سوپ پیاز سنتی فرانسوی

سوپ پیاز سنتی فرانسوی

سوپ پیاز سنتی فرانسوی یک غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است که با پیاز کاراملی پخته شده در طعم‌دار استاک گوشت گاو خانگیدرست می‌شود. > این سوپ با برش های باگت ترد و پنیری، یک پیش غذای عالی برای یک مهمانی شام یا گرم کردن غذای راحت برای شب های سرد زمستان است.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 18
پرش به:

این سوپ پیاز خوشمزه فرانسوی به مواد زیادی نیاز ندارد و با رعایت چند مرحله کلیدی، تهیه آن در خانه بسیار آسان است. تنها چیزی که برای کارامل کردن پیازها نیاز دارید کمی صبر است، تقریباً مانند کارامل کردن پیاز برای بریانی گوشت گوسفند حیدرآبادی!

من این دستور پخت معتبر سوپ پیاز فرانسوی را تطبیق دادم (همانطور که سایر دستور العمل های فرانسوی را در وبلاگ خود مانند Moules Mariniere – فرانسوی تطبیق دادم صدف و تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی) از %0A%0A%0A%0A

%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF%20%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%A2%D8%A8%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%20%DA%AF%D8%A7%D9%88%20%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%A8%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C%D8%8C%20%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%8C%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D8%A8%D9%88%D8%8C%20%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%AA%20%D9%88%20%D8%A2%D9%88%DB%8C%D8%B4%D9%86%20%D8%B7%D8%B9%D9%85%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF!

%0A%0A%0A%0A

سوپ پیاز سنتی فرانسوی چیست؟

سوپ پیاز فرانسوی احتمالاً یکی از معروف ترین سوپ های جهان است. این یکی از این غذاهای فانتزی است که ما معمولاً در رستوران سفارش می دهیم زیرا فکر می کنیم درست کردن آن در خانه دشوار است.

یک سوپ پیاز سنتی فرانسوی با پیازهای کاراملی‌شده به‌آرامی پخته می‌شود و در یک آب گوشت خانگی خوب با طعم ورموت (یا شری)، برگ بو، و آویشن پخته می‌شود.

اضافه کردن یک تکه بیکن دودی به سوپ پیاز فرانسوی کمی دود می‌دهد، بنابراین اکیداً توصیه می‌کنم از آن استفاده کنید.

این سوپ پیاز زمانی بهترین است که با یک تکه نان باگت که با پنیر آب‌شده و خوشمزه گرویر مخلوط شده با مقداری پارمزان با کیفیت خوب پوشیده شده است سرو شود.

چه پیازهایی برای سوپ پیاز فرانسوی بهتر است؟

دو ماده اصلی یک سوپ پیاز فرانسوی خوب، پیاز و آب گوشت گاو خانگی است.

من عمدتاً از پیاز زرد با افزودن مقداری پیاز قرمز استفاده می کنم.

پیاز زرد طعم پیاز غنی دارد و وقتی کاراملی می شود چسبناک و شیرین می شود. پیاز قرمز طعم تند و عمیق و شیرینی کمتری دارد.

اگر سوپ خود را خیلی شیرین می‌دانید، تعداد پیاز قرمز را افزایش دهید و از پیاز زرد کمتری استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 19
  • پیاز – من از مخلوط پیاز زرد و پیاز قرمز استفاده می کنم. می توانید نسبت پیازهای زرد به پیازهای قرمز را تنظیم کنید تا شیرینی سوپ پیاز خود را متعادل کنید. اگر به نظر شما خیلی شیرین است، به سادگی از پیاز قرمز بیشتری استفاده کنید.
  • آب گوشت گاو – یک آب گوشت خانگی با کیفیت خوب برای یک سوپ پیاز فرانسوی غنی و طعم‌دار ضروری است. آنهایی که در فروشگاه خریداری می شوند معمولاً فاقد طعم و مزه هستند که باعث می شود سوپ ترکیبی و ضعیفی برای شما به ارمغان بیاورد. اگر فکر می‌کنید درست کردن گوشت گاو خودتان زمان‌بر است، به جای آن از استاک مرغ خانگی استفاده کنید. یا اگر واقعاً می خواهید از گوشت گاو خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید، سعی کنید بهترین آن را بخرید.
  • بیکن– یک بیکن دودی کامل به سوپ اضافه می شود تا طعم کمی دودی پیدا کند. اگر ترجیح می دهید می توانید آن را حذف کنید.
  • ورموث – می توانید ورموث را با شری جایگزین کنید. اگر برای بچه ها آشپزی می کنید یا برای یک نسخه غیر الکلی می پزید، الکل را کنار بگذارید.
  • کره – به این سوپ پیاز سنتی فرانسوی طعم می بخشد و همچنین به کاراملی شدن پیازها کمک می کند.
  • آرد – آرد ساده (آرد همه منظوره) به سوپ پیاز بدن می‌افزاید و غلیظ می‌شود.

تزیین سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 20
  • پنیر – گرویر پنیر اصلی برای استفاده در این دستور پخت سوپ پیاز سنتی فرانسوی است. من پارمزان تازه رنده شده را اضافه می کنم زیرا طعم آجیلی و نمکی به آن اضافه می کند که پوسته خوش طعمی زیر جوجه گوشتی ایجاد می کند.
  • باگت – من از باگت های خمیر ترش خانگی استفاده می کنم اما نان باگت هایی که در مغازه خریداری می شوند نیز بسیار خوب هستند.
  • سیر – مالیدن برش‌های باگت با سیر، طعم سیر را بدون غلبه بر سوپ اضافه می‌کند.

چگونه سوپ پیاز فرانسوی عالی درست کنیم؟

سوپ پیاز فرانسوی یک دستور العمل ساده است که در حین کارامل کردن پیازها به کمی صبر نیاز دارد. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پیازها را کاراملی کنید

برای درست کردن سوپ، با برش دادن پیاز شروع کنید. برای کاراملی شدن کامل و سریع سعی کنید آنها را ریز خرد کنید.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 21

فر هلندی یا یک تابه با پایه سنگین را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را اضافه کنید.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 22

وقتی کره ذوب شد، پیازهای خلال شده را به تابه اضافه کنید.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 23

پیازها را به آرامی بپزید تا نرم و نرم شوند و هر از گاهی هم بزنید تا نسوزند. این معمولاً حدود 15 دقیقه طول می کشد.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 24

وقتی نرم و شفاف شدند، حرارت را روی متوسط ​​رو به بالا قرار دهید تا کاراملی شدن شروع شود.

پیازها را به هم زدن ادامه دهید تا نسوزند و در آن مرحله صبور باشید.

ما به رنگ قهوه ای طلایی خوب و بدون سوختن پیازها نیاز داریم. پیاز سوخته طعم تلخ و ظاهر ناخوشایندی به سوپ می دهد.

اگر پیازها به اندازه کافی کاراملی نشده باشند، سوپ فاقد شیرینی پیاز است.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 25

سوپ را بسازید

وقتی پیازها قهوه ای طلایی شدند و شیرینی خود را از دست دادند، سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

از ورموت یا شری برای لعاب زدایی تابه استفاده کنید و سپس آرد را اضافه کنید.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 26

آن را خوب هم بزنید و سپس ماهیتابه را دوباره با مقداری از گوشت گاو لعاب دهید تا همه تکه های قهوه ای چسبیده به سطح حل شوند.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 27

بیکن کامل، برگ بو، آویشن و فلفل سیاه را به همراه مقداری آب گوشت گاو اضافه کنید. فقط به اندازه کافی آب اضافه کنید تا یک سوپ غلیظ درست شود. اگر در پایان دوره پخت خیلی غلیظ شد، همیشه می توانید بعداً مقدار بیشتری اضافه کنید.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 28

آن را به جوش آورید، حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی به مدت 45 دقیقه بجوشد.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 29

سوپ را تزئین کرده و سرو کنید

گریل را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید و در حالی که سوپ در حال پختن است، شروع به آماده سازی تزئین کنید.

باگت را نازک برش دهید، با سیر بمالید و برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا کمی برشته شوند.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 30

وقتی سوپ پخته شد، کل بیکن، برگ بو و ساقه آویشن را جدا کنید. چاشنی را بررسی کنید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید.

سوپ را در کاسه های مخصوص فر یا رامکین ها بریزید.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 31

یک تکه (یا دو!) از نان باگت را روی سوپ قرار دهید، روی آن را با مخلوط پنیر خود بپوشانید و رامکین ها را در فر قرار دهید. آنها را زیر گریل بگذارید تا پنیر حباب دار و کمی طلایی شود.

سوپ پیاز سنتی فرانسوی 32

اگر کاسه‌های انفرادی ضد فر یا رامکین ندارید، می‌توانید باگت‌های پنیری را جداگانه در سینی کباب کنید و روی سوپ قرار دهید.

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

با سوپ پیاز سنتی فرانسوی چه چیزی سرو کنیم؟

این سوپ خوشمزه و غنی را می توانید به عنوان پیش غذا برای مناسبت ها یا مجالس خاص مانند جشن شکرگزاری یا مهمانی های شام کریسمس سرو کنید. این دستور غذا وقتی به عنوان پیش غذا/ پیش غذا سرو می شود، از 6 مهمان پذیرایی می کند.

اگر می خواهید آن را به عنوان غذای اصلی سرو کنید، می توانید آن را به همراه یک کاسه سالاد ساده مانند Coban Salatasi (سالاد ترکی شپرد)، سالاد موشک و پارمزان، یا Gavurdagi Salatasi (سالاد گوجه فرنگی و گردو).

نکات برتر از سرآشپز

  • اگر سوپ خود را خیلی شیرین می‌دانید، تعداد پیازهای قرمز را افزایش دهید و کمتر از پیاز زرد استفاده کنید.
  • یک آب گوشت خانگی با کیفیت خوب برای یک سوپ پیاز فرانسوی غنی و خوش طعم ضروری است.
  • برای کاراملی شدن کاملاً یکنواخت و سریع، سعی کنید پیازها را ریز خرد کنید.
  • پیازها را به آرامی و با حوصله بپزید تا قندهای طبیعی آزاد شوند و پیازها شفاف و به رنگ قهوه ای طلایی تیره در بیایند. کارامل کردن را بدون سوزاندن آنها انجام دهید. پیاز سوخته طعم تلخ و ظاهر ناخوشایندی به سوپ می دهد.
  • استفاده از یک تابه پهن با پایه سنگین به کاراملی شدن یکنواخت پیازها و همچنین کاهش زمان کارامل شدن کمک می کند.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه سوپ پیاز فرانسوی باقیمانده را ذخیره کنیم؟

اجازه دهید سوپ کاملا خنک شود و آن را در ظرف در بسته بدون هوا قرار دهید. پنیر و نان باگت می توانید سوپ پیاز را تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

نحوه گرم کردن مجدد ?

هنگامی که برای سرو آماده شد، سوپ در یخچال را در تابه ای روی اجاق قرار دهید و آن را به جوش آورید. همچنین می توانید آن را به مدت 2 دقیقه با قدرت متوسط ​​در مایکروویو قرار دهید و تا نیمه آن را هم بزنید.
وقتی سوپ کاملا داغ شد، آن را در کاسه های مخصوص فر بریزید و روی آن یک تکه نان باگت و گرویر و پارمزان رنده شده بریزید. آن را زیر گریل گوشتی/فر قرار دهید تا پنیر حباب دار و کاملاً قهوه ای شود. بلافاصله سرو کنید.

چه اگر پنیر گرویر نداشته باشم؟

بهترین گزینه برای سوپ پیاز سنتی فرانسوی پنیر گرویر مخلوط با کمی پارمزان است. با این حال، می توانید از پنیرهای سفت دیگر مانند پروولون، گودا، فونتینا و پنیرهای سوئیسی استفاده کنید.

برای دستور العمل های فرانسوی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این سوپ پیاز فرانسوی ساده و در عین حال فوق‌العاده طعم‌دار به همان اندازه که از خوردن آن لذت می‌برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

سوپ پیاز سنتی فرانسوی

آیلا کلولی

سوپ پیاز سنتی فرانسوی یک غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است که با پیازهای کاراملی شده پخته شده در طعم‌دار استاک گوشت گاو خانگی.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 15 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، سوپ

Cuisine French

Servings 4 People

Calories 521 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Caramelizing the Onions

  • To make the soup, start by slicing your onions. Try to slice them finely for perfect and quick caramelization.

  • Place a Dutch oven or a heavy-based pan on low heat and add the butter. 

  • When the butter melts, add the sliced onions to the pan. 

  • Gently cook the onions until nice and soft, stirring occasionally to avoid them burning. That usually takes around 15 minutes. 

  • When they are soft and translucent, turn the heat up to medium-high to start the caramelization.

  • Keep stirring the onions to avoid burning them and be patient at that stage. We need nice golden brown color on onions without burning them. Burnt onions will give a bitter taste and unpleasant look to the soup. If the onions aren’t caramelized enough, the soup will lack the sweetness coming from the onions.

Building the Soup

  • When the onions are golden brown and release their sweetness, add the garlic and cook for another minute.

  • Use vermouth or sherry to deglaze the pan, and then add the flour.

  • Give it a good stir then deglaze the pan again with some of the beef stock to dissolve all the brown bits stuck to the surface.

  • Add the whole bacon, bay leaves, thyme, and black pepper along with some more of the beef stock. Only add just enough stock to make a thick soup. You can always add more later if it’s too thick at the end of the cooking period. 

  • Bring it to a boil, turn the heat to low, and let it gently simmer for 45 minutes.

Garnishing the Soup and Serving

  • Preheat the grill to 200° C (390° F) and start preparing your garnish while the soup is cooking.

  • Thinly slice the baguette, rub them with garlic, and place them in the oven for a few minutes until lightly toasted.

  • When the soup is cooked, remove the whole bacon, bay leaves, and thyme stalks. Check the seasoning and add some salt if needed.

  • Ladle the soup in individual oven-proof bowls or ramekins.

  • Put a slice (or two!) of baguettes on top of the soup, top them with your cheese mixture, and place the ramekins in the oven.

  • Let them under the grill until the cheese is bubbly and slightly golden.

  • If you don’t have oven-proof individual bowls or ramekins, you can grill the cheesy baguettes separately on a tray and place them on soup ladled in bowls.

یادداشت

  • If you find your soup too sweet, increase the number of red onions and use fewer yellow onions.
  • A good quality homemade beef stock is essential for a rich and flavorsome French Onion Soup.
  • Try to slice the onions finely for perfectly even and quick caramelization.
  • Cook the onions slowly and patiently until the natural sugars are released, and the onions are transparent and have a deep golden brown color. Do the caramelizing without burning them. Burnt onions will give a bitter taste and unpleasant look to the soup.
  • Using a wide heavy-based pan will help caramelize the onions evenly and also help reduce the caramelizing time.
  • This recipe would serve 6 guests when served as a starter/appetizer.

Nutrition

Calories: 521kcalCarbohydrates: 51gProtein: 25gFat: 24gSaturated Fat: 14gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 0.4gCholesterol: 65mgSodium: 1261mgPotassium: 679mgFiber: 4gSugar: 9gVitamin A: 689IUVitamin C: 11mgCalcium: 521mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

خروج از نسخه موبایل