Cilbir – تخم مرغ آب پز ترکیه
Cilbirیک غذای لذیذتخم مرغی صبحانه ترکی است که با تخم مرغ آب پز تهیه می شود که روی بستری از ماست سیر ابریشمی سرو می شود و با قطره ای کره دم کرده چیلی یا EVOO به پایان می رسد.
این ظرف تخم مرغی که فقط در 15 دقیقه آماده می شود، ظاهر و طعم شگفت انگیزی دارد!
ترکیب ماست سیر، تخم مرغ آب پز، و کره دم کرده فلفل چیلی آنقدر خوب است که می توانید به راحتی معتاد شوید.
پرش به:
روش مورد علاقه ما برای لذت بردن از این تخم مرغ های خوشمزه سیلبیر با یک تکه بالش است نان پیده ترکی – رمضان پیدسی یا یک سیمیت (نوفک کنجد ترکی) برای پاک کردن آخرین ذره از آن ماست ابریشمی خوشمزه.
Cilbir چیست؟
Cilbir (یا Çılbır) یک غذای صبحانه ترکی است. با تخممرغهای آبپز روی بستری از ماست گیاهی سیر سرو میشود و سپس با مقدار زیادی کره دم کرده فلفل قرمز میریزند.
قدمت این غذای محبوب با تخم مرغ ترکی به دوران عثمانی در قرن پانزدهم برمی گردد و تقریباً به اندازه منمن معروف است – تخم مرغ اسکرمبل ترکی در سراسر جهان.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- خیلی راحت میشه این غذای خوشمزه تخم مرغ رو با چند ماده ساده و سالم مثل تخم مرغ و ماست درست کرد.
- ترکیب این مواد ساده و مقرون به صرفه است و در عین حال فوق العاده خوشمزه است و حاوی مقدار زیادی پروتئین و ارزش غذایی است.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
- ماست – Çılbır به همان اندازه که دستور پخت ماست تخم مرغ آب پز است. از ماست یونانی یا طبیعی با کیفیت خوب، غلیظ و خامه ای استفاده کنید زیرا پایه غذا است. قبل از سرو ماست را به دمای اتاق برسانید.
- تخم مرغ – مهم ترین قانون برای داشتن تخم مرغ های آب خوری کامل، استفاده از تازه ترین تخم مرغ هایی است که می توانید پیدا کنید. اگر آنها را در یخچال نگهداری کنید، قبل از شکار کردن آنها را به دمای اتاق برسانید.
- سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. 1 حبه سیر کوچک برای 500 گرم ماست کافی است. Turn it into a paste with a هاون و هاون یا آن را با استفاده از رنده میکروپلین Zester.
- کره – کره یا روغن زیتون با کیفیت خوب بهترین راه برای تکمیل این غذای شگفت انگیز تخم مرغ است!
- گیاهان – من بسته به چیزی که در دست دارم از نعنا یا شوید تازه استفاده می کنم. این اختیاری است و می توان آن را با هر گیاه دیگری که دوست دارید جایگزین کرد.
- سرکه– به سفیدههای تخممرغ کمک میکند تا وقتی که به آب اضافه میشوند، آنها را در حالت غیرقاعدگی نگه میدارند. از سرکه رنگ روشن استفاده کنید تا رنگ تخم مرغ ها تغییر نکند.
چگونه سیلبیر درست کنیم؟
تهیه این تخم مرغ آب پز و صبحانه ماست به طرز شگفت آوری آسان است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
پایه ماست را آماده کنید
ماست را به دمای اتاق برسانید و سیر، نمک دریایی و نعنا یا شوید خرد شده را اضافه کنید (اختیاری).
سس ماست را به ظرف سرو منتقل کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با آب پز کنید
اشکالی ندارد اگر قبلاً تخممرغی غیرقابلسوخت نکرده باشید.
شکار کردن تخم مرغ بسیار ساده است اما چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشت.
وقتی به عنوان سرآشپز حرفهای کار میکردم، نحوه درست کردن تخممرغهای آبخورده را یاد گرفتم و نکاتم را در این دستور غذا به اشتراک میگذارم:
- یک قابلمه را با آب پر کنید، سرکه را اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید. برای اطمینان از تازگی تخم مرغ ها را در دو ظرف کوچک جداگانه بشکنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ، اجازه دهید آب به آرامی بجوشد.
- وقتی آب به آرامی در حال جوش آمدن است، با قاشق چوبی آب را هم بزنید تا گرداب ایجاد شود. این کمک می کند تا تخم مرغ ها در حین شکار کردن به شکل گرد خوب باقی بمانند.
- تخم مرغ اول را در وسط گرداب بگذارید و سپس تخم مرغ دوم را مستقیماً اضافه کنید.
- آب در حال جوش خود را دوباره به آرامی و بدون دست زدن به تخم مرغ ها بچرخانید و بسته به اینکه می خواهید زرده تان چقدر نرم شود، بگذارید 2 تا 3 دقیقه در آب جوش بیاید. بسته به اندازه تابه، میتوانید همزمان چندین تخممرغ را بدون شلوغی بیش از حد تابه بپزید.
کره فلفل را آماده کرده و سرو کنید
کره چیلی را در حالی که تخممرغها در حال شکار هستند، آماده کنید.
کره را در یک تابه کوچک آب کنید و وقتی کره شروع به حباب زدن کرد فلفل قرمز را اضافه کنید.
هم بزنید و سس آماده سرو خواهد بود.
وقتی تخممرغها به دلخواه شما آماده شدند، با قاشق سوراخدار آنها را بردارید و روی ماست قرار دهید.
مقدار زیادی کره دم کرده فلفل چیلی بریزید و با نان دلمهدار دلخواهتان در کناره سرو کنید.
نکات برتر سرآشپز
- کلید یک Cilbir خوشمزه استفاده از مواد تازه و باکیفیت است. از تازهترین تخممرغها و ماستهایی که میتوانید پیدا کنید استفاده کنید و تا حد امکان از گیاهان و ادویههای تازه استفاده کنید.
- قبل از هم زدن سیر و سایر مواد، اجازه دهید ماست به دمای اتاق برسد. در حین پختن تخم مرغ، مخلوط ماست را در یخچال قرار ندهید. آن را در دمای اتاق سرو کنید تا کره چیلی روی ماست سرد قرار نگیرد!
- یکی از مهمترین رازهای تخممرغهای آبخورده، استفاده از تخممرغهای تازه سرد و خارج از یخچال است.
- مطمئن شوید که Cilbir را فوراً سرو میکنید، وقتی گرم و با تکهای نان خرد شده سرو میشود، بهترین لذت را خواهید برد.
پیشنهادات ارائه
نان گرم و خرد شده مانند نان پید ترکی، سیمیت (نوفک کنجد ترکی) یا نان خمیر ترش فر هلندی.
برای جمع کردن ماست و تخم مرغ عالی است.
برشهای گوجهفرنگی و خیار تازه یا یک سالاد ایرانی شیرازی میتواند تضاد با طراوت را با ماست خامه ای.
من همچنین دوست دارم یک کاسه از مخلوط زیتون سبز و سیاه ترکی را سرو کنم تا طعمی شور و خوش طعم به غذا اضافه کنم.
پیشرفت
در حالی که Cilbir به بهترین وجه تازه لذت میبرد، راههایی وجود دارد که میتوان آن را زودتر از موعد تهیه کرد و برای بعد نگهداری کرد.
در اینجا چند نکته برای ساخت و ذخیره سازی وجود دارد:
- تخمها را زودتر از موعد بریزید – میتوانید تخممرغها را زودتر از موعد آبپز کنید و تا دو روز در آب سرد در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده ساختن سیلبیر شدید، آن ها را به مدت 30 تا 40 ثانیه در ظرفی با آب در حال جوش قرار دهید، به اندازه ای که گرم شود. مراقب باشید زرده تخم مرغ را زیاد نپزید مگر اینکه بخواهید خوب پخته شود. این روش مخصوصاً زمانی مفید است که به گروه زیادی از مردم خدمات می دهید!
- سس ماست را از قبل آماده کنید – می توانید سس ماست را یک روز قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده سرو هستید، حتما آن را به دمای اتاق برسانید.
سؤالات متداول دستور غذا
متأسفانه، من توصیه نمیکنم باقیماندهها را برای این ظرف تخممرغ ذخیره کنید.
آنها باید بلافاصله پس از آماده شدن خورده شوند.
اگر فقط برای یک صبحانه آماده میکنید، نصف دستور غذا را تهیه میکنید و فقط یک غذا از پایه ماست تهیه کنید.
بله، میتوانید از گیاهان مختلف مانند آویشن، پونه کوهی یا ریحان برای تزیین سیلبیر بر اساس ترجیح خود استفاده کنید.
Cilbir به طور سنتی یک غذای تند نیست، اما می توانید با اضافه کردن فلفل قرمز یا فلفل قرمز به سس ماست مقداری ادویه اضافه کنید.
برای دستور العمل های صبحانه/برانچ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای تخم مرغی صبحانه ترکی سالم و خوشمزه “Cilbir” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افییت اولسون!
Cilbir – تخم مرغ آب پز ترکی
Cilbir – تخممرغهای پخته ترکی یک غذای خوشمزه صبحانه با تخم مرغ ترکی است که قدمت آن به عثمانیها در قرن پانزدهم برمیگردد.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
آماده کردن پایه ماست
-
ماست را به دمای اتاق برسانید سیر، نمک دریایی و نعنا یا شوید خرد شده را اضافه کنید (اختیاری).
-
سس ماست را در ظرف سرو بریزید و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را شکار می کنیم
-
یک قابلمه را با آب پر کنید، سرکه را اضافه کنید و آن را به جوش آورید.
-
تخم مرغ ها را در دو ظرف کوچک جداگانه بشکنید تا از تازگی آنها اطمینان حاصل کنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها اجازه دهید آب به آرامی بجوشد.
-
هنگامی که آب به جوش آمد، با قاشق چوبی آب را هم بزنید تا گرداب ایجاد شود. این کمک می کند تا تخم مرغ ها در حین شکار کردن به شکل گرد خوب باقی بمانند.
-
تخم مرغ اول را در وسط گرداب بگذارید و سپس تخم مرغ دوم را مستقیماً اضافه کنید.
-
آب در حال جوش خود را دوباره به آرامی بدون دست زدن به تخم مرغ ها بچرخانید و اجازه دهید 2 تخم مرغ در آب جوش بیاید. تا 3 دقیقه، بسته به اینکه می خواهید زرده شما چقدر نرم باشد.
یک قابلمه را با آب پر کنید، سرکه را اضافه کنید و آن را به جوش آورید.
تخم مرغ ها را در دو ظرف کوچک جداگانه بشکنید تا از تازگی آنها اطمینان حاصل کنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها اجازه دهید آب به آرامی بجوشد.
هنگامی که آب به جوش آمد، با قاشق چوبی آب را هم بزنید تا گرداب ایجاد شود. این کمک می کند تا تخم مرغ ها در حین شکار کردن به شکل گرد خوب باقی بمانند.
تخم مرغ اول را در وسط گرداب بگذارید و سپس تخم مرغ دوم را مستقیماً اضافه کنید.
آب در حال جوش خود را دوباره به آرامی بدون دست زدن به تخم مرغ ها بچرخانید و اجازه دهید 2 تخم مرغ در آب جوش بیاید. تا 3 دقیقه، بسته به اینکه می خواهید زرده شما چقدر نرم باشد.
-
شما می توانید کره چیلی در حالی که تخم مرغ ها در حال شکار هستند. کره را در یک تابه کوچک آب کنید و وقتی کره شروع به حباب زدن کرد فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا سس آماده سرو شود.
-
وقتی تخممرغها به دلخواه شما آماده شدند، با قاشق سوراخدار آنها را بردارید و روی ماست قرار دهید.
-
روی مقدار زیادی کره دم کرده فلفل چیلی بپاشید و با نان دلمه ای دلخواه سرو کنید. سمت.
یادداشت
- قبل از هم زدن سیر و سایر مواد، اجازه دهید ماست به دمای اتاق برسد. در حین پختن تخم مرغ، مخلوط ماست را در یخچال قرار ندهید. آن را در دمای اتاق سرو کنید تا کره چیلی روی ماست سرد قرار نگیرد!
- یکی از مهمترین رازهای تخممرغهای آبخورده، استفاده از تخممرغهای تازه سرد و خارج از یخچال است.
- مطمئن شوید که Cilbir را فوراً سرو میکنید، وقتی گرم و با تکهای نان خرد شده سرو میشود، بهترین لذت را خواهید برد.
تغذیه
کالری: 164کیلو کالری کربوهیدرات: 8gپروتئین: 11gچربی: 9g چربی اشباع شده: 5gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 184میلی گرم سدیم: 464میلی گرمپتاسیم: 322میلی گرمفیبر: 1g شکر: 8گرمویتامین A: 547IU ویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 235میلی گرم آهن: 1میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.