آشپزی

کاپوسکو | خورش کلم ترکی

کاپوسکو | خورش کلم ترکی

کاپوسکا یک خورش ترکی آرامش بخش است که با کلم، پیاز و گوشت چرخ کرده گاو تهیه می شود و به آرامی در سس گوجه فرنگی می پزد. این کاسرول محبوب ترکی نسخه های زیادی دارد.

می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده گاو، بره یا مرغ استفاده کنید، یا گوشت را به‌طور کامل برای یک گزینه گیاهی یا گیاهی حذف کنید.

13814059
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 12

هر نسخه از کاپوسکا را که درست کنید، این خورش کلم ترکی روستایی برای اینکه همه شما را در ماه های سردتر دنج و گرم نگه دارد، عالی است.

این غذای دلچسب خورش کلم در بالکان، کشورهای اروپای شرقی، روسیه و ترکیه نیز رایج است.

نام “کاپوسکا” روسی به معنای “کلم” است و همچنین نام غذای کلم مشابه آنهاست.

اگرچه این نام از روسیه وارد شده است، اما این غذا نسخه ترکی خورش کلم است.

13814060
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 13

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این یک دستور العمل آسان است که در فر هلندی برای پخت آهسته تهیه می شود و برای یک وعده غذایی شلوغ هفته عالی است.
  • این خورش کلم ترکی یک وعده غذایی سالم، آرامش بخش، و در عین حال بسیار خوشمزه است.
  • می توانید گوشت را کنار بگذارید و کاپوسکا را گیاهی/وگان کنید.
  • سس ماست سیر این خورش را با کلم به سطح بالاتری می برد!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

13814061
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 14
  • کلم – کلم سفید یا کلم گلوله توپ برای این دستور خورش بهتر عمل می کند. حتما قبل از خرد کردن هسته آن را بردارید زیرا خوردن آن خیلی سفت است.
  • گوشت چرخ کرده – می توانید از هر نوع گوشت چرخ کرده ای برای این غذا استفاده کنید هرچند که مورد علاقه من گوشت بره است! گوشت را کنار بگذارید تا این غذا گیاهی/وگان شود.
  • سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به خورش ها شیرینی و آجیل می بخشد. قبل از اضافه کردن به ظرف، آنها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. همچنین می‌توانید سیر را با استفاده از کلاس ریز هواپیما.
  • رب گوجه‌فرنگی اصلی آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • بلغور – در غذاهای ترکی و خاورمیانه بسیار استفاده می شود. برای بهترین نتیجه از بلغور درشت متوسط ​​استفاده کنید. آن را با برنج جایگزین کنید تا این خورش فاقد گلوتن شود.

دستورالعمل های گام به گام

این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کلم را آماده کنید

کلم را از بالای کلم تا وسط ساقه نصف کنید.

قسمت برش صاف کلم را پایین قرار دهید و نیمی از کلم را دوباره نصف کنید.

13814062
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 15

چهارها را برگردانید و به صورت مورب برش دهید و هسته را بردارید.

13814063
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 16

کاپوسکو را بپزید

فر هلندی یا تابه ای با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را بپزید تا خوب قهوه ای شود و با قاشق چوبی آن را بشکنید.

13814064
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 17

اگر چربی چرخ کرده به اندازه کافی بود، پیازها را به همراه سیر اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

اگر از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد برای تفت دادن پیازها، روغن زیتون را به تابه اضافه کنید.

13814065
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 18

رب گوجه فرنگی، رب فلفل قرمز، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نعناع خشک و نمک را اضافه کنید.

یک دقیقه هم بزنید و بپزید.

13814066
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 19

کلم، بلغور و آب سبزیجات را اضافه کنید.

13814067
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 20

فر هلندی را بپوشانید و به آرامی بجوشانید، گاهی اوقات هم بزنید، به مدت 1 ½ ​​ساعت یا تا زمانی که کلم نرم شود.

ادویه را بررسی کنید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

13814068
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 21

سس ماست را آماده کرده و سرو کنید

سس را در یک کاسه آماده کنید و ماست، سس مایونز، نمک و پیازچه (یا سیر) را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

کاپوسکا را با سس ماست و جعفری در حالی که هنوز داغ است سرو کنید و تزئین کنید.

13814069
کاپوسکو | خورش کلم ترکی 22

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

پیشنهادات ارائه

بهترین راه برای لذت بردن از این خورش کلم و قیمه با یک تکه نان تازه پخته شده مانند سیر نان – هندی است. نان تخت، نان ساندویچی خانگی، Bazlama (نان مسطح ترکی)، یا نان پیتا یونانی و یک کاسه Cacik (ماست ترکی با خیار) یا سالاد فتوش لبنان.

نکات برتر از سرآشپز

  • هنگام پختن کاپوسکا، مطمئن شوید که حرارت کم باشد و به آرامی بجوشد. سطح مایع را مرتباً بررسی کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.
  • من کاپوسکا را با حداقل مایع دوست دارم، اما می‌توانید آب یا آب اضافی اضافه کنید تا کمی قوام سوپ‌مانند باشد.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا خورش کلم کاپوسکا سالم است؟

کلم سبزی سالم پر از ویتامین‌های C و K و بسیار خوب است؟ منبع فیبر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.
محتوای فیبر و آب آن به جلوگیری از یبوست و حفظ فرآیند گوارشی سالم کمک می‌کند.
ترکیب با گندم بلغور که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است، این کاسرول ترکی را بسیار سالم و همچنین خوشمزه می کند.

نحوه ذخیره سازی باقی مانده ها؟

قبل از انتقال به ظروف دربسته، بگذارید کاملا خنک شوند. آنها را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر بخواهید بیشتر نگهداری کنید، می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید.

نحوه گرم کردن مجدد کاپوکا ?

می‌توانید باقی‌مانده خورش را در ماهیتابه با کمی آب یا آب اضافه روی حرارت بسیار کم گرم کنید. بگذارید کاپوکا به آرامی بجوشد تا داغ شود. یا می توانید آن را در مایکروویو روی حرارت متوسط ​​چند دقیقه گرم کنید.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های زمستانی دلچسب و گرم، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور پخت دلچسب خورش کلم “کاپوسکا” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

کاپوسکا | خورش کلم ترکی

آیلا کلولی

کاپوسکا یک خورش ترکی است که با کلم، پیاز و گوشت چرخ کرده به آرامی در سس گوجه‌فرنگی می‌پزد.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 35 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 45 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 537 kcal

مواد تشکیل دهنده

دستورالعمل ها

  • با تهیه کلم شروع کنید. کلم را از بالای آن تا وسط ساقه نصف کنید. قسمت برش صاف کلم را پایین قرار دهید و دوباره نصف کلم را نصف کنید. ربع ها را برگردانید و به صورت مورب برش دهید و هسته را بردارید.
  • فر هلندی یا تابه ای با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
  • چرخ را اضافه کنید، آن را بپزید تا خوب قهوه ای شود و با قاشق چوبی آن را خرد کنید.<.></.>
  • در صورت وجود چربی کافی از قیمه، پیازها را به همراه سیر اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. اگر از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده می کنید، روغن زیتون را برای تفت دادن پیازها به تابه اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی، رب فلفل قرمز، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نعناع خشک و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و بپزید.
  • کلم، بلغور و آب سبزیجات را اضافه کنید.
  • در فر هلندی را بپوشانید و به آرامی بجوشانید، گاهی هم بزنید، به مدت 1 ½ ​​ساعت یا تا زمانی که کلم نرم شود./li>
  • ادویه را بررسی کنید و مقداری نمک اضافه کنید و فلفل در صورت نیاز
  • سس را در یک کاسه آماده کنید، ماست، سس مایونز، نمک و پیازچه (یا سیر) را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  • با سس ماست و جعفری تزیین کنید و در حالی که هنوز داغ است سرو کنید.

یادداشت

  • می‌توانید کاپوسکا را با گوشت چرخ کرده، بره و مرغ درست کنید، یا می‌توانید گوشت را برای یک گزینه گیاهی یا گیاهی کنار بگذارید.
  • باقی مانده غذا را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر بخواهید بیشتر نگه دارید، می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید.
  • هنگام پختن کاپوسکا، مطمئن شوید که حرارت کم باشد و به آرامی بجوشد. سطح مایع را مرتباً بررسی کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.
  • من کاپوسکا را با حداقل مایع دوست دارم، اما می‌توانید آب یا آب اضافی اضافه کنید تا کمی قوام سوپ‌مانند باشد.

تغذیه

کالری: 537کیلو کالری کربوهیدرات: 41gپروتئین: 19gچربی: 35g چربی اشباع شده: 10gچربی غیراشباع چندگانه: 10gچربی تک غیراشباع: 12gچربی ترانس: 1gکلسترول: 61میلی گرم Sodium: 2372mgPotassium: 777mgFiber: 10g Sugar: 13gVitamin A: 928IU Vitamin C: 73mgCalcium: 186mg Iron: 3mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : کباب بیتی بره

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا