سوچوکلو پیده (نان ترکی با سوسیس تند)

سوچوکلو پیده (نان ترکی با سوسیس تند)

Sucuklu Pide یک نان ترکی ترد و خوشمزه است که روی آن سوسیس تند به نام “sucuk” و آب شده و کشدار ” وجود دارد. پنیر کاسار”.

همانند پید پنیر با قارچ و کیمالی پیده، سوچوک پیده یکی از محبوب ترین تنقلات در ترکیه است.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 14

و خبر خوب این است که شما به راحتی می توانید پید خود را در خانه درست کنید و خانواده خود را با این دستور ساده تحت تاثیر قرار دهید.

پرش به:

به طور معمول، روی این نان پیده ترکی خانگی با سوسیس های تند و پنیر رشته ای پوشانده می شود.

با این حال، در چند دقیقه آخر پخت، می‌توانید چند تخم‌مرغ را برای طعم بیشتر بشکنید.

برای فرو بردن لبه‌های پوسته‌دار در آن مناسب است.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 15

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • پید ترکی (یا پیتزای ترکی) با ساچوک بسیار آسان با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله درست می شود.
  • این دستور غذا فقط به چند ماده اولیه نیاز دارد.
  • Sucuklu Pide (نان ترکی با سوسیس تند) فقط 20 دقیقه برای آماده شدن و پختن (به اضافه 1 ساعت بالا آمدن خمیر پیده) طول می کشد.
  • همه کاره است، می توانید از پنیر رشته ای یا سوسیس تند که در دست دارید استفاده کنید.
  • می توانید Sucuklu Pide را برای برانچ، ناهار یا شام و همچنین میان وعده سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 16

Sucuk

سوجوک یا سوجوک یک سوسیس خشک، تند و تخمیری است که عمدتاً از گوشت گاو و چربی و گاهی با گوشت بره یا اسب تهیه می‌شود.

در ترکیه به خصوص برای صبحانه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین در چندین غذای بالکان، خاورمیانه و آسیای مرکزی مصرف می شود.

می‌توانید آن را با chorizo، merguez، salami یا pepperoni جایگزین کنید.

شما می توانید ساچوک را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه و همچنین از آمازون.

پنیر کاسار

این یک پنیر زرد نیمه سخت است که شبیه چدار است اما بسیار ملایم تر است و از شیر گوسفند تهیه می شود.

در ترکیه به طور گسترده برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود.

می توانید کسار را با موزارلا، گودا، چدار یا هر پنیر نیمه سخت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.

پنیر کاسار را می‌توانید از فروشگاه‌های ترکیه یا خاورمیانه و همچنین از آمازون.

مواد دیگری که نیاز دارید عبارتند از:

  • آرد سفید قوی– به آن آرد نان قوی نیز می‌گویند. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد و کمک می کند تا با ساختاری خوب بالا بیاید.
  • مخمر – در صورت تمایل از مخمر خشک شده سریع یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مخمر تازه باید مقدار آن را دو برابر کنید.
  • تخم مرغ – آنها اختیاری هستند اما به شدت توصیه می شود!
سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 17

چگونه سوچوکلو پیده (نان ترکی با سوسیس تند) درست کنیم؟

ساخت سوچوکلو پیده (نان ترکی با سوسیس‌های تند) خودتان ممکن است دلهره‌آور به نظر برسد، اما اگر چند مرحله ساده را دنبال کنید، تهیه آن بسیار ساده است:

Pide Doug را آماده کنیدh

آرد را در یک کاسه الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید.

هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.

به آرامی با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، در آن مرحله چسبناک می شود.

خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و 4-5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد آن را ورز دهید.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 18

در صورت نیاز می توانید از کمی آرد اضافه استفاده کنید اما نه زیاد.

در آن مرحله باید نرم و الاستیک به نظر برسد.

خمیر را به صورت توپ درآورید و سپس آن را به کاسه برگردانید.

روی آن را با یک فیلم یا پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید یک ساعت دم بکشد تا اندازه آن دو برابر شود.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 19

Pide را شکل دهید

فر را با دمای 220 تا 430 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

پنیر کاسار را رنده کرده و ساکوک را نازک برش دهید.

خمیر را به 4 قسمت مساوی (هر کدام تقریباً 160 گرم) تقسیم کنید و سپس روی سطح کمی آرد پاشی شده قرار دهید.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 20

روی آن را با فیلم یا پارچه آشپزخانه مرطوب بپوشانید و سپس بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند.

یکی از گلوله های خمیر را به شکل بیضی به اندازه 15 سانتی متر در 35 سانتی متر (حدود 6 اینچ در 13 اینچ) و ضخامت ½ سانتی متر (0.2 اینچ) بغلتانید.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 21

¼ پنیر کاسار رنده شده را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.

روی آن را با ¼ از ساکاک برش داده شده، یک حاشیه 1 ½ سانتی متری در لبه ها بگذارید.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 22

حاشیه را روی فیلینگ تا کنید و سپس انتهای بالا و پایین را به هم بچسبانید.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 23

همین کار را برای 3 گلوله خمیر باقی مانده نیز تکرار کنید.

2 سینی فر بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید و سپس به آرامی 2 عدد سینی را روی هر سینی قرار دهید.

زمانی که فر به اندازه کافی داغ شد، سینی ها را در فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ پخته شد و شیرینی کمی قهوه ای شد، بپزید.

وقتی پیدها آماده شدند، پوسته را با قلم مو سخاوتمندانه با کره بمالید و سپس آنها را قبل از سرو برش دهید.

سوچوکلو پیده نان ترکی با سوسیس تند 24

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

می‌توانید آموزش ویدیویی را اینجا مشاهده کنید. اگر به دستورالعمل های دقیق تری در مورد نحوه درست کردن خمیر پید و باز کردن آن نیاز دارید.

نکات برتر از سرآشپز

  • سوکوک و پنیر کاسار دو ماده چرب هستند، بنابراین قبل از قرار دادن پیدها در فر باید از داغ بودن فر مطمئن شوید. در غیر این صورت، ممکن است با پیدهای چرب و فلاپی مواجه شوید.
  • اگر خمیر شما چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید. همانطور که آن را ورز می دهید، مطمئن شوید که دست ها و سطح کار خود را با کمی آرد پاشی کنید. هر بار چند قاشق چایخوری آرد اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا به پختن ساچوک نیاز دارید؟

سوجوک خام نسبتاً سفت، سفت و جویدنی است، بنابراین خوب است تا بپزد تا نرم شود. هنگام پختن ساچک چربی اضافه نکنید، زیرا قبلاً حاوی مقدار زیادی چربی است.

پید ترکی را چگونه می خورید؟

پیشنهاد می کنم قبل از آن پید را به 3 یا 4 قسمت برش دهید. خدمت کردن می‌توانید آن‌ها را در یک بسته بغلتانید و مانند غذای خیابانی آن‌ها را در لقمه‌های بزرگ ببلعید یا از چنگال و چاقو برای بریدن آن‌ها به اندازه‌های لقمه‌ای استفاده کنید.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

پس از خنک شدن پیدها، آنها را به صورت جداگانه در فیلم چسبناک بپیچید. سپس می توانید آنها را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

برای دستور العمل های خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سوچوکلو پیده (نان ترکی با سوسیس تند) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

سوکوکلو پیده (نان ترکی با سوسیس تند)

آیلا کلولی

Sucuklu Pide یک نان ترد و خوشمزه ترکی است که روی آن سوسیس گوشتی تند به نام “سوچوک” و پنیر کاسار آب شده و کشدار روی آن قرار داده شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 10 دقیقه

زمان افزایش 1 hr

زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه

دوره صبحانه، غذای اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 4 بخش

کالری 814 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده کردن خمیر

  • آرد را در یک کاسه الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید.

  • با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.

  • خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده منتقل کرده و به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد ورز دهید. در صورت نیاز می توانید از کمی آرد اضافه استفاده کنید. در آن مرحله باید احساس نرمی و ارتجاعی داشته باشد.

  • خمیر را به صورت گلوله در آورده و در ظرف برگردانید. روی آن را با یک فیلم یا پارچه تمیز آشپزخانه بپوشانید و یک ساعت بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

  • در حالی که خمیر در حال بلند شدن است، فیل را آماده کنید.

ساخت مکیدن

  • فر را با دمای 220 تا 430 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

  • پنیر کسار را رنده کرده و ساچک را نازک برش دهید.

  • خمیر را به 4 قسمت مساوی (هر کدام تقریباً 160 گرم) تقسیم کنید و روی سطح کمی آرد پاشی شده قرار دهید. روی آن را با یک فیلم یا پارچه مرطوب آشپزخانه بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند.

  • یکی از گلوله های خمیر را به شکل بیضی به اندازه 15 در 35 سانتی متر (حدود 6 اینچ در 13 اینچ) و ضخامت ½ سانتی متر (0.2 اینچ) بغلتانید.

  • ¼ پنیر کاسار رنده شده را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید و روی آن را با ¼ از ساک ورقه شده روی آن قرار دهید و یک حاشیه 1 ½ سانتی متری در لبه ها بگذارید.

  • حاشیه را روی فیل تا کنید و انتهای بالا و پایین را به هم بچسبانید.

  • همین کار را برای 3 گلوله خمیر باقیمانده تکرار کنید.

  • دو سینی فر بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید و به آرامی روی هر سینی 2 عدد را منتقل کنید.<.>

  • وقتی فر داغ است به اندازه کافی سینی ها را در فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ پخته شود و شیرینی کمی قهوه ای شود بپزید.

  • هنگامی که پیدها پخته شدند، پوسته را با قلم مو سخاوتمندانه با کره بمالید و قبل از سرو برش دهید.

یادداشت

  • سوکوک و پنیر کاسار دو ماده چرب هستند، بنابراین قبل از قرار دادن پیدها در فر باید از داغ بودن فر مطمئن شوید. در غیر این صورت، ممکن است با پیدهای چرب و فلاپی مواجه شوید.
  • اگر خمیر شما چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید. همانطور که آن را ورز می دهید، مطمئن شوید که دست ها و سطح کار خود را با کمی آرد پاشی کنید. هر بار چند قاشق چایخوری آرد اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود.
  • بعد از سرد شدن پیدها، آنها را به صورت جداگانه در فیلم چسبناک بپیچید. سپس می توانید آنها را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 814کیلو کالری کربوهیدرات ها: 78gپروتئین: 37gچربی: 38g Saturated Fat: 21gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 7gCholesterol: 111mgSodium: 1461mgPotassium: 191mg Fiber: 3 gSugar: 1gVitamin A: 942IUCalcium: 565mgIron: 6mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

خروج از نسخه موبایل