دستور پخت خورشت مرغ پروانسال

وسایل مورد نیاز
دستور پخت
  1. مرغ را با یک چاقوی تیز وصل کنید. پاها را بردارید و از محل مفصل برش دهید تا ران و چوب طبل ایجاد شود. بالها را با کمی از گوشت سینه جدا کنید. نوک بال ها را بردارید (در انبار با لاشه استفاده کنید). سینه را از روی استخوان بردارید، پوست آن را بگیرید و هر سینه را از وسط نصف کنید. شما باید 10 قطعه مرغ داشته باشید.
  2. روغن را در ظرف گرم کنید و مرغ را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا همه جای آن کمی قهوه ای شود. قطعات را بیرون بیاورید و در بشقاب بگذارید.
  3. پیاز و سیر را در صورت استفاده به ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. آرد را هم بزنید و وقتی چربی آن را گرفت تابه را از روی حرارت بردارید. آب، گوجه فرنگی و سبزی را با هم مخلوط کنید.
  4. تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و سس را به جوش بیاورید و همیشه هم بزنید. فصل. تکه های مرغ را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و حدود 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نرم شود. در طول پخت هر از گاهی هم بزنید. با برنج یا سیب زمینی سرو کنید.

 

خروج از نسخه موبایل