آشپزی

بورک پنیر – پینیرلی بورک

بورک پنیر – پینیرلی بورک

بورک پنیر (به ترکی Peynirli Borek) یک پای فیلو ترکی ترد، سبک و خوشمزه است که با پنیرهای تند و گیاهان معطر پر شده است.

می توانید این شیرینی های پخته را به عنوان پیش غذا برای کریسمس یا به عنوان یک غذای سبک برای شام با یک کاسه عدس ترکی سرو کنید. سوپ (Mercimek Corbasi).

inside of a cheese borek pastry

غذاهای ترکی به دلیل انتخاب های بی شماری از شیرینی های خوش طعم پر شده با مواد پرکننده مختلف مانند گوشت، سبزیجات یا پنیر به خوبی شناخته شده است.

آنها معمولاً با یوفکا (نان مسطح گرد، نازک و بدون خمیر) یا شیرینی فیلو درست می شوند.

دستور پخت پنیر بورک من شیرینی فیلو را به یاد می‌آورد، اما می‌توانید به جای آن از یوفکا استفاده کنید و آن‌ها را به شکل کیمالی بورک (Meat Borek) در آورید ).

freshly baked cheese borek parcels
بورک پنیر پینیرلی بورک 19

تاریخچه مختصری از بورک پنیر

Cheese Borek تاریخچه طولانی و غنی در غذاهای ترکی دارد.

این غذا را می توان به امپراتوری عثمانی ردیابی کرد، جایی که در کاخ ها و خانه های سلاطین سرو می شد.

بورک در اصل یک شیرینی ساده بود که با خمیر اولیه تهیه می شد و با پنیر و مواد دیگر مانند اسفناج یا گوشت پر می شد.

با گذشت زمان، بورک محبوبیت بیشتری پیدا کرد و به یک غذای اصلی در غذاهای ترکی تبدیل شد.

امروزه، انواع بی‌شماری منطقه‌ای بورک وجود دارد که هر کدام پیچش منحصر به فرد خود را در دستور پخت کلاسیک دارند.

برای مثال، می‌توانید سعی کنید سیگ بورک – چبورکی درست کنید، یک شیرینی خوش طعم پر از گوشت چرخ کرده، یا سو بورگی – واتر بورک، نوعی بورک که با لایه‌های نازک خمیر دست‌ساز و فیلینگ درست می‌شود. از پنیر و گیاهان

اگر می خواهید چیزی دلچسب تر داشته باشید، بورک سیب زمینی – بورک پاتاتسلی، یک گزینه خوشمزه است که سیب زمینی را با ادویه های خوش طعم و پنیر ترکیب می کند.

potato borek is baked until golden and crispy
بورک سیب زمینی

بورک پنیر قطعا یکی از محبوب ترین انواع بورک در ترکیه است و افراد در هر سنی از آن لذت می برند.

اغلب به عنوان صبحانه یا غذای برانچ سرو می شود، اما می توان آن را به عنوان میان وعده یا پیش غذا نیز میل کرد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این پای های فیلو ترد، پوسته پوسته، کره ای و پرکننده هستند، مانند سایر دستور العمل های بورک ترکی من.
  • می توانید این شیرینی ها را چند روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آنها را بپزید!
  • این یک غذای ترکی گیاهی کلاسیک است که فقط در 45 دقیقه آماده می‌شود.
  • بورک پنیر – پینیرلی بورک بسیار آسان با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله درست می شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

پر کردن پنیر

Labelled picture of ingredients for cheese borek
بورک پنیر پینیرلی بورک 20
  • پنیر – من از مخلوط حلومی، کاسار و پنیر فتا برای تهیه این پای مرزه های خوشمزه استفاده می کنم. کاسار نوعی پنیر زرد نیمه سفت است که شبیه چدار اما بسیار ملایم‌تر است و از شیر گوسفند تهیه می‌شود. در ترکیه برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود. پنیر کاسار را می‌توانید در فروشگاه‌های ترکیه یا خاورمیانه و در آمازون. سایر پنیرهای جایگزین عبارتند از: چدار، موزارلا، گراویر یا گودا.
  • گیاهان – جعفری تازه، نعناع و شوید سبزی های مورد علاقه من برای دستور پخت پنیر بورک هستند، اما می توانید به جای آن از ریحان، پونه کوهی، آویشن، کرفس یا پیازچه استفاده کنید. اگر می خواهید از گیاهان خشک استفاده کنید، از ⅓ مقدار آن استفاده کنید.

مواد لازم برای سس پنیر بورک

  • ماست – من از ماست ساده یا طبیعی بدون شکر و طعم اضافه استفاده می کنم. ماست به بورک بافتی کرکی و سبک می دهد.
  • تخم مرغ – آنها به بورک رنگ و همچنین طعم می دهند. می توانید روغن و ماست اضافی را حذف کرده و به سس اضافه کنید.
  • روغن – تردی بیشتری به بورک می بخشد. می توانید آن را با کره ذوب شده، روغن زیتون، روغن آفتابگردان یا روغن کلزا جایگزین کنید.
  • سرکه – مقدار کمی سرکه به بورک شما کمک می‌کند تا درون آن نرم‌تر شود در حالی که بیرون ترد است.
    دانه های

  • کنجد یاسیاه دانهآنها به بورک یا شیرینی ها ترد بیشتری می دهند. آنها معمولاً در نانوایی های شیرین یا خوش طعم ترک
  • استفاده می شوند

  • شیرینی فیلو – فیلو یک خمیر بدون مایه نازک است که برای تهیه شیرینی هایی مانند باقلوا و بورک در آشپزی ترکی و مدیترانه ای استفاده می شود. من از 2 بسته خمیر فیلو استفاده کردم، در کل 20 ورق. می توانید با 3 عدد ورقه یوفکای ترکی جایگزین کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این بورک های پنیر ترکی خوشمزه بسیار آسان و ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پر ​​کردن پنیر را آماده کنید

پنیر فتا را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را با پشت یک چنگال خرد کنید.

feta is crumbled in a glass bowl
بورک پنیر پینیرلی بورک 21

پنیر حلومی و پنیر کاسار را رنده کنید و به همراه سبزی خرد شده، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و فلفل چیلی (در صورت استفاده) به کاسه اضافه کنید.

herbs ans spices are added to the bowl
بورک پنیر پینیرلی بورک 22

همه را با چنگال یا قاشق مخلوط کنید و کنار بگذارید.

the cheese filling for Peynirli borek
بورک پنیر پینیرلی بورک 23

سس را آماده کرده و بورک را بسازید

تخم مرغ و ماست را در یک کاسه کوچک بریزید و کمی هم بزنید.

روغن و سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

sauce for the cheese borek
بورک پنیر پینیرلی بورک 24

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

یک ورق فیلو را روی سطح کار خود قرار دهید و 1-1 و ½ قاشق غذاخوری از سس را بریزید و با استفاده از یک برس آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

a filo sheet is brushed with sauce
بورک پنیر پینیرلی بورک 25

ورقه دیگری از فیلو را روی آن قرار دهید، مقداری سس دیگر بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

همان مراحل را تکرار کنید تا سه برگه فیلو داشته باشید.

3 filo sheets are layered together
بورک پنیر پینیرلی بورک 26

آن را به سه نوار هم اندازه ببرید.

دو قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر را در گوشه‌های انتهایی نوارها قرار دهید.

filo sheets are cut into 3 pieces and topped with cheese filling
بورک پنیر پینیرلی بورک 27

گوشه مخالف را بردارید و به صورت مورب روی فیلینگ تا بزنید و یک چین مثلثی شکل دهید.

pastry strip is folded around the filling
بورک پنیر پینیرلی بورک 28

دوباره در امتداد چین بالایی مثلث تا بزنید.

تا زدن را به همین ترتیب ادامه دهید تا به انتهای نوار برسید.

folding the pastry to cover the cheese filling entirely
بورک پنیر پینیرلی بورک 29

درز را با سس بمالید تا انتهای آن بسته شود.

a triangle shaped cheese borek
بورک پنیر پینیرلی بورک 30

آن را روی درز ورقه پخت روغنی قرار دهید و همین کار را با بقیه ورقه های فیلو تکرار کنید.

Cheese boreks are placed on a baking sheet
بورک پنیر پینیرلی بورک 31

تکه های بورک را با بقیه سس بمالید و روی کنجد یا دانه سیاهدانه (یا هر دو) بپاشید.

borek pieces are brushed with the sauce and sprinkled on sesame seeds
بورک پنیر پینیرلی بورک 32

ورقه پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بورک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند.

cheese boreks are baked until golden and crispy
بورک پنیر پینیرلی بورک 33

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • می توانید بورک های پخته نشده را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. به سادگی آنها را در فر از قبل گرم شده مستقیم از یخ زده بپزید. 5 تا 10 دقیقه اضافی به زمان پخت اضافه کنید.
  • شیرینی‌ها را بیش از حد پر نکنید زیرا ممکن است در حین پخت آن‌ها، پرکننده پنیر نشت کند.
  • شیرینی های فیلو بسیار شکننده هستند و اگر آنها را با پارچه مرطوب آشپزخانه نپوشانید به سرعت خشک می شوند.

چه چیزی را با پنیر بورک سرو کنیم؟

بورک پنیر به طور سنتی با یک فنجان چای ترکی یا یک لیوان آیران (نوشیدنی ماست ترکی) سرو می شود. /a> اگر آن را برای صبحانه/ناهار میل کنید.

همچنین می‌توانید آنها را با یک کاسه سوپ مانند سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرو کنید. سوپ عدس ترکی، یا Ezo Gelin Corba برای یک ناهار سبک و خوشمزه.

سؤالات متداول دستور العمل

بورک از کجا آمده است؟

بورک اولین بار توسط ترکان آسیای مرکزی اختراع شد و در قرون وسطی به آناتولی آورده شد. . سپس توسط عثمانی ها در استانبول توسعه یافت و اکنون در ترکیه، بالکان و کشورهای خاورمیانه بسیار محبوب است.

چند کالری است در بورک؟

کالری به میزان پر شدن بورک بستگی دارد اما معمولاً بین 150 تا 450 کیلو کالری در هر قطعه است. این دستور پخت پنیر بورک دارای 285 کیلو کالری در هر بورک است.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

بورک های باقی مانده تا 5 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند. قبل از گذاشتن در فریزر بگذارید کاملا خنک شوند!

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های خوشمزه تر بورک ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این بورک پنیرلی خوش طعم – Penirli Boreks به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

cheese borek parcels

بورک پنیر – پینیرلی بورک

آیلا کلولی

این بورک پنیر گیاهی یک صبحانه خوشمزه در حال حرکت، یک ناهار ساده یا یک پیش غذا برای مهمانی های شام است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 25 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس پیش غذا، صبحانه، غذای اصلی، میان وعده

آشپزی یونانی، مدیترانه ای، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 20 تکه ها

کالری 285 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده کردن پر کردن پنیر

  • پنیر فتا را در یک کاسه بزرگ و آن را با پشت چنگال خرد کنید.

  • Grate the halloumi cheese and Kasar cheese, and add them to the bowl along with chopped herbs, freshly ground black pepper, and chili flakes (if using).

  • Mix them all using a fork or a spoon, and set them aside.

Preparing the Sauce

  • Place the egg and yogurt in a small bowl and lightly whisk it.

  • Add the oil, and vinegar, and whisk well.

Building the Borek

  • Preheat the oven to 180° C (360° F).

  • Place one sheet of filo on your work surface and drizzle 1-1 ½ tablespoon of the sauce, spread it evenly using a brush.

  • Lay another sheet of filo on top, drizzle some more sauce, and spread it evenly. Repeat the same steps until you have three sheets of filo.

  • Cut it into three equal-size strips.

  • Put two tablespoons of the cheese mixture at the end of one strip. Take the opposite corner and fold diagonally over the filling, forming a triangular fold. Fold again along the upper crease of the triangle. Continue folding in this way until you reach the end of the strip.

  • Brush the seam with the sauce to seal the end. Place it onto a parchment-lined baking sheet seam side down and repeat the same with the rest of the filo sheets.

  • Brush the borek pieces with the rest of the sauce and sprinkle on sesame seeds or nigella seeds (or both).

  • Place the baking sheet in preheated oven and bake the boreks for 20-25 minutes, until they are golden and crispy.

یادداشت

  • You can keep unbaked boreks in the freezer for up to 3 months. Simply bake them in the preheated oven straight from frozen. Add an extra 5 to 10 minutes to the baking time
  • Don’t overfill the pastries as the cheese filling may leak out while baking them.
  • Filo pastries are very fragile and dry out quickly if you don’t keep them covered with a damp kitchen cloth.
  • This cheese borek recipe has 285 kcal per borek.

Nutrition

Calories: 285kcalCarbohydrates: 26gProtein: 10gFat: 16gSaturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 5gTrans Fat: 1gCholesterol: 26mgSodium: 529mgPotassium: 75mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 289IUVitamin C: 2mgCalcium: 218mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا