طرز تهیه شیرینی گردویی آسان
طرز تهیه شیرینی گردویی آسان
با دستور پخت سریع و آسان من، طرز پخت این کوکیهای 4 مادهای گردویی را بیاموزید
این دستور العمل فوق العاده آسان کوکی گردو حاوی گردو است، فقط به 4 ماده اولیه نیاز دارد و تنها در 25 دقیقه آماده می شود.
آنها بسیار اعتیاد آور هستند، طعمی غنی، شیرین و آجیلی ارائه می دهند و همراهی عالی برای قهوه صبح یا چای بعد از ظهر شما هستند.
این کوکیهای گردویی بدون تخممرغ برای روزهایی که میخواهید بدون صرف ساعتها در آشپزخانه چیزی خانگی بپزید، عالی هستند.
پرش به:
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این دستور فقط با چهار ماده اولیه به همان اندازه ساده است. شما به هیچ تجهیزات یا مواد شیک نیاز ندارید.
- این کوکیهای گردویی برای مناسبتهای مختلف مناسب هستند، خواه یک گردهمایی معمولی خانوادگی یا یک رویداد رسمیتر.
- آنها به طرز شگفت انگیزی با قهوه یا چای جفت می شوند و برای هدیه دادن عالی هستند.
- این یک دستور العمل عالی برای مشارکت دادن فرزندان یا نوه های شما است.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
- گردو – ترکیب گردو در پخت یک راه عالی برای افزایش طعم و بافت کوکیها است. در صورت تمایل می توانید با مغز گردو، پسته یا بادام جایگزین کنید. برای طعم تندتر، قبل از اضافه کردن به خمیر کوکی، آنها را کمی برشته کنید.
- کره – این دستور به کره بدون نمک نرم شده نیاز دارد. کره را چند ساعت در دمای اتاق بگذارید (بسته به دمای اتاق) تا نرم شود.
- قند شکر – انتخاب پودر شکر به جای شکر قهوه ای به نرم و لطیف نگه داشتن کوکی ها کمک می کند. قوام پودری آن، همراه با مقدار کمی نشاسته ذرت، به بافت تردتر در کوکی ها کمک می کند.
- آرد سفید ساده – که به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود، برای پخت کیک، کلوچه، شیرینی و سس های غلیظ ایده آل است. به یاد داشته باشید قبل از استفاده در شیرینی های خود آن را الک کنید.
- رب وانیل – برای طعم عمیق و خوشمزه وانیلی، از رب لوبیا وانیل ارگانیک یا استخراج کنید. بهتر است از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور پرهیز کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این کوکیهای شیرین، کرهای و مغزدار در خانه به طرز شگفتآوری ساده و آسان است.
در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:
فر فن را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.
دو سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و آنها را کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد را بریزید و کره نرم شده، پودر شکر و گردو خرد شده را اضافه کنید.
آنها را به آرامی با نوک انگشتان خود مخلوط کنید تا ترکیب شوند و خمیر نرمی به دست آید.
تکه ای از خمیر کوکی به اندازه یک گردو، تقریباً 20 گرم، بردارید و به شکل توپ در آورید.
به آرامی روی توپ کوکی فشار دهید تا صاف شود و روی سینی فر قرار دهید.
این روند را تکرار کنید تا تمام خمیر کوکی ها تمام شود. این دستور غذا باید تقریباً 44 کوکی تولید کند.
کوکی ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کناره ها کمی قهوه ای شوند بپزید.
یک قاشق غذاخوری پودر شکر را با یک قاشق چای خوری دارچین ترکیب کنید و در حالی که کوکی ها هنوز گرم هستند، این مخلوط را روی آنها بپاشید.
نکات برتر سرآشپز
- از گردوهای باکیفیت و تازه برای بهترین طعم استفاده کنید. برشته کردن کمی گردوها قبل از اضافه کردن آنها به خمیر می تواند طعم آجیلی آنها را افزایش دهد.
- اگر باید کره را به سرعت نرم کنید و فراموش کردید آن را در دمای اتاق بگذارید، یک راه حل سریع وجود دارد! یک ظرف شیشه ای بزرگ را با پر کردن آن با آب جوش گرم کنید. پس از گرم شدن شیشه، آب آن را خالی کنید و چند دقیقه روی کره را با شیشه بپوشانید. این کار کره را به طور موثر نرم می کند.
- دستور پختهای کوکی اغلب به دقت و استفاده از دادههای ترازوی آشپزخانه برای اندازه گیری مواد بر اساس وزن بیشترین روش قابل اعتماد برای دستیابی به نتایج عالی.
- اگر زمان اجازه داد، خمیر را قبل از پخت حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. این به کوکی ها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند و طعم آنها را افزایش می دهد.
- خمیر را فقط تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند مخلوط کنید. مخلوط کردن بیش از حد می تواند منجر به کوکی های سخت شود.
- فضای کافی بین هر کوکی روی ورقه پخت بگذارید زیرا در حین پخت کمی پخش می شود.
- هنگام پختن کوکی ها مراقب آنها باشید. آنها باید فقط در اطراف لبه ها طلایی باشند. پخت بیش از حد می تواند آنها را خیلی سفت کند.
انجماد خمیر شیرینی گردویی
بعد از آماده کردن خمیر کوکی، آن را مطابق دستورالعمل شکل دهید که انگار قرار است کلوچه ها را بپزید.
آنها را روی سینی فر بچینید و در فریزر قرار دهید.
وقتی کوکیها کاملاً جامد شدند، آنها را به یک ظرف یا کیسه زیپدار در فریزر منتقل کنید.
وقتی برای پخت آماده شدید، تعداد کوکیهای مورد نیاز خود را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید و در فری که از قبل گرم شده است به مدت 16 تا 17 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کنارهها کمی قهوهای شوند.
چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم
میتوانید این کوکیهای گردویی بدون تخممرغ را در یک ظرف کوکی یا ظرف در بسته به مدت حداکثر 5 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.
اگر میخواهید آنها را طولانیتر نگه دارید، میتوانید آنها را تا یک هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
درعوض، میتوانید باقیمانده کوکیهای پخته شده را در یک ظرف دربسته تا ۶ ماه فریز کنید.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، احساس کنید برای سفارشی کردن کوکی ها به دلخواه خود، آجیل های دیگر مانند گردو، پسته، بادام، یا مخلوط هایی مانند چیپس شکلات اضافه کنید.
سرد کردن خمیر همیشه ضروری نیست، اما می تواند به کوکی ها کمک کند شکل خود را بهتر نگه دارند و طعم آنها را بهتر کنند.
دقیق ترین راه استفاده از ترازو آشپزخانه است. اگر از پیمانه های اندازه گیری استفاده می کنید، آرد را با قاشق داخل فنجان بریزید و با چاقو آن را صاف کنید، از بسته بندی آرد خودداری کنید.
در حالی که کره بهترین طعم و بافت را ارائه می دهد، مارگارین می تواند به عنوان جایگزین استفاده شود. استفاده از روغن ممکن است بافت کوکی ها را به میزان قابل توجهی تغییر دهد.
مخلوط کردن بیش از حد خمیر یا پختن بیش از حد کوکیها میتواند منجر به سفت شدن کوکیها شود؟ . مهم است که فقط تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند مخلوط کنید و به مدت زمان پخت دقت کنید.
برای دستور العمل های کوکی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از فرآیند تهیه این کوکیهای گردویی بسیار خوشمزه و فوقالعاده ترد و آجیلی با 4 ماده به همان اندازه که از خوردن آنها لذت میبرید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
دستور پخت آسان کوکی گردو
این دستور العمل فوق العاده آسان کوکی گردویی تنها به 4 ماده اولیه نیاز دارد، و برای روزهایی که می خواهید بدون صرف ساعت ها در آشپزخانه چیزی خانگی بپزید، عالی است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
فر فن را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.
-
2 سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
-
در یک کاسه بزرگ، آرد را بریزید و کره نرم شده، پودر شکر و گردو خرد شده را اضافه کنید.
-
به آرامی روی توپ کوکی فشار دهید تا صاف شود و روی سینی فر قرار دهید./
-
این روند را تا زمانی که استفاده کنید تکرار کنید تمام خمیر کوکی ها را بالا ببرید. این دستور غذا باید تقریباً 44 کوکی تولید کند.
-
کوکی ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کناره ها کمی قهوه ای شوند بپزید.
-
یک قاشق غذاخوری پودر شکر را با یک قاشق چای خوری دارچین ترکیب کنید و این مخلوط را روی کوکی ها بپاشید تا هنوز گرم هستند.
آنها را به آرامی با نوک انگشتان خود مخلوط کنید تا ترکیب شوند و به شکل نرمی در بیایند. خمیر.
یادداشت
- از گردوهای باکیفیت و تازه برای بهترین طعم استفاده کنید. برشته کردن کمی گردوها قبل از اضافه کردن آنها به خمیر می تواند طعم آجیلی آنها را افزایش دهد.
- اگر باید کره را به سرعت نرم کنید و فراموش کردید آن را در دمای اتاق بگذارید، یک راه حل سریع وجود دارد! یک ظرف شیشه ای بزرگ را با پر کردن آن با آب جوش گرم کنید. پس از گرم شدن شیشه، آب آن را خالی کنید و چند دقیقه روی کره را با شیشه بپوشانید. این کار کره را به طور موثر نرم می کند.
- دستور پختهای کوکی اغلب به دقت و استفاده از دادههای ترازوی آشپزخانه اندازه گیری مواد بر اساس وزن بیشترین روش قابل اعتماد برای دستیابی به نتایج عالی.
- اگر زمان اجازه داد، خمیر را قبل از پخت حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. این به کوکی ها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند و طعم آنها را افزایش می دهد.
- خمیر را فقط تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند مخلوط کنید. مخلوط کردن بیش از حد می تواند منجر به کوکی های سخت شود.
- فضای کافی بین هر کوکی روی ورقه پخت بگذارید زیرا در حین پخت کمی پخش می شود.
- هنگام پختن کوکی ها مراقب آنها باشید. آنها باید فقط در اطراف لبه ها طلایی باشند. پخت بیش از حد می تواند آنها را خیلی سفت کند.
تغذیه
کالری: 93کیلو کالری کربوهیدرات: 9gپروتئین: 1gچربی: 6g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 1 g ترانس چربی: