دستور پخت رول مرغ شکم پر با سس خامه سیب

مرغ یک همه کاره خوب است. این یک خوراکی خوشمزه برای شام است - یا هر زمانی!

سینه مرغ پر شده با ژامبون در یک سس خامه ای خوش طعم – غذای راحتی نهایی!

مواد لازم

دستور پخت

  1. هر سینه مرغ را بین 2 تکه فیلم قرار دهید و با وردنه آن ها را نازک بزنید.
  2. روی هر کدام 2 برش ژامبون بریزید و روی پنیر بزی خرد کنید. سیب و آلو خرد شده را روی آن بپاشید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  3. مرغ ها را از عرض رول کنید و از چوب های کوکتل چوبی برای محکم کردن آن ها استفاده کنید. رول های مرغ را در ماهیتابه ای عمیق بریزید و سیدر را روی آن بریزید.
  4. محتویات تابه را به جوش آورید، سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را ببندید.
  5. رول ها را به آرامی به مدت 30-40 دقیقه بجوشانید تا مرغ پخته شود.
  6. رول ها را از ماهیتابه خارج کرده و گرم نگه دارید.
  7. در ظرف را بدون درب نگه دارید و آب میوه ها را به سرعت بجوشانید تا حجم آن به نصف کاهش یابد، سپس کرم فریشه را هم بزنید و بجوشانید تا سس غلیظ شود. مزه دار کنید.
  8. رول ها را به صورت مورب نصف کنید.
  9. مقداری سس روی بشقاب بریزید و رولادها را روی آن قرار دهید.
  10. با سیب زمینی آب پز بچه و سالاد سرو کنید.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

خروج از نسخه موبایل