چگونه موسدره پلو درست کنیم؟ با موسدره پلو چه می شود؟ طعم لذیذ کیلیس

چگونه موسدره پلو درست کنیم؟ با موسدره پلو چه می شود؟ طعم لذیذ کیلیس

موکدره پلو از منطقه کیلیس هر بار که روی میز قرار می گیرد طعمی فراموش نشدنی را در کام باقی می گذارد. در مورد طرز تهیه موسدر پلو که برای سیری و طعم آن با علاقه مصرف می شود، به کرات تحقیق شده است. پس با موسدره پلو چه می شود؟

برنج یکی از غذاهای ضروری آشپزخانه است که با ترفندهای خود طعم سیری ناپذیری به میزها می بخشد. با دستور پخت موسدره پلو که مربوط به منطقه کیلیس است که یکی از شاهکارهای این طعم است، آمدیم. Müceddere که با طعم و سیری جلب توجه می کند با بلغور پلو درست می شود. سیخ مرغ، سیب‌زمینی و کوفته‌های خلال‌شده یا تفت‌داده شده با قارچ مرغ بهترین خوراکی است که برخلاف دیگر پلوها با عدس سبز و پیاز تهیه می‌شود. یک سالاد با مقدار زیادی سبزیجات می تواند آخرین لمس برنج موسر باشد. اینم پلو خوشمزه کیلیس، muceddere pilaf…

اخبار مرتبطچگونه پلو پلو دانه ای درست کنیم؟ نکاتی برای درست کردن برنج

دستور پخت برنج موسیدر:

مواد

1 لیوان عدس سبز
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 پیاز
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 لیوان بلغور برای برنج
2 لیوان آب
نمک
فلفل سیاه
دانه فلفل قرمز

ساخت و ساز

عدس‌های سبز را با پاشیدن آن‌ها در قابلمه‌ای پر از آب به اندازه‌ای بجوشانید که تا بالا برود.

سپس آب را تخلیه کنید و بگذارید بماند.

پیازها را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا زرد شوند.

رب گوجه فرنگی رقیق شده با 1 قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید و به سرخ کردن ادامه دهید.

2 لیوان آب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بجوشانید، سپس بلغور را اضافه کنید.

عدس را که به مدت 4 تا 5 دقیقه پخته و آب پز شده است، اضافه کنید.

روی حرارت کم بپزید تا آب جذب شود.

پس از 10 دقیقه دم کردن برنج، آن را با تمام مواد استخراج کنید.

گرم سرو کنید.

موفق باشید…


اخبار مرتبط

نوشیدنی معجزه آسا که نفخ را از بین می برد! بلافاصله اعمال می شود

اخبار مرتبط

کسانی که نصف لیموی بریده شده را در یخچال می گذارند مراقب باشند! تقریباً تبدیل به سم می شود

حتما بخوانید : طرز تهیه گمنه با گوشت
خروج از نسخه موبایل