چگونه باقلوای خشک با تاهین درست کنیم؟ طرز تهیه دسر عملی که می توانید با خمیر باقلوا درست کنید

چگونه باقلوای خشک با تاهین درست کنیم؟ طرز تهیه دسر عملی که می توانید با خمیر باقلوا درست کنید

باقلوای خشک شده با تاهینی یکی از محبوب ترین دسرهای اخیر است. اگر به این فکر می کنید که با خمیر باقلوا چه کاری می توانید انجام دهید، پیشنهاد می کنیم این دستور پخت را ببینید.

دوست دارید با خمیر آماده فیلو یک دسر بسیار کاربردی و خوشمزه درست کنید؟ این دسر که به نظر آماده است و با طعم تردش طعمی فراموش نشدنی را در کام می گذارد جای خود را در بین بهترین تنقلات برای همراهی با چای شما خواهد گرفت. دستور پخت لوبیا خشک با تاهین، که بسیار حاصلخیز است و در حین خوردن غذا می خورد، مورد علاقه اخیر است. اگر به این فکر می کنید که از باقلوای آماده چه چیزی درست کنید، باید به این دستور غذا نگاهی بیندازید.

class news- content”>اخبار مرتبطچگونه بهترین کوکی ها را به سبک شیرینی پزی درست کنیم؟ ساده ترین دستور کوکی تاهینی

تاهینی

دستور پخت باقلوا خشک با تاهینی:

مواد

15 خمیر فیلو برای باقلوا
1 لیوان گردو
1 لیوان روغن آفتابگردان
1 لیوان تاهینی
1 لیوان شکر
پودر شکر

دستور دسر از خمیر آماده فیلو

ساختمان

تاهینی، روغن و شکر گرانول را در یک کاسه مخلوط کنید.

یک ورقه از خمیر را روی پیشخوان پهن کنید، 2 قاشق غذاخوری از این مخلوط را روی آن بریزید و با یک برس آن را همه جا پخش کنید.

این روند را سه بار پشت سر هم تکرار کنید.

پس از لایه سوم گردو بپاشید.

بپیچید، از لبه کوتاه شروع کنید.

فیلو باقلوای آماده

خیلی تنگ یا گشاد نباشید.

این روند را تا زمانی که تمام مواد تمام شود تکرار کنید.

پس از اتمام فرآیند، هر رول را با چاقو به عرض 3 انگشت برش دهید.

روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

می توانید قبل از سرو، پودر قند را روی آن بپاشید.

اشتهاتون مبارک…


اخبار مرتبط

اشتباه بزرگ در جوشاندن تخم مرغ! کارشناسان خطر پنهان را توضیح دادند

خروج از نسخه موبایل