آبکشی نکردن ماشین لباسشویی: علت و راه حل های آن
آبکشی نکردن ماشین لباسشویی: علت و راه حل های آن
آبکش نکردن ماشین لباسشویی از جمله رایج ترین و بدترین اتفاقاتی است که ممکن است برای لباسشویی شما پیش بیاید. این اشکالات در اغلب برندها و انواع لباسشویی ها پیش می آیند و در اغلب مواقع نیز این مشکل دارای یک راه حل بسیار آسان می باشد. حتی ممکن است که آبکشی نکردن ماشین لباسشویی شما به دلیل کم بودن فشار آب ساختمان تان باشد.
البته در مواردی نیز مشکل به این سادگی حل نمی شود و خرابی برخی از قطعات ماشین دلیل آبکشی نکردن لباس ها می باشد. ما در این مقاله سعی کرده ایم علت های مختلف این مشکل و راه حل آن ها را برای شما شرح دهیم.
با دانستن این اطلاعات شما در هنگام بروز مشکل می توانید بهترین راه حل را انتخاب کنید و مشکل خود را حل نمایید. برای آشنایی بیشتر با دلیل های آبکشی نکردن لباس ها درون ماشین لباسشویی و راه حل های مربوط به آن ادامه مقاله را مطالعه نمایید.
دلایل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی کدامند؟
آبکشی نکردن ماشین لباسشویی دارای علت ها و دلایل بسیار مختلفی می باشد. معمولاً ماشین های لباسشویی که اتوماتیک هستند دارای قابلیت های مختلفی می باشند. مهم ترین قابلیت این لباسشویی ها آبکشی لباس ها می باشد. این حالت منجر می شود که در هنگام چرخش لباس ها آبکشی شوند و تمام پودرها و کفی که بر روی آن ها قرار دارد از بین برود.
به همین دلیل است که آبکشی نکردن لباس ها از جمله مشکلات رایج و بسیار ناراحت کننده لباسشویی ها می باشد. معمولاً دلیل آبکشی نکردن لباس ها درون ماشین لباسشویی دارای علت های مشخصی می باشد که در ادامه به صورت کامل توضیح داده شده اند.
خراب بودن پمپ تخلیه
خرابی پمپ تخلیه از جمله رایج ترین دلایل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی می باشد. به طور کلی تمام ماشین های لباسشویی به گونه ای طراحی و برنامه ریزی شده اند که تخلیه آب و آبکشی لباس ها را در یک زمان انجام می دهند.
با توجه به این مورد اگر مقدار آبی که درون ماشین وجود دارد از مقدار استانداردی که برای آن تعیین شده بیشتر باشد آبکشی آن متوقف می شود. به همین دلیل است که تخلیه نادرست در دستگاه رخ می دهد. پمپ تخلیه از جمله کاربردی ترین قطعات درون ماشین لباسشویی می باشد.
این قطعه باید به صورت مرتب و با مرور زمان چک شود. زیرا سیم پیچی آن بعد از مدتی کار کردن ممکن است دچار مشکلات شود و به درستی کار نکند. شما برای رفع این مشکل می توانید به یک تعمیرکار مراجعه کنید. در صورت نیاز نیز می توانید پمپ را تعویض نمایید.
زیاد بودن وزن لباس ها
در برخی از موارد دلیل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی زیاد بودن بیش از اندازه لباس ها می باشد. زمانی که لباس های بسیار زیادی را درون ماشین لباسشویی بیندازید یا از آن برای شستن پتو و روفرشی استفاده کنید دچار این مشکل می شوید. زیرا تمام ماشین های لباسشویی دارای ظرفیت مشخصی می باشند.
اگر شما این ظرفیت را در نظر نگیرید و لباس های بسیار زیادی را درون آن قرار دهید لباسشویی آبکشی را به سختی انجام می دهد. در بسیاری از موارد نیز آبکشی به درستی انجام نشده و بعد از خالی کردن و خشک کردن لباس ها متوجه می شوید که تمام آن ها دارای لکه های سفیدی می باشند که این لکه ها مربوط به پودر لباسشویی است.
بهتر است برای رفع این مشکل ابتدا سعی کنید لباس هایتان را در حد و اندازه استاندارد درون ماشین لباسشویی قرار دهید. سعی نکنید بیش از توان دستگاهتان از آن کار بکشید.
گرفتگی شیلنگ تخلیه
یکی دیگر از دلایل آبکشی نکردن لباسشویی گرفتگی شیلنگ تخلیه آن می باشد. شلنگ تخلیه از جمله مهم ترین قطعات موجود در لباسشویی می باشد که در اغلب موارد آنگونه که باید مورد توجه قرار نمی گیرد. این قطعه درون ماشین لباسشویی دارای وظیفه کاربردی می باشد.
ممکن است با گذشت زمان دچار رسوب شده و مسیر آن دچار گرفتگی شود. اگر مسیر شلنگ تخلیه گرفته شده باشد تخلیه آب لباسشویی به طور کامل انجام نمی شود و ماشین لباسشویی نمی تواند لباسها را تمیز نماید.
به همین دلیل زمانی که لباس ها را از لباسشویی بیرون می آورید تمیز نیستند و دارای لک های بسیاری می باشند. ما به شما پیشنهاد می کنیم در صورتی که لباس هایتان را از ماشین لباسشویی خارج کردید و متوجه شدید تمیز نشده اند شلنگ تخلیه را مورد بررسی قرار دهید. گرفتگی شیلنگ را تنها می توان با فشار آب و شست و شو برطرف نمود.
خرابی برد الکتریکی
خرابی برد الکتریکی از جمله دلایل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی می باشد. برد الکتریکی یک قطعه بسیار اصلی و بسیار مهم در ماشین لباسشویی می باشد که از سایر قطعات آن دارای اهمیت بیشتری است.
می توان از برد الکتریکی به عنوان مغز ماشین لباسشویی نام برد. این قطعه بر روی آبکشی ماشین نیز تاثیرگذار است. اگر برد الکتریکی شما دچار ایراداتی شده باشد نمی تواند فرمان آبکشی را به درستی برای قطعات موجود در لباسشویی ارسال کند. بنابراین فرایند آبکشی به درستی انجام نمی شود.
بنابراین در صورت لزوم بهتر است وضعیت برد الکتریکی دستگاه خود را مورد بررسی قرار دهید. بررسی برد ماشین لباسشویی خواهان تخصص می باشد و بهتر است توسط یک تعمیرکار حرفه ای انجام شود.
کثیف بودن فیلتر تخلیه
رایج ترین دلیل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی کثیف بودن فیلتر تخلیه می باشد. قطعه ای درون لباسشویی قرار دارد که به نام فیلتر شناخته می شود. این قطعه از ورود پرز و نخ و ذرات جامد به درون بمب تخلیه جلوگیری می کند.
فیلتر در اغلب ماشین های لباسشویی در قسمت پایین آن قرار دارد و بعد از مدتی استفاده دچار مسدودی می شود. زمانی که فیلتر تخلیه مسدود شود نمی تواند کار خود را به درستی انجام دهد. در نتیجه منجر به آبکشی نکردن درست لباس ها شده و بعد از اینکه لباس ها از لباسشویی خارج شدند دارای کثیفی هایی می باشند.
شما برای تمیز کردن فیلتر باید آن را جدا کرده و به درستی شست و شو دهید و ذرات کثیف آن را از بین ببرید. در صورت لزوم نیز می توانید این قطعه را تعویض کرده و نوع آن را جایگزین کنید.
خراب شدن شیر برقی ماشین لباسشویی
پرتکرارترین دلایل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی خرابی شیر برقی آن می باشد. گاهی ممکن است تمام قطعات داخلی ماشین لباسشویی سالم باشند و به درستی کار کنند اما آب به آن وارد نشود.
شیر برقی قطعه ای مهم برای ماشین لباسشویی می باشد که ورود آب از ماشین لباسشویی را کنترل می کند. در واقع قطع و وصل کردن جریان آب درون لباسشویی توسط این شیر انجام می گیرد.
اگر ماشین لباسشویی تان به درستی لباس ها را آبکشی نمی کند و پودرها و کثیف ها بر روی لباس باقی می مانند. بهتر است که این شیر را نیز مورد بررسی قرار دهید. اگر متوجه شدید که خرابی از این قسمت می باشد می توانید آن را تعویض کرده و جایگزین نمایید.
کم بودن فشار آب
ساده ترین دلیل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی پایین بودن فشار آب می باشد. معمولا رایج ترین مشکل آپارتمان نشینی کم بودن فشار آب است. اگر آب منزل شما فشار کمتر از حد استاندارد داشته باشد ماشین لباسشویی نمی تواند به درستی لباس ها را آبکشی کند. زیرا این دستگاه احتیاج دارد که با فشار آب لباسها را شسته و آبکشی کند.
در صورتی که احساس کردید که مشکل آبکشی نکردن لباس هایتان به دلیل کم بودن فشار آب می باشد در ساعتی ماشین لباسشویی را مورد استفاده قرار دهید که میزان مصرف آب در سایر مناطق کم باشد تا بتواند به درستی لباس هایتان را آبکشی کرده و بدون صرف هزینه بیشتر لباس هایتان را تمیز نماید.
استفاده از شوینده نامناسب
رایج ترین دلایل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی استفاده از پودر نامناسب می باشد. بهتر است از لباسشویی یا مایع لباسشویی مناسب استفاده کنید. این مواد شوینده باید دارای استانداردهای خاصی باشند که ماشین شما را دچار مشکل و ایراد نکنند.
معمولاً مواد شوینده هایی که دارای کف زیاد هستند مسیر تخلیه دستگاه را مسدود می نمایند. این مشکل منجر می شود که آبکشی لباس هایتان دچار اختلال شود. در نتیجه دستگاه شما نتواند به درستی کار کند. بنابراین در هنگام خرید پودر یا مایع لباسشویی حتماً به این موارد دقت نمایید.
دلایل رایج آبکشی نکردن ماشین لباسشویی ال جی
دلایل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی ال جی معمولاً ثابت می باشند. به طور کلی هر یک از برندها دارای سیستم داخلی خاصی می باشند که ایرادها و اشکالات ثابتی دارند. در صورتی که ماشین لباسشویی ال جی شما آبکشی را به درستی انجام نداد دچار مشکلات زیر می باشد.
- گرفتگی فیلتر تخلیه
- خراب شدن پمپ تخلیه
- انسداد شلنگ تخلیه
- پایین بودن فشار آب
- خرابی شیر برقی
- خرابی برد الکتریکی
اغلب این مشکلات را شما می توانید به صورت دستی و توسط خودتان حل نمایید. اما اگر قطعات داخلی دستگاه از قبیل برد الکتریکی دچار مشکل شده باشد شما باید با نمایندگی تعمیرات ماشین لباسشویی ال جی تماس گرفته و مشکل را با آن ها در میان بگذارید.
دلایل رایج آبکشی نکردن ماشین لباسشویی سامسونگ
از آن جایی که ماشین لباسشویی سامسونگ از جمله پر استفاده ترین لباسشویی ها هستند بنابراین ما سعی کردیم دلایل آبکشی نکردن ماشین لباسشویی سامسونگ را برای شما توضیح دهیم. این ماشین لباسشویی دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد.
با توجه به این مورد می توان گفت که اغلب موارد پایین بودن فشار آب موجب می شود که به درستی نتواند لباس های شما را آبکشی کند. اما در برخی از موارد نیز پیش می آید که پمپ تخلیه آن خراب شده یا شیلنگ و فیلتر تخلیه دچار انسداد شده باشند.
خرابی برد الکتریکی و ایجاد اشکال در شیر برقی نیز از جمله رایج ترین علت های خرابی آبکشی این ماشین لباسشویی می باشد. ماشین لباسشویی سامسونگ نسبت به وزن لباس ها بسیار حساس می باشد. بنابراین در هنگام استفاده از آن سعی کنید از وزن استانداردی لباس درون ماشین استفاده کنید.
منبع:تالاب