دستور العمل کاری سبز تایلندی

کاری سبز تایلندی یک دستور غذای سریع، آسان و مقرون به صرفه است که برای یک وعده غذایی ایده آل میان هفته یا یک شام خاص ملایم و خامه ای است.

یکی از غذاهای مورد علاقه ملت ها. کاری سبز معطر و خوشمزه ما را امتحان کنید.

غذای تایلندی هندی جدید است – در چند سال گذشته به سرعت در سراسر کشور محبوب شده است. و در حالی که هنوز یک کاری را در منوی رستوران تایلندی خواهید دید، احتمالاً کمی متفاوت از منوی هندی محلی شما خواهد بود. کاری تایلندی(در برگه جدید باز می شود)به طور کلی خامه ای و معطر، با ضربه ای از شیرینی و ادویه هستند. و از بین همه گزینه های موجود، کاری سبز تایلندی باید یکی از محبوب ترین ها باشد. کاری سبز تایلندی یک دستور پخت سریع، آسان و مقرون به صرفه است.

ملایم و خامه ای است و برای یک وعده وسط هفته ایده آل است(در برگه جدید باز می شود)یا یک شام مخصوص استفاده از خمیر کاری آماده باعث صرفه جویی در زمان می شود، اما همچنان طعمی واقعی و معطر می دهد. اگر سس ماهی (که نام پلا نیز نامیده می شود) پیدا نکردید، کمی سس سویای سبک اضافه کنید. و اگر ادویه خود را دوست دارید، می توانید کمی فلفل دلمه ای خرد شده یا ورقه شده را به ظرف اضافه کنید.

ما فلفل قرمز را به دلیل رنگ زنده و طعم شیرین آن دوست داریم، اما سبز نیز موثر است. به جای مرغ، می توانید از تکه های فیله گوشت خوک بدون چربی استفاده کنید یا برای نسخه غذاهای دریایی از 450 گرم فیله ماهی سفید، به تکه های تکه شده و 150 گرم میگوهای ببر پوست کنده استفاده کنید و فقط 10 تا 15 دقیقه بجوشانید.

خروج از نسخه موبایل