آشپزی

کوکی های شکلاتی بدون تخم مرغ

کوکی های شکلاتی بدون تخم مرغ

کوکی‌های شکلاتی ضخیم و فوق‌العاده ترد کوکی‌های شکلاتی بدون تخم مرغ با طعمی غنی، شیرین و آجیلی بسیار اعتیاد آور هستند.

درست کردن آنها بسیار آسان است و در مدت زمان کوتاهی آماده می شوند.

شما قطعاً همه را با این دستور غذا تحت تأثیر قرار خواهید داد، از جمله دوستداران کوکی های نرم و جویدنی.

showing the inside of a Chocolate chip cookie
پرش به:

همانند سایر دستور العمل های کوکی بدون تخم مرغ کوکی های سیب ترکی (Elmali Kurabiye) و کوکی‌های گردو، این کوکی‌های شکلاتی چیپسی خوشمزه فاقد تخم‌مرغ هستند و درست می‌شوند. با پودر قند به جای شکر قهوه ای.

تخم مرغ و شکر قهوه ای دو ماده ای هستند که بافتی متراکم و جویدنی به کوکی می دهند.

با برداشتن تخم مرغ و استفاده از پودر شکر، این کوکی ها شکننده و خوشمزه می شوند.

همه ما سلیقه‌های متفاوتی داریم و همه طرفدار پر و پا قرص کوکی‌های جویدنی و نرم در وسط نیستند.

بنابراین اگر دنبال یک کوکی ترد ترد و ترد با طعم شکلاتی غلیظ هستید، این دستور العمل عالی برای شماست!

اگر عاشق کوکی‌های جویدنی و نرم در وسط هستید، کوکی‌های کدو حلوایی بدون گلوتن را بررسی کنید، کوکی‌های آهکی کلیدی با لعاب، و دستور پخت شیرینی های شکلاتی بدون شکر قهوه ای، خوراکی های عالی که همه دوست خواهند داشت!

freshly baked eggless chocolate chip cookies

تفاوت بین کوکی‌های شیرینی کوتاه و کره

سه ماده اصلی همه انواع کوکی ها کره، شکر و آرد هستند.

نسبت ها و نحوه ترکیب آنها با سایر مواد و حتی نحوه پخت آنها تفاوت ایجاد می کند.

کوکی‌های نان کوتاه نسبت کره به آرد بیشتر از کوکی‌های کره‌ای هستند که باعث می‌شود آن‌ها شکننده‌تر و شکننده‌تر شوند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • کوکی‌های شکلاتی بدون تخم‌مرغ در 45 دقیقه با زمان نگهداری در یخچال آماده می‌شوند!
  • شما فقط به 6 ماده ای نیاز دارید که احتمالاً در یخچال یا انباری خود دارید.
  • این یک دستور العمل عالی برای مبتدیان است زیرا تهیه آنها بسیار آسان است.
  • این کوکی‌های شکلاتی بدون تخم مرغ بسیار خوشمزه و اعتیادآور برای افرادی که به تخم مرغ حساسیت دارند مناسب است.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

این دستور غذای ساده و سرراست تنها به شش ماده نیاز دارد.

Labelled picture of ingredients for eggless chocolate chip cookies
  • کره – این دستور به کره بدون نمک نرم شده نیاز دارد. کره خود را برای چند ساعت (بسته به دمای اتاق) در دمای اتاق نگه دارید تا زمانی که با شکر هم بزنید، آنقدر نرم شود که پف کند.
  • آسینگ شکر – استفاده از شکر پودری به جای شکر قهوه ای، کوکی ها را نرم و لطیف نگه می دارد. مقدار کمی نشاسته ذرت و قوام پودری دارد که بافت ترد تری به کوکی ها می دهد.
  • آرد سفید ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود. برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس غلیظ کننده مناسب است. قبل از استفاده از آن در شیرینی های خود آن را الک کنید.
  • تراشه های شکلاتی – بسته به چیزی که بیشتر دوست دارید از یک شکلات چیپسی با کیفیت خوب، تیره یا شیری استفاده کنید. همچنین می توانید به جای استفاده از چیپس شکلات، شکلات تخته ای را تکه تکه کنید.
  • گردو – پخت با آجیل راهی عالی برای افزودن طعم و بافت به کوکی‌هایتان است. در صورت تمایل از مغز گردو، پسته یا بادام استفاده کنید. قبل از اینکه آنها را به محصولات پخته شده خود اضافه کنید، آنها را به آرامی برشته کنید تا طعم آنها بیشتر شود.
  • رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل ارگانیک یا عصاره برای داشتن طعمی عمیق و خوشمزه طعم وانیلی از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور غذا خودداری کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این کوکی های خوشمزه بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کره نرم شده را با پودر شکر در یک کاسه همزن یا همزن دستی با سرعت متوسط ​​به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید.

softened butter is mixed with sugar until fluffy

عصاره وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آن‌ها را بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

beating the softened butter and icing sugar until combined

آرد، شکلات چیپسی (یا تکه های شکلات خرد شده) و گردو را به کاسه اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و خمیری به دست آید.

adding the flour, chocolate chips and walnuts into sugar and butter mixture

خمیر را به شکل توپ درآورده و به ظرفی منتقل کرده و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

این مرحله برای جلوگیری از پخش بیش از حد کوکی ها در حین پخت ضروری است.

the dough is shaped into a ball

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و 2 سینی فر را با کاغذ سیلیکونی بپوشانید.

یک قاشق بستنی پر از خمیر کوکی (تقریباً 50 گرم) بردارید و سپس آن را به شکل توپ در آورید.

shaping the cookies with an ice cream scoop

به آرامی روی توپ کوکی فشار دهید تا صاف شود و روی سینی فر قرار دهید.

این روند را تکرار کنید تا تمام خمیر کوکی ها تمام شود. این دستور غذا باید تقریباً 20 کوکی داشته باشد.

کوکی ها را به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید تا زمانی که کناره ها کمی قهوه ای شوند.

Chocolate chip cookies are baked until slightly brown

نکات برتر سرآشپز

  • اگر فراموش کردید کره خود را در دمای اتاق نرم کنید یا زمانی برای آن ندارید، راه سریع تری برای انجام آن وجود دارد! یک ظرف شیشه ای بزرگ را با آب جوش پر کنید تا شیشه داغ شود و سپس آب را بیرون بریزید. شیشه را برای چند دقیقه روی کره قرار دهید تا نرم شود.
  • دستور پخت کوکی‌ها می‌تواند پیچیده باشد و اندازه‌گیری مواد بر اساس وزن با استفاده از ترازو آشپزخانه بهترین کار برای اطمینان است نتایج عالی.
  • آرد و مواد خیس را بیش از حد مخلوط نکنید، همه چیز را با هم تا کنید تا کاملا ترکیب شوند و هیچ جیب آردی باقی نماند.
  • خمیر را قبل از فرم دادن حداقل 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا در حین پخت زیاد پخش نشود. همچنین به توسعه طعم کمک می کند!
  • کوکی ها را زیاد نپزید، در حین پخت مراقب آنها باشید. آنها باید فقط تا زمانی که لبه ها شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند، پخته شوند. اشکالی ندارد که مراکز رنگ پریده به نظر برسند زیرا با سرد شدن به پخت ادامه می دهند.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه کوکی های شکلاتی بدون تخم مرغ را ذخیره کنیم؟

می توانید این کوکی های بدون تخم مرغ را در یک ظرف کوکی یا ظرف در بسته نگهداری کنید؟ تا 5 روز در دمای اتاق. اگر می خواهید آنها را بیشتر نگهداری کنید، می توانید آنها را تا یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

آیا می توانم اینها را مسدود کنم کوکی ها؟

بله، می توانید قبل و بعد از پخت فریز کنید.
برای یخ زدن خمیر شیرینی، به سادگی آن را به شکل توپ در آورید، آنها را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید و در فریزر قرار دهید.
پس از یخ زدن، آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید و در آن نگه دارید. فریزر تا 6 ماه.
همچنین می‌توانید باقی‌مانده کوکی‌های پخته شده را در ظرف دربسته تا 6 ماه فریز کنید.

اگر خمیر کوکی بدون تخم مرغ من خیلی نرم باشد چه می شود؟

اگر خمیر شیرینی شما خیلی نرم به نظر می‌رسد، خمیر را 10 تا 15 دقیقه دیگر خنک کنید و سپس آن را به صورت توپ درآورید.

می تواند من این کوکی ها را وگان درست می کنم؟

بله، برای درست کردن این کوکی ها وگان پسند، به سادگی کره را با کره گیاهی جایگزین کرده و از چیپس های شکلات وگان استفاده کنید.

برای دستور العمل های خوشمزه تر شکلاتی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم که از فرآیند تهیه این کوکی‌های شکلاتی بدون تخم مرغ و بی‌تخم مرغ به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می‌برید، لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

chocolate chip cookies without egg

کوکی‌های شکلاتی بدون تخم‌مرغ

آیلا کلولی

کوکی‌های شکلاتی بدون تخم‌مرغ ضخیم و فوق‌العاده ترد با طعمی غنی، شیرین و آجیلی بسیار اعتیادآور هستند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان نگهداری در یخچال 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی، بریتانیایی

سرویس ها 20 کوکی‌ها

کالری 231 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • کره نرم شده را با پودر شکر در یک کاسه میکسر یا همزن دستی با سرعت متوسط ​​به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید.

  • عصاره وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا همه خوب ترکیب شوند.

  • افزودن آرد، شکلات چیپسی یا تکه ها و گردوهای خرد شده را در کاسه ریخته و با سرعت کم هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند و خمیر به دست آید.

  • خمیر را به شکل توپ درآورده و به ظرفی منتقل کرده و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • فر را از قبل گرم کنید تا 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) و 2 سینی فر را با کاغذ سیلیکونی بپوشانید.

  • یک قاشق بستنی پر از خمیر کوکی (تقریباً 50 گرم) بردارید و به شکل توپ در آورید.

  • به آرامی روی توپ کوکی فشار دهید تا صاف شود و روی سینی فر قرار دهید.

  • این روند را تا زمانی که تمام خمیر کوکی ها مصرف شود تکرار کنید. این دستور غذا باید تقریباً 20 کوکی تولید کند.

  • کوکی ها را به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید تا کناره ها کمی قهوه ای شوند.

یادداشت

  • اگر فراموش کردید کره خود را در دمای اتاق نرم کنید یا زمانی برای آن ندارید، راه سریع تری برای انجام آن وجود دارد! یک ظرف شیشه ای بزرگ را با آب جوش پر کنید تا شیشه داغ شود و سپس آب را بیرون بریزید. شیشه را برای چند دقیقه روی کره قرار دهید تا نرم شود.

  • دستور پخت کوکی‌ها می‌تواند پیچیده باشد و اندازه‌گیری مواد بر اساس وزن با استفاده از ترازو آشپزخانه بهترین کار برای اطمینان است نتایج عالی.

  • آرد و مواد خیس را بیش از حد مخلوط نکنید، همه چیز را با هم تا کنید تا کاملا ترکیب شوند و هیچ جیب آردی باقی نماند.

    خمیر را قبل از فرم دادن حداقل 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا در حین پخت زیاد پخش نشود. همچنین به توسعه طعم کمک می کند!

  • کوکی ها را زیاد نپزید، در حین پخت مراقب آنها باشید. آنها باید فقط تا زمانی که لبه ها شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند، پخته شوند. اگر مرکزها رنگ پریده به نظر برسند، مشکلی ندارد زیرا با سرد شدن به پخت ادامه می دهند.
  • می‌توانید این کوکی‌های بدون تخم‌مرغ را در یک ظرف کوکی یا ظرف در بسته به مدت حداکثر 5 روز در دمای اتاق نگهداری کنید. اگر می‌خواهید آنها را طولانی‌تر نگه دارید، می‌توانید آنها را تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 231کیلو کالری کربوهیدرات ها: 22gپروتئین: 3gچربی: 15g چربی اشباع شده: 7gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 28میلی گرم سدیم: 3میلی گرمپتاسیم: 46میلی گرمفیبر: 1g شکر: 7گرمویتامین A: 314IU ویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 11میلی گرم آهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا