نارگیل شیرین پیشواری نان
پشواری نان نارگیل شیرین نان: یک دستور العمل بیخطر برای یک غذای هندی عالی
پشواری نان یک نان تخت منحصر به فرد شیرین است که با خمیر نان معمولی خوش طعم تهیه می شود و با نارگیل، سلطان، عسل، و بادام پرک شده طعم دار می شود.
این نان نان نرم، کرکی و جویدنی یک غذای جانبی محبوب در بسیاری از رستورانها است و من هم طرفدار آن هستم.
با این حال، من از نسخه خانگی خود نیز لذت می برم، با الهام از دستور غذای خوشمزه نان کیما نان.
این نان شیرین را در کنار هندی مرغو یک کاسه سالاد نخود هندی (سالاد چانا)، و شما در حال خوردن هستید!
پرش به:
نان نان را معمولاً در فرهای تنوری درست میکنند، اما میتوانید آن را به همان خوبی در ماهیتابه یا ماهیتابه چدنی معمولی بپزید.
در تابه یا تابه داغ، به خوبی پف می کنند و از این طریق زغال خوبی می گیرند. بهعلاوه، سریعتر و آسانتر است.
پیشواری نان چیست؟
پشواری نان، نوعی نان نان که واقعاً در غذاهای هندی محبوب است، معمولاً در اجاق سفالی معروف به تنور پخته میشود.
چیزی که پشواری نان را خاص می کند، پر کردن شیرین آن است که از آجیل، کشمش و نارگیل تشکیل شده است.
گاهی اوقات، حتی شکر، عسل یا هل برای شیرینی و طعم بیشتر دارد.
این نام از پیشاور، شهری در پاکستان گرفته شده است، جایی که مردم برای اولین بار شروع به ساخت این نوع نان کردند.
طعم غنی و شیرینی دارد که با غذاهای تند در آشپزی هندی بسیار خوب می آید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- نان پیشواری نان دارای ترکیبی از مواد شیرین مانند نارگیل و کشمش و آجیل است که با غذاهای خوش طعم، به ویژه غذاهای تند تضاد دلپذیری دارد.
- دستور پخت ساده است. یک خمیر درست میکنید، آن را پهن میکنید و میپزید. خیلی ساده است و نان نرم و پف دار بیرون می آید.
- میتوانید با افزودن یا کنار گذاشتن برخی آجیلها یا میوهها بسته به آنچه که برای رژیم غذایی خود دوست دارید یا به آن نیاز دارید، پر کردن پشواری نان را تنظیم کنید.
- پر کردن شیرین پشواری نان باعث محبوبیت آن در میان کسانی می شود که ممکن است غذاهای تند را ترجیح ندهند، از جمله کودکان.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
مواد خمیر نان
- قیمه – قیمه نوعی کره صاف شده بدون ذره شیر یا آب است، فقط چربی کره خالص. برای تهیه نان عالی است زیرا طعم کره ای بیشتری نسبت به کره معمولی دارد و حتی در حرارت بالا به راحتی نمی سوزد. می توانید در اکثر فروشگاه ها یا مغازه های آسیایی قیچی پیدا کنید، اما می توانید آن را خودتان در خانه نیز درست کنید. اگر گیاه ندارید، کره معمولی هم کار می کند!
- آرد – برای نان پیشواری نان، آرد سفید ساده یا آرد همه منظوره بهترین کار را دارد. اگر از آردهای مختلف مانند گندم کامل استفاده کنید، نان کمتر نرم و متراکم تر می شود. اگر فقط آرد سفید قوی یا آرد نان دارید، استفاده از آن هم خوب است.
- مخمر– برای این دستور، من ترجیح می دهم از مخمر خشک سریع الاثر استفاده کنید. همچنین استفاده از مخمر فعال/خشک استاندارد یا مخمر تازه خوب است.
- بیکینگ پودر – به نان مقداری افزایش میدهد و آن را نرمتر میکند.
- ماست – ماست یک راه عالی برای افزودن طعمی تند و غنی است و در عین حال خمیر را نرم تر می کند.
مواد لازم برای پر کردن
- کره -غنای و طعم را به فیلینگ نان پیشواری میافزاید و همچنین به چسباندن مواد شیرین پرکننده مانند نارگیل و آجیل به یکدیگر کمک میکند.
- کرم – من از خامه چرب پر چرب (خامه دوتایی) استفاده می کنم تا بافتی مجلل و مخملی به فیلینگ اضافه کنم. خامه همچنین طعم ها را متعادل می کند و شیرینی سایر مواد را نرم می کند.
- فلکه های بادام – این ها طعم تردی و آجیلی دلپذیری به نان می دهند.
- عسل – شیرینی طبیعی و نت گلی ملایمی را اضافه می کند و مکمل سایر مواد تشکیل دهنده است. عسل همچنین به چسباندن مواد کمک می کند و رطوبت را اضافه می کند و از خشک شدن نان اطمینان می دهد.
- کشمش – آنها طعمی شیرین و جویدنی به نان اضافه می کنند و طعم کمی میوه ای می دهند که به خوبی با طعم خوش طعم نان مطابقت دارد.
چگونه پشواری نان درست کنیم؟
ساخت این پشواری نان نارگیل نرم و کرکی در خانه به طرز شگفت آوری آسان و ساده است.
در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:
آماده کردن خمیر نان
آب ولرم، مخمر و نیمی از آرد را با هم در یک کاسه بزرگ بریزید.
همه مواد را با هم ترکیب کنید، روی کاسه را بپوشانید و سپس بگذارید 30 دقیقه در جای گرم بماند.
ماست را داخل مخلوط بریزید و سپس بقیه آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید.
از دستان خود برای مخلوط کردن استفاده کنید تا خمیر چسبناک و نرمی به دست آید.
2 قاشق چایخوری روغن یا کره را اضافه کنید و روی خمیر بمالید.
خمیر را چند بار به آرامی فشار دهید، سپس روی کاسه را با فیلم یا پارچه تمیز و مرطوب آشپزخانه بپوشانید. اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بلند شود.
یک قاشق چای خوری دیگر روغن یا کره ذوب شده را روی خمیر اضافه کنید و آن را به آرامی در همه جا پخش کنید.
بعد خمیر را روی سطح کار برگردانید و آن را به مدت 30 ثانیه ورز دهید.
خمیر را داخل کاسه برگردانید و روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در جای گرم بگذارید.
در این مدت خمیر به طرز محسوسی نرم تر می شود.
پر کردن را آماده کنید
برای ایجاد فیلینگ پیشواری نان، نارگیل خشک شده، پرک بادام، خامه و سلطان را در یک کاسه مخلوط کنید.
آن را کنار بگذارید و به شکل دادن به نان نان ادامه دهید.
نان را شکل دهید و بپزید
بعد از اینکه خمیر ور آمد، خمیر را به آرامی روی سطح روغنی به مدت یک دقیقه ورز دهید، سپس آن را به چهار قسمت مساوی (هر کدام حدود 112 گرم) تقسیم کنید.
هر قسمت را به شکل گلوله درآورید و کمی آرد بپاشید.
گلوله های خمیر را بپوشانید و اجازه دهید 5 دقیقه قبل از فرم دادن استراحت کنند.
فیلینگ را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. در همین حال، یک تابه یا ماهیتابه نچسب بزرگ با پایه سنگین را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
یکی از گلوله های خمیر را به اندازه یک بشقاب کوچک با وردنه باز کنید. همانطور که روی این توپ خمیر کار می کنید، بقیه را بپوشانید.
یک چهارم از فیلینگ را در مرکز خمیر وردنه شده قرار دهید.
لبه ها را به سمت بالا بکشید تا مهر و موم شوند و آن را به شکل یک توپ در آورید.
توپ را با کمی آرد بپاشید، و سپس با انگشتان خود یا وردنه آن را به شکل قطره یا بیضی، به ضخامت حدود 3 میلی متر (⅛ اینچ) در آورید.
وقتی تابه واقعا داغ است، نان را در آن قرار دهید. بپزید تا قهوه ای طلایی شود، سپس از انبر برای برگرداندن آن استفاده کنید.
آن را روی یک بشقاب قرار دهید و روی نان را با مقداری روغن یا کره بمالید.
قبل از سرو با بادام و گشنیز یا گشنیز خرد شده تزئین کنید.
نکات برتر سرآشپز
- آرد همه منظوره انتخاب ایده آلی برای تهیه نان نان است. استفاده از آردهای جایگزین، مانند آرد گندم کامل، میتواند منجر به نانهای نان شود که کمتر نرم و متراکمتر هستند.
- خمیر نان نان باید نرم و چسبنده باشد تا نان نان نرم و لطیفی بدست آید.
- برای رسیدن به نان حبابی نان، مطمئن شوید که تابه شما بسیار داغ است. اجاق های تنور که به دمای بسیار بالایی می رسند، نانی را ایجاد می کنند که در داخل نرم و حباب دار و از بیرون زغال شده است. برای نتایج مشابه، نان خود را فقط زمانی که کاملا داغ شد در ماهیتابه قرار دهید.
- برای اینکه مطمئن شوید نان شما نرم و کرکی است، از غلتاندن خیلی نازک آن خودداری کنید. با این حال، مواظب باشید که آن را خیلی غلیظ نکنید، زیرا این امر میتواند منجر به نیمپز شدن و خمیر شدن آن شود.
- زمانی که خمیر را درست کردید، باید به سرعت از آن استفاده کنید. اگر قصد دارید خمیر را صبح برای پختن بعد از ظهر آماده کنید، مخمر را به ¼ قاشق چایخوری کاهش دهید و خمیر را تا زمانی که لازم است در یخچال نگهداری کنید.
پیشنهادات ارائه
پشواری نان، با طعم شیرین و آجیلی خود، به زیبایی با انواع غذاها جفت می شود:
- یک طرف خنک کننده مبتنی بر ماست مانند رایتا پیاز یا رایتا نعناع میتواند غنای نان و غذاهای همراه را متعادل کند. .
ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
نان را تا دمای اتاق خنک کنید، سپس آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید یا آن را در فویل آلومینیومی بپیچید. تا 3 روز در یخچال نگهداری شود.
برای نگهداری طولانیتر، نان را به صورت جداگانه در فیلم چسبناک بپیچید و آن را در کیسه فریزر قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید.
برای گرم کردن مجدد، یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و هر طرف را به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید.
میتوانید از فر خود برای گرم کردن نان نان نیز استفاده کنید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. نان را در فویل بپیچید و حدود 10 دقیقه حرارت دهید.
سؤالات متداول دستور غذا
نان باید پف کند؟ بالا، و پایین باید دارای لکه های قهوه ای طلایی باشد. سطح باید کاملاً پخته شود اما همچنان نرم باشد.
مطمئنا! می توانید آن را در ماهیتابه یا ماهیتابه روی اجاق گاز بپزید، که جلوه ای مشابه تنور می دهد.
بله، می توانید از آرد سبوس دار استفاده کنید، اما نان را غلیظ تر می کند. برای داشتن بافت سبک تر، به آرد همه منظوره یا ترکیبی از هر دو بچسبید.
برای دستور العمل های نان تخت خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم که از روند تهیه این نان نارگیل پشواری نان نرم و پف دار به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
پشواری نارگیل شیرین
پشواری نان یک نان تخت منحصر به فرد است که با خمیر نان معمولی خوش طعم تهیه می شود و با نارگیل، سلطان، عسل و بادام پرک شده طعم دار می شود.