ازمیر کومرو – ساندویچ ترکی
ازمیر کومرو – ساندویچ ترکی
Izmir Kumru – ساندویچ ترکی یک غذای خیابانی بسیار محبوب است که از شهر Çesme، یک شهر ساحلی زیبای دریای اژه در ازمیر سرچشمه می گیرد.
این غذا با رول نان مخصوصی به نام “kumru” درست میشود که معمولاً با سوچوک (سوسیس گوشت گاو تند)، سالامی، پنیر کاسار و گوجه فرنگی پر میشود.
با دستور العمل ساده و نکات حرفه ای من، می توانید این ساندویچ پنیر کبابی خوشمزه را در خانه درست کنید و بدون نیاز به رفتن به Çesme طعم آن را بچشید!
کومرو چیست؟
کومرو یک غذای خیابانی بسیار محبوب است که بیش از 150 سال است که وجود دارد.
مردم ترکیه آن را بسیار دوست دارند و به عنوان یکی از بزرگترین ساندویچهای پنیر کبابی در جهان اعطا شده است.
آنچه این ساندویچ را بسیار خاص می کند نان نرم خوشمزه ای است که با خمیر ترش نخود تهیه می شود.
کلمه kumru هم به ساندویچ و هم به نان اشاره دارد.
نان کومرو نانی متراکم و در عین حال کمی پوسته دار است که روی آن دانه های کنجد است و به سختی می توان آن را در خارج از ازمیر پیدا کرد.
بهعنوان یک جایگزین، میتوانید خمیر Simit را به شکل نان کومرو تغییر دهید.
یا برای رفع سریع، از یک رول ساندویچ با دانههای کنجد استفاده کنید که کمی پوستهدار است اما به اندازهای است که پرکنندههای ساندویچ شما را به طور ایمن نگه دارد.
تا دهه 1940، ساندویچ کومرو سرد با پنیر تولوم ازمیر، گوجهفرنگی و فلفل سرو میشد.
نان گرد شکل بود، بسیار شبیه به سیمیت (باگل کنجد ترکی).
نسخه مدرن به شکل “کبوتر” است (که در ترکی به معنای “کومرو” است) و با پنیر کبابی، ساچوک، گوجه فرنگی و سالامی سرو می شود.
اگرچه یک غذای خیابانی در نظر گرفته می شود، اما رستوران های خاصی وجود دارد که ساندویچ کومرو می فروشند.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
نان کومرو
یافتن نان کومرو در خارج از ترکیه تقریبا غیرممکن است.
میتوانید آن را با یک نان باگت یا نان ساندویچی که روی آن دانههای کنجد قرار داده شده است، جایگزین کنید.
اگر میخواهید خودتان درست کنید، میتوانید خمیر را برای دستور غذای سیمیت من استفاده کنید.
به سادگی خمیر را به شکل یک رول مخروطی شبیه به شکل کومرو (پرنده کبوتر) در آورید.
یک برش ملایم در طول وسط بالا به آن بدهید.
رول را به مدت چند ثانیه در لعاب گرمی که با آب و ملاس درست شده است فرو کنید.
روی آن را با مقدار زیادی دانه کنجد بپاشید.
هنگام پخت، رول نان باید به اندازه 16-18 سانتی متر طول و 4-6 سانتی متر با پوسته سبک باشد.
Sucuk
سوجوک یا سوجوک یک سوسیس خشک، تند و تخمیر شده است که عمدتاً از گوشت گاو و چربی و گاهی با گوشت بره یا اسب تهیه میشود.
بهطور گسترده در ترکیه، بهویژه برای صبحانه یا بهعنوان رویهای برای پید استفاده میشود.
در این دستور می توانید آن را با پپرونی جایگزین کنید.
میتوانید ساچوک را از فروشگاههای ترکیه یا خاورمیانه و همچنین از Amazon بخرید.
پنیر کاسار
این یک پنیر زرد نیمه سخت است که شبیه چدار است اما بسیار ملایم تر است و از شیر گوسفند تهیه می شود.
در ترکیه به طور گسترده برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود.
این پنیر زرد ترکی با حرارت زیاد جوش میزند و شکل خود را برای مدت کوتاهی حفظ میکند.
پنیر کاسار را میتوانید از فروشگاههای ترکیه یا خاورمیانه و همچنین از پیدا کنید. آمازون، یا آن را با provolone یا Gruyère جایگزین کنید.
شما همچنین به گوشت گاو یا سالامی بوقلمون ورقه شده نازک، برخی از انواع ترشی (من ترشی ترشی را ترجیح می دهم)، گوجه فرنگی رسیده و شیرین خوب، و کره با کیفیت خوب نیاز دارید.
من همچنین دوست دارم از کمی سس کچاپ و سس مایونز استفاده کنم.
چگونه کومرو ازمیر را در خانه درست کنیم؟
تهیه این ساندویچ ترکی خوشمزه کومرو بسیار ساده و ساده است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:
نان ساندویچ خود را از طول نصف کنید و کره نرم شده را پخش کنید.
تکههای نان را روی یک ماهیتابه یا تابهای با پایه سنگین کباب کنید تا به خوبی قهوهای و ترد شوند، حدود 5 دقیقه. آنها را کنار بگذارید.
تکههای ساکاک و سالامی برشخورده را در همان تابه بپزید تا ترد شوند و لبههای آن کمی فر شوند.
ساکوک و سالامی را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب بریزید.
روغن ساک و سوسیس را در تابه نگه دارید.
آنها به پنیر طعم می دهند و از چسبیدن آنها به تابه جلوگیری می کنند.
پنیر کاسار ورقه شده را روی تابه بسیار داغ قرار دهید.
اجازه دهید کباب شوند تا با روغن ساکاک و سالامی کمی قهوه ای شوند.
برشهای پنیر را با کفگیر فلزی برگردانید و چند دقیقه دیگر آنها را کبابی کنید.
وقتی دو طرف آنها کمی سرخ شدند، پنیرها را با احتیاط از ماهیتابه خارج کرده و روی نیمه پایینی نان کمرو قرار دهید.
ساکوک و سالامی را اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی ورقه شده را به همراه خیارشور برش داده شده روی آن ها را اضافه کنید.
در صورت تمایل با کمی سس کچاپ و سس مایونز تزئین کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- اگر نان کمرو پیدا نکردید، از یک رول ساندویچی با دانههای کنجد استفاده کنید که کمی پوستهدار است اما به اندازهای عملکرد دارد که مواد پرکننده ساندویچ شما را با خیال راحت نگه دارد.
- برای اینکه پنیر خود را به درستی کبابی کنید، تابه گریل خود را بسیار داغ کنید، و مطمئن شوید که چربی کافی برای چرب کردن پنیر در حین پخت وجود دارد.
- گوجه فرنگی رسیده و شیرین را امتحان کنید و از پنیر مناسب استفاده کنید. پنیر کاسار با حرارت زیاد جوش میزند و شکل خود را برای مدت کوتاهی حفظ میکند اگر پنیر کاسار پیدا نکردید، آن را با پروولون یا گرویر جایگزین کنید.
سؤالات متداول دستور غذا
کومرو صبحانه یک ساندویچ ترکی است که با دانه های کنجد پوشانده شده و با تولوم ازمیر پر می شود. پنیر، گوجه فرنگی خام و یک عدد فلفل سبز. برخلاف ساندویچ کومرو، سرد سرو می شود و معمولا با یک لیوان چای ترکی سرو می شود.
ساندویچ کومرو به عنوان میان وعده آخر شب یا ناهار مناسب است. وقتی عجله دارید بروید معمولاً همراه با برخی چاشنی ها مانند فلفل دلمه ای، سس کچاپ و سس مایونز با یک لیوان آیرانسرو می شود. > برای شستن آن.
دستور پخت های مرتبط
برای دستور العمل های غذاهای خیابانی ترکی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای خیابانی معروف ازمیر کومرو – ساندویچ ترکی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
کومرو ازمیر – ساندویچ ترکی
ازمیر کومرو – ساندویچ ترکی یک غذای خیابانی بسیار محبوب است که از چسمه، یک شهر ساحلی زیبای دریای اژه در ازمیر سرچشمه می گیرد.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
نان ساندویچ خود را از طول نصف کنید و کره نرم شده را بمالید.
-
تکههای نان را روی تابه یا تابهای با پایه سنگین کبابی کنید تا زمانی که به خوبی قهوهای و ترد شوند، حدود 5 دقیقه. آنها را کنار بگذارید.
-
تکه های برش خورده ساکاک و سالامی را بپزید تا ترد شوند و روی لبه ها کمی فر شوند در همان تابه.
-
ساکوک و سالامی را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب بریزید. روغن را از ساک و سوسیس نگه دارید. آنها به پنیر طعم می دهند و از چسبیدن آنها به تابه جلوگیری می کنند.
-
پنیر کاسار ورقه شده را روی تابه بریزید و بگذارید کباب شود تا با روغن ساکوک و سالامی کمی قهوه ای شود.
-
برگردان برش های پنیر را با کفگیر فلزی و چند دقیقه دیگر گریل کنید.
-
وقتی دو طرف کمی سرخ شدند پنیرها را با احتیاط از ماهیتابه خارج کرده و روی نیمه پایینی نان کمرو قرار دهید.
-
ساک و سالامی را اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی خلال شده را به همراه خیارشور ورقه شده روی آن ها اضافه کنید.
-
در صورت تمایل با کمی سس کچاپ و سس مایونز تزئین کنید.
یادداشت
- اگر نان کمرو پیدا نکردید، از یک رول ساندویچی با دانههای کنجد استفاده کنید که کمی پوستهدار است اما به اندازهای عملکرد دارد که مواد پرکننده ساندویچ شما را ایمن نگه دارد.
- برای اینکه پنیر خود را به درستی کبابی کنید، تابه گریل خود را بسیار داغ کنید، و مطمئن شوید که چربی کافی برای چرب کردن پنیر در حین پخت وجود دارد.
- مطمئن شوید که گوجه فرنگی رسیده و شیرین باشد و از پنیر مناسب استفاده کنید. پنیر کاسار با حرارت زیاد جوش میزند و شکل خود را برای مدت کوتاهی حفظ میکند اگر پنیر کاسار پیدا نکردید، آن را با پروولون یا گرویر جایگزین کنید.
تغذیه
کالری: 494کیلو کالری کربوهیدرات: 5gپروتئین: 25gچربی: 41g چربی اشباع شده: 20gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 11gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 111میلی گرم سدیم: 1142میلی گرمپتاسیم: 316میلی گرمفیبر: 1g شکر: 2گرمویتامین A: 1276IU ویتامین C: 8میلی گرمکلسیم: 332mg Iron: 1mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.