سوپ برشته فلفل قرمز و گوجهفرنگی بسیار آسان برای تهیه، بسیار خوشمزه، سالم و پر از طعمهای مدیترانهای است. این سوپ کتو کم کربوهیدرات با فلفل قرمز تفت داده شده، گوجه فرنگی آبدار آخر تابستان و پیاز درست می شود. طعم طبیعی گوجه فرنگی تازه چیزی است که طعم سوپ را تعیین می کند، بنابراین استفاده از گوجه فرنگی کاملا رسیده کلید موفقیت است!
پرش به:
سوپ به طور کلی یک غذای زمستانی در نظر گرفته می شود، اما این سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی بدون گلوتن برخی از استثناها است. زمانی که در پایان تابستان زمانی که گوجه فرنگی و فلفل رسیده و شیرین در فصل است، بهتر است. با این حال، میتوانید در هر زمانی از سال از این سوپ خامهای خوشمزه با استفاده از گوجهفرنگی کنسرو شده و فلفلهای سوخاری در شیشهها لذت ببرید!
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
این سوپ خانگی مخملی غنی، پر جنب و جوش، پر از طعم و مزه و بسیار آسان است!
این گیاه با سبزیجات قرمز روشن مانند گوجه فرنگی و فلفل قرمز تهیه می شود و حاوی آنتی اکسیدان های سالم و سایر مواد مغذی است.
میتوانید آن را به صورت دستهای بپزید، قسمتی کنید و تا 5 ماه در فریزر نگهداری کنید.
این سوپ کتو همچنین گیاهی، بدون گلوتن و لبنیات است و در عین حال کاملاً خوشمزه و آرامبخش است!
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
بهترین گوجه فرنگی برای سوپ
این سوپ عالی برای تهیه در اواخر تابستان/اوایل پاییز است، زمانی که گوجه فرنگی فراوان است و در بهترین حالت خود قرار دارد. از رسیدهترین و قرمزترینهایی که میتوانید پیدا کنید استفاده کنید، زیرا طعم بهتر و شیرینتری خواهند داشت.
می توانید از کنسرو گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی زمستانی نیز استفاده کنید. با این حال، طعم مشابه گوجهفرنگیهای تابستانی تازه بو داده را نخواهند داشت، اما هنوز هم بسیار عالی هستند.
فلفل قرمز
من معمولا از فلفل رومانو استفاده می کنم اما هر نوع فلفل قرمز شیرینی با این دستور العمل عالی عمل می کند. آنها طعم مدیترانه ای با طراوت و مقداری شیرینی را برای متعادل کردن اسیدیته گوجه فرنگی اضافه می کنند.
سیر– اگر سیر را دوست ندارید یا دارید می توانید آن را حذف کنید. پوست گرفته و به همراه گوجه فرنگی و فلفل به سینی تفت اضافه کنید.
پیاز – می توانید از پیاز قهوه ای، زرد یا سفید با اندازه متوسط استفاده کنید. پوست گرفته و به قطعات برش دهید.
دستورالعمل های گام به گام
ساخت سوپ گوجه فرنگی و فلفل بوداده خانگی خود از ابتدا با مواد اولیه انبارداری بسیار آسان است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
سبزیجات را تفت دهید
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید. گوجه فرنگی، فلفل قرمز، پیاز، سیر و آویشن را در سینی فر قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بپاشید. مطمئن شوید که همه سبزیجات به خوبی با روغن زیتون پوشانده شده اند.