بورک سیب زمینی – Patatesli Börek
بورک سیب زمینی – Patatesli Börek
بورک سیب زمینی – پاتاتسلی بورک (یا بورک) یک شیرینی خوشمزه ترکی است که از یک فیل سیب زمینی پنیری که در ورقه های نازک ترد یوفکا پیچیده شده است، ساخته شده است.
این پای های گیاهی خوش طعم یک میان وعده عالی، یک صبحانه خوشمزه در حال حرکت، یا یک پیش غذای عالی برای مهمانی ها و مجالس هستند.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق half piece of potato borek](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b406b8f114.jpeg)
پاتاتسلی بورک قطعا یکی از محبوب ترین آثار کلاسیک ترکیه است!
پرش به:
بورک (با نام مستعار Börek یا Burek) یکی از قدیمیترین شیرینیهای ترکی است که قدمت آن به قرون وسطی برمیگردد و یکی از محبوبترین غذاها برای خوردن در ترکیه است.
این غذا در میان غذاهای قدیمی عثمانی مانند یونان، بلغارستان و آلبانی نیز بسیار محبوب است.
هر کشور یا حتی منطقه نسخه مخصوص به خود را دارد.
برخی دستور پختها نیاز به سرخ کردن دارند، مانند رولتهای ترکی(سیگارا بورگی)، Cig Borek – Chebureki، یا Pacanga Boregi.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق 3 slices of potato borek served with a cup of Turkish tea](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b406cdd81a.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- بورک سیب زمینی – Patatesli Börek (یا Burek) همه کاره است. می توانید آنها را برای صبحانه/ناهار، ناهار یا شام سرو کنید. آنها برای مهمانی ها، پیک نیک ها یا ناهارهای بسته بندی شده مناسب هستند.
- ساختن آنها با تصاویر گام به گام، آموزش های ویدئویی و دستورالعمل ها بسیار آسان است.
- می توانید اینبورک های سیب زمینی خوشمزه را از چند روز قبل درست کنید و در همان روز بپزید.
- پاتاتسلی بورک فریزر دوست است. می توانید بورک ها را قبل یا بعد از پخت فریز کنید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق 3 pieces of potato borek](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b406e350e6.jpeg)
بورک – بورک چیست؟
Börek (همچنین بورک یا بورک نوشته می شود) یک شیرینی خوش طعم است که در غذاهای ترکی، بالکان و خاورمیانه محبوب است.
از لایه های نازکی از خمیر (معمولاً یوفکا یا شیرینی فیلو) تشکیل شده است که با مواد مختلفی مانند پنیر، گوشت، سبزیجات یا ترکیبی از اینها پر شده است.
خمیر رول شده – بورک اسفناج (Ispanakli Borek)، تا شده – بورک کیمالی (بورک گوشت ترکی)، یا لایه لایه – پای فیلو گوشت و اسفناج (گولاش مصری)، سپس پخته یا سرخ شده (Pacanga) Boregi) تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شود.
بورک معمولاً به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می شود، اما می توان آن را به عنوان غذای اصلی یا غذای جانبی نیز میل کرد.
اغلب با یک سالاد یا دیپ ماست، و معمولاً با چای یا سایر نوشیدنی های گرم سرو می شود.
این غذا تنوع و نامهای منطقهای بسیاری دارد و در بسیاری از فرهنگها یک غذای اصلی محبوب است.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق potato borek is baked until golden and crispy](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b406fb55f3.jpeg)
یوفکا چیست؟
یوفکا یک نان مسطح بسیار نازک و بزرگ بدون خمیر در غذاهای ترکی و خاورمیانه است که روی یک توری فلزی محدب به نام ساج پخته می شود.
این شبیه به تورتیلا است اما بسیار نازکتر است.
این شیرینیها عمدتاً برای تهیه بورک استفاده میشوند و در مغازههای ترکیه یا خاورمیانه موجود هستند.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for potato borek](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b40713257a.jpeg)
یوفکا
این بسته های خمیر نازک گرد شکل را به راحتی می توان به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه پیدا کرد.
میتوانید به جای آن از شیرینیهای فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازکتر هستند و به شکل مستطیل هستند.
شیرینیهای فیلو (یا فیلو) در اکثر سوپرمارکتها و آنلاین در Amazon موجود است و میتوانید آنها را تازه یا منجمد بخرید.
- سیب زمینی – می توانید از هر نوع سیب زمینی که در دست دارید استفاده کنید.
- کره – از کره با کیفیت خوب استفاده کنید. بورک را فوق العاده ترد و خوشمزه می کند!
- پنیر – من پنیر کاشار را مخلوط میکنم. با پنیر فتا برای این دستور پخت. می توانید کاشار را با موزارلا، چدار، هالومی یا گرویر جایگزین کنید.
- تخم مرغ – آنها طعم و رنگ بیشتری به شیرینی ها می دهند. همچنین در حین پخت فیل را به هم می چسبانند.
- شیر – من از شیر نیمه چرب یا پرچرب استفاده می کنم. می توانید آن را با ماست جایگزین کنید.
- جعفری – من برای این بورک از جعفری برگ تخت استفاده می کنم. می توانید آن را با شوید، ریحان یا نعناع تازه جایگزین کنید.
- دانه های کنجد یا سیاهدانه – آنها به بورک یا شیرینی ها ترد بیشتری می دهند. آنها معمولاً در نانوایی های ترکیه ای شیرین یا شور استفاده می شوند.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق Turkish pastries made with cheesy potato filling wrapped in yufka pastry](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b406a3a219.jpeg)
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این شیرینی های ترد و خوشمزه با نام “Potato Borek – Patatesli Börek (یا Burek)” بسیار ساده و سرراست است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
فیلینگ سیب زمینی را آماده کنید
یک قابلمه متوسط را با آب سرد پر کنید و سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید.
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را به جوش آورید.
سیب زمینی ها را به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که وسط آن نرم شوند بجوشانید.
سیب زمینی ها را زیر آب سرد سرد خنک کنید و سپس پوست آنها را بگیرید.
سیب زمینی ها را رنده کنید و کنار بگذارید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق boiled potatoes are grated in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b40727bb5c.jpeg)
در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس شیر را به همراه کره ذوب شده اضافه کنید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق milk, eggs and melted butter are mixed in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b40736412b.jpeg)
مخلوط را با سیب زمینی های رنده شده به کاسه اضافه کنید، جعفری خرد شده، پنیر فتا، پنیر کاسار (یا پنیر موزارلا یا پنیر چدار)، نمک، فلفل تازه آسیاب شده و فلفل چیلی (در صورت استفاده) را به کاسه اضافه کنید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق grated potatoes, cheese and chopped parsley are added to milk sauce](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b4074bb5be.jpeg)
آنها را خوب هم بزنید.
قوام مخلوط کمی آبدار خواهد بود، تقریباً مانند فرنی.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق potato borek filing is ready](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b4075ba1cc.jpeg)
Borek را بسازید
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
یک ورق یوفکا را روی سطح کار بگذارید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق a piece of yufka layer](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b40768d125.jpeg)
با قاشق ⅓ از فیلینگ سیب زمینی را روی آن بریزید و سپس مخلوط را با پشت قاشق به طور مساوی پخش کنید، مراقب باشید که یوفکا پاره نشود.
دومین ورق یوفکا را روی آن قرار دهید و سپس آن را با ⅓ دیگر فیلینگ بپوشانید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق second yufka sheet is layered on potato filling](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b40778d110.jpeg)
دو طرف یوفکا را به شکل مستطیل برش دهید و سپس تزیینات را روی فیلینگ قرار دهید.
همین کار را با آخرین یوفکا و فیلینگ سیب زمینی تکرار کنید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق potato filling is spread on yufka sheet](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b4078d5b9d.jpeg)
ورق یوفکا را با دقت در یک استوانه بغلتانید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق rolling to yufka to form a log shape](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b407a03a7d.jpeg)
سیلندر را به دو قسمت مساوی برش دهید.
آنها را با فیلم بپیچید و سپس آنها را به مدت حدود یک ساعت یا تا نیمه یخ زده در فریزر قرار دهید.
این مرحله مهم است زیرا کار با شیرینی آسانتر خواهد بود.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 15 - مجله آموزشی تفریحی خالق Wrapping the borek into a cling film.](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b407b200e5.jpeg)
بورک پاتاتسلی
را بپزید
سیلندرها را با استفاده از چاقوی تیز.
لایه چسبناک را از اطراف بورک جدا کنید.
بورک ها را روی سینی (های) فر با کاغذ روغنی بچینید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 16 - مجله آموزشی تفریحی خالق potato borek slices arranged on a baking sheet](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b407ca8a78.jpeg)
برش ها را با زرده تخم مرغ یا 1 قاشق غذاخوری ماست مخلوط با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بشویید.
روی مقداری دانه کنجد یا دانه سیاهدانه بپاشید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 17 - مجله آموزشی تفریحی خالق sliced boreks are egg washed](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b407dac0d8.jpeg)
آنها را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شوند، در فر از قبل گرم شده بپزید.
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق potato borek is baked until golden and crispy](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b406fb55f3.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- هنگامی که ورقههای یوفکا را به شکل کندهای در میآورید، آن را تا حد ممکن سفت کنید و هنگام چرخاندن آن بسیار ملایم باشید.
- استفاده از فیلم چسبناک برای شکل دادن به آن به صورت سیاهه بسیار مفید است. اگر فیلم غذاخوری ندارید، از یک حوله آشپزخانه تمیز یا کاغذ پخت استفاده کنید.
- قطعه را به دو قسمت برش دهید، به آرامی آن را به سینی منتقل کنید و سپس قبل از برش دادن، اجازه دهید حدود یک ساعت (یا تا زمانی که به راحتی بتوان آن را به دست گرفت) منجمد شود.
سؤالات متداول دستور غذا
این غذای کلاسیک ترکی در آشپزی عثمانی بسیار محبوب بود و همین معتقد بودند که ترک های آسیای مرکزی آن را به کشور آورده اند. نسخه دیگر داستان این است که بورک توسط یونانیان بیزانس به عنوان یک غذای ساخته شده با خمیر لایه ای و پنیر پخته شده در فر اختراع شد.
بله، این مرزه پای سیب زمینی برای انجماد عالی است. می توانید آن را قبل یا بعد از پخت فریز کرده و تا 3 ماه نگهداری کنید.
اگر میخواهید آنها را نپخته فریز کنید، آنها را برش دهید و قبل از گذاشتن در فریزر بین دو ورقه پخت قرار دهید. وقتی کاملاً یخ زدند، میتوانید آنها را در کیسه فریزر یا ظرفی قرار دهید تا مقداری فضای فریزر خود را ذخیره کنید. می توانید آنها را مستقیماً از فریزر بدون یخ زدایی بپزید.
اگر میخواهید بعد از پخت آنها را فریز کنید بگذارید سرد شوند و سپس در کیسههای فریزر یا ظرفی قبل از قرار دادن در فریزر قرار دهید. می توانید آنها را مستقیماً از فریزر بدون یخ زدایی دوباره گرم کنید. آنها را در سینی بچینید، روی آنها را با فویل بپوشانید و سپس آنها را دوباره به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که لوله شوند گرم کنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر بورک، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این بورک سیب زمینی خوش طعم – Patatesli Börek (یا Burek) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![بورک سیب زمینی - Patatesli Börek 19 Turkish pastries made with cheesy potato filling wrapped in yufka pastry](/wp-content/uploads/2023/06/d8a8d988d8b1daa9-d8b3db8cd8a8-d8b2d985db8cd986db8c-patatesli-borek_647b407f4cc97.jpeg)
بورک سیب زمینی – پاتاتسلی بورک
بورک سیبزمینی – پاتاتسلی بورک (یا بورک) یک شیرینی خوشمزه ترکی است که از یک فیل سیبزمینی پنیری که در ورقههای نازک یوفکا پیچیده شده است، تهیه میشود.
Ingredients
Instructions
Making the Potato Filling
-
Fill a medium saucepan with cold water and add the potatoes.
-
Put the pan on medium heat, bring to a boil and gently simmer the potatoes on low heat for 30 minutes or until soft in the middle.
-
Cool the potatoes down under running cold water and peel them.
-
Grate the potatoes and set them aside.
-
In a separate bowl, whisk the eggs and then add the milk along with the melted butter.
-
Add the mixture into the bowl with the grated potatoes.
-
Add chopped parsley, feta, kasar cheese, salt, freshly ground pepper, and chili (if using) to the bowl and give it a good stir.
Making the Borek
-
Lay a sheet of yufka on a work surface and spoon ⅓ of the potato filling onto it. Spread the mixture evenly with the back of a spoon, taking care not to tear the yufka.
-
Place the second yufka sheet on top and cover it with another ⅓ of the filling.
-
Trim the sides of the yufka into a square and place the trimmings on top of the filling.
-
Repeat the same with the last yufka and the potato filling.
-
Roll the yufka sheet carefully into a neat cylinder.
-
Cut the cylinder into two equal pieces.
-
Wrap them with cling film and then place them into the freezer for about an hour or until semi-frozen.
-
Wrap the cylinder with cling film and place it into the freezer for about an hour or until slightly frozen and easy to handle.
-
Preheat the oven to 180° C (360° F).
-
Cut the cylinder crosswise into slices two fingers thick using a sharp knife, and arrange them on a greaseproof paper-lined baking tray(s).
-
Eggwash the slices and sprinkle on some sesame seeds or nigella seeds.
-
Cook them in preheated oven for about 30 minutes or until golden and crispy.
یادداشت
- When rolling the yufka sheets into a log, make it as tight as possible and be very gentle while rolling it.
- Using a cling film is very helpful for shaping it into a log. If you don’t have cling film, use a clean kitchen towel or baking paper.
- Cut the log in two, gently transfer it to a tray and then let it freeze for about an hour (or until it is easy to handle) before slicing.
- You can freeze the boreks either before or after baking them and store them for up to 3 months.
Nutrition
Calories: 162kcalCarbohydrates: 5gProtein: 3gFat: 3gSaturated Fat: 2gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gTrans Fat: 1gCholesterol: 33mgSodium: 203mgPotassium: 137mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 225IUVitamin C: 6mgCalcium: 71mgIron: 1mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.