سوپ مرغ تند و ترش چینی
سوپ مرغ تند و ترش چینی
سوپ مرغ تند و ترش چینی یکی از محبوب ترین غذاهای آماده است که تقریباً در منوی هر رستوران چینی وجود دارد.
این غذا با مواد معمولی آسیایی مانند قارچ خشک، سس سویا، سرکه و نوارهای تخم مرغ ابریشمی درست میشود.
این سوپ تند، تند و گرم کننده بسیار آسان درست می شود و می توان آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سبک سرو کرد.
اگر می خواهید نسخه خانگی خود را درست کنید، این دستور سوپ داغ و ترش عالی است.
وقتی همه مواد لازم را جمع آوری کردید، درست کردن آن بسیار آسان است. و بهترین بخش این است که می توانید آن را به سلیقه خود سفارشی کنید.
سوپ تند و ترش چیست؟
سوپ داغ و ترش یک سوپ چینی خوش طعم و تند است که از چند نوع مختلف سبزیجات، آبگوشت سوپ تند با طعم مواد آسیایی و نوعی پروتئین تشکیل شده است.
سپس کمی با آرد ذرت و نوارهای تخم مرغ ابریشمی غلیظ می شود.
ادویه از فلفل قرمز و فلفل سفید، و ترشی آن از میرین، شراب پخت و پز Shaoxing و سرکه سفید می آید.
شما به راحتی می توانید آن را سفارشی کرده و مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این سوپ تند و تند برای گرم کردن کاکل های شما در یک روز سرد زمستانی عالی است.
- یک قسمت از سوپ مرغ تند و ترش فقط 334 کیلو کالری دارد که احتمالاً یکی از سالم ترین سوپ هاست!
- میتوانید آب مرغ را با آب سبزیجات و مرغ را با توفو برای یک گزینه گیاهی جایگزین کنید.
- زمانی که همه مواد را با هم جمع کردید، پخت این سوپ تند و ترش چینی خوشمزه و دلچسب سریع و بسیار آسان است.
- مواد باقیمانده تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود.
- این سوپ مرغ تند و ترش چینی به زیبایی یخ می زند! میتوانید دستور غذا را دوبرابر کنید و تا 3 ماه آن را فریز کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
مرغ
من دوست دارم از پای مرغ برای سوپ مرغ تند و ترش استفاده کنم.
آنها برای شکار کردن آهسته در آبگوشت عالی هستند و طعم بیشتری به آن اضافه می کنند. در صورت تمایل می توانید از سایر قسمت های مرغ استفاده کنید.
درست مانند دستور پخت آسان مرغ و سوپ پیراشکی، میتوانید از باقیمانده آن استفاده کنید. بوقلمون کباب، قطع مرغ پخته شده، یا مرغ کباب برای این سوپ همه کاره
لاشه باقیمانده مرغ سوخاری یا بوقلمون آبگوشت خوبی برای سوپ تند و ترش است.
میتوانید مرغ را نادیده بگیرید و مقداری توفو یا سبزیجات اضافی اضافه کنید تا این سوپ خوشمزه گیاهی شود.
قارچ خشک شیتاکه
آنها عطر و طعم شگفت انگیزی به سوپ اضافه می کنند.
آنها در اکثر سوپرمارکت ها یا فروشگاه های آسیایی موجود هستند. یا میتوانید آنها را از آمازون خریداری کنید.
میتوانید از قارچهای تازه شیتاکه نیز استفاده کنید، اما به همان عطر و بافت قارچهای خشک شده نخواهید رسید.
قارچ گوش چوبیs
قارچ های چوبی بر روی تنه درختان رشد می کنند و از نظر ظاهری شبیه گوش هستند. آنها یک بافت ترد شگفت انگیز دارند.
آنها به تنهایی طعم زیادی ندارند اما در جذب طعم ها خوب هستند.
من معمولاً آنها را در ماههای زمستان روی تنه درختان پیدا میکنم، اما میتوانید آنها را به صورت خشک شده از فروشگاههای آسیایی یا آنلاین از Amazon خریداری کنید.
در روش دیگر، میتوانید از قارچ صدفی اضافی یا قارچ شیتاکه تازه استفاده کنید.
اگر از گوش های چوبی خشک شده استفاده می کنید، آنها را همراه با قارچ های خشک شده شیتاکه خیس کنید.
- تخم مرغ– من در صورت امکان از تخم مرغ های آزاد تازه استفاده می کنم. قبل از اینکه به آرامی داخل سوپ بریزید آنها را به آرامی هم بزنید تا نوارهای تخم مرغ ابریشمی درست شود.
- نشاسته ذرت – سوپ را غلیظ می کند و بافتی ابریشمی به آن می دهد. آن را به آرامی اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسید و مقدار آن را به دلخواه تنظیم کنید.
- سس سویا – من از کیکومان سس سویا همه منظوره برای این دستور پخت.
- Mirin – این یک شراب برنج است که به عنوان طعم دهنده در آشپزی آسیایی استفاده می شود. شما می توانید میرین را با شری خشک یا شراب شیرین مارسالا جایگزین کنید. میتوانید آنها را از فروشگاههای آسیایی یا سوپرمارکتهای بزرگ و همچنین از آمازون.
- شراب شائوکسینگ – به شراب زرد نیز معروف است. شراب Shaoxing یک شراب سنتی چینی است که از تخمیر برنج چسبناک، آب و مخمر بر پایه گندم تهیه می شود. می توانید آن را با شراب برنج یا ساکی جایگزین کنید.
- هویج– من عاشق رنگ و بافتی هستم که به سوپ اضافه می کند. میتوانید آن را با شاخههای بامبو، مولی، جوانههای لوبیا، یا بوک چوی جایگزین کنید.
- سرکه– به سوپ ترشی می دهد. سرکه سفید با این دستور غذا بهتر عمل می کند. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، در آخرین لحظه به همراه فلفل سفید و روغن کنجد اضافه کنید.
- فلفل سفید – تندی آن عمدتاً از فلفل سفید میآید، بنابراین اکیداً توصیه میکنم از آن همراه با فلفلهای خشک استفاده کنید. می توانید آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. در پایان فرآیند پخت آن را اضافه کنید زیرا با حرارت زیاد تلخ می شوند.
- ورمیشل– نوعی ماکارونی نازک و کوتاه است که برای غذاهای برنجی یا سوپ در غذاهای ترکی استفاده می شود. دوست دارم وقتی می خواهیم به عنوان غذای اصلی آن را به سوپ تند و ترش اضافه کنیم. اگر دوست دارید می توانید آن را حذف کنید یا اگر دوست دارید رشته فرنگی سوپ اضافه کنید. میتوانید %20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%88%D9%86%20%D9%88%20%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.%20
%0A
%0A%0A%0A%0A
- %0A
- %D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86%20%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%AF%20%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20-%20%D8%B7%D8%B9%D9%85%20%D8%A2%D8%AC%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%D9%85%DB%8C%20%DA%A9%D9%86%D8%AF.%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%20%D8%A2%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.
%0A
%0A%0A%0A%0A
%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D9%85%D8%B1%D8%BA%20%D8%AF%D8%A7%D8%BA%20%D9%88%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%20%D8%A8%D9%BE%D8%B2%DB%8C%D9%85%D8%9F
%0A%0A%0A%0A
%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D8%AA%D9%86%D8%AF%20%D9%88%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B3%D8%A8%DA%A9%20%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1%20%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B4%D8%B1%D8%B7%DB%8C%20%DA%A9%D9%87%20%D9%87%D9%85%D9%87%20%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%87%D9%85%20%D8%AC%D9%85%D8%B9%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20
%0A%0A%0A%0A
%D8%A8%D8%A7%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%8C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%8C%20%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%DA%86%D9%86%D8%AF%20%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87%20%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF:
%0A%0A%0A%0A
%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%D8%A2%D8%A8%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF%20
%0A%0A%0A%0A
%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%8C%20%D9%81%D9%84%DA%A9%D8%B3%20%D9%81%D9%84%D9%81%D9%84%20%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%8C%20%D9%86%D9%85%DA%A9%D8%8C%20%D8%B3%D8%B3%20%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7%20%D9%87%D9%85%D9%87%20%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%8C%20%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%8C%20%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%A8%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C%20Shaoxing%D8%8C%20%D8%B2%D9%86%D8%AC%D8%A8%DB%8C%D9%84%20%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%D8%B4%DA%A9%D8%B1%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D9%82%20%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%20%DB%8C%D8%A7%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20
%0A%0A%0A%0A