آشپزی

نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا

نان موز با نارگیل و گردو
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

موز و نارگیل ترکیبی طبیعی هستند و این نان موزی راهی فوق العاده برای لذت بردن از آنهاست!

banana bread with coconut and pecans on cutting board with plaid yellow cloth

موز و نارگیل یک کبریت ساخته شده در بهشت ​​هستند و این نان سریع راهی خوشمزه برای لذت بردن از آنها در کنار هم است. درست کردن آن مانند نان موزی کلاسیک بسیار راحت است: می‌توانید خمیر را فقط در بیست دقیقه درست کنید. و سپس اجازه دهید فر بقیه کار را انجام دهد. از آن به‌صورت گرم در بیرون از فر یا برشته شده برای صبحانه روز بعد لذت ببرید — در هر صورت، فوق‌العاده است.

فهرست محتوا

«بهترین نان موزی در تاریخ! این مطمئناً نگهبانی است و من به اشتراک آن در سبدهای هدیه افتخار خواهم کرد!»

ریتا

چیزی که برای تهیه نان موز با نارگیل نیاز دارید و اسپند

ingredients for banana bread with coconut and pecans
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 20
  • آرد همه منظوره: ساختار نان را فراهم می کند. برای اطمینان از دقت، آن را با قاشق در فنجان اندازه گیری کنید و آن را صاف کنید.
  • بیکینگ پودر: به عنوان یک عامل خمیر مایه عمل می کند، به نان کمک می کند تا پف کند و پف دار شود.
  • کره: به نان رطوبت و غنای می بخشد.
  • شکر: نان را شیرین می کند و به ایجاد یک خرده لطیف کمک می کند.
  • تخم مرغ: مواد را به هم بچسبانید و غلیظ کنید.
  • موز بسیار رسیده: شیرینی و رطوبت طبیعی را فراهم می کند. هر چه موز قهوه ای تر و لکه دار تر باشد، بهتر است.
  • عصاره وانیل: طعم نان را با غنای معطر آن تقویت می کند.
  • نارگیل بدون شیرینی خرد شده: طعم و بافت گرمسیری لطیفی می‌افزاید.
  • اسپان: باعث ترد و طعم آجیل می شود، به خصوص وقتی برشته می شود.
  • برای اندازه‌گیری‌های دقیق به دستور پخت قابل چاپ بروید

دستورالعمل های گام به گام

فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان 9 در 5 اینچی را چرب کنید. در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید.

medium glass bowl with flour, salt, and baking powder
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 21

هم بزنید تا ترکیب شود.

در کاسه یک همزن برقی مجهز به ضمیمه پد، کره ذوب شده و شکر را اضافه کنید.

melted butter in bowl of electric mixer
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 22

مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

melted butter and sugar mixed together in metal mixing bowl
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 23

تخم مرغ، موز و وانیل را اضافه کنید.

eggs, banana, and vanilla added to melted butter and sugar in metal mixing bowl
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 24

هم بزنید تا ترکیب شوند.

melted butter, sugar, eggs, bananas, and vanilla combined in metal mixing bowl
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 25

مخلوط آرد را به کاسه اضافه کنید.

flour, salt and baking powder added to wet mixture in metal mixing bowl
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 26

با سرعت کم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.

flour, salt, and baking powder fully combined with wet mixture in metal mixing bowl
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 27

نارگیل و گردو را اضافه کنید.

coconut and pecans added to batter in metal mixing bowl
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 28

هم بزنید تا ترکیب شود (خمیر گلوله به نظر می رسد).

banana bread with coconut and pecans fully combined in metal mixing bowl
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 29

خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید.

banana bread batter poured into metal 9 x 5-inch loaf pan
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 30

به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید، تا زمانی که تستری که در مرکز قرار داده شده است نسبتاً تمیز شود (تستر نباید کاملاً خشک شود؛ موز آن را مرطوب نگه می دارد) و روی آن قهوه ای طلایی شود. اجازه دهید نان حدود ده دقیقه در تابه خنک شود.

baked banana bread with coconut and pecans in loaf pan on cooling rack
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 31

نان را روی قفسه خنک کننده سیمی بچرخانید.

loaf of baked banana bread with coconut and pecans on cooling rack
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 32

در حالی که هنوز گرم است برش دهید یا در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای بهترین نتیجه، برش های جداگانه نان تست کنید.

سوالات متداول

چگونه می توانم موز را سریع برسانم

نان موز، مفین موزی، و موز کوکی‌ها زمانی بهترین هستند که موز شما بیش از حد رسیده باشد، بنابراین شما به دنبال آن هستید که قهوه‌ای و لکه‌دار باشد. اگر موز شما به اندازه کافی برای پخت نرسیده است، می توانید با قرار دادن آنها در یک کیسه کاغذی قهوه ای و تا کردن روی آن، سرعت پخت را افزایش دهید. گاز اتیلن طبیعی تولید شده توسط موز در کیسه به دام می‌افتد که فرآیند رسیدن را تسریع می‌کند.

آیا می توان نان موزی را از قبل تهیه کرد؟

مطمئنا! نان موز به مدت 3 تا 4 روز در دمای اتاق به خوبی با فویل پوشانده می شود. تک تک برش ها را تست کنید تا همان اثر تازه پخته شده را داشته باشید.

آیا می توانم نان موزی را فریز کنم؟

بله، نان را می توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب روی میز آن را آب کنید. تک تک برش ها را در توستر ترد کنید تا جلوه ای تازه بپزید.

آیا می توانم موزهای رسیده را برای استفاده بعدی در نان موز فریز کنم؟

مطمئناً! اگر موز بیش از حد رسیده دارید و آماده پختن نیستید، اجازه ندهید هدر بروند. من معمولاً آنها را در کیسه های 2 یا 3 تایی فریز می کنم، به عنوان له شده، معمولاً حدود 1 فنجان تولید می کنند، که بیشتر دستور العمل های موز به آن نیاز دارند. به سادگی موزها را پوست بگیرید، آنها را در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر قرار دهید و فریز کنید. وقتی برای پخت آماده شدید، آنها را در کیسه ذوب کرده و سپس له کنید.

banana bread with coconut and pecans on cutting board
نان موز با نارگیل و گردو پرش به دستور غذا 33

شما هم ممکن است دوست داشته باشید

نان موز با نارگیل و گردو

موز و نارگیل ترکیبی طبیعی هستند و این نان موزی راهی عالی برای لذت بردن از آنهاست!

مواد تشکیل دهنده

  • 1¾ فنجان آرد همه منظوره، قاشق شده در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 چوب (½ فنجان) کره بدون نمک، ذوب شده
  • ¾ فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان موز بسیار رسیده، با چنگال له شده (از حدود 3 عدد موز)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ½ فنجان نارگیل بدون شیرینی خرد شده
  • ½ فنجان گردو، برشته شده و خرد شده (به یادداشت زیر مراجعه کنید)

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب 9 × 5 اینچی را چرب کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
  3. در کاسه یک همزن برقی مجهز به ضمیمه پدال، کره ذوب شده و شکر را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. تخم مرغ، موز و وانیل را با همزن بزنید. مخلوط آرد را به کاسه اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید. به آرامی نارگیل و گردو را هم بزنید (خمیر گلوله به نظر می رسد).
  4. خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید و به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید، تا زمانی که تستری که در مرکز قرار داده شده نسبتا تمیز شود (تستر نباید کاملا خشک شود، موز آن را مرطوب نگه می دارد) و بالا قهوه ای طلایی است. بیش از حد پخت نکنید. اجازه دهید نان حدود ده دقیقه در تابه خنک شود، سپس روی توری خنک کننده سیمی قرار دهید. در حالی که هنوز گرم است برش دهید. به مدت 3 تا 4 روز در دمای اتاق به خوبی با فویل پوشانده می شود. تک تک برش ها را نان تست کنید تا همان اثر تازه پخته شده را داشته باشید.
  5. توجه: برشته کردن اسپند اختیاری است اما طعم آنها را افزایش می دهد. به سادگی گردوها را روی یک ورقه پخت با روکش فویل پهن کنید و در فر 350 درجه فارنهایت حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود بپزید.< /li>
  6. دستورالعمل‌های مناسب برای فریزر: نان را می‌توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب روی میز قرار دهید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (12 وعده)
  • اندازه خدمت: 1 تکه
  • کالری: 282
  • چربی: 14 گرم
  • چربی اشباع شده: 7 گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • شکر: 19 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 109 میلی گرم
  • کلسترول: 51 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا مارک های خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات تغذیه موثر را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا