نان کیما نان
نان کیما نان
نان کیما نان خانگی ترکیبی عالی از گوشت بره چرخ کرده با ادویه خوشمزه (بره کیما) و خمیر نان نرم و پف دار است. آنها یک همراه عالی برای کاری هندی و همچنین دیپ و سوپ.
میتوانید آنها را برای شام سرو کنید و باقیماندهها برای ناهار بستهبندی شده یا پیک نیک عالی هستند.
پرش به:
نان نان معمولاً در تنورهای تنوری پخته میشود، اما مانند نان سیر – نان هندی، میتواند به راحتی روی ماهیتابه یا ماهیتابه چدنی با کیفیت خوب پخته شود.
اگرچه برخی از دستور العملها پختن نان نان را در فر داغ به یاد میآورند، اما من شخصاً پختن آنها را در تابه داغ ترجیح میدهم.
آنها روی تابه داغ تاوا پف می کنند و زغال می کنند، همچنین سریعتر و کارآمدتر است.
این نان مسطح پر شده با گوشت زمانی بهترین طعم را دارد که در تابه گرم شوند.
میتوانید باقیماندهها را چند روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
قبل از خوردن آنها را دوباره در فر گرم کنید. با پر کردن کیما خام ساخته شده است که باعث می شود سریعتر و ساده تر و همچنین شستشوی کمتری انجام شود!
راز یک نان کاملاً نرم و جویدنی
دستیابی به قوام خمیر مناسب عامل کلیدی برای دستیابی به نان نان کاملا نرم است.
مقدار آرد در این دستور غذا باید به عنوان راهنما در نظر گرفته شود.
وقتی نوبت به شیرینیها میرسد، اجرای اندازهگیریهای دقیق در دستور غذا به دلیل عوامل خارجی مانند رطوبت در محل شما و نوع آرد و ماستی که استفاده میکنید، همیشه نتایج عالی را تضمین نمیکند.
بنابراین، باید درک اولیه ای از اینکه قوام خمیر چگونه باید باشد داشته باشید.
و در صورت لزوم، می توانید مقدار آرد را در دستور تنظیم کنید.
خمیر نان نان باید نرم و چسبنده باشد تا نان نان نرم و پفکی حاصل شود.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- Keema Naan با پر کردن Keema خام ساخته شده است که باعث می شود سریعتر و ساده تر و همچنین شستشوی کمتری انجام شود!
- این نان پر شده نان بهتر از نان های موجود در رستوران هندی مورد علاقه شما است، آنها از بیرون بالش نرم و داخل آن فوق العاده آبدار هستند.
- کیما نان به زیبایی یخ می زند! باقیمانده غذا را می توانید تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
- تهیه نان نان خود بسیار ساده تر از آن است که فکر می کنید با پیروی از تصاویر و دستورالعمل های گام به گام.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
مواد پرکننده کیما
- گوسفند چرخ کرده – ماده اصلی فیلینگ کیما گوشت بره چرخ شده (بره چرخ شده) است و میزان چربی آن به اندازه کیفیت گوشت اهمیت دارد. در حالت ایده آل، برای نان نان نرم و آبدار باید 20 درصد چربی داشته باشد. یا می توانید از گوشت چرخ کرده مرغ یا گوسفند استفاده کنید.
- پیاز – طعم و رطوبت بیشتری به فیلینگ اضافه می کند. می توانید آن را رنده یا ریز خرد کنید. اگر پیاز ندارید آن را با دو عدد موسیر موزی جایگزین کنید.
- خمیر زنجبیل سیر – این یک ماده عالی برای دستور العمل های آسیایی الهام گرفته شده است. طعم تند باورنکردنی و رنگ شگفت انگیزی به فیلینگ اضافه می کند. می توانید به جای آن از زنجبیل و سیر ریز خرد شده یا رنده شده استفاده کنید.
- فلفل دلمه ای سبز – اگر تند دوست ندارید، می توانید از آن صرف نظر کنید. می توانید آن را با فلفل قرمز جایگزین کنید.
- ادویه جات ترشی جات – من از ادویه های مورد علاقه خود مانند گارام ماسالا، زردچوبه و زیره استفاده می کنم اما شما می توانید از هر ادویه هندی که دوست دارید برای سفارشی کردن آن استفاده کنید.
مواد لازم خمیر نان
- آرد– بهترین نوع آرد برای نان نان، آرد سفید ساده یا آرد همه منظوره است. جایگزینی آن با انواع دیگر آرد (مانند آرد گندم کامل) باعث میشود نانهای نان نرم و متراکمتر شوند. شما همچنین می توانید از آرد سفید قوی/آرد نان استفاده کنید اگر این همان چیزی است که در دست دارید.
- مخمر– من از مخمر خشک سریع برای این دستور استفاده می کنم. این دستور همچنین با مخمر فعال/خشک استاندارد یا مخمر تازه کار می کند. اگرچه معمولاً نیازی نیست که مخمر سریع الاثر را در آب گرم حل کنید و سپس بگذارید تا کف کند، اما اگر ابتدا نان در آب گرم حل شود، پفتر میشود.
- گیا یا کره – گی، کره شفاف شده با مواد جامد شیر و آب حذف شده است، و چربی خالص کره باقی میماند. نسبت به کره معمولی طعم تندتری دارد و حتی در حرارت زیاد هم نمی سوزد. میتوانید گیلاس خود را درست کنید یا از کره معمولی استفاده کنید.
- ماست ساده: ماست یک راه عالی برای افزودن طعمی تند و غنی و در عین حال نرمی به خمیر است.
- نمک: نمک بافت نمکی به نان نان میافزاید.
- بیکینگ پودر – به نان مقداری برآمدگی و نرمی بیشتری میدهد.
دستورالعمل های گام به گام
ممکن است ایده درست کردن نان نان خود در خانه برای شما سخت باشد.
خوب این است که این نان با رعایت چند مرحله ساده درست می شود:
خمیر نان را آماده کنید
آب گرم را در یک کاسه بزرگ بریزید. مایه خمیر و نیمی از آرد را با همزن بزنید.
همه را با هم مخلوط کنید، روی کاسه را بپوشانید و سپس به مدت 30 دقیقه در جای گرم بگذارید.
ماست را هم زده و بقیه آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید.
با دست مخلوط کنید تا خمیر نرم و چسبناکی به دست آید.
2 قاشق چایخوری از روغن یا کره را بر روی خمیر بمالید.
خمیر را چند فشار درشت فشار دهید، سپس روی کاسه را با فیلم یا پارچه تمیز و مرطوب آشپزخانه بپوشانید.
اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بلند شود.
1 قاشق چایخوری دیگر روغن یا کره ذوب شده را روی خمیر بریزید و به آرامی به همه جای آن بمالید.
خمیر را روی سطح کار برگردانید و خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید.
آن را در کاسه برگردانید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا در جای گرمی بلند شود.
در این زمان، خمیر بسیار نرم تر می شود.
فیلینگ چرخ کرده را آماده کنید
همه مواد پرکننده را در یک کاسه بریزید و سپس با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
کیما نان را بپزید
پس از یک دقیقه خمیر را روی سطح روغنی کمی ورز دادید، آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر تکه را به شکل توپ درآورید و کمی آرد پاشید. گلوله های خمیر را بپوشانید و قبل از شکل دادن به آنها اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
فیلینگ را نیز به 4 تقسیم کنید و یک تابه نچسب بزرگ یا یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید.
یکی از گلوله های خمیر را بردارید و با وردنه آن را به اندازه یک بشقاب کوچک باز کنید.
هنگامی که روی یک توپ خمیر کار میکنید، بقیه توپها را درپوش نگه دارید.
یک قسمت از قیمه را در مرکز قرار دهید و لبه های آن را به سمت بالا بکشید، مهر و موم کنید و دوباره به شکل توپ در آورید.
توپ را کمی آرد پاشی کنید و با انگشتان خود یا وردنه آن را به شکل قطره یا بیضی (حدود 3 میلی متر – ⅛”) تبدیل کنید.
وقتی تابه واقعا داغ است، نان را بگذارید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس آن را با انبر برگردانید.
آن را روی یک بشقاب قرار دهید و روی آن را با مقداری روغن یا کره بمالید.
در حالی که نان نان باقی مانده را میپیچید و میپزید، آن را در یک پارچه تمیز پیچیده نگه دارید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- بهترین نوع آرد برای نان نان، آرد همه منظوره است. جایگزینی آن با انواع دیگر آرد (مانند آرد سبوس دار) نان های نان را درست می کند. کمتر نرم و متراکم تر.
- برای اینکه نان نان شما حباب داشته باشد، تابه شما باید خیلی داغ باشد. تنورهای تنور فوقالعاده داغ میشوند و در نتیجه نان نان در داخل نرم و حبابدار است و بیرون زغال میشود. برای تکرار این روش، مطمئن شوید که نان نان خود را زمانی که کاملا داغ است در ماهیتابه قرار دهید.
- این نان نان کمی زمان و کمی صبر می خواهد. نیاز به ورز دادن زیادی ندارد، امابرای یک خمیر نرمبه چند جلسه ” ورز دادن و ور آمدن ” نیاز دارد.
- شکل و اندازه نان نان در هر رستورانی که میروید بهطور قابل ملاحظهای متفاوت است. نان نان باید نرم و پف دار باشد. بنابراینآنها را خیلی نازک نکنید. اما غلیظ کردن آن باعث میشود که مرکز خمیری نپخته شود.
- بعد از پختن نان نان، برای طعم بیشتر، مقداری کره سیر/قیمه سیر بمالید و مستقیماً از تابه سرو کنید.
- زمانی که خمیر را درست کردید، باید به سرعت از آن استفاده کنید. اگر می خواهید خمیر را صبح درست کنید تا بعد از ظهر بپزد، مقدار مایه را به ¼ قاشق چایخوری کاهش دهید و خمیر را تا زمانی که لازم است در یخچال نگهداری کنید.
- هنگام درست کردن کیما نان، بسیار مهم است که خمیر را با دقت باز کنید تا از پاره شدن کیما در خمیر جلوگیری شود.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، این نان پر شده به زیبایی یخ میزند! بگذارید باقیمانده ها خنک شوند و سپس قبل از گذاشتن در فریزر آنها را با یک فیلم بپیچید. آنها تا 3 ماه در فریزر تازه می مانند.
نعان یک نان مسطح خمیری است که معمولاً در تنور یا روی تاوه پخته می شود و با همه چیز درست می شود. آرد هدف، آرد گندم یا ترکیبی از هر دو. اگرچه این نان شکم پر معمولاً مربوط به هند است، اما در غذاهای غرب و آسیای مرکزی و همچنین در دریای کارائیب بسیار محبوب است.
برای دستور العمل های بیشتر با الهام از آسیا، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این کیما نان نرم، جویدنی و کره ای به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
کیما نان
نان کیما نان خانگی ترکیبی عالی از گوشت بره چرخ کرده با ادویه خوشمزه (بره کیما) و خمیر نان نرم و پفکی است.
Ingredients
Instructions
Preparing the Filling
-
Place ground lamb, onions, garlic and ginger paste, cumin, turmeric, freshly ground black pepper, garam masala, tomato paste, salt and fresh coriander leaves in a bowl.
-
Mix them until all combined, and set them aside in a fridge to let them marinate until the dough is ready.
Preparing the Dough
-
Pour the warm water into a large bowl.
-
Whisk in the yeast and half of the flour, mix, cover the bowl and leave in a warm place for 30 minutes.
-
Stir in the yogurt and add the rest of the flour, salt, and baking powder. mix with your hands to form a soft and sticky dough.
-
Spoon 2 teaspoon of the ghee or butter and rub it over the dough. Roughly squeeze the dough a few times, and cover the bowl with cling film or a clean damp kitchen cloth. and leave it to rise for another 15 minutes.
-
Pour another 1 teaspoon ghee or melted butter onto the dough and rub lightly all over. Turn the dough out onto a lightly oiled work surface and knead the dough for 30 seconds. Return it to the bowl, cover it, and leave it for 15 minutes to rise in a warm place.
-
By this time, the dough becomes much smoother. Knead lightly on the oiled surface for a minute and divide the dough into 4 equal pieces, roll them into balls, lightly dust with flour, and leave covered for 5 minutes before shaping.
Cooking the Naan Breads
-
Heat a large heavy-based non-stick pan or a large skillet on medium to high heat.
-
Take one of the dough balls and roll it out to a size of a small plate using a rolling pin. While working on 1 dough ball, keep the remaining balls covered. Place about 2 -3 tablespoon of the mince filling in the center and pull the edges up, seal and shape into a ball again.
-
Lightly flour the ball and turn it into a teardrop or oval shape (about 3 mm or ⅛“ ) using your fingers or a rolling pin.
-
When the pan is really hot, place the naan and cook until golden brown then flip it using a tong.
-
Put on a plate and sprinkle some chopped coriander.
-
Keep them wrapped in a clean cloth while you roll out and cook the remaining naan bread.
یادداشت
- When making Keema Naan, it is very important to roll out the dough carefully to avoid having the keema rip through the dough.
- به زیبایی یخ می زنند! You can keep the leftovers in the freezer for up to 3 months.
- The best type of flour for naan bread is plain white flour or all-purpose flour.
- You can read all the useful tips about how to make the perfect naan dough on my post about Garlic Naan – Indian Flatbread.
Nutrition
Calories: 417kcalCarbohydrates: 49gProtein: 15gFat: 18gSaturated Fat: 7gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 7gCholesterol: 39mgSodium: 612mgPotassium: 231mgFiber: 2gSugar: 2gVitamin A: 47IUVitamin C: 2mgCalcium: 85mgIron: 2mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.