چگونه ساده ترین سوپ رشته مرغ را درست کنیم؟ نکاتی در مورد سوپ رشته مرغ

[

چگونه ساده ترین سوپ رشته مرغ را درست کنیم؟ نکاتی در مورد سوپ رشته مرغ

چگونه ساده ترین سوپ رشته مرغ را درست کنیم؟ نکاتی در مورد سوپ رشته مرغ

سوپ رشته مرغ چاشنی شده هم خوشمزه است و هم به راحتی درست می شود. متخصصان در این زمینه اظهار می دارند که مواد موجود در آب مرغ به تولید گلبول های سفید خون برای مبارزه با بیماری کمک می کند. پس چگونه ساده ترین سوپ رشته مرغ را درست کنیم؟ ترفندهای سوپ رشته مرغ در مقاله امروز ما آمده است.

برای ویدیو در مورد اخبار کلیک کنید تماشا کنید

طبق تحقیقات انجام شده؛ آب مرغ منبع بسیار غنی از اسیدهای آمینه است که برای رشد و ترمیم سلول های بدن انسان ضروری است و در دوران انتقال فصل از بدن در برابر سرماخوردگی و برخی بیماری های دیگر محافظت می کند. سوپ آب مرغ که فواید آن از قدیم الایام شناخته شده بود، در مصر برای سرماخوردگی استفاده می شد، حتی در پروتکل های درمانی دانشمند معروف و معتبرابن سینا نیز گنجانده شده بود. امروزه فواید آب مرغ هنوز توسط دانشمندان پذیرفته شده است و اغلب به عنوان یک اکسیر جادویی به عنوان کمکی در درمان برخی بیماری ها به بیماران توصیه می شود.

برخی بیماری ها باعث از دست دادن آب زیاد در انسان می شود و مصرف مایعات فراوان توصیه می شود. نوشیدن مایعات فراوان نیز روشی بسیار موثر در مبارزه با آلرژن ها و عوامل خارجی (ویروس ها) و آنتی بادی های بدن است. سوپ آب مرغ نه تنها نیاز آب افراد را تامین می کند، بلکه به دفع این مواد ناخواسته از بدن کمک می کند

آب مرغ خواصی مشابه غرغره آب نمک دارد. به از بین بردن عوامل مضر در گلو، دهان و لوزه ها کمک می کند. آب مرغ باعث تثبیت و افزایش انرژی بدن می شود. در حین تهیه سوپ، ارزش غذایی آب مرغ با افزودن سبزیجات به آن افزایش می‌یابد، در حالی که با پروتئین غنی و ارزشمند خود به مقاومت بدن کمک می‌کند. به تولید گلبول های سفید خون کمک می کند که برای مکانیسم دفاعی در ارگانیسم مهم هستند.

نوتروفیل ها که اولین دفاع بدن در برابر ورود مواد خارجی به بدن هستند، به حذف باکتری ها، التهاب و تولید مخاط (احتقان بینی، گلودرد، خلط و غیره) از بدن کمک می کنند. نوشیدن سوپ آب مرغ در برابر سرماخوردگی با تاثیری که در پاکسازی سینوس ها دارد در تسریع درمان نقش دارد. ماده کارنوزین موجود در آب مرغ با توقف اثر گلبول های سفید باعث التهاب می شود و در نتیجه افزایش موکوس تسریع می شود و به دفع عوامل از بدن کمک می کند.

چگونه سوپ آب مرغ درست کنیم؟

اگر چیزی به اندازه دارو برای عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی وجود دارد، آن سوپ رشته مرغ است. سوپ مرغ با رشته فرنگی که بدن ضعیف شده شما را در عصرهای سرد زمستان التیام می بخشد، دستور پخت بسیار کاربردی است. توصیه می کنیم هنگام تهیه این سوپ از مرغ ارگانیک یا مرغ نزدیک به ارگانیک استفاده کنید. اگر از مرغ با استخوان استفاده می کنید، آب مرغ و طعم آن قوی تر می شود. این سوپ را حتماً باید امتحان کنید که به منوی شام شما می خورد! اگر آماده هستید، طرز تهیه آش رشته مرغ را که یک داروی طبیعی در برابر بیماری ها است، ببینیم. سوپ آب مرغ با ورمیشل یکی از پرمصرف ترین سوپ های غذاهای ترکی است. فواید آن برای سلامتی غیر قابل انکار است. جای تعجب است که چگونه این سوپ که سوخت و ساز بدن را تقویت می کند درست می شود. دستور تهیه آب مرغ ورمیشل در اینجا آمده است:

  • با استفاده از این ترفندها هنگام تهیه سوپ، می‌توانید آن را خوشمزه‌تر کنید.
  • شما ممکن است همیشه نتوانید همه مواد را تهیه کنید، اما اشکالی ندارد، در چنین مواردی می توانید از گزینه های جایگزین نیز استفاده کنید. بدون وابستگی کامل به دستور پخت، می توان یک سوپ رشته مرغ بسیار خوشمزه و شفابخش درست کرد.
  • اگر ورمیشل در خانه ندارید، ورمیشل جو بسیار مناسب این دستور غذاست. به راحتی می توانید از رشته جو استفاده کنید. توصیه می شود هنگام تهیه سوپ از آب مرغ استفاده کنید. به این ترتیب می توانید سوپ خوشمزه و سالم تری درست کنید. آب مرغ اثر این سوپ را افزایش می دهد که در صورت بیماری شما را شفا می دهد.
  • می توانید سوپ رشته مرغ چاشنی هم درست کنید. این چند گزینه دیگر سوپ رشته مرغ است که می توانید با رب گوجه فرنگی یا خامه نیز درست کنید.

سوپ مرغ با سوپ ناتیل:

مواد

1 سینه مرغ یا 2 پای مرغ (می توانید یکی را انتخاب کنید)
آب مرغ (5 لیوان)
آرد (1 قاشق غذاخوری کامل)
مارگارین یا کره (1.5 قاشق غذاخوری)
روغن (2 قاشق غذاخوری)
نودل (1.5 فنجان قهوه)
فلفل سیاه (در حین سرو)
نمک

%0A%0A

ساخت و ساز

می توانید گوشت مرغی را که به عنوان سینه یا ران استفاده می کنید انتخاب کنید. اما انتخاب گوشت مرغ با استخوان مفیدتر است. بنابراین، طعم مرغ به زیبایی وارد آب می شود.

می توانید با آب پز کردن مرغ بدون نمک شروع کنید. باید کمی آب اضافه کنید چون 5 لیوان آب جوشیده را می گیرید و برای سوپ استفاده می کنید. 1 لیتر آب کافی است.

پس از اینکه مرغ آب پز شد، آن را به قطعات کوچک برش دهید و در یک بشقاب جداگانه قرار دهید.

بعد، قابلمه ای را که در آن سوپ خود را درست می کنید، روی اجاق بگذارید.

مارگارین و روغن را اضافه کنید. پس از ذوب شدن مارگارین، آرد را اضافه کنید. کاملا خشک کنید تا گلوله نشود.

5 لیوان آب مرغ را که قبلاً رزرو کرده بودید و مرغی را که قبلاً به قطعات کوچک بریده بودید، اضافه کنید.

خوب مخلوط کنید و رشته ها را بعد از جوشیدن اضافه کنید. رشته ها را حدود 10-15 دقیقه بجوشانید تا پخته شوند.

نمک را اضافه کنید و بعد از اینکه سوپ شما پخت، در قابلمه را ببندید و بگذارید استراحت کند.

هنگام سرو مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. سوپ رشته مرغ خوشمزه شما آماده است.

اشتهاتون مبارک…

]

خروج از نسخه موبایل