آشپزی

نان سیر پرش به دستور غذا

نان سیر
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

گرم از فر، بهترین نان سیر با سیاباتا آغشته به کره سیر غنی و سبزی آغاز می شود.

sliced garlic bread

همیشه خوشحالی chez moi وقتی نان سیر در منو است، وجود دارد، بنابراین این دستور العمل آسان در چرخش منظم است. من از سیاباتای ایتالیایی خریداری شده در فروشگاه (تلفظ cha-bah-tah) استفاده می کنم زیرا پوسته ترد و بافت نرم و متخلخلی دارد که برای خیساندن مقادیر نامناسب کره سیر ایده آل است. برای ملایم کردن طعم سیر خام، کره سیر را روی اجاق گاز می‌پزم و آن را روی نان می‌ریزم. نان سیر باید به اندازه کافی بسته شود، اما نباید شما را از کار بیاندازد!

آنچه برای تهیه نان سیر نیاز دارید

what you'll need to make garlic bread

دستورالعمل های گام به گام

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را در موقعیت وسط قرار دهید. در یک قابلمه کوچک، روغن و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید.

heating butter and oil

وقتی کره ذوب شد، سیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید، گاهی اوقات هم بزنید تا نرم و معطر شود اما قهوه ای نشود.

Person adding garlic to a pan of melted butter.

از روی حرارت، نمک، فلفل و جعفری را هم بزنید.

stirring in the salt, pepper, and parsley

سیاباتا را به صورت افقی به نصف برش دهید.

Sliced ciabatta on a marbled surface.

مخلوط کره سیر را با قلم مو یا قاشق روی دو طرف نان برش داده و کاملاً بپوشانید.

spooning the garlic butter mixture over the cut sides of the bread

نیمه ها را دوباره کنار هم قرار دهید.

ciabatta halves back together again نان را در فویل آلومینیومی بپیچید.

garlic bread wrapped in aluminum foil

مستقیماً روی توری فر قرار دهید و حدود 10 دقیقه بپزید تا گرم شود. نان را باز کنید و دوباره به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که برشته و ترد شود در فر قرار دهید.

baked garlic bread on foil

برش داده و سرو کنید.

sliced garlic bread

شما هم ممکن است بپسندید

نان سیر

بهترین نان سیر که در فر گرم است، با سیاباتا آغشته به کره سیر غنی و با لکه های گیاهی آغاز می شود.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 3 سیر خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده
  • 1 (1 پوند ) نان سیاباتا

دستورالعمل ها

  1. فر را روی 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید و یک قفسه فر را در موقعیت وسط قرار دهید.
  2. در یک تابه کوچک، روغن و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. وقتی کره ذوب شد، سیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم و معطر شود اما قهوه ای نشود. از روی حرارت، نمک، فلفل و جعفری را هم بزنید.
  3. سیاباتا را به صورت افقی از وسط نصف کنید. مخلوط کره سیر را با قلم مو یا قاشق روی دو طرف بریده نان بمالید و کاملاً بپوشانید. نیمه ها را دوباره کنار هم قرار دهید و در فویل آلومینیومی بپیچید. مستقیماً روی توری فر قرار دهید و حدود 10 دقیقه بپزید تا گرم شود. نان را باز کرده و دوباره به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که برشته و ترد شود در فر قرار دهید. برش بزنید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (6 وعده)
  • کالری: 346
  • چربی: 18 گرم
  • چربی اشباع شده: ۹ گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • شکر: ۵ گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 8 گرم
  • سدیم: 387 میلی گرم
  • کلسترول: 31 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا مارک های خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات تغذیه موثر را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

حتما بخوانید : فتح مرغ و بادمجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا