سس قارچ خامه ای برای استیک
با این دستور العمل بی عیب و نقص، یک سس خوشمزهخامه دار قارچ برای استیک درست کنید.
این سس قارچ غنی و مخملی کاملاً با استیک کبابی آبدار، و همچنین ماکارونی پخته شده، سیب زمینی پخته، یا فیله بوقلمون کبابی جفت می شود.
تنها چیزی که نیاز دارید چند ماده ساده یخچال و 20 دقیقه برای درست کردن این سس خانگی است که با طعم باورنکردنی اومامی پر شده است.
پرش به:
سس قارچ خامه ای راه حلی عالی برای زمانی است که به یک وعده غذایی سریع، آسان و در عین حال بسیار خوشمزه در یک شب هفته پر هیجان نیاز دارید.
در حالی که قارچ های دلچسب مانند شاه بلوط یا کرمی بهترین عملکرد را دارند، من از قارچ هایی که در دست دارم استفاده می کنم.
من هر زمان که بتوانم قارچ های وحشی را اضافه می کنم. من چند سالی است که به دنبال آنها هستم و به خصوص در پاییز انواع مختلفی پیدا می کنم.
برخی از دستور العمل های مورد علاقه من با استفاده از قارچ های وحشی تازه علوفه ای سوپ مرغ تند و ترش چینی است. >و ریزوتوی خامه ای قارچ وحشی.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
- قارچ– قارچ های شاه بلوط، قارچ های دکمه ای سفید یا قارچ های کرمینی انتخاب های بسیار خوبی هستند زیرا به راحتی پیدا می شوند و بعد از پختن شکل خود را حفظ می کنند. علاوه بر این، هر زمان که در دسترس باشد، مقداری قارچ وحشی اضافه میکنم تا طعم اومامی غنیتری داشته باشد.
- موسیر – طعم لطیفتر و شیرینتری نسبت به پیاز دارد، اما اگر پیاز را در دسترس ندارید، میتوانید از آن استفاده کنید.
- کره و روغن زیتون – آنها به تفت دادن قارچ و موسیر کمک میکنند و در عین حال به طعم آن نیز میافزایند.
- آب گوشت گاو – من آب گوشت گاو خانگی را برای سس قارچ ترجیح می دهم، اما استاک مرغ نیز جایگزین خوبی است. اگر موجودی در دسترس ندارید، میتوانید از سهام خریداری شده در فروشگاه یا مکعبهای استوک استفاده کنید. مراقب نمک باشید زیرا کیسه ها و مکعب های از پیش ساخته شده حاوی نمک هستند.
- براندی – به طور متناوب، می توانید از شراب سفید خشک استفاده کنید. اگر در حال تهیه غذا برای کودکان هستید، آن را حذف کنید.
- کرم – برای بافت مخملی مورد نظر ما از کرم دوبل پر چرب (کرم سنگین) استفاده کنید!
- خردل دیژون – طعمی تند و کمی تند می دهد و غنای کرم و خاکی بودن قارچ ها را افزایش می دهد.
- فلفل سیاه– یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ممکن است زیاد به نظر برسد، اما واقعاً سس قارچ را کاملاً تکمیل می کند.”
چگونه سس قارچ خامه ای برای استیک درست کنیم؟
تهیه این سس قارچ خامه ای خوشمزه برای استیک بسیار آسان و ساده است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. موسیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
کره را هم بزنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کره ذوب شود و موسیرها به خوبی پوشش داده شوند.
قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و بپزید تا رطوبت خود را از بین ببرند و قهوه ای طلایی شوند.
سیر ریز خرد شده، فلفل سیاه و آویشن تازه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.
براندی را داخل آن بریزید، اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا به قوام شربتی تبدیل شود.
آب گوشت گاو را اضافه کنید، مخلوط را به آرامی بجوشانید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه روی حرارت متوسط کم بجوشد.
شعله را کم کنید و خامه دوبل و خردل دیژون را با هم مخلوط کنید.
به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
در یک کاسه جداگانه، آب سرد و آرد ذرت را با هم ترکیب کنید تا یک دوغاب درست شود.
در صورت لزوم، آن را به تدریج به سس در حال جوشیدن و در حین هم زدن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
سس را به جوش بیاورید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. در صورت نیاز چاشنی را بچشید و تنظیم کنید.
نکات برتر سرآشپز
- ترکیبی از قارچهای گوشتی مانند کرمی یا پورتوبلو برای طعمی قوی و قارچ شیتاکه یا صدفی برای عمق بیشتر انتخاب کنید.
- قارچ ها را روی حرارت متوسط رو به بالا تفت دهید تا اجازه دهید رطوبت را آزاد کنند و رنگ طلایی و غنی پیدا کنند.
- برای طعم بیشتر، کمی براندی، شراب سفید یا کنیاک به تابه اضافه کنید. بگذارید کمی بجوشد تا الکل تبخیر شود.
- برای تقویت طعم اومامی قارچ، یک آب گوشت گاو یا سبزیجات با کیفیت خوب انتخاب کنید. موجودی خانگی در صورت موجود بودن یک انتخاب عالی است.
- در صورت نیاز، از دوغاب آرد ذرت و آب سرد برای غلیظ شدن سس استفاده کنید. آن را به تدریج در حین هم زدن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
- قبل از سرو سس را بچشید و در صورت لزوم چاشنی آن را تنظیم کنید. در ابتدا از نمک زدن بیش از حد خودداری کنید، به خصوص اگر از استوک یا مکعب های موجود در فروشگاه استفاده می کنید.
ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
اجازه دهید سس قارچ تا دمای اتاق خنک شود و آن را به یک ظرف دربسته یا کیسه قابل مهر و موم منتقل کنید.
حداکثر 3-4 روز در یخچال نگهداری شود.
برای ذخیرهسازی طولانیتر، میتوانید تا ۳ ماه ثابت کنید.
برای سس یخچالی، روی اجاق گاز روی حرارت ملایم تا متوسط گرم کنید. برای جلوگیری از چسبندگی، هر از گاهی هم بزنید.
اگر یخ زده است، سس را یک شب در یخچال ذوب کنید. دوباره به آرامی روی اجاق گاز گرم کنید، مرتب هم بزنید تا کاملا گرم شود.
در صورت لزوم، قوام را با اضافه کردن مقداری استاک یا خامه تنظیم کنید.
با سس قارچ چه چیزی سرو کنیم؟
سس قارچ یک همراهی همه کاره است که به خوبی با طیف وسیعی از غذاها هماهنگ می شود.
در اینجا روش های مورد علاقه من برای سرو این سس خامه ای وجود دارد:
- استیک – سس قارچ با ترکیب کلاسیک به استیکهای کبابی یا ماهیتابهای غنا و عمق میبخشد.
- مرغ – سس قارچ را روی سینههای مرغ کبابی یا کبابی بریزید تا طعمی خوشمزه داشته باشید.
- پاستا – سس قارچ را با ماکارونی پخته شده بریزید تا یک غذای ماکارونی خوشمزه و آرامش بخش داشته باشید.
- فیله بوقلمون – سس قارچ را در کنار فیله بوقلمون کبابی یا کبابی سرو کنید.
- سبزیجات – هنگام تهیه کاسرول لوبیا سبز، یا از آن به عنوان رویه سیب زمینی پخته استفاده کنید.
- برگر – با افزودن یک قاشق سس قارچ در بالا، تجربه همبرگر خود را افزایش دهید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- چه در حال سرو استیک، مرغ، پاستا یا سبزیجات هستید، این سس قارچ خامهای طعم لذیذی به شما میدهد.
- دستور پخت انعطاف پذیر است و به شما امکان می دهد آن را بر اساس ترجیحات خود سفارشی کنید. میتوانید انواع مختلف قارچ را آزمایش کنید، گیاهان را تنظیم کنید، یا آن را گیاهی یا وگان کنید.
- چه میزبان یک مهمانی شام باشید یا یک وعده غذایی خاص را آماده کنید، این سس قارچ طعمی از پیچیدگی به غذاهای شما می بخشد.
- دستورالعملهای آسان برای دنبال کردن، این دستور غذا را برای آشپزهایی با هر سطح مهارتی مناسب میسازد و تجربه آشپزی ساده و لذتبخشی را تضمین میکند.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، می توانید سس قارچ درست کنید؟ جلوتر از زمان. آن را در ظرف در بسته در یخچال به مدت حداکثر 3-4 روز نگهداری کنید یا برای نگهداری طولانی تر در فریزر قرار دهید
بله ، می توانید طعم را با آزمایش انواع قارچ، تنظیم مقدار گیاهان، یا افزودن چاشنی های دیگر مطابق با ترجیحات ذائقه خود سفارشی کنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر قارچ، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این سس خوشمزه سس قارچ خامه ای برای استیک به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
سس قارچ خامه ای برای استیک
این سس قارچ غنی و مخملی کاملاً با استیک کبابی آبدار، و همچنین پاستا پخته شده، سیب زمینی پخته، یا فیله بوقلمون کبابی جفت می شود.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. موسیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
-
کره را هم بزنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کره ذوب شود و موسیرها به خوبی پوشش داده شوند.
-
قارچهای ورقهشده را اضافه کنید و بپزید تا رطوبت خود را از بین ببرند و قهوهای طلایی شوند.
-
ریز را اضافه کنید سیر خرد شده، فلفل سیاه و آویشن تازه، یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.
-
براندی را داخل آن بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا به حالت شربتی درآید.
-
آب گوشت گاو را اضافه کنید، مخلوط را به آرامی بجوشانید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه روی حرارت متوسط کم بجوشد.
-
حرارت را کم کنید و خامه دوبل و خردل دیژون را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
-
در یک کاسه جداگانه، آب سرد و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید تا دوغابی به دست آید. آن را به تدریج در حین هم زدن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. این دوغاب را داخل سس در حال جوش هم بزنید تا در صورت لزوم غلیظ شود.
-
سس را بجوشانید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. در صورت نیاز چاشنی را بچشید و تنظیم کنید.
یادداشت
- ترکیبی از قارچهای گوشتی مانند کرمی یا پورتوبلو برای طعمی قوی و قارچ شیتاکه یا صدفی برای عمق بیشتر انتخاب کنید.
- قارچ ها را روی حرارت متوسط رو به بالا تفت دهید تا اجازه دهید رطوبت را آزاد کنند و رنگ طلایی و غنی پیدا کنند.
- برای طعم بیشتر، کمی براندی، شراب سفید یا کنیاک به تابه اضافه کنید. بگذارید کمی بجوشد تا الکل تبخیر شود.
- برای تقویت طعم اومامی قارچ، یک آب گوشت گاو یا سبزیجات با کیفیت خوب انتخاب کنید. موجودی خانگی در صورت موجود بودن یک انتخاب عالی است.
- در صورت نیاز، از دوغاب آرد ذرت و آب سرد برای غلیظ شدن سس استفاده کنید. آن را به تدریج در حین هم زدن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
- قبل از سرو سس را بچشید و در صورت لزوم چاشنی آن را تنظیم کنید. در ابتدا از نمک زدن بیش از حد خودداری کنید، به خصوص اگر از استوک یا مکعب های موجود در فروشگاه استفاده می کنید.
تغذیه
کالری: 284کیلو کالری کربوهیدرات: 9gپروتئین: 7gچربی: 20g چربی اشباع شده: 11gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 7gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 50میلی گرم سدیم: 349میلی گرمپتاسیم: 593میلی گرمفیبر: 1g شکر: 4گرمویتامین A: 682IU ویتامین C: 4میلی گرمکلسیم: 51میلی گرم آهن: 1میلی گرم