دستور تهیه پای مرغ سوخاری ترد با سیر و سبزی! شام راحت با مرغ

دستور تهیه پای مرغ سوخاری ترد با سیر و سبزی! شام راحت با مرغ

ما با یک غذای مرغ ساده و آسان که همه می توانند از آن لذت ببرند، اینجا هستیم. اگر به این فکر می کنید که امشب با مرغ چه کار کنید، باید دستور العمل ران مرغ سوخاری ترد سیر و سبزی را که برای شما آماده کرده ایم، امتحان کنید.

هیچ کس نمی تواند به پای مرغ سوخاری کاملاً ترد و پوشیده از گیاهان خوشمزه نه بگوید. دستور تهیه ران مرغ سوخاری ترد با سیر و سبزی را که با ظاهر و طعمش مورد پسند همه قرار می گیرد را باید در وعده شام ​​سرو کنیم. عطری عالی با مریم گلی، رزماری و مقدار زیادی سیر اضافه می کنید تا به غذای ترد ران مرغ سوخاری با سیر و سبزی عطر و طعم بیافزایید. با یک دستور العمل ساده و بسیار آسان، بیایید به ستاره اصلی شام شما برویم، ران مرغ سوخاری ترد با سیر و سبزی.

اخبار مرتبطچگونه سیخ مرغ را در تابه درست کنیم؟ اینم دستور تهیه مرغ سیخ شده در تابه…

دستور العمل مرغ سوخاری ترد داغ با سیر و سبزی:

مواد

4 پای مرغ با استخوان و پوست
4 تا 5 حبه سیر، پوست کنده و کمی فشار داده شده تا مزه دار شود
1/2 قاشق چایخوری مریم گلی (خشک یا تازه) خرد شده
3/4 قاشق چایخوری رزماری (خشک یا تازه) خرد شده
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل

ساخت و ساز

ابتدا فر را روی 200 درجه گرم کنید.

ران مرغ را در ماهیتابه بریزید، نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.

سپس حبه های سیر و سبزی های خرد شده را اضافه کنید.

در دمای 200 درجه به مدت 45 دقیقه سرخ کنید.

سپس دمای فر را به مدت 10-15 دقیقه روی 160 درجه قرار دهید.

با این فرآیند، پوست مرغ باید کمی قهوه ای و ترد شود.

اشتهاتون مبارک…

عنوان

اخبار مرتبط

دستور تهیه اسموتی سم زدایی از دانه های چیا و توت فرنگی! چگونه اسموتی چیا لاغری توت فرنگی درست کنیم؟

اخبار مرتبط

در دهه 2000 چه چیزی مد بود؟ مد دهه 2000 چطور؟ روند مد دهه 2000


اخبار مرتبط

توصیه متخصص به زوج های جوان: بچه دار شدن بعد از 2 سال!

حتما بخوانید : طرز تهیه ته چین گردن
خروج از نسخه موبایل