دال پالاک (یا دال اسفناج) یک کاری هندی راحت و خوشمزه است که با عدس قرمز، اسفناج و ادویه جات درست می شود. این غذای فوق العاده سالم و مغذی یک وعده غذایی مناسب در روز هفته و همچنین یک غذای راحت برای شب های سرد زمستان است. روش مورد علاقه من برای سرو آن همراه با برنج قارچ (قارچ پیلاو)، مرغ تنوری، پیاز رایتا، و نان کیما نان.
پرش به:
این کاری کلاسیک هندی با طعم عدس و اسفناج پر از طعم است و تنوع زیادی دارد. من از عدس قرمز برای این دستور غذا و همچنین برای دستور العمل های ترکی خود مانند Mercimek Corbasi (سوپ عدس ترکی) استفاده می کنم. و Mercimek Kofte (گلوله های عدسی). در صورت تمایل می توانید از نخود کبوتر خرد شده یا دال زرد ماه استفاده کنید. .
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
برخی دستور العمل ها نیاز به پختن عدس جداگانه دارند، اما هنگام استفاده از عدس قرمز می توانید از این مرحله اضافی صرف نظر کنید.
ساختن آن با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
این کاری کلاسیک هندی ارزان، فیبر بالا، کم چربی، پر از مواد مغذی و همچنان بسیار خوشمزه است.
این غذای راحتی است که تمام خانواده آن را دوست دارند.
دال پالک چیست؟
Dal Palak یک غذای کاری هندی است که با عدس، اسفناج، ادویه جات ترشی جات، پیاز، آب گوشت و گوجه فرنگی درست می شود. همچنین به نام دال اسفناج نیز شناخته می شود و یکی از محبوب ترین دستور العمل های هندی است که با عدس درست می شود.
این غذای سالم و مفید نیز ارزان و فوق العاده خوشمزه است. دستور پخت دال پالک از منطقه ای به منطقه دیگر و همچنین نام آن متفاوت است. نسخه من دارای برخی مواد غیر سنتی مانند برگ کاری و شیر نارگیل است زیرا من عاشق غنای آنها به این غذای دلچسب کاری هستم.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
عدس – من از عدس قرمز برای این دستور استفاده میکنم زیرا به سرعت پخته میشود، در حین پخت ذوب میشود و بافت ضخیمتری به کاری میدهد. برخی از عدسهای قرمز در حین پختن مایعات بیشتری جذب میکنند، بنابراین ممکن است مجبور شوید مقدار مایه را تنظیم کنید. می توانید عدس قرمز را با دال مونگ زرد یا چانا دال جایگزین کنید.
خمیر سیر و زنجبیل – این یک ماده عالی برای دستور العمل های آسیایی است . طعم تند و رنگ شگفت انگیزی به کاری دال و اسفناج می دهد. همچنین می توانید از سیر و زنجبیل رنده شده استفاده کنید و یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید.
اسفناج – من در این دستور غذا از اسفناج بچه استفاده کرده ام، شما می توانید از اسفناج معمولی و همچنین سبزیجات دیگر مانند کلم پیچ یا شنبلیله استفاده کنید.
قیمه – من ترجیح می دهم از قیمه یا کره شفاف استفاده کنم زیرا طعم غذا را افزایش می دهند. برای تهیه این غذا می توانید از روغن نباتی یا روغن زیتون استفاده کنید.
شیر نارگیل – اختیاری است، اما اگر مقداری در دست دارید، اکیداً توصیه میکنم از آن استفاده کنید. شیر نارگیل با افزودن شیرینی به غذاهای تند کاری تعادل خوبی ایجاد می کند.
چگونه دال پالاک را با گوجه فرنگی و پیاز درست کنیم؟
تهیه این کاری خوشمزه ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
فر هلندی یا تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و شروع به تفت دادن پیاز خود با قیمه کنید. در اینجا به کمی صبر نیاز دارید زیرا می خواهیم پیازها را به آرامی سرخ کنیم که حدود 8 تا 10 دقیقه طول می کشد.
رب سیر و زنجبیل را در پیازها بریزید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ادویه ها و ادویه ها را اضافه کنید و حدود 45 ثانیه تفت دهید تا معطر شوند.