طرز تهیه پای شیرینی فیلو تره فرنگی و مرغ

تره شیرین در این پای مرغ، طعم لطیف و بافت نرمی را برای تمجید از رویه فیلو کره ای و ترد می بخشد. این دستور شامل سیب زمینی در فیلینگ پای است تا یک غذای سیر درست کنید که تمام خانواده از آن لذت ببرند.

تره شیرین در این پای مرغ، طعم لطیف و بافت نرمی را برای تمجید از رویه فیلو کره ای و ترد می بخشد. این دستور شامل سیب زمینی در فیلینگ پای است تا یک غذای سیر درست کنید که تمام خانواده از آن لذت ببرند. در صورت تمایل می توانید به جای مرغ از بوقلمون هم استفاده کنید. این کیک خوشمزه که تا هشت نفر را سرو می‌کند، مقدار زیادی برای گردش وجود دارد.

مواد لازم
دستور پخت
  1. ۱ قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید، تره فرنگی را اضافه کنید، خوب مزه دار کنید، روی آن را بپوشانید و به آرامی به مدت ۸ دقیقه بپزید تا نرم شود. پانچتا را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
  2. شیر را با آرد ذرت در تابه ای روی حرارت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه بزنید تا سس غلیظی به دست آید. خوب مزه دار کنید و 1 قاشق غذاخوری کره، خردل و جعفری را اضافه کنید و مزه دار کنید.
  3. فر را روی 200 درجه سانتیگراد/392 درجه فارنهایت/گاز مارک 6 تنظیم کنید. سس را به تره فرنگی اضافه کنید و مرغ، هویج و سیب زمینی را هم بزنید. قاشق را داخل ظرف پای بریزید.
  4. توده ورقه های شیرینی را از وسط نصف کنید تا 12 مربع بسازید. کره را یکی یکی روی آنها بمالید، آنها را به صورت یک توپ شل خرد کنید و آنها را کنار هم روی فیلینگ پای قرار دهید. ظرف را روی یک ورقه پخت قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و داخل آن حباب بزند. قبل از سرو 5 دقیقه بگذارید بماند.

 

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

خروج از نسخه موبایل