Sucuklu Pide یک نان ترکی ترد و خوشمزه است که روی آن سوسیس تند به نام “sucuk” و آب شده و کشدار ” وجود دارد. پنیر کاسار”.
همانند پید پنیر با قارچ و کیمالی پیده، سوچوک پیده یکی از محبوب ترین تنقلات در ترکیه است.
و خبر خوب این است که شما به راحتی می توانید پید خود را در خانه درست کنید و خانواده خود را با این دستور ساده تحت تاثیر قرار دهید.
پرش به:
به طور معمول، روی این نان پیده ترکی خانگی با سوسیس های تند و پنیر رشته ای پوشانده می شود.
با این حال، در چند دقیقه آخر پخت، میتوانید چند تخممرغ را برای طعم بیشتر بشکنید.
برای فرو بردن لبههای پوستهدار در آن مناسب است.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
پید ترکی (یا پیتزای ترکی) با ساچوک بسیار آسان با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله درست می شود.
این دستور غذا فقط به چند ماده اولیه نیاز دارد.
Sucuklu Pide (نان ترکی با سوسیس تند) فقط 20 دقیقه برای آماده شدن و پختن (به اضافه 1 ساعت بالا آمدن خمیر پیده) طول می کشد.
همه کاره است، می توانید از پنیر رشته ای یا سوسیس تند که در دست دارید استفاده کنید.
می توانید Sucuklu Pide را برای برانچ، ناهار یا شام و همچنین میان وعده سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
Sucuk
سوجوک یا سوجوک یک سوسیس خشک، تند و تخمیری است که عمدتاً از گوشت گاو و چربی و گاهی با گوشت بره یا اسب تهیه میشود.
در ترکیه به خصوص برای صبحانه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین در چندین غذای بالکان، خاورمیانه و آسیای مرکزی مصرف می شود.
میتوانید آن را با chorizo، merguez، salami یا pepperoni جایگزین کنید.
شما می توانید ساچوک را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه و همچنین از آمازون.
پنیر کاسار
این یک پنیر زرد نیمه سخت است که شبیه چدار است اما بسیار ملایم تر است و از شیر گوسفند تهیه می شود.
در ترکیه به طور گسترده برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود.
می توانید کسار را با موزارلا، گودا، چدار یا هر پنیر نیمه سخت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.
پنیر کاسار را میتوانید از فروشگاههای ترکیه یا خاورمیانه و همچنین از آمازون.
مواد دیگری که نیاز دارید عبارتند از:
آرد سفید قوی– به آن آرد نان قوی نیز میگویند. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد و کمک می کند تا با ساختاری خوب بالا بیاید.
مخمر – در صورت تمایل از مخمر خشک شده سریع یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مخمر تازه باید مقدار آن را دو برابر کنید.
تخم مرغ – آنها اختیاری هستند اما به شدت توصیه می شود!
چگونه سوچوکلو پیده (نان ترکی با سوسیس تند) درست کنیم؟
ساخت سوچوکلو پیده (نان ترکی با سوسیسهای تند) خودتان ممکن است دلهرهآور به نظر برسد، اما اگر چند مرحله ساده را دنبال کنید، تهیه آن بسیار ساده است:
Pide Doug را آماده کنیدh
آرد را در یک کاسه الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید.
هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.