونی میگو و مرغ کاجون به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
پاستای مرغ و میگو کاجون
میگوهای ببری آبدار و تکه های مرغ که در ادویه جات ترشی جات تزیین شده اند با سس خامه ای و سیری در این غذای ماکارونی خوشمزه ملاقات می کنند.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
روغن زیتون و ادویه های کاجون را در یک کاسه مخلوط کنید و میگوها را اضافه کنید، مخلوط کنید تا میگوها به خوبی با روغن زیتون تند پوشیده شوند. آنها را کنار بگذارید.
-
مانند میگو، تکه های مرغ را با روغن زیتون و ادویه های کاجون مخلوط کنید و کنار بگذارید و در حین آماده شدن بقیه مواد اجازه دهید تا مارینه شوند.
-
قبل از شروع سس، مقداری آب برای پاستا بجوشانید.<.>
-
برای تهیه سس، یک تابه بزرگ یا واک را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را آب کنید.
-
وقتی کره شروع به جوشیدن کرد، میگوها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند و شروع به فر شدن کنند. دیگر وسوسه نشوید که بپزید زیرا بعداً با سس پخته می شوند.
-
میگوها را در بشقاب بردارید و کنار بگذارید تا بعدا استفاده کنید.
-
با استفاده از همان ماهیتابه، تکههای مرغ را به مدت پنج دقیقه یا تا زمانی که سرخ شوند تفت دهید. کاملا پخته شده و در همان بشقاب با میگو قرار دهید. زمان پخت بسته به اندازه تکه های مرغ متفاوت است.
-
سیر را به همان ماهیتابه اضافه کنید و سریع به مدت 30 ثانیه با کره باقی مانده تفت دهید و سپس فلفل ها را اضافه کنید.
-
گوجهفرنگیها را حدود چند دقیقه بپزید تا نرم شوند و سپس خامه دوبل، نمک و فلفل را اضافه کنید.
-
آب پاستا در این مرحله باید بجوشد. مقدار زیادی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و ماکارونی خود را به آن اضافه کنید. (با فرض اینکه از ماکارونی خشک استفاده می کنید که معمولاً 10 تا 12 دقیقه طول می کشد. اگر از ماکارونی تازه استفاده می کنید، بعداً شروع به پختن آن کنید).
-
خامه را برای چند دقیقه کم کنید و سپس پنیر آبی (اختیاری) را به همراه آب لیمو اضافه کنید.
-
چند دقیقه دیگر بپزید و هم بزنید تا پنیر آبی (در صورت استفاده) در سس خامه ای ذوب شود و سپس پاستا پخته شده را اضافه کنید.
-
بقیه پنیر، سبزیجات خرد شده، مرغ و میگو را در آخرین لحظه اضافه کنید.
-
همه را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
-
با مقداری پنیر رنده شده و سبزیجات خرد شده سرو کنید.
فلفل ها را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس گوجه فرنگی ها (و فلفل ها را اضافه کنید. در صورت استفاده).
یادداشت
- این ماکارونی میگوی خوشمزه فقط در 25 دقیقه آماده می شود، یک وعده غذایی عالی در روز برای شب های شلوغ.
- Always keep some of the pasta cooking water while making the sauce. If the sauce gets too thick while you cook it, add some pasta water to make it creamy again.
- Don’t be tempted to cook the prawns any longer than stated as they will cook more later with the sauce.
- The cooking time for the chicken pieces varies depending on their size.
- The leftovers would keep for up to three days when refrigerated.
- Make sure you use fresh prawns and chicken meat if you want to freeze the leftovers.
- You can watch the short video attached to the recipe card if you want to learn how to peel and devein raw prawns.
Nutrition
Calories: 945kcalCarbohydrates: 86gProtein: 42gFat: 48gSaturated Fat: 22gPolyunsaturated Fat: 5gMonounsaturated Fat: 16gTrans Fat: 0.05gCholesterol: 221mgSodium: 1385mgPotassium: 780mgFiber: 5gSugar: 8gVitamin A: 2847IUVitamin C: 51mgCalcium: 403mgIron: 3mg
This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.