آشپزی

Muhammara (مرغ فلفل قرمز)

Muhammara (مرغ فلفل قرمز)

Muhammara که در ترکی به نام Acuka نیز شناخته می شود، یک دیپ خوشمزه خاورمیانه است که با خمیر فلفل قرمز، سیر، گردو، ادویه جات ترشی جات و روغن زیتون درست می شود.

تهیه آن بسیار آسان است و در 15 دقیقه با حداقل تمیز کردن آماده می شود!

muhammara - Acuka (red pepper dip) is served in a bowl as a mezze
Muhammara مرغ فلفل قرمز 12

این دیپ تند و معطر در روسیه و گرجستان به نام آجیکا (یا آجیکا) نیز شناخته می شود.

پرش به:

در ترکیه، Muhammara (یا Acuka) به عنوان غذای صبحانه به همراه نان ساندویچی خانگی، Taboon – نان تخت فلسطینی، یا سیمیت (نغذی کنجدی ترکی).

همچنین به‌عنوان بخشی از سینی مزه، برای تهیه ساندویچ، یا برای سرو با گوشت و ماهی بریان شده مناسب است.

محمره چیست؟

Muhammara یک دیپ محبوب خاورمیانه/ترکیه است که با خمیر فلفل قرمز، گردو، پودر سوخاری، سیر، ادویه جات ترشی جات و روغن زیتون درست می شود.

این غذای همه کاره با نام‌های آکوکا، آجیکا یا آجیکا نیز شناخته می‌شود و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا، مزه، دیپ، اسپری یا سس سرو کرد.

muhammara is served as a breakfast item
Muhammara مرغ فلفل قرمز 13

Muhammara شبیه پستو فلفل قرمز است و بسته به منطقه ممکن است حاوی فلفل قرمز بو داده یا خمیر فلفل قرمز باشد.

من ترجیح می دهم از خمیر فلفل قرمز استفاده کنم زیرا طعم را تشدید می کند و در وقت من صرفه جویی می کند.

با این حال، می‌توانید به جای آن از فلفل قرمز بوداده برای طعم سبک‌تر و بافت نرم‌تر استفاده کنید.

برای مثال، در برخی از مناطق سوریه و لبنان، دیپ را با ملاس انار درست می کنند، در حالی که در مناطق دیگر، آن را با رب فلفل تند درست می کنند.

muhammara is perfect for dipping simit
Muhammara مرغ فلفل قرمز 14

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • مهمره بسیار آسان است و تنها در 15 دقیقه آماده می شود.
  • اگر در ظرف دربسته یا در شیشه در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا دو هفته باقی می ماند.
  • می‌توانید با افزودن یا حذف مواد تشکیل دهنده و ایجاد نسخه خود از Muhammara Dip، با مواد تشکیل دهنده بازی کنید.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

labelled picture of ingredients for muhammara - acuka (red pepper dip)

  • رب فلفل – خمیر فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون . می توانید آن را با فلفل قرمز کوزه ای یا تازه بو داده جایگزین کنید. با این حال، محمره شما طعم سبک تر و بافت نرم تری خواهد داشت.
  • رب گوجه‌فرنگی– طعم را ملایم می‌کند و به شیرینی و همچنین رنگ قرمز روشن اضافه می‌کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
  • گردو – آنها یکی از مواد اصلی دستور غذای Muhammara (acuka/adjika) هستند. گردو بافت و طعم آجیلی را به این دیپ ادویه دار خوشمزه اضافه می کند. قبل از استفاده آنها را کمی برشته کنید تا طعم آنها بیشتر شود.
  • خرد نان – آنها بافت و بدن اضافی را به پخش اضافه می کنند. آنها را کنار بگذارید تا این دیپ خوشمزه را بدون گلوتن درست کنید.
  • ادویه جات ترشی جات – من از پاپریکا، فلفل چیلی، ادویه جات ترشی جات و آویشن برای تهیه دیپ Muhammara استفاده می کنم. می توانید مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید یا ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنید.

چگونه Muhammara درست کنیم؟

Muhammara-Acuka (مغز فلفل قرمز) بسیار آسان تهیه می شود و به چند ماده غذایی نیاز دارد.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

یک تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید.

رب فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با هم بپزید و مرتباً هم بزنید.

Sautéing the red pepper paste and tomato paste with olive oil
Muhammara مرغ فلفل قرمز 15

اگر می‌خواهید فلفل قرمز تفت داده شده را به محمره خود اضافه کنید، 2 فلفل قرمز تفت داده شده بزرگ را هم بزنید و مقدار خمیر فلفل قرمز را به نصف کاهش دهید.

blitzed roasted red peppers
Muhammara مرغ فلفل قرمز 16

فلفل دلمه‌ای را به همراه رب فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به تابه اضافه کنید.

blitzed roasted red peppers are added to tomato paste and pepper paste شکل>

سیر، فلفل قرمز، پاپریکا، دانه‌های کنجد، ادویه‌ها و آویشن را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر با هم تفت دهید.

breadcrumbs and walnuts are added to tomato and pepper paste
Muhammara مرغ فلفل قرمز 17

تابه را از روی حرارت بردارید و آرد سوخاری را به همراه گردو اضافه کنید.

mix everything and let the mixture cool down
Muhammara مرغ فلفل قرمز 18

اجازه دهید مخلوط قبل از انتقال به ظرف سرو خنک شود.

muhammara - Acuka served in a bowl with walnut
Muhammara مرغ فلفل قرمز 19

نکات برتر از سرآشپز

  • گردوها را قبل از استفاده کمی برشته کنید تا طعم آنها تشدید شود.
  • خمیر فلفل قرمز را با فلفل قرمز شیشه ای یا تازه بو داده شده جایگزین کنید. با این حال، محمره شما طعم سبک تر و بافت نرم تری خواهد داشت.
  • آب نان را کنار بگذارید تا این دیپ خوشمزه بدون گلوتن درست شود.
  • قبل از اضافه کردن نمک چاشنی را بررسی کنید زیرا بیشتر رب گوجه فرنگی آماده و رب فلفل قرمز از قبل حاوی مقداری نمک هستند.

چگونه از Muhammara استفاده کنیم؟

Muhammara یک دیپ همه کاره است که می تواند به روش های مختلف استفاده شود. در اینجا چند روش رایج برای استفاده از آن آورده شده است:

  • به عنوان اسپرید– Muhammara را می توان به عنوان اسپری روی ساندویچ، بسته بندی یا حتی برگر استفاده کرد. طعم دلپذیری تند و آجیلی را به هر غذایی اضافه می کند. روش مورد علاقه من برای سرو آن به عنوان پانخوردن صبحانه همراه با پنیر فتا تند است
  • به عنوان تاپینگ پیتزا – Muhammara را می توان به عنوان رویه پیتزا به جای سس گوجه فرنگی استفاده کرد. پیتزای خود را با محمره، سبزیجات برشته و پنیر بپوشانید تا ترکیبی خوشمزه و منحصر به فرد در پیتزای سنتی داشته باشید.
  • به عنوان مزه – Muhammara – Acuka (یا Adjika) یک افزودنی خوشمزه به dips and mezze.

دستورالعمل های ذخیره سازی

برای نگهداری Muhammara، آن را به ظرف دربسته منتقل کرده و در یخچال قرار دهید.

تا 5 روز به خوبی در یخچال نگهداری می شود.

اگر می‌خواهید آن را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید، محمره نیز می‌تواند تا 3 ماه منجمد شود.

برای ذوب کردن موهمره منجمد، کافی است آن را به یخچال منتقل کنید و بگذارید یک شبه آب شود.

قبل از سرو، آن را خوب هم بزنید تا از صاف و کرمی بودن بافت مطمئن شوید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم فلفل قرمز بوداده را به Acuka / Adjika اضافه کنم؟

بله، می توانید فلفل قرمز بوداده را به acuka خود اضافه کنید؟ مخلوط کنید و خمیر فلفل قرمز را کنار بگذارید.
قبل از اینکه با روغن زیتون و رب گوجه فرنگی به ماهیتابه اضافه کنید، کافی است آن ها را با بلیت بزنید.
همچنین می توانید از فلفل قرمز و رب فلفل قرمز با هم استفاده کنید.
همه آنها طعم و بافت متفاوتی به شما می دهند تا بتوانید تجربه کنید و تصمیم بگیرید که چه چیزی برای شما بهتر است.

آیا محمره تند است؟

محمره می تواند تند باشد، بسته به نوع مقدار و نوع ادویه های استفاده شده در دستور پخت.
با این حال، می‌توان با کاهش مقدار ادویه، نسخه ملایم‌تری نیز تهیه کرد.

آیا می توانم این دیپ فلفل قرمز را زودتر درست کنم؟

بله، محمره قابل تهیه است؟ قبل از موعد و حداکثر تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود. همچنین می توان آن را تا 3 ماه منجمد کرد.

برای دستور العمل‌های لذیذتر و دیپ، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این  دیپ خوشمزه (یا آجیکا) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂

خوشحالی! / افییت اولسون!

muhammara d985d8b1d8ba d981d984d981d984 d982d8b1d985d8b2 657df6c159fb3

محمره (فلفل قرمز)

آیلا کلولی

Muhammara (یا Acuka) یک دیپ/اسپرد/مز خوشمزه خاورمیانه است که با فلفل قرمز (رب)، سیر، گردو، ادویه جات ترشی جات و روغن زیتون درست می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

کورس سس، میان وعده

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 8 افراد

کالری 187 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • یک تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید.

  • رب فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با هم بپزید و مرتباً هم بزنید.

  • اگر می خواهید قرمز بو داده اضافه کنید فلفل را به محمره خود بریزید، 2 عدد فلفل قرمز تفت داده شده بزرگ را بریزید و مقدار رب فلفل قرمز را به نصف کاهش دهید. آن را به همراه رب گوجه فرنگی و رب فلفل قرمز به تابه اضافه کنید

  • سیر، فلفل قرمز، پاپریکا، کنجد، ادویه جات و آویشن را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر با هم تفت دهید.

  • تابه را از ظرف خارج کنید آرد سوخاری را روی حرارت گذاشته و همراه با گردو هم بزنید.

  • قبل از انتقال مخلوط به ظرف سرو، بگذارید خنک شود.

یادداشت

  • برای تشدید طعم، گردوها را قبل از استفاده کمی برشته کنید.

  • می توانید رب فلفل قرمز را با فلفل قرمز شیشه ای یا تازه بو داده جایگزین کنید. با این حال، محمره شما طعم سبک تر و بافت نرم تری خواهد داشت.

  • برای تهیه این بدون گلوتن خوشمزه، پودر سوخاری را کنار بگذارید.
  • بقایای این دیپ تا دو هفته در یخچال در ظرف دربسته یا در شیشه نگهداری می شود.
  • این یک غذای همه کاره است، می توانید این آکوکای تند را به عنوان اسپری، دیپ، پیش غذا، مزه یا سس سرو کنید.
  • قبل از افزودن نمک چاشنی را بررسی کنید زیرا بیشتر رب گوجه فرنگی آماده و رب فلفل قرمز از قبل حاوی مقداری نمک است.


 

تغذیه

کالری: 187کیلو کالری کربوهیدرات: 7gپروتئین: 3gچربی: 17g چربی اشباع شده: 2gچربی غیر اشباع چندگانه: 7gچربی تک غیراشباع: 8gسدیم: 358میلی گرمپتاسیم: 164میلی گرمفیبر: 1g قند: 2 gویتامین A: 208IU ویتامین C: 4میلی گرمکلسیم: 28میلی گرم آهن: 1 میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا