بیوگرافی حسام منظور، زندگی شخصی و چهره متفاوت او بدون سبیل+عکس

بیوگرافی حسام منظور، زندگی شخصی و چهره متفاوت او بدون سبیل+عکس

چهره متفاوت حسام منظور: حسام منظور یکی از بازیگران نوظهور سینمای ایران است که با بازی در فیل های برادر جان و بانوی عمارت به شهرت رسید. پس از این سریال ها با بازی در فیلم نجلا توانست توانایی های خود را به رخ بکشد و خود را به عنوان بازیگری توانا به جامعه سینما معرفی کند. در ادامه این مطلب بخش فرهنگ و هنر مجله خبری چشمک در مجموعه فیلم و سریال با چهره متفاوت حسام منظور و همچنین بیوگرافی این بازیگر در خدمت شما هستیم.

احتمالا بپسندید: بانو چویی “سریال جواهری در قصر”، در آستانه 60 سالگی اش مثل دختر 18 ساله میمونه+عکس

عکس هایی از چهره متفاوت حسام منظور

 

 

 

 

احتمالا بپسندید: ازدواج های سایه افضلی (شایان سابق) بازیگر ایرانی بعد از تغییر جنسیت+ عکس

بیوگرافی حسام منظور

حسام منظور، ۱۸ آذر ۱۳۵۹ در تهران متولد شد. مادرش اهل ارومیه است، به همین سبب کودکی و نوجوانی خود را در آذربایجان سپری کرده‌است. او که فارغ‌التحصیل کارشناس ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس است، فعالیت‌های هنری خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرده در بیش از ۴۰ نمایش ایفای نقش کرده‌است. وی تجربه اجرا در مراکز مطرح تئاتر اروپا از جمله پیکولو ایتالیا و جشنواره شکسپیر گدامفک لهستان را دارد. او همچنین از سال ۱۳۹۵ به تدریس رشته بازیگری در دانشگاه آزاد مشغول است.

او در سال ۱۳۸۸ برای نمایش مکبث به کارگردانی رضا ثروتی نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره تئاتر دانشگاهی[۷] و در سال ۱۳۹۰ برای نمایش مکبث به کارگردانی رضا ثروتی نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر سال تئاتر از جشن بازیگر شد.او همچنین در سال ۱۳۹۵ برای بازی در نمایش اودیسه به کارگردانی آرش دادگر جایزه بهترین بازیگر سال را از سیزدهمین جشن بازیگر، دریافت کرد.

وی در سال ۱۳۹۷ با ایفای نقش شازده ارسلان میرزای قوانلوی قاجار در سریال تلویزیونی بانوی عمارت به عنوان بازیگر تلویزیون مورد توجه قرار گرفت و موفق شد تندیس بهترین بازیگر سال تلویزیون را در پنجمین جشنواره جام جم از آن خود کند.

شروع فعالیت حسام منظور

حسام منظور فعالیت هنری خود را از سال 1380 در 21 سالگی با نمایش خوان هشتم به کارگردانی محمد مسعود طیبی در کانون مفتح آغاز کرد. او در سال 1388 برای بازی درخشان در نمایش مکبث کاندیدای دریافت بهترین بازیگر مرد سال شد اما در نهایت سال 1395 برای نمایش اودیسه جایزه بهترین بازیگر مرد سال را از آن خود کرد.

حسام منظور برای بازی در فیلم تلفن همراه رییس جمهور سال 1390 در 31 سالگی اولین کار جدی سینمایی خود را آغاز کرد و در ادامه در سال 94 با مجموعه های قصه های تبیان وارد قاب تلویزیون شد. اما اوج شهرت این بازیگر مربوط به سال 97 و سریال بانوی عمارت در نقش شازده ارسلان میرزای قوانلوی قاجار است. چند ماه بعد از پخش سریال بانوی عمارت در ماه رمضان 98 با سریال برادر جان به نقش آفرینی پرداخت ، همچنین او در سال 99 در سریال نجلا هم بازی کرد.

پدر و مادر حسام منظور

همانطور که در قسمت بیوگرافی هم گفته شد پدر حسام منظور اهل خراسان شهر بجنورد و مادرش اهل ارومیه است، اما در مورد شغل آنها اطلاعاتی منتشر نشده است.

مصاحبه حسام منظور

نظرتان درباره وضعیت تئاتر چیست؟

وضعیت تئاتر امروز ایران فاجعه بار است و من دلیل همه اینها را مدیریت می دانم.در تمام جای دنیا هنرمندان تئاتر کار می کنند و پول می گیرند ولی در ایران برعکس ما به دولت پول میدهیم این اصلا در شان کشور ما نیست.

بازیگران مورد علاقه تان کیست؟

من به داشتن الگو اعتقادی ندارم،بنظر من الگوها می توانند ما را گمراه کنند چون ممکن است باعث شوند خودمان را نشناسیم. با این حال من همیشه بازی بازیگران بزرگ را دنبال کرده ام و دوست داشته ام از بین بازیگران خارجی آنتونی هاپکینز را دوست دارم اما مشخص است شباهتی بین ما وجود ندارد.از بین بازیگران داخلی هم برای من احمد آقالو همیشه بازیگر خاصی است.

بعد از دیده شدن «بانوی عمارت» پیشنهادها چطور بوده؟ و آیا دوباره این نقش را تکرار می‌کنید؟

پیشنهاداتی داشتم اما دوست دارم از این به بعد با دقت بیشتری انتخاب کنم و سعی می‌کنم که این سریال زندگیم را زیاد دچار تغییر نکند. همانطور که در تئاتر هیچ وقت در نقش تکراری حضور نداشتم از این به بعد هم همین روال را پیش می گیرم.

هدف من انجام کار فرهنگی است هیچوقت دنبال خودنمایی و عرض اندام نبودم. همین که بتوانم در حرفه خود درست کار کنم و آموخته هایم را به جوانان تازه کار آموزش دهم برایم رضایت بخش است در کنار آن به فیلمسازی هم فکر می کنم.

گفته شده که به گرگ علاقه دارید؟ درست است؟

بله، من به گرگ علاقه خاصی دارم و لگوی مدرسه بازیگری ام هم یک شکلی از گرگ است دلیل اصلی آن هم این بود که گرگ ها گروهی باهم کار و شکار می کنند. خوب از نظر من بازیگری هم یک کار تیمی است و یک بازیگر هیچ وقت نمی تواند بدون یک تیم به موفق دست پیدا کند.

توجه این مطلب از سایت چشمک برداشته شده است و این رسانه هیچ مسئولیتی در قبال این متن ندارد

خروج از نسخه موبایل