دستور تهیه پای بشقاب مرغ، بیکن و قارچ

این پای مرغ دلچسب را به همراه شیرینی خمیری خانگی، برای یک غذای راحت خانوادگی درست کنید...

این پای بشقاب مرغ، بیکن و قارچ غذای راحتی است که شما هوس می کنید.

مواد لازم

دستور پخت

  1. برای تهیه شیرینی: آرد و نمک را در ظرفی الک کنید. کره و گوشت خوک را مکعبی خرد کرده و به آرد اضافه کنید. با چاقو شروع به بریدن چربی ها در آرد کنید.
  2. چربی ها را با نوک انگشتان خود به آرد بمالید تا مخلوط شبیه پودر سوخاری شود و مخلوط را بلند کنید.
  3. 2 قاشق غذاخوری آب بسیار سرد اضافه کنید و با یک چاقوی گرد شروع به مخلوط کردن آن به مخلوط کنید. به تدریج آب به اندازه کافی اضافه کنید تا مخلوط به هم بچسبد، فقط از حداقل مقدار آب استفاده کنید، زیرا آب زیاد باعث می شود شیرینی سفت شود.
  4. هنگامی که مخلوط شروع به تشکیل خمیر کرد، آن را به شکل یک توپ درآورید – دوباره تا حد امکان کمی آن را دستکاری کنید. شیرینی را در کیسه فریزر یا فیلم چسبناک بپیچید و قبل از باز کردن آن حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
  5. برای تهیه پای: فر را روی دمای 220 درجه سانتیگراد/425 درجه فارنهایت/گاز مارک 7 تنظیم کنید و سینی فر را در فر قرار دهید تا گرم شود.
  6. روغن را در تابه ای داغ کنید و مرغ و بیکن را اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید. قارچ ها را به تابه اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا مرغ پخته شود و قارچ ها نرم شوند. مخلوط را از ماهیتابه خارج کنید.
  7. کره را در تابه آب کنید و آرد را اضافه کنید. خوب هم بزنید و سپس به تدریج شیر و 150 میلی لیتر آب را بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. مایه را در مکعب خرد کنید و هم بزنید تا حل شود. مرغ، بیکن و قارچ را داخل سس بریزید و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مزه دار کنید. اجازه دهید مخلوط کمی خنک شود.
  8. نیمی از شیرینی را به اندازه ای گرد در بیاورید تا پایه بشقاب پای را بپوشاند. مخلوط مرغ را با قاشق روی آن بریزید. اگر مخلوط مرغ هنوز گرم است، باید نسبتاً سریع کار کنید تا چربی های موجود در شیرینی ذوب نشوند.
  9. خمیر باقیمانده را برای روی آن پهن کنید. دور لبه شیرینی را روی صفحه پای آب بمالید و روی آن را بگذارید. درب پای را با فشار دادن لبه های شیرینی روی هم خوب ببندید. استفاده از شاخک های چنگال برای دور زدن لبه کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که آنها به خوبی مهر و موم شده اند.
  10. برای تزئین پای، تزئینات شیرینی را دوباره رول کنید و شکل برگ ها را برش دهید. علامت گذاری رگ با چاقو پشت برگ ها را با قلم مو آب بمالید تا روی پای بچسبد.
  11. تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید تا لعاب بزند و روی پای را سوراخ کنید تا بخار در هنگام پخت خارج شود.
  12. پای را روی ورقه پخت داغ قرار دهید. آن را در وسط فر به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که رنگ شیرینی طلایی شود بپزید. از فر خارج کرده و بلافاصله با سالاد سرو کنید.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

خروج از نسخه موبایل