اسپرینگ رول اردک ترد

اسپرینگ رول اردک ترد

این اسپرینگ رول‌های خانگی کریسپی داک بسیار سبک و خوشمزه با اردک کباب آماده، خیار، پیاز سبز و رول فنری درست می‌شوند.

آنها معمولاً به عنوان یک پیش غذا سرو می شوند، اما به عنوان فینگر فود / کاناپه نیز عالی هستند. مهمانی ها، یا یکاسنک خوشمزه در حال حرکت.

اسپرینگ رول اردک ترد 18

می‌توانید این اسپرینگ رول‌های ترد اردک را از قبل درست کنید، فریز کنید و در صورت نیاز از آنها استفاده کنید.

پرش به:

اسپرینگ رول های ترد خانگی اردک دارای لفاف های بسیار نازک و ترد با پرکننده اردک نرم و خوشمزه است.

طعم آنها بسیار بهتر از رستوران چینی مورد علاقه شماست و برای جمعیت بسیار لذت بخش است.

این مینی اسپرینگ رول های خوشمزه بسیار آسان در خانه با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام درست می شوند.

اسپرینگ رول اردک ترد 19

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • در خانه با دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام می توان آنها را بسیار آسان ساخت.
  • می توانید آنها را از قبل به صورت دسته ای تهیه کرده و برای استفاده بیشتر فریز کنید. می توانید آنها را مستقیماً از فریزر سرخ کنید.
  • این اسپرینگ رول های چینی از بیرون به طرز خوشمزه ای ترد و از داخل نرم و آبدار هستند. وقتی یک لقمه از این اسپرینگ رول های ترد را بخورید، از بافت، تردی و طعم آن شگفت زده خواهید شد. پر کردن اردک بافتی واقعی دارد که در آن می‌توانید طعم گوشت اردک را بچشید، نه اینکه فقط در مخلوطی لطیف گاز بگیرید.
  • آنها یک جمعیت راضی کننده مطلق هستند. من هزاران عدد از این رول های اردک ترد را زمانی که یک سرآشپز حرفه ای بودم درست کردم و آنها همیشه محبوب بوده اند.
اسپرینگ رول اردک ترد 20

تفاوت بین رول تخم مرغ و اسپرینگ رول

اسپرینگ رول و تخم مرغ دو نوع مختلف غذا هستند که اغلب به عنوان پیش غذا در غذاهای چینی و ویتنامی سرو می شوند.

اسپرینگ رول نوعی غذای ویتنامی یا چینی است.

آنها شامل پر کردن سبزیجات، گوشت، و گاهی اوقات رشته فرنگی یا برنج هستند که در یک رول نازک و ترد ساخته شده از آرد گندم، آب و نمک پیچیده شده است.

بسته بندی نازک و پوسته پوسته است، و فیلینگ معمولاً تا زمانی که ترد شود سرخ می شود.

اسپرینگ رول معمولاً با سس غوطه وری مانند سس فلفل دلمه ای شیرین یا سس بادام زمینی سرو می شود.

از طرف دیگر

رولت تخم مرغ نوعی غذای چینی-آمریکایی است.

آنها در دهه 1930 در آمریکا توسط یک سرآشپز که در یک رستوران چینی کار می کرد اختراع شدند.

پر کردن معمولاً از سبزیجات خرد شده مانند کلم، هویج و جوانه لوبیا، همراه با برخی از انواع گوشت مانند گوشت خوک یا میگو تشکیل شده است.

سپس فیلینگ را در یک بسته‌بندی ضخیم‌تر و ترد بر پایه تخم‌مرغ می‌پیچند و تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شود سرخ می‌شود.

بنابراین، تفاوت اصلیاسپرینگ رول و تخم مرغ در نوع بسته بندی و پر کردن است.

اسپرینگ رول‌ها دارای لفاف نازک و ترد هستند و با مواد مختلفی پر می‌شوند، در حالی که رولت‌های تخم‌مرغ دارای بسته‌بندی ضخیم‌تر و ترد بر پایه تخم‌مرغ هستند و با مواد مختلف پر می‌شوند. سبزیجات و گوشت.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

اسپرینگ رول اردک ترد 21

شیرینی برای اسپرینگ رول

آنها با آرد گندم، روغن نارگیل و آب درست می شوند.

آنها در اندازه های مختلف هستند و من از اندازه کوچک (14 سانتی متر در 14 سانتی متر / 5½ “x 5½”) برای این دستور غذا استفاده می کنم.

اگر می خواهید اسپرینگ رول های ترد خود را به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کنید، می توانید از اندازه های بزرگتر استفاده کنید.

اما اگر می‌خواهید آن‌ها را به‌عنوان فینگر فود/کاناپه سرو کنید، اندازه کوچک آن بهتر است.

معمولاً در بخش فریزر سوپر مارکت‌های بزرگ و فروشگاه‌های آسیایی فروخته می‌شوند.

باید آنها را یک شب در یخچال یا در دمای اتاق به مدت 30 دقیقه یخ زدایی کنید.

همانند شیرینی‌های فیلو، هنگامی که بسته‌بندی‌ها یخ زدایی شدند، بسته را باز کنید و بلافاصله آن را با یک حوله تمیز مرطوب آشپزخانه بپوشانید تا مرطوب بماند.

اسپرینگ رول اردک ترد 22
  • اردک سوخاری – می‌توانید اردک از قبل پخته شده را از فروشگاه‌های بزرگ مواد غذایی یا فروشگاه‌های آسیایی خریداری کنید. من اردک کباب معطر Gressingham را می خرم که نیم ساعت طول می کشد تا در فر بپزد.
  • خیار– برای این دستور به 3 خیار کوچک یا 1 ½ خیار بزرگ نیاز دارید. با استفاده از پوست کن تایلندی یا چاقوی تیز.
  • پیاز بهاره – آنها به عنوان پیازچه یا پیاز سبز نیز شناخته می شوند. من از هر دو قسمت سبز و سفید برای فیلینگ استفاده می کنم. قبل از افزودن به مخلوط آنها را بشویید، خشک کنید و برش دهید.
  • سس هویسین – این سس غلیظ و معطری است که در آشپزی چینی به عنوان لعاب گوشت، افزودنی به سرخ کردن، یا به عنوان سس غوطه ور رایج است.

چگونه اسپرینگ رول اردک درست کنیم؟

ساخت این رول اردک چینی ترد بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید نکات و مراحل ساده را دنبال کنید:

پر کردن اردک را آماده کنید

گوشت اردک را به قطعات کوچک خرد کنید و آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

اسپرینگ رول اردک ترد 23

خیارها را با استفاده از یک پوست‌کن تایلندی یا چاقوی تیز.

اسپرینگ رول اردک ترد 24

آنها را همراه با پیاز خلال شده، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و سس هویزین به کاسه اضافه کنید.

اسپرینگ رول اردک ترد 25

خوب مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند.

اسپرینگ رول اردک ترد 26

اسپرینگ رول ها را تا کنید

به آرامی رول های فنرینگ را از یکدیگر جدا کنید و آنها را با یک حوله آشپزخانه مرطوب بپوشانید تا خشک نشوند.

اسپرینگ رول اردک ترد 27

لفاف را روی یک تخته برش قرار دهید و آن را به شکل الماس زاویه دهید.

1 ½ قاشق غذاخوری از فیلینگ اردک را به گوشه ای که به شما نزدیک تر است اضافه کنید و یک شکاف کوچک در هر دو طرف ایجاد کنید و آن را در یک خط موازی پخش کنید.

اسپرینگ رول اردک ترد 28

مثل اینکه دارید یک سیگارا بورگی درست می‌کنید، یکبار آن را بچرخانید و از دو طرف تا کنید. .

اسپرینگ رول اردک ترد 29

به چرخاندن آن به شکل سیگار ادامه دهید، تا زمانی که فیلینگ محکم پوشیده شود.

اسپرینگ رول اردک ترد 30

کمی خمیر آب و آرد را روی نوک شیرینی بمالید و به هم بچسبانید تا هنگام سرخ کردن باز نشود.

اسپرینگ رول اردک ترد 31

آن را در یک بشقاب کنار بگذارید، روی آن را با یک حوله چای مرطوب بپوشانید و تا زمانی که تمام بسته بندی ها را پر کنید ادامه دهید.

این دستور غذا در کل حدود 45-50 مینی اسپرینگ رول درست می کند.

اسپرینگ رول اردک ترد 32

رولت های اردک را سرخ کنید

یک قابلمه یا ماهیتابه کوچک را با مقداری روغن پر کنید که روی اسپرینگ رول ها را بپوشاند، تا زمانی که عمق آن 6 تا 8 سانتی متر (2 تا 3 اینچ) شود.

روغن را روی حرارت زیاد گرم کنید تا به دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) برسد، به آرامی اسپرینگ رول ها را در یک لایه اضافه کنید و حرارت را روی حرارت ملایم کم کنید.

اسپرینگ رول ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا همه طرف ها قهوه ای طلایی و ترد شوند.

آنها را روی یک قفسه سیمی یا بشقاب حوله ای کاغذی منتقل کنید تا روغن اضافی آن از بین برود.

با باقی مانده اسپرینگ رول ها ادامه دهید و در حالی که هنوز گرم هستند، آنها را با سس دلخواه سرو کنید.

اسپرینگ رول اردک ترد 33

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

گزینه‌های سس آغشته به رول اردک

من عاشق سرو این اسپرینگ رول های ترد اردک با مربای چیلی گوجه فرنگی به سبک تایلندی، اما سس هویزین، فلفل دلمه ای شیرین هستم. سس یا سس آلو نیز همراهی عالی برای این اسپرینگ رول های ترد و خوشمزه هستند.

به غیر از یک سس غوطه ور، من مقداری سالاد انبه تایلندی تند را به بشقاب اضافه می کنم. می خواهید این اسپرینگ رول های خوشمزه و آسان را به عنوان پیش غذا سرو کنید.

نکات برتر از سرآشپز

  • قبل از استفاده از فنر رول ها باید 30 دقیقه در یخچال یا در دمای اتاق یخ زدایی کنید.
  • همانند شیرینی های فیلو، پس از یخ زدایی لفاف ها، بسته را باز کنید و بلافاصله آن را با یک حوله تمیز مرطوب آشپزخانه بپوشانید تا مرطوب بماند.
  • از پر کردن زیاد اسپرینگ رول ها خودداری کنید و مطمئن شوید که آنها را محکم بپیچید.
  • روغن را روی حرارت زیاد گرم کنید تا به دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) برسد و پس از قرار دادن اسپرینگ رول ها، حرارت را روی حرارت متوسط ​​تا کم قرار دهید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم اسپرینگ رول ها را فریز کنم؟

بله، آنها برای تهیه غذا عالی هستند. می‌توانید آن‌ها را از قبل به صورت دسته‌ای درست کنید و برای استفاده بیشتر فریز کنید. آنها را در کیسه های انجمادی یا ظروف دربسته قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

نحوه گرم کردن مجدد باقی مانده غذا؟

می توانید باقیمانده ها را تا 5 روز در ظروف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
بهترین گزینه این است که آنها را چند دقیقه در روغن داغ دوباره گرم کنید تا کاملا گرم شوند.
با این حال، می توانید آنها را در سرخ کن بادی یا فر از قبل گرم شده به مدت 5 تا 8 دقیقه، تا زمانی که لوله کشی شوند، دوباره گرم کنید.

آیا می توانید اسپرینگ رول اردک را با انواع دیگر گوشت درست کنید؟

بله، حتماً می توانید به غیر از اردک، اسپرینگ رول را با انواع دیگر گوشت درست کنید.
در واقع اسپرینگ رول یک غذای بسیار پرکاربرد است و بسته به سلیقه شما می توان آن را با مواد مختلفی پر کرد.
برخی از گزینه های محبوب گوشت عبارتند از مرغ، گوشت خوک، میگو و گوشت گاو.

برای دستور العمل‌های غذای مهمانی/فینگر فود خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این اسپرینگ رول های ترد و خوشمزه خانگی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

اسپرینگ رول های ترد اردک

آیلا کلولی

این اسپرینگ رول‌های خانگی بسیار سبک و خوشمزه کریسپی داک با اردک کباب آماده، خیار، پیاز سبز و رول فنری درست می‌شوند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، میان وعده

آشپزی آسیایی، چینی

سرویس ها 50 تکه ها

کالری 90 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Preparing the Duck Filling

  • Shred the duck meat into small pieces and transfer it to a large bowl.

  • Peel and julienne the cucumbers using a Thai peeler, or a sharp knife.  
  • Add the julienned cucumbers to the bowl along with sliced spring onions, salt, freshly ground black pepper, and hoisin sauce.

Folding the Spring Rolls

  • Gently peel away the spring roll wraps from each other, and cover them with a damp kitchen towel to avoid them drying.

  • Place the wrapper on a cutting board, and angle it to a diamond shape.

  • Add 1 ½ tablespoons of the duck filling to the corner that is closer to you leaving a small gap on both sides and spread it out in a parallel line.

  • Roll it over once like you’re making a Sigara Boregi, and fold over both sides.
  • Continue rolling it up into a cigar shape, until the filling is tightly covered.

  • Brush a little water&flour paste on the tip of the pastry and crimp together to avoid it opening while frying.

  • Set it aside on a plate, cover it with a damp tea towel and continue until you’ve filled all the wrappers. This recipe makes about 45-50 mini spring rolls in total.

Frying the Duck Rolls

  • Fill a small pot or pan with enough oil to cover the spring rolls, until it’s 6 cm – 8 cm (2″ to 3″) deep.

  • Heat the oil over high heat until it reaches 160° C (325° F), gently add the spring rolls in one layer and lower the heat to low-medium.

  • Fry the spring rolls for 2 to 3 minutes until all sides are golden brown and crispy.

  • Transfer them on a wire rack or paper towel-lined plate to get rid of the excess oil.

  • Continue with the remaining spring rolls, and serve them with your favorite dipping sauce while still warm.

یادداشت

  • You need to defrost the spring roll wrappers overnight in the refrigerator or at room temperature for 30 minutes before using them.
  • Same as filo pastries, once the wrappers are defrosted, open the package and immediately cover it with a clean damp kitchen towel to keep it moist.
  • Avoid overstuffing the spring rolls, and make sure to wrap them tightly.
  • Heat the oil over high heat until it reaches 160° C (325° F), and turn the heat down to medium-low once you place the spring rolls in.

Nutrition

Calories: 90kcalCarbohydrates: 8gProtein: 2gFat: 5gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 2gTrans Fat: 0.01gCholesterol: 7mgSodium: 183mgPotassium: 41mgFiber: 0.4gSugar: 2gVitamin A: 33IUVitamin C: 1mgCalcium: 9mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

خروج از نسخه موبایل