کالاماری فریتی – کالاماری سرخ شده ترد
کالاماری فریتی – کالاماری سرخ شده ترد
کالاماری فریتی (یا کالاماری سرخ شده ترد) یک غذای دریایی مدیترانه ای است که معمولاً به عنوان پیش غذا در رستوران ها سرو می شود.
این دستور پخت مرکب محبوب در خانه بسیار آسان است و کاملاً با سالاد ماکارونی Orzo و خانگی جفت می شود. سس تارتار با کیپر.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق fried calamari rings](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2aea1668.jpeg)
درست مانند %D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C%20BBQ%20(%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88)%D8%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D9%81%D9%88%D9%82%20%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87%20%D9%81%D9%82%D8%B7%20%D8%AF%D8%B1%2020%20%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87%20%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D9%85%DB%8C%20%D8%B4%D9%88%D8%AF%20!%0A%0A%0A
پرش به:
کالاماری سرخ شده در سراسر جهان بسیار محبوب است و با نام های مختلفی شناخته می شود.
این غذای دریایی خوشمزه در ایتالیا کالاماری فریتی، در ترکیه کالامار تاوا و در یونان کالاماراکیا تیگانیتا نامیده میشود.
سبک و ترد است، درست کردنش بسیار ساده است و همیشه برای مردم خوشایندتر است.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق calamari fritti dipped in tartar sauce](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2af4461d.jpeg)
من سالها پیش، قبل از تبدیل شدن به یک سرآشپز حرفه ای، یاد گرفتم که چگونه این غذای کالاماری فرتی معتبر را در خانه درست کنم.
پیچیدگی آن کمتر از آن چیزی است که به نظر می رسد.
راز یک کالاماری فرتی سبک و ترد این است که حلقههای ماهی مرکب را نرم کنید، آنها را در آرد چاشنیشده بپوشانید و سپس آنها را بیش از چند دقیقه سرخ کنید.
چگونه کالاماری را نرم کنیم؟
چند راه برای نرم کردن کالاماری قبل از سرخ کردن وجود دارد تا هر بار حلقههای ماهی مرکب سبک و ترد به دست آورید.
روشی که من استفاده می کنم این است که حلقه های کالاماری را با مقداری نمک، شکر و بی کربنات سودا به مدت چند دقیقه قبل از خیس کردن آنها در آب سودا یا شیر بمالم.
قبل از سرخ کردن حلقهها، اجازه میدهم حداقل یک ساعت، در حالت ایدهآل، یک شب در صورت داشتن زمان، مارینت شوند.
این روش به نرم شدن ماهی مرکب کمک می کند و از جویدن بیش از حد آن در زمانی که بعداً آن را گاز می گیرید، جلوگیری می کند.
با این حال، پخت و پز مهم ترین عامل در تهیه یک غذای ماهی مرکب لطیف است.
متأسفانه، نرم کردن ماهی مرکب نمی تواند کالاماری بیش از حد پخته شده را ذخیره کند.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق fried calamari rings](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2afdb8aa.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- دستور پخت کالاماری فریتی بسیار آسان است و فقط با تعداد انگشت شماری مواد تشکیل می شود.
- درست مانند پات ماهی سالمون دودی، این کالاماری فریتی یک پیش غذای سریع و آسان است که حتی بهتر از آن است. شما می توانید به یک رستوران بروید!
- این غذای دریایی عالی برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شام شما با حداقل آماده سازی است.
- باقیمانده ها تا دو روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند. نیازی به گرم کردن مجدد آنها نیست! فقط آنها را به عنوان میان وعده میل کنید یا با مقداری سس تارتار با کیپر آنها را به یک ساندویچ تبدیل کنید.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for Calamari Fritti](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b088a14.jpeg)
- ماهی مرکب – من خرید ماهی مرکب کامل را دوست دارم. ماهی فروش معمولا از تمیز کردن و بریدن آن به صورت حلقه ای خوشحال است. از طرف دیگر، میتوانید حلقههای منجمد بخرید که کار کردن با آنها آسان است و هنوز هم خوشمزه هستند.
- نمک، شکر، و بی کربنات سودا– آنها به نرم شدن ماهی مرکب و همچنین طعم دادن کمک می کنند.
- نوشابه – من آنها را در بطری های کوچک از مغازه های ترکیه می خرم. آنها همچنین به طور گسترده در سوپرمارکت ها در دسترس هستند. می توانید آن را با مقدار مساوی شیر یا دوغ جایگزین کنید.
- آرد – من از آرد ساده (همه منظوره) استفاده میکنم، اما شما میتوانید از آرد نخود برای یک گزینه بدون گلوتن استفاده کنید.
- روغن– در حالت ایدهآل میخواهید از روغنی با نقطه دود بالا مانند روغن کلزا، سبزیجات، آفتابگردان یا کانولا استفاده کنید.
چگونه کالاماری فریتی – کالاماری سرخ شده درست کنیم؟
این دستور پخت کالاماری سرخ شده بسیار آسان است و به زمان زیادی نیاز ندارد.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
حلقه های ماهی مرکب را نرم کنید
با تهیه ماهی مرکب شروع کنید مگر اینکه قبلا حلقه های کالاماری خریداری کرده باشید.
لوله های تمیز شده را به حلقه هایی به ضخامت 2 سانتی متر (¾ اینچ) برش دهید.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق cut the squid in rings](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b116ec0.jpeg)
آنها را همراه با شاخک ها در یک کاسه قرار دهید و روی نمک، شکر و بی کربنات نوشابه بپاشید.
همه را برای چند دقیقه مالش دهید تا شروع به نرم شدن و تشکیل حباب کنند.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق rub the rings with salt, sugar and bicarbonate of soda](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b1e0692.jpeg)
آب سودا (یا شیر) را روی حلقهها و شاخکهای کالاماری بریزید، مطمئن شوید که همه آنها به خوبی پوشانده شدهاند.
کاسه را با یک فیلم یا درب بپوشانید و به مدت حداقل یک ساعت، در حالت ایده آل، یک شب در یخچال قرار دهید.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق pour soda water on calamari rings](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b2bed3f.jpeg)
حلقه های کالاماری را با آرد بپوشانید
آرد، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در یک کاسه مخلوط کنید و سپس آن را کنار بگذارید.
حلقه های کالاماری نرم شده را روی یک آبکش قرار دهید تا مایع اضافی آن خارج شود.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق place the rings on a colander](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b38f31c.jpeg)
چند حلقه کالاماری را در مخلوط آرد بریزید تا همه آنها به خوبی پوشانده شود و سپس آنها را به آبکش منتقل کنید.
این کار را تکرار کنید تا زمانی که همه کالاماری در مخلوط آرد آغشته شود.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق cover the calamari with flour](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b458d4e.jpeg)
کالاماری را سرخ کرده و سرو کنید
یک قابلمه کوچک یا یک ماهیتابه متوسط را با روغن نباتی، روغن کلزا یا روغن آفتابگردان پر کنید و سپس آن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
می توانید از دماسنج پخت و پز استفاده کنید یا با انداختن یک حلقه کالاماری آن را آزمایش کنید.
برای آزمایش، فقط یک حلقه کالاماری را در روغن بیندازید، فوراً باید حبابهای ملایم زیادی در اطراف آن ایجاد شود و کالاماری و حبابها شروع به شناور شدن به سمت بالا میکنند.
کالاماری آماده شده را به صورت دستهای (حدود هشت عدد در هر بار، بسته به اندازه ماهیتابه) به مدت دو دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی رنگ شود، سرخ کنید.
برای از بین بردن روغن اضافی، یک سینی آماده کنید، یک قفسه سیمی روی آن قرار دهید و سپس روی قفسه را با دستمال کاغذی بپوشانید.
هنگام پخت کالاماری، از یک قاشق شکاف دار برای انتقال آنها به توری سیمی آماده استفاده کنید.
می توانید از فر از قبل گرم شده با دمای 100 درجه سانتیگراد (212 درجه فارنهایت) استفاده کنید تا حلقه ها در حین سرخ شدن گرم نگه داشته شوند.
این کار را تکرار کنید تا تمام حلقهها تمام شود.
بلافاصله با تکههای لیمو، فلفل دلمهای خرد شده (اختیاری) و سس غوطهوری مانند سس تارتار با کپر سرو کنید. ، حیدری (دیپ ماست ترکی)، یا Tarator.
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق calamari rings served with tartar sauce](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b502363.jpeg)
نکات برتر سرآشپز
- با کالاماری تازه شروع کنید که ظاهر خوبی دارد و رایحه ملایم اقیانوسی دارد. از هر بوی عجیبی اجتناب کنید.
- قبل از پوشاندن کالاماری مطمئن شوید که کاملا خشک شده است. کالاماری مرطوب می تواند باعث پاشیدن پاشیده شود و تردی را خراب کند.
- حلقه های کالاماری را خیلی نازک نبرید. برش دادن لولههای ماهی مرکب به حلقههای ضخیمتر، زمان پخت را به اندازهای طولانی میکند که روکش روشن قهوهای و ترد شود، در حالی که کالاماری هنوز در داخل نرم است بدون اینکه لاستیکی شود.
- دمای روغن را برای سرخ کردن بین 350 (180 درجه سانتیگراد) حفظ کنید. این به کالاماری کمک می کند تا سریع بپزد و لطیف و ترد بماند.
- برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد روغن، کالاماری را به صورت دستهای سرخ کنید. تعداد زیاد در یک زمان می تواند دمای روغن را کاهش دهد و منجر به خیس شدن نتایج شود.
- کالاماری به سرعت پخته می شود، معمولاً در هر دسته 1-2 دقیقه. مراقب آنها باشید و به محض اینکه قهوه ای طلایی شدند آنها را بیرون بیاورید.
با کالاماری فریتی چه چیزی سرو کنیم؟
میتوانید این کالاماری سرخشده ایتالیایی را در کنار سایر سبزیجات سرخشده مانند چوب کدو سبز، حلقههای پیاز، یا سیب زمینی سرخ شده شیرین در سرخ کن هوا برای یک غذای خوشمزه.
یک سالاد سبک مانند سالاد موشک و پارمزان می تواند غنای کالاماری سرخ شده را متعادل کند. تازگی.
خامهای سس تارتار با کیپر مکملی خنک و تند برای کالاماری سرخشده ترد فراهم میکند.< /p>
اگر کمی گرما را ترجیح می دهید، سس کوکتل، که اغلب با میگو سرو می شود، می تواند گزینه ای تند و تند برای کالاماری باشد.
دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
ذخیره
اگر از کالاماری تازه استفاده میکنید، میتوانید باقیماندهها را تا دو روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
برای نگهداری طولانیتر، میتوانید باقیماندهها را فریز کنید و تا یک ماه نگه دارید.
اگر از کالاماری منجمد استفاده میکنید، میتوانید باقیمانده آن را تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
اگر از حلقههای ماهی مرکب منجمد استفاده میکنید، آنها را فریز نکنید!
گرم کردن مجدد
میتوانید باقیمانده فریتی کالاماری را با سرخ کردن آنها برای یک دقیقه در روغن داغ دوباره گرم کنید.
بهعنوان روش دیگر، اگر سرخکن بادی دارید، میتوانید از عملکرد «ترد اضافی» به مدت دو دقیقه برای گرم کردن حلقههای باقیمانده کالاماری استفاده کنید.
من توصیه نمیکنم آنها را در مایکروویو قرار دهید زیرا خیس و لاستیکی میشوند.
من شخصاً آنها را سرد از یخچال یا در دمای اتاق به عنوان میان وعده یا در ساندویچ میخورم.
سؤالات متداول دستور غذا
در بخشی از حلقه های کالاماری 288 کیلو کالری وجود دارد. یک پیش غذا هنگام پیروی از دستور غذای من.
سس های غوطه وری رایج عبارتند از سس مارینارا، سیر آیولی، سس تارتار، کوکتل سس و یک فشار لیمو.
کالاماری سرخ شده اغلب بهعنوان پیشغذا در رستورانها سرو میشود، اما میتوان آن را بهعنوان غذای اصلی در صورت همراهی با غذاهای جانبی یا سالاد نیز میل کرد.
برای دستور العملهای خوشمزهتر، پیشغذاهای دریایی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این فریتی کالاماری (یا کالاماری سرخ شده ترد) به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
![کالاماری فریتی - کالاماری سرخ شده ترد 11 Calamari fritti served with lemon wedges](/wp-content/uploads/2023/11/daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d981d8b1db8cd8aadb8c-daa9d8a7d984d8a7d985d8a7d8b1db8c-d8b3d8b1d8ae-d8b4d8afd987-d8aad8b1d8af_6544d2b5befef.jpeg)
کالاماری فریتی (یا کالاماری سرخ شده ترد)
کالاماری فریتی (یا کالاماری سرخ شده) یک غذای دریایی مدیترانه ای است که معمولاً به عنوان پیش غذا در رستوران ها سرو می شود.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
حلقه های ماهی مرکب را نرم کنید
-
با تهیه ماهی مرکب شروع کنید مگر اینکه شما قبلا حلقه کالاماری خریده اید. لوله های تمیز شده را به حلقه هایی با ضخامت 2 سانتی متر (¾ اینچ) برش دهید.
-
آنها را به همراه شاخک ها در ظرفی بریزید و روی نمک و شکر و بی کربنات نوشابه بپاشید و حلقه ها را چند دقیقه بمالید تا نرم شوند و فرم بگیرند. حباب ها.
-
<آب سودا (یا شیر) را روی حلقه ها و شاخک های کالاماری بریزید و مطمئن شوید که همه آنها به خوبی پوشانده شده اند.
-
کاسه را با یک فیلم یا درب بپوشانید و حداقل یک ساعت آن را مرینیت کنید، در حالت ایده آل یک شب در یخچال قرار دهید.
حلقه های کالاماری را با آرد بپوشانید
-
آرد، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را در ظرفی مخلوط کرده و کنار بگذارید.
-
حلقه های کالاماری نرم شده را روی آبکش بگذارید تا مایع اضافی آن خارج شود.
-
چند حلقه کالاماری را در مخلوط آرد بریزید تا همه آنها به خوبی پوشانده شود و سپس آنها را در آبکش بریزید. این کار را تکرار کنید تا همه کالاماری ها در مخلوط آرد آغشته شوند.
سرخ کنید و سرو کنید
-
یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه متوسط را پر کنید روغن نباتی، کلزا یا آفتابگردان را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. می توانید از دماسنج پخت و پز استفاده کنید یا با انداختن یک حلقه کالاماری آن را آزمایش کنید. برای آزمایش، فقط یک حلقه کالاماری را در روغن بیندازید، فوراً باید حباب های ملایم زیادی در اطراف آن ایجاد شود و کالاماری و حباب ها شروع به شناور شدن به سمت بالا می کنند.
-
حلقه های ماهی مرکب را به صورت دسته ای (حدود هشت عدد در هر بار) به مدت دو دقیقه یا تا کمی قهوه ای طلایی شود.
-
برای پاک کردن روغن اضافی، سینی را آماده کنید و روی آن یک توری سیمی قرار دهید و سپس روی آن را با دستمال کاغذی بپوشانید. هنگام پخت کالاماری، از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال آنها به توری سیمی آماده استفاده کنید. می توانید از فر از قبل گرم شده با دمای 100 درجه سانتیگراد (212 درجه فارنهایت) استفاده کنید تا حلقه ها در حالی که بقیه در حال سرخ شدن هستند گرم نگه داشته شوند.
-
تکرار کنید تا تمام حلقهها تمام شود و بلافاصله با تکههای لیمو و سس دلخواه سرو کنید.< /span>
یادداشت
- با کالاماری تازه شروع کنید که ظاهر خوبی دارد و رایحه ملایم اقیانوسی دارد. از بوی عجیب و غریب خودداری کنید.
- قبل از پوشاندن کالاماری مطمئن شوید که کاملا خشک شده است. کالاماری مرطوب می تواند باعث پاشیدن پاشیده شود و تردی را خراب کند.
- حلقه های کالاماری را خیلی نازک نبرید. برش دادن لولههای ماهی مرکب به حلقههای ضخیمتر، زمان پخت را به اندازهای طولانی میکند که روکش به خوبی قهوهای و ترد شود، در حالی که کالاماری هنوز در داخل نرم است بدون اینکه لاستیکی شود.
- If you used fresh calamari, you can refrigerate the leftovers for up to two days in an airtight container. If you want to keep them longer, you can freeze them and keep them for up to a month.
- If you used frozen calamari, you can refrigerate the leftovers for up to 48 hours. Do not freeze them if you used frozen squid rings!
- You can use the preheated oven to 100 °C (212 °F) to keep the rings warm while the rest is frying.
Nutrition
Calories: 288kcalCarbohydrates: 30gProtein: 23gFat: 8gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 1gTrans Fat: 0.04gCholesterol: 291mgSodium: 2229mgPotassium: 342mgFiber: 1gSugar: 3gVitamin A: 43IUVitamin C: 6mgCalcium: 49mgIron: 1mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.