آشپزی

سیمیت (باگل کنجد ترکی)

سیمیت (باگل کنجد ترکی)

سیمیت (همچنین به‌عنوان نان سیمیت یا نان‌جوشی کنجد ترکی نیز شناخته می‌شود)، یک نان دایره‌ای با پوسته کنجد است که معمولاً برای صبحانه سرو می‌شود. .

اغلب با دانه های کنجد پاشیده می شود و طعم کمی شیرین و آجیلی دارد.

همانند پوگاکا (نان‌های پنیر ترکی) و شیرینی بویوز ترکی، نان سیمیت یکی از پرطرفدارترین غذاهای خیابانی در ترکیه است و می توانید به راحتی آن را از کافه ها، نانوایی ها و یا … خریداری کنید. چرخ دستی های کوچک مواد غذایی

با این آموزش و ویدیوی گام به گام طرز تهیه سیمیت ترکی خانگی را بیاموزید.

4 freshly baked simit bread
سیمیت باگل کنجد ترکی 14
پرش به:

در ترکیه، هیچ کس زحمت درست کردن این نان خوش طعم را در خانه نمی دهد، زیرا این نان به طور گسترده در دسترس است و بسیار خوب و ارزان هستند.

اما اگر مانند من در خارج از کشور زندگی می کنید، تقریبا غیرممکن است که یک کالای خوب برای خرید پیدا کنید.

من سال‌ها این دستور ساده را داشتم، اما درست زمانی که به بریتانیا نقل مکان کردم شروع به تهیه آن‌ها کردم.

simit pieces served with few pieces of olives, feta cheese, and salad
<em>ترکی سیمیت را بیشتر در صبحانه با پنیر زیتون گوجه فرنگی و یک فنجان چای ترکی می خورند<em>

سیمیت چیست؟

سیمیت یک نان ترکی دایره ای شکل است که به طور سنتی توسط دستفروشان خیابانی در خیابان های ترکیه فروخته می شود.

این غذا عمدتاً برای صبحانه همراه با کویماک (Mihlama) یا Menemen – تخم مرغ آسیاب شده ترکی و مقداری پنیر، زیتون، گوجه فرنگی و یک فنجان چای ترکی یا آیران (نوشیدنی ماست ترکی).

سیمیت با نام نغذی ترکییا گورک نیز شناخته می‌شود و معمولاً با ملاس پوشانده می‌شود و قبل از پخت با دانه‌های کنجد پوشانده می‌شود.

نام “سیمیت” از کلمه عربی “سامید” به معنای “نان سفید” گرفته شده است.

در حالی که این نان قرن هاست که وجود داشته است، در قرن شانزدهم استانبول بود که نان حلقه ای شکل آشنا با پوشش دانه کنجد به یک غذای خیابانی محبوب تبدیل شد.

فروشندگان سینی‌های شیرینی تازه پخته شده را روی سر خود متعادل می‌کردند و در سراسر شهر می‌فروشند.

تفاوت بین سیمیت و باگل

Simit در خارج از نان شیرینی پوسته‌تر است و در داخل نرم‌تر، سبک‌تر و لطیف‌تر است.
این شیرینی دارای پوسته ضخیم و داخلی متراکم و جویدنی است.
سیمیت به لطف مقدار زیادی دانه کنجد و ملاس انگور طعم بیشتری نسبت به نان شیرینی دارد.
نان شیرینی را قبل از پخت می جوشانند، سیمیت را در مخلوط ملاس و آب غوطه ور می کنند و قبل از پخت با دانه کنجد می پوشانند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • این نان صبحانه خوشمزه “سیمیت” از بیرون ترد و مغزدار، از داخل نرم و کمی جویدنی است.
  • می توانید خمیر سیمیت را از قبل آماده کرده و تا 2 روز نگهداری کنید.
  • به زیبایی یخ می زنند، می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • تنها چیزی که برای تهیه این غذای خیابانی محبوب ترکی به 5 ماده (از جمله نمک) نیاز دارید!

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

Labelled picture of ingredients for simit
سیمیت باگل کنجد ترکی 15
  • آرد – بهترین آرد برای تهیه سیمیت، آرد با پروتئین بالا با حداقل 12 درصد پروتئین است. آنها معمولاً به عنوان “آرد قوی” یا “آرد نان قوی” برچسب گذاری می شوند. شما همچنین می توانید از آرد ساده یا همه منظوره استفاده کنید، اما نمی توانید به بافت جویدنی که یک سیمیت سنتی دارد، برسید.
  • مخمر – من از مخمر خشک سریع الاثر استفاده می‌کنم زیرا به فرآیند فعال‌سازی نیاز ندارد، اما می‌توانید به جای آن از مخمر تازه یا خشک استفاده کنید. برای این مقدار خمیر به 7 گرم مخمر خشک یا 15 گرم مخمر تازه نیاز دارید.
  • نمک – برای عطر و طعم و همچنین متعادل کردن عملکرد خمیر لازم است.
  • آب – از آب ولرم استفاده کنید، مطمئن شوید که خیلی داغ نباشد زیرا مخمر را از بین می برد.
  • ملاس انگور – در ترکیه به “پکمز” معروف است و یک ماده بسیار مهم برای سیمیت است. باعث می شود که کنجد به خمیر بچسبد و همچنین طعم خاص و رنگ قهوه ای طلایی به آن می دهد. می توانید آنها را به صورت آنلاین در Amazon یا از فروشگاه های ترکیه/مدیترانه ای خریداری کنید.
  • دانه های کنجد – مواد مهم دیگر برای سیمیت ترکی، دانه کنجد است. برای طعم خوب از کنجد برشته استفاده کنید. اگر نتوانستید آنها را برشته شده در مغازه ها پیدا کنید، خودتان آنها را برشته کنید همانطور که در کارت دستور پخت توضیح داده شده است.

دستورالعمل های گام به گام

اگرچه درست کردن این غذای خیابانی نمادین ترکی کمی زمان می برد، اما با دستورالعمل های گام به گام، تصاویر و یک فیلم آموزشی کوتاه، تهیه آن بسیار آسان است:

خمیر را آماده کنید

آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس آب را به تدریج اضافه کنید. آنها را با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآیند.

چند دقیقه آن را ورز دهید تا خمیری نرم و کشدار بدست آید و دیگر به دستتان نچسبد.

برای این مرحله می توانید از همزن پایه دار با قلاب خمیر استفاده کنید.

simit dough before the rising process
سیمیت باگل کنجد ترکی 16

کاسه را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا یک فیلم چسبناک بپوشانید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.

زمان افزایش به دمای اتاق بستگی دارد.

the simit dough doubles the size up after rising process
سیمیت باگل کنجد ترکی 17

دریپ را برای سیمیت آماده کنید

اگر کنجد برشته نکرده‌اید، می‌توانید در حین بالا آمدن خمیر آن‌ها را برشته کنید.

به سادگی آنها را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید، مدام هم بزنید و 20 تا 25 دقیقه برشته کنید تا قهوه ای طلایی شوند.

وقتی سرد شد، کنجد برشته شده را در یک بشقاب بزرگ جداگانه قرار دهید و سپس کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط، ملاس و آب را با هم مخلوط کنید و سپس آن را کنار بگذارید.

Simit را شکل دهید

بعد از یک ساعت خمیر را چک کنید و اگر حجم آن دو برابر شد روی سطح آردپاشی شده منتقل کنید.

آن را به شکل کنده درآورید، آن را به 12 قسمت مساوی برش دهید و سپس آنها را به شکل توپ درآورید.

12 equal sized balls made out of simit dough
سیمیت باگل کنجد ترکی 18

دو توپ خمیر را بردارید و آنها را در یک استوانه به طول 40 سانتی‌متر/16 بغلتانید.

آنها را به موازات یکدیگر قرار دهید و سپس انتهای آن را با نیشگون گرفتن بچسبانید.

2 dough balls turned into cylinders
سیمیت باگل کنجد ترکی 19

آنها را در جهت مخالف بچرخانید تا یک بافته ببافید.

forming a braid by twisting the dough strips
سیمیت باگل کنجد ترکی 20

آن را به شکل دایره در آورید و آن را در مخلوط ملاس فرو کنید و مطمئن شوید که دو طرف آن را پوشانده است.

simit is dipped in molasses
سیمیت باگل کنجد ترکی 21

دایره سیمیت را داخل بشقاب دانه کنجد قرار دهید و مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده است.

آن را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید و سپس همین کار را با بقیه توپ‌های خمیر تکرار کنید.

simit circle is covered with sesame seeds
سیمیت باگل کنجد ترکی 22

استراحت کنید و بپزید

فر را از قبل با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) گرم کنید و بگذارید حلقه های خمیر 20 دقیقه دیگر استراحت کنند.

3 pieces of simit on a tray lined with baking paper
سیمیت باگل کنجد ترکی 23

ورقه پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس به مدت 15 دقیقه بپزید.

حرارت را تا 210 درجه سانتیگراد (410 درجه فارنهایت) کم کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود، کاملا پخته و ترد شود.

3 pieces of freshly baked simit are on a tray lined with paper
سیمیت باگل کنجد ترکی 24

نکات برتر سرآشپز

  • هنگام درست کردن خمیر سیمیت، مطمئن شوید که آب خیلی داغ نباشد، باید در لمس گرم باشد.
  • خمیر را خوب ورز دهید: خوب ورز دادن خمیر برای اطمینان از صاف و کشسانی آن مهم است. این کمک می کند تا سیمیت به درستی بلند شود و بافتی زیبا ایجاد کند.
  • می توانید خمیر را از شب قبل درست کنید و یک شب آن را در یخچال نگهداری کنید تا روز بعد برای صبحانه تازه بپزید. قبل از استفاده از خمیر، آن را از یخچال خارج کرده و به دمای محیط برسانید و بگذارید ور بیاید.
  • استفاده از مخلوط ملاس و آب: مخلوط ملاس و آب به سیمیت ظاهر براق و طعم کمی شیرین می دهد. قبل از اینکه حلقه ها را در کنجد بغلتانید، حتما آنها را در مخلوط فرو کنید.
  • حلقه‌ها را سخاوتمندانه در دانه‌های کنجد بغلتانید: چرخاندن حلقه‌ها در دانه‌های کنجد به طور سخاوتمندانه تضمین می‌کند که به طور یکنواخت پوشش داده می‌شوند و بافت ترد خوبی به آن‌ها می‌دهد.
  • پخت در دمای بالا: سیمیت بهتر است در دمای بالا پخته شود تا اطمینان حاصل شود که به طور یکنواخت پخته می شود و رنگ قهوه ای طلایی خوبی پیدا می کند.

چگونه سیمیت بخوریم؟

دقیقاً مانند پوگاچا (نان‌های پنیر ترکی) و بورک پنیر (Peynirli Borek)، سیمیت معمولاً برای صبحانه با پنیر فتا، زیتون، خیار و گوجه فرنگی همراه با یک لیوان چای ترکی سرو می شود.

برای فرو بردن در Cilbir – تخم‌مرغ‌های آب‌پز ترکی، کویمک (میلهما)، Muhammara – Acuka (مرغ فلفل قرمز)، منمن، یا شاکشوکا!

مشابه به باگل Lox – شیرینی ماهی سالمون دودی با پنیر خامه ای، من گاهی آن را از وسط نصف می کنم و با مقداری سوچوک (سوسیس های تند ترکی) و پنیر کاسار روی آن می زنم.

من آن را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود، پختم.

می‌توانید آن را به‌عنوان میان‌وعده با نوشیدنی سرد، معمولاً آیران یا نوشابه میل کنید. نوشیدنی.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه سیمیت را ذخیره کنیم؟

می توانید آنها را در دمای اتاق در یک کیسه پلاستیکی یا حوله آشپزخانه تمیز قرار دهید. تا 2 روز
من به شدت توصیه می کنم آن را به مدت 5 دقیقه در فر داغ گرم کنید تا تازه شود و دوباره ترد شود.
اگر می‌خواهید مدت طولانی‌تری آن‌ها را نگه دارید، آن‌ها را در فیلم چسبناک بپیچید و تا 3 ماه در فریزر بگذارید.

میتونم سیمیت بسازم بدون ملاس انگور؟

اگرچه سنتی نیست، می توانید به جای پکمز (ملاس انگور) از ملاس انجیر یا انار استفاده کنید.
در این صورت یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای را به ملاس انار اضافه کنید و قبل از استفاده روی حرارت ملایم حل کنید.

آیا نان سیمیت گیاهخوار است؟

بله، سیمیت معمولاً گیاهخوار است؟ همانطور که از خمیر ساده ای از آرد، مخمر، آب و نمک تهیه می شود و با دانه های کنجد پوشانده می شود.

برای دستور العمل های خوشمزه تر نان و نانوایی ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این شیرینی های کنجدی ترکی به نام “سیمیت” به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

freshly baked simit bread

سیمیت (نوفک کنجدی ترکی)

آیلا کلولی

سیمیت (همچنین به نام نان سیمیت یا نان کنجد ترکی نیز شناخته می شود)، یک نان دایره ای شکل با پوسته کنجد است که معمولاً برای صبحانه سرو می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 1 ساعت 30 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 50 دقیقه

کورس صبحانه، میان وعده

آشپزی ترکی

سرویس ها 6 تکه ها

کالری 348 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس آب را به تدریج اضافه کنید. آنها را با دست مخلوط کنید تا خمیری شکل بگیرد.

  • چند دقیقه آن را ورز دهید تا خمیر صاف و کشدار به دست آید و دیگر به دست نچسبد. (برای این مرحله می توانید از همزن پایه دار با قلاب خمیر استفاده کنید).

  • روی کاسه را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا یک فیلم چسبناک بپوشانید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود. زمان افزایش به دمای اتاق بستگی دارد.

  • اگر کنجد برشته ندارید، می‌توانید در حین بالا آمدن خمیر آن را برشته کنید. به سادگی آنها را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید و مدام هم بزنید و 20 تا 25 دقیقه برشته کنید تا قهوه ای طلایی شوند. وقتی سرد شد، کنجد برشته شده را در یک بشقاب بزرگ جدا قرار دهید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه متوسط، ملاس و آب را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

  • بعد از یک ساعت خمیر را چک کنید و اگر حجمش دو برابر شد روی سطح آردپاشی شده منتقل کنید.

  • آن را به شکل کنده درآورید، آن را به 12 قسمت مساوی برش دهید و آنها را به صورت توپ درآورید.

  • دو توپ خمیر را بردارید و آنها را در یک استوانه به طول 40 سانتی‌متر/16 بغلتانید.

  • آنها را موازی یکدیگر قرار دهید و انتهای آن را با نیشگون گرفتن بچسبانید.

  • آنها را در جهت مخالف بپیچانید تا یک نوار ببافید و به شکل دایره در آورید.

  • دیپ حلقه سیمیت را در مخلوط ملاس قرار دهید و مطمئن شوید که از دو طرف آن پوشانده شده است و سپس آن را در بشقاب کنجد قرار دهید. مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده باشد.

  • آن را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی منتقل کنید و همین کار را با توپ های خمیر باقی مانده تکرار کنید. .

  • ورقه پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

  • حرارت را تا 210 درجه سانتیگراد (410 درجه فارنهایت) کاهش دهید ) و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند، کاملا پخته و ترد شوند.

یادداشت

  • می توانید خمیر را از شب قبل درست کنید و یک شب آن را در یخچال نگهداری کنید تا روز بعد برای صبحانه تازه بپزید. قبل از استفاده از خمیر، آن را از یخچال خارج کرده و به دمای محیط برسانید و بگذارید ور بیاید.
  • هنگام درست کردن خمیر سیمیت، مطمئن شوید که آب خیلی داغ نباشد، باید در لمس گرم باشد.
  • خمیر را خوب ورز دهید: خوب ورز دادن خمیر برای اطمینان از صاف و کشسانی آن مهم است. این کمک می کند تا سیمیت به درستی بلند شود و بافتی زیبا ایجاد کند.
  • زمان بالا آمدن خمیر سیمیت به دمای اتاق بستگی دارد.
  • اگر ملاس انگور (پکمز) ندارید، یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای به ملاس انار اضافه کنید و قبل از استفاده روی حرارت ملایم حل کنید.
  • می‌توانید باقیمانده آن را تا 2 روز در دمای اتاق در یک کیسه پلاستیکی یا حوله آشپزخانه تمیز قرار دهید.
  • از مخلوط ملاس و آب استفاده کنید: مخلوط ملاس و آب به سیمه ظاهر براق و طعم کمی شیرین می دهد. حتما حلقه ها را قبل از اینکه در کنجد بغلتانید در مخلوط فرو کنید.
  • حلقه‌ها را سخاوتمندانه در دانه‌های کنجد بغلتانید: حلقه‌ها را در دانه‌های کنجد بغلتانید.
  • پخت در دمای بالا: سیمیت بهتر است در دمای بالا پخته شود تا اطمینان حاصل شود که به طور یکنواخت پخته می شود و رنگ قهوه ای طلایی خوبی پیدا می کند.
  • برای تهیه این ساندویچ های پنیر کبابی خوشمزه به نام “ازمیر کومرو – ساندویچ ترکی می توانید نان کمرو را با استفاده از خمیر سیمیت درست کنید. “.

تغذیه

کالری: 348کیلو کالری کربوهیدرات ها: 70gپروتئین: 13gچربی: 13g چربی اشباع شده: 2gچربی غیراشباع چندگانه: 6gچربی تک غیراشباع: 5gسدیم: 457میلی گرمپتاسیم: 211میلی گرمفیبر: 5g قند: 1 gویتامین A: 2IU ویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 257میلی گرم آهن: 8 میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا