آشپزی

Mucver (تخت کدو سبز ترکی)

Mucver (تخت کدو سبز ترکی)

خوشمزه ترد را کشف کنید – نحوه درست کردن پرفکت موکور (تخت کدو سبز ترکی) را بیاموزید.

Mücver (فریترهای کدو سبز ترکی) پنکیک‌های کوچک سبزی هستند که حاوی کدو سبز (یا کدو سبز)، تخم‌مرغ، آرد، پیازچه و سبزی‌های تازه هستند.

این خوراکی‌های ترد و خوش طعم به راحتی درست می‌شوند و با طعمی پر می‌شوند و آنها را به یک مکمل عالی برای هر وعده غذایی یا مهمانی تبدیل می‌کند.

Mucver (Turkish Zucchini Fritters) is typically served with yogurt dip
Mucver تخت کدو سبز ترکی 14

این سرخ‌کرده‌های خوشمزه ترکی که فقط در 30 دقیقه آماده می‌شوند، برای یک شام رضایت‌بخش در شب یا به عنوان فینگر فود در مهمانی بعدی شما مناسب هستند

پرش به:

این پنکیک کدو سبز خوشمزه و ترد را می توانید به عنوان پیش غذا، فینگر فود یا حتی به عنوان یک ناهار سبک همراه با یک کاسه سالاد فتوش لبنان یا سالاد خیار یونانی.

Mücver همچنین یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از غذاهای مدیترانه ای مانند کیچه سالمون و اسفناج و Sac Kavurma (سوسه بره ترکی).

a piece of Mucver (Turkish Zucchini Fritters) is dipped in yogurt
Mucver تخت کدو سبز ترکی 15

Mücver چیست؟

Mucver (ترکیه کدو حلوایی) یک میان وعده، مزه یا پیش غذای سنتی ترکی است که با کدو سبز رنده شده که با تخم‌مرغ، آرد و سبزیجات مخلوط می‌شود، تهیه می‌شود.

این پنکیک‌های کدو سبز کوچک معمولاً به صورت کم عمق در تابه سرخ می‌شوند تا طلایی و ترد شوند، اما می‌توانند در فر یا سرخ‌کن با هوا نیز بپزند.

این دلمه‌های ترد و خوش طعم معمولاً با ماست سرو می‌شوند، مانند Cacik (ماست ترکی با خیار) یا حیدری (دیپ ماست ترکی).

a piece of mucver
Mucver تخت کدو سبز ترکی 16

آنها را بسیار دوست دارند (حتی بچه ها) به دلیل طعم لذیذ و بافت رضایت بخششان.

موکور نه تنها یک خوراکی خوشمزه بلکه یک میان وعده سالم و مغذی است، زیرا کدو سبز کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

این یک غذای محبوب در ترکیه است و در سایر نقاط جهان نیز محبوبیت پیدا کرده است.

Mucver (ترکیه کدو سبز) بسیار شبیه به پیاز هندی باجی (پیاز پاکورا) یا لاتکس یهودی است. .

8 pieces of mucver served with yogurt dip
Mucver تخت کدو سبز ترکی 17

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این کدوگوشتی های خوشمزه درست کردن بسیار آسان هستند و فقط به چند ماده اولیه نیاز دارند که ممکن است در دست داشته باشید.
  • Mücver همه کاره است، می توانید هویج رنده شده یا فتا خرد شده را به مخلوط اضافه کنید یا سبزی ها را تغییر دهید تا مطابق با ذائقه شما تنظیم شود.
  • می توانید Mucver (تخمک کدو سبز ترکی) را به عنوان پیش غذا، میان وعده، مخلفات یا فینگر فود سرو کنید. آنها همچنین برای پیک نیک یا جعبه های ناهار عالی هستند زیرا می توانند سرد یا در دمای اتاق مصرف شوند.
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا 5 روز باقی می ماند.
  • Mücver را همه از جمله بچه ها دوست دارند!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for mucver
Mucver تخت کدو سبز ترکی 18
  • کدو سبز – از کدوهای تازه و جوان استفاده کنید زیرا آب کمتر و طعم بیشتری نسبت به انواع بزرگتر دارند.
  • گیاهان – من برای این دستور از جعفری، شوید، و نعناع برگ تخت (هم تازه و هم خشک) استفاده می کنم اما می توانید از گیاهان مختلفی که در یخچال خود دارید مانند ریحان، پیازچه یا پیازچه استفاده کنید. کرفس.
  • تخم مرغ – مخلوط را به هم متصل می کند و به آن طعم می بخشد.
  • آرد – بافتی ترد به سرخ‌کرده‌ها می‌دهد در حالی که داخل آن‌ها نرم می‌مانند. می‌توانید آن را با آرد برنج یا آرد ذرت برای نسخه بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • پیاز بهاره – من از قسمت سبز پیاز برای این دستور استفاده می کنم اما شما می توانید از هر نوع پیازی استفاده کنید به شرطی که آن را ریز خرد کنید.
  • ادویه – آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

چگونه کدو حلوایی ترد درست کنیم؟

این کدو حلوایی ترد – معروف به Mucver با چند نکته و مراحلی که باید دنبال کنید بسیار آسان درست می شوند:

کدو سبز را رنده کرده و در آبکش بریزید.

برای خلاص شدن از شر آب اضافی، کمی نمک بپاشید و بگذارید 10 دقیقه آبکش شود.

grated zucchini is placed on a colander
Mucver تخت کدو سبز ترکی 19

در یک حوله چای یا حوله کاغذی جاذب قرار دهید و آب اضافی را فشار دهید و سپس در یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

the excess water from zucchini squeezed by using a cloth
Mucver تخت کدو سبز ترکی 20

پیازچه ها، نعنای تازه و خشک، جعفری، شوید، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ بریزید.

flour, egg, seasoning, spring onions and chopped herbs are placed in a bowl
Mucver تخت کدو سبز ترکی 21

کدوهای رنده شده را به کاسه اضافه کنید.

grated zucchini is added to the bowl
Mucver تخت کدو سبز ترکی 22

با استفاده از چنگال خوب هم بزنید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود.

mucver - zucchini fritter mixture is ready
Mucver تخت کدو سبز ترکی 23

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و روغن نباتی را اضافه کنید.

وقتی روغن داغ شد، یک قاشق پر از مخلوط را داخل روغن داغ بریزید و به آرامی فشار دهید تا کمی صاف شود.

بسته به اندازه ماهیتابه‌تان، هر بار 4 یا 5 سرخ‌کرده سرخ کنید.

frying 6 pieces of mucver in a pan filed with oil
Mucver تخت کدو سبز ترکی 24

چند دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند سپس با استفاده از کاردک آنها را برگردانید.

طرف دیگر را برای چند دقیقه دیگر سرخ کنید و روی یک بشقاب با دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

12 pieces of mucver served on a plate with yogurt dip
Mucver تخت کدو سبز ترکی 25

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • کدو سبز تازه باغ معمولاً با آب سنگین است. اگر بلافاصله بعد از رنده کردن از آنها استفاده کنید، سرخ کردنی ها ترد نمی شوند و خیس می مانند. ترفندی که باعث می‌شود سرخ‌کرده‌های کدو حلوایی نرم نشوند این است که تا حد امکان آب از آنها خارج شود. بسیار مهم است که در این مرحله عجله نکنید و آب اضافی کدوها را از بین ببرید زیرا روی بافت آنها تأثیر می گذارد.
  • برای بهترین طعم از گیاهان تازه استفاده کنید. شما همچنین می توانید با گیاهان مختلف آزمایش کنید یا پیاز یا سیر خرد شده را برای طعم بیشتر اضافه کنید.
  • قبل از سرخ کردن سرخ کردنی ها، مهم است که مطمئن شوید روغن در تابه به اندازه کافی داغ است. یکی از راه‌های آزمایش روغن این است که کمی آرد در آن بپاشید – اگر فوراً جوشید، روغن برای سرخ کردن آماده است.
  • موکر را در دسته های کوچک سرخ کنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخته شده و شکل خود را حفظ می کنند.
  • برای جلوگیری از روغنی شدن سرخ‌کرده‌ها، آن‌ها را روی یک بشقاب با دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها پس از سرخ شدن گرفته شود.

چگونه Mücver را سرو کنیم؟

موکور زمانی بهترین است که گرم یا در دمای اتاق سرو شود.

این پنکیک سبزیجات ترد به تنهایی به عنوان میان وعده یا پیش غذا عالی هستند، اما با انواع سس ها و کناره ها نیز خوشمزه هستند.

در اینجا چند ایده برای استفاده از موکور وجود دارد:

  • سبزیجات برشته – سبزیجات برشته مانند بادمجان، فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی گیلاسی یک غذای جانبی عالی برای موکور هستند. آنها را با روغن زیتون و سبزیجات در فر برای طعم بیشتر تفت دهید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می‌توانید سرخ‌کرده‌های کدو را فریز کنید؟

بله، می‌توانید به‌راحتی سرخ‌کرده‌ها را پس از پخته شدن و خنک شدن آن‌ها منجمد کنید. در دمای اتاق قرار دهید و آنها را تا 3 ماه منجمد نگه دارید.

آیا می توانم مخلوط سرخ شده کدو سبز را از قبل مخلوط کنید؟

من پیشنهاد می کنم مخلوط را درست قبل از پختن آنها درست کنید. کدوها می توانند مایع اضافی را در حین ایستادن در خمیر خارج کنند که می تواند آن را خیلی نازک کند.
می توانید خمیر را از قبل آماده کنید و کدوهای رنده شده را درست قبل از پختن به خمیر اضافه کنید.

تغییرهای mucver چیست؟

Mucver را می توان با انواع مختلف ساخت سبزیجات، مانند هویج رنده شده یا سیب زمینی شیرین، و همچنین می توانید با گیاهان و ادویه های مختلف مطابق با ذائقه خود آزمایش کنید.

برای دستور العمل های تابستانی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این پنکیک کدو سبز ترد به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

mucver d8aad8aed8aa daa9d8afd988 d8b3d8a8d8b2 d8aad8b1daa9db8c 647b4252d71da

Mucver – کدو حلوایی ترد

آیلا کلولی

Mücver (فریترهای کدو سبز ترکی) پنکیک‌های کوچک سبزی  هستند که حاوی کدو سبز (یا کدو سبز)، تخم‌مرغ، آرد، پیازچه و سبزی‌های تازه هستند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، مخلفات، میان وعده

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 12 تکه ها

کالری 76 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • کدوها را رنده کنید و در آبکش بریزید و کمی نمک بپاشید و بگذارید 30 دقیقه آبکش شود.

  • کدوهای رنده شده را در یک حوله چای یا حوله کاغذی جاذب قرار دهید و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

  • پیازچه، نعنای تازه و خشک، جعفری، شوید، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و بکینگ پودر را به کدوها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر غلیظی به دست آید.

  • یک ماهیتابه بزرگ را گرم کنید حرارت متوسط ​​​​و روغن نباتی را اضافه کنید.

  • چند دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند سپس با استفاده از کاردک آنها را برگردانید. طرف دیگر را چند دقیقه دیگر سرخ کنید و روی یک بشقاب با دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

یادداشت

  • کدو سبز تازه باغ معمولاً با آب سنگین است. اگر بلافاصله بعد از رنده کردن از آنها استفاده کنید، سرخ کردنی ها ترد نمی شوند و خیس می مانند. ترفندی که می‌توانید سرخ‌کرده‌های کدو حلوایی را نرم نگه دارید این است که تا حد ممکن آب از آنها خارج کنید. بسیار مهم است که در این مرحله عجله نکنید و آب اضافی کدوها را از بین ببرید زیرا روی بافت آنها تأثیر می گذارد.
  • برای بهترین طعم از گیاهان تازه استفاده کنید. همچنین می توانید با گیاهان مختلف آزمایش کنید یا پیاز یا سیر خرد شده را برای طعم بیشتر اضافه کنید.
  • قبل از سرخ کردن سرخ کردنی ها، مهم است که مطمئن شوید روغن داخل تابه به اندازه کافی داغ است. یکی از راه‌های آزمایش روغن این است که کمی آرد در آن بپاشید – اگر فوراً جوشید، روغن برای سرخ کردن آماده است.
  • موکر را در دسته های کوچک سرخ کنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخته شده و شکل خود را حفظ کنید.
  • برای جلوگیری از روغنی شدن سرخ‌کرده‌ها، آن‌ها را روی یک بشقاب با حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها پس از سرخ کردن گرفته شود.
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا 5 روز باقی می ماند.
  • می توانید آن ها را به عنوان پیش غذا، میان وعده، مخلفات یا فینگر فود سرو کنید. آنها همچنین برای پیک نیک یا جعبه های ناهار عالی هستند زیرا می توان آنها را سرد یا در دمای اتاق خورد.

تغذیه

کالری: 76کیلو کالری کربوهیدرات ها: 3gپروتئین: 1gچربی: 7g چربی اشباع شده: 1gچربی اشباع نشده چندگانه: 4gچربی تک غیراشباع: 2gچربی ترانس: 1gCholesterol: 16mg Sodium: 125mgPotassium: 114mgFiber: 1g Sugar: 1gVitamin A: 215IU Vitamin C: 8mgCalcium: 24mg Iron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

مدیر مجله

یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا