ربع پای مرغ پخته
چهارم پا مرغ پخته شده ساکولنت برای شب های شلوغ هفته
این چهارپایه مرغ پخته آبدار و ترد نه تنها مقرون به صرفه هستند، بلکه به طرز باورنکردنی آسان و پر طعم نیز هستند.
فقط با چند ماده اولیه ساده و کمی دانش، میتوانید این غذای عالی را برای شبهای شلوغ هفته ایجاد کنید.
پرش به:
وقتی نوبت به پختن قسمت پای مرغ میرسد، پختن بهترین راه است.
نه تنها گوشت را در داخل آبدار و مرطوب نگه می دارد، بلکه پوستی ترد و خوش طعم ایجاد می کند که به سادگی غیرقابل مقاومت است.
بهعلاوه، با سهولت تمیز کردن ظرف همهجانبه، برای شبهای شلوغ هفته بیمعنی است.
و بهترین بخش؟ می توانید یک چهارم پای مرغ پخته شده خود را به صورت کامل برای یک وعده غذایی مقوی سرو کنید یا برای تهیه غذای آسان، گوشت را خرد کنید.
سعی کنید از گوشت در غذاهایی مانند مرغ و پاستا چوریزو، دستور تهیه انچیلاداس مرغ خامه ای با سس سفید و پاستای مرغ و میگو کاجون.
چه قسمت هایی از مرغ ربع پا هستند؟
قسمت پای مرغ از دو قسمت مرغ تشکیل شده است: رانو چوب طبل.
ران قسمت بالایی ساق پا است و به خاطر گوشت تیره و لطافتش معروف است، در حالی که چوب طبل قسمت پایینی ساق پا است و کمی سفت تر است.
این دو قسمت با هم، برش خوشمزه و همه کاره گوشت را تشکیل میدهند که به عنوان ربع پای مرغ شناخته میشود.
آنها معمولاً در مغازه ها به صورت استخوانی و پوستی موجود هستند که آنها را بسیار خوشمزه و لطیف می کند.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این یک دستور غذای ساده و آسان است که به هیچ تکنیک یا تجهیزات خاصی نیاز ندارد و برای آشپزهای مبتدی عالی است.
- از داخل آبدار و مرطوب با پوستی ترد و خوش طعم هستند.
- شما فقط به چند ماده ساده نیاز دارید که احتمالاً در یخچال یا انباری خود داشته باشید.
- این غذای پخته شده با پای مرغ نیز مقرون به صرفه است. چهارگوش پا یکی از مقرون به صرفه ترین تکه های گوشت است که می توانید بخرید.
- غذای پخته شده با پای مرغ پخته شده، غذایی است که مطمئناً خانواده و دوستان شما را تحت تأثیر قرار می دهد، چه برای یک موقعیت خاص یا یک شام خودمانی آشپزی کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- چهارم پای مرغ – برای تهیه این دستور، از ربع پای مرغ با استخوان و پوست کامل برای بهترین طعم استفاده میکنم. قبل از پختن آنها را با دستمال کاغذی خشک کنید، آبشویی نکنید.
- روغن زیتون – من از روغن زیتون با کیفیت برای دستیابی به بهترین طعم . میتوانید از هر روغن دیگری که ترجیح میدهید یا کره ذوب شده برای داشتن پوست ترد استفاده کنید.
- ادویه – مالش خشک خوش طعم با مواد اولیه ای ساخته می شود که احتمالاً از قبل در شربت خانه خود دارید مانند پاپریکا، فلفل سیاه، ادویه جات کاجون، پودر سیر و نمک. می توانید از فلفل قرمز یا فلفل حلب برای حرارت اضافی!
چگونه ربع پای مرغ بپزیم؟
تهیه این غذای خوشمزه ساق پا مرغ پخته بسیار ساده و سرراست است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:
پاهای مرغ را آماده کنید
کلید درست کردن قطعه پای مرغ پخته شده کامل در مرحله آماده سازی است.
قبل از اینکه حتی به چاشنی فکر کنیم، باید مطمئن شویم که مرغ ما به درستی آماده شده است.
با خشک کردن آنها با دستمال کاغذی شروع کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه، چربی یا پوست اضافی را از پاها جدا کنید.
این به پخت یکنواختتر آنها کمک میکند و از شعلهور شدن در فر جلوگیری میکند.
آنها را در یک ظرف پخت یا سینی به سمت بالا، بدون اینکه روی هم قرار بگیرند، قرار دهید.
پاها را مزه دار کنید و بپزید
هنگامی که پاها آماده شدند، وقت آن است که آنها را مزه دار کنید.
فر را از قبل با دمای 200 ℃ – 390 ℉ گرم کنید.
در یک کاسه کوچک، نمک، فلفل، پاپریکا، ادویه جات ترشی جات، روغن زیتون و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را سخاوتمندانه روی تمام پاهای مرغ بمالید و مطمئن شوید که آنها را به طور یکنواخت بپوشانید.
به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که دمای داخلی مرغ به 74 درجه فارنهایت – 165 درجه فارنهایت برسد، آن را با دماسنج گوشت درج شده است.
قبل از سرو، پای مرغ را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
چه مدت باید ربع پای مرغ بپزد؟
باید آنها را به مدت تقریبی 35 تا 40 دقیقه در دمای 200 تا 390 درجه سانتیگراد بپزید، یا تا زمانی که دمای داخلی مرغ به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، زمانی که دماسنج گوشت وارد می شود.
با این حال، زمان پخت بسته به اندازه پای مرغ و دقت فر شما ممکن است متفاوت باشد.
برای اطمینان از اینکه مرغ کاملا پخته شده و خوردن آن ایمن است، همیشه ایده خوبی است که از دماسنج گوشت استفاده کنید.
نکات برتر از سرآشپز
- برای اطمینان از اینکه پای مرغ به طور یکنواخت پخته شده است، مطمئن شوید که همه قطعات تقریباً به یک اندازه باشند.
- برای پوست ترد بیشتر، سعی کنید مرغ را قبل از چاشنی و پخت با دستمال کاغذی خشک کنید. این به حذف هر گونه رطوبت اضافی کمک می کند و به پوست اجازه می دهد به طور موثرتری ترد شود.
- از بازی کردن با چاشنی مطابق با سلیقه خود نترسید. در حالی که این دستور غذا به نمک، فلفل، پاپریکا، ادویه جات کایون و پودر سیر نیاز دارد، می توانید با گیاهان و ادویه های مختلف آزمایش کنید تا طعم منحصر به فرد خود را ایجاد کنید.
- زمان پخت ممکن است بسته به اندازه پای مرغ و دقت فر شما متفاوت باشد. برای بهترین نتیجه، از دما سنج گوشت تا اطمینان حاصل شود که مرغ کاملا پخته شده و خوردن آن بی خطر است.
- قبل از سرو کردن، اجازه دهید پاهای مرغ 5 تا 10 دقیقه استراحت کنند تا آب آن دوباره پخش شود و مطمئن شوید که گوشت نرم و آبدار است.
چگونه یک چهارم پای مرغ پخته سرو کنیم؟
چهارپا مرغ پخته شده یک غذای همه کاره است و می توانید آنها را به روش های مختلفی سرو کنید. در اینجا چند پیشنهاد خدمت مورد علاقه من وجود دارد:
سؤالات متداول دستور غذا
بله، می توانید از مرغ بدون استخوان برای این دستور استفاده کنید. با این حال، مرغ با استخوان به طور کلی خوش طعم تر و آبدارتر خواهد بود.
میتوانید باقیماندهها را در ظرف دربسته در یخچال تا 3 تا 4 روز یا در فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید.
بله، می توانید مرغ را در چاشنی برای چند ساعت یا حتی یک شب (نه بیشتر از 24 ساعت) خوابانده کنید تا طعم ها بیشتر در گوشت نفوذ کنند. عمیقا.
برای دستور العملهای مقرون به صرفه سریع و آسان خوشمزهتر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این دستور تهیه ربع مرغ پخته ترد و آبدار به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
ربع پای مرغ پخته
این دستور تهیه یک چهارم پای مرغ آبدار و ترد پخته شده آسان و پر طعم است. این غذای راحتی است!
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
آماده کردن پاهای مرغ
-
با نوک زدن مرغ شروع کنید ربع پا با دستمال کاغذی خشک می شود.
-
سپس با استفاده از یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه، چربی یا پوست اضافی را از پاها جدا کنید.
-
آنها را در ظرف پخت یا سینی به سمت بالا، بدون اینکه روی هم قرار بگیرند، قرار دهید.
چاشنی و پخت پای مرغ
-
فر را از قبل گرم کنید تا 200 ℃ – 390 ℉.
-
در یک کاسه کوچک، نمک، فلفل، پاپریکا، ادویه جات، روغن زیتون و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
-
مخلوط را سخاوتمندانه روی تمام پاهای مرغ بمالید و مطمئن شوید که آنها را به طور یکنواخت بپوشانید.
-
به مدت 35-40 دقیقه یا تا زمانی که دمای داخلی مرغ به 74 ℃ – 165 درجه فارنهایت برسد، بپزید.
یادداشت
- برای اطمینان از اینکه پای مرغ به طور یکنواخت پخته شده است، مطمئن شوید که همه قطعات تقریباً به یک اندازه باشند.
- برای پوست ترد بیشتر، سعی کنید مرغ را قبل از چاشنی و پخت با دستمال کاغذی خشک کنید. این به حذف هر گونه رطوبت اضافی کمک می کند و به پوست اجازه می دهد به طور موثرتری ترد شود.
- از بازی کردن با چاشنی مطابق با سلیقه خود نترسید. در حالی که این دستور غذا به نمک، فلفل، پاپریکا، ادویه جات کایون و پودر سیر نیاز دارد، می توانید با گیاهان و ادویه های مختلف آزمایش کنید تا طعم منحصر به فرد خود را ایجاد کنید.
- زمان پخت ممکن است بسته به اندازه پای مرغ و دقت فر شما متفاوت باشد. برای بهترین نتیجه، از دما سنج گوشت تا اطمینان حاصل شود که مرغ کاملا پخته شده و خوردن آن بی خطر است.
- قبل از سرو کردن، اجازه دهید پاهای مرغ 5 تا 10 دقیقه استراحت کنند تا آب آن دوباره پخش شود و مطمئن شوید که گوشت نرم و آبدار است.
تغذیه
کالری: 380کیلو کالری کربوهیدرات: 1gپروتئین: 24gچربی: 31g چربی اشباع شده: 7gچربی غیراشباع چندگانه: 6gچربی تک غیراشباع: 15gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 142میلی گرم سدیم: 693میلی گرمپتاسیم: 306میلی گرمفیبر: 0.1g شکر: 0.04gویتامین A: 133IU Vitamin C: 1mgCalcium: 13mg Iron: 1mg
This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.