استیک فلفل به سبک جامائیکایی
استیک فلفل به سبک جامائیکایی
دستور العمل معتبر و آسان برای دنبال کردن استیک فلفل رنگارنگ به سبک جامائیکایی
استیک فلفل جامائیکایی یک غذای سرخکرده خوشمزه است که از نوارهای گوشت گاو، ادویههای غنی کارائیب، فلفل دلمهای شیرین، و طعمدهندههای آسیایی مانند زنجبیل، سیر و سس سویا تشکیل شده است.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق colourful Jamaican style pepper steak served on rice](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca2072c92a1.jpeg)
پرش به:
این غذای استیک رنگارنگ که فقط در 30 دقیقه آماده میشود، یک وعده غذایی عالی در شب یا یک ناهار یکشنبه تنبل است.
آن را روی یک بستر برنج ساده بخارپز یا با تکهای از پوسته سرو کنید نان خمیر ترش هلندی در فر برای غذایی که تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت!
استیک فلفل جامائیکا چیست؟
استیک فلفل جامائیکایی یک غذای خوش طعم کارائیب است که دارای نوارهای لطیفی از گوشت گاو است که همراه با فلفل دلمه ای و پیاز تفت داده شده است.
این غذا با مواد اصلی آشپزی سنتی جامائیکایی مانند فلفل دلمهای، آویشن، سیر و فلفل اسکاچ چاشنی میشود و طعمی بینظیر به غذا میدهد.
استیک فلفل جامائیکایی ریشههای کارائیب را با تأثیرات چینی ترکیب میکند و از ترکیباتی مانند زنجبیل و سس سویا استفاده میکند.
بر خلاف نسخه چینی-آمریکایی، استیک فلفل جامائیکایی از تکههای گوشت گاو استفاده میکند که برای یک نتیجه لطیف و خوش طعم به پخت طولانیتری نیاز دارد.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8a7d8b3d8aadb8cdaa9 d981d984d981d984 d8a8d987 d8b3d8a8daa9 d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c 64ca20739ba65](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca20739ba65.jpeg)
- این دستور پخت استیک فلفل جامائیکایی طعم های پر جنب و جوش غذاهای جامائیکایی را با تأثیرات لذیذ آشپزی چینی ترکیب می کند.
- زمان پخت طولانیتر مورد نیاز برای برشهای گوشت گاو مورد استفاده در این دستور غذا، اجازه میدهد تا طعمها با هم ترکیب شوند و در نتیجه گوشت لطیف و آبدار ایجاد شود.
- این غذای سرخ کردنی فقط در 30 دقیقه آماده می شود و به عنوان یک وعده غذایی شب هفته یا یک ناهار یکشنبه تنبل عالی است.
- باقیمانده آن تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8a7d8b3d8aadb8cdaa9 d981d984d981d984 d8a8d987 d8b3d8a8daa9 d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c 64ca20752f656](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca20752f656.jpeg)
مواد لازم برای استیک فلفل به سبک جامائیکایی
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for Jamaican pepper steak](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca207608891.jpeg)
- استیک – گوشت گاو زبان مورد علاقه من برای این غذا است، اما می توانید از استیک گرد یا استیک کناری نیز استفاده کنید.
- فلفل – من از انواع فلفل ها از جمله رنگ ها و انواع مختلف استفاده می کنم اما به طور سنتی این غذا با فلفل دلمه ای پخته می شود.
- ادویه – ادویه های مورد نیاز من برای غذای استیک فلفل عبارتند از نمک، فلفل، پودر پیاز و سیر، زیره، جوز هندی، فلفل دلمه ای، پاپریکا، شکر قهوه ای و آویشن. می توانید مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
- چیلی – این غذا به طور سنتی با فلفل دلمه ای اسکاچ درست می شود. با این حال، من از فلفل های ملایم به عنوان ترجیح استفاده می کنم.
- طعم دهنده ها – سیر تازه، زنجبیل، پیاز بهار، رب گوجه فرنگی و سس سویا سبک.
چگونه استیک فلفل به سبک جامائیکایی درست کنیم؟
تهیه این دستور غذایی خوشمزه با رنگهای زنده بسیار آسان و ساده است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
گوشت را مرینیت کنید
در یک کاسه، نوارهای گوشت گاو را قرار دهید و روغن زیتون، نمک، شکر قهوه ای، فلفل سیاه، پودر پیاز، دانه های سیر، فلفل دلمه ای، آویشن، پودر زیره، جوز هندی و پاپریکا دودی را اضافه کنید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق steak strips are placed in a bowl along with the marinade ingredients](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca207753a0b.jpeg)
همه آنها را کاملاً مخلوط کنید، مطمئن شوید که پوشش یکنواختی دارند، و سپس نوارهای استیک سیلندر را اضافه کنید.
کاسه را بپوشانید و آن را به مدت حداقل 30 دقیقه (یا حداکثر 2 ساعت) در یخچال قرار دهید تا طعم ها به گوشت دم بکشد.
راه راه و سبزیجات گوشت گاو را هم بزنید
روغن سبزی یا آفتابگردان را در یک تابه بزرگ یا واک روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
نوارهای استیک را از ماریناد بردارید و مایع اضافی را تکان دهید.
نوارهای استیک ترشی شده را به روغن داغ اضافه کنید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق stir frying the marinated beef strips in a wok](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca20790a2c8.jpeg)
آنها را بپزید تا قهوه ای شوند و به میزان دلخواه شما پخته شوند.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق sautéed beef strips until browned](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca207a542e7.jpeg)
بعد از اتمام، تکه های استیک را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در صورت لزوم، این کار را به صورت دستهای انجام دهید تا ماهیتابه شلوغ نشود.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق sautéed beef pieces are placed on a plate](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca207b87dbb.jpeg)
در همان ماهیتابه فلفل دلمه ای قرمز و زرد و همچنین پیاز خلال شده را اضافه کنید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the vegetables in a wok](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca208618bf4.jpeg)
آنها را تفت دهید تا نرم و کمی کاراملی شوند.
حبههای سیر ریز خرد شده، رب گوجهفرنگی، فلفل قرمز خرد شده و زنجبیل ریز خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق tomato paste, garlic, and ginger are added top the wok](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca2087011ea.jpeg)
مخلوط را حدود یک دقیقه هم بزنید تا طعم آن آزاد شود.
استیک پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و آن را با مخلوط سبزیجات سرخ شده مخلوط کنید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق the sautéed beef is returned to the pan](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca2088e6dcf.jpeg)
پیازهای خرد شده، سس سویا و آب گوشت گاو را به ماهیتابه اضافه کنید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق stock is added to Jamaican pepper steak](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca2089d3bc4.jpeg)
همه را با هم مخلوط کنید تا استیک و سبزیجات را با سس خوشمزه بپوشانید.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق chilies and spring onion are added to the sautéed beef and vegetables](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca208fbc90d.jpeg)
اجازه دهید مخلوط برای چند دقیقه بجوشد تا طعم ها با هم ترکیب شوند و سس کمی غلیظ شود.
![استیک فلفل به سبک جامائیکایی 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق Jamaican style pepper steak is ready to serve](/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d8b3d8aadb8cdaa9-d981d984d981d984-d8a8d987-d8b3d8a8daa9-d8acd8a7d985d8a7d8a6db8cdaa9d8a7db8cdb8c_64ca209102d73.jpeg)
نکات برتر سرآشپز
- از ترشی کردن استیک غافل نشوید! اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در ترکیب خوش طعم ادویه جات ترشی جات مارینت شود، یا حتی بیشتر برای گوشت لطیف و طعم های تند تر.
- برای بهترین نتیجه، برش های سیلی یا دور بالا را انتخاب کنید. این برشها به پخت طولانیتری نیاز دارند، و اجازه میدهد طعمها به طور کامل ایجاد شوند و اطمینان حاصل شود که استیک لطیف و آبدار میشود.
- هنگام سرخ کردن استیک، از یک تابه نچسب داغ یا وک با حرارت زیاد استفاده کنید. این فرآیند جوشاندن سریع در آب میوه ها بسته می شود و پوسته قهوه ای زیبایی ایجاد می کند.
- سطح ادویه را بر اساس ترجیح خود تنظیم کنید. اگر ترجیح می دهید، از فلفل اسکاچ یا سس فلفل تند برای یک ضربه اضافی استفاده کنید!
- از پختن بیش از حد استیک و سبزیجات برای حفظ لطافت و طعم آنها خودداری کنید. با استیک لطیف و سبزیجات ترد و لطیف به تعادل کامل برسید.
با استیک فلفل جامائیکا چه چیزی سرو کنیم؟
سنتیترین روش برای سرو استیک فلفل جامائیکایی روی یک بستر برنج سفید ساده بخارپز یا برنج ترکی پلو (Sehriyeli) است. پیلاو).
برنج سس خوش طعم را خیس میکند، طعم کلی را افزایش میدهد و پایهای آرامشبخش برای غذا فراهم میکند.
این غذای گوشت گاو را با سالاد طراوت بخشی مانند سالاد شیرازی ایرانی یا سالاد خیار یونانی برای متعادل کردن غنای استیک.
سیب زمینی های شیرین منجمد در سرخ کن هوا جنبه آرامش بخش و مغذی دارند. غذایی که مکمل طعم استیک فلفل است.
تغییرهای دستور غذا
- با افزودن تکههای آناناس به سرخکرده، به این غذای سرخشده جامائیکایی حالتی گرمسیری بدهید. شیرینی آناناس مکمل طعم خوش استیک است.
- استیک را با طعمهای تند و آتشین چاشنی جامائیکا دم کنید. قبل از سرخ کردن، گوشت را در ماریناد تند تند مرین کنید تا یک نسخه معتبر و تند بخورید.
- نوارهای استیک گوشت گاو را با پروتئین گیاهی مانند توفو یا تمپه تعویض کنید تا یک جایگزین گیاهی خوشمزه ایجاد کنید. همان سس خوش طعم و سبزیجات به زیبایی مکمل پروتئین گیاهی خواهد بود.
- با افزودن مقداری عسل یا شکر قهوه ای به سس، یک نسخه شیرین و تند ایجاد کنید تا حرارت حاصل از ادویه ها متعادل شود.
نگهداری و گرم کردن مجدد استیک فلفل
ذخیره
برای نگهداری استیک فلفل جامائیکا، ابتدا اجازه دهید تا کاملاً در دمای اتاق خنک شود.
سپس، باقیمانده را به یک ظرف دربسته یا یک کیسه پلاستیکی قابل مهر و موم منتقل کنید.
هنگامی که استیک فلفل در یخچال بماند، میتواند تا ۵ روز تازه بماند.
برای نگهداری طولانیتر، میتوانید استیک فلفل را تا 3 ماه منجمد کنید.
گرم کردن مجدد
وقتی برای لذت بردن از استیک فلفل منجمد آماده هستید، چند گزینه ایمن برای گرم کردن مجدد وجود دارد:
- ذوب کردن و گرم کردن مجدد روی اجاق گاز– استیک فلفل منجمد را یک شب در یخچال ذوب کنید. پس از ذوب شدن، محتویات را به یک ماهیتابه یا تابه نچسب منتقل کنید و به آرامی روی حرارت ملایم تا متوسط گرم کنید. برای اطمینان از گرم شدن یکنواخت، هر از گاهی هم بزنید. در صورت نیاز برای جلوگیری از خشک شدن، مقداری آب یا آب گوشت گاو اضافه کنید.
- گرم کردن مجدد با مایکروویو – همچنین می توانید از مایکروویو برای فرآیند گرم کردن مجدد سریعتر استفاده کنید. استیک فلفل منجمد را از ظرف مخصوص فریزر خارج کنید و آن را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. مایکروویو را با قدرت کم تا متوسط و با افزایش 1 دقیقه ای در مایکروویو قرار دهید تا کاملا گرم شود. قدرت و زمان مایکروویو را برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد تنظیم کنید.
همانند همه ظروف گرم شده، ضروری است که استیک فلفل را تا دمای داخلی حداقل 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) گرم کنید تا مطمئن شوید که خوردن آن ایمن است.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، می توانید از برش های دیگر گوشت گاو استفاده کنید؟ مانند استیک کناری یا ریبی، اگر برش های سیلی یا گرد بالا در دسترس نباشد.
با این حال، به خاطر داشته باشید که این برشها ممکن است به زمان پخت کوتاهتری نیاز داشته باشند، زیرا نرمتر هستند.
بله، می توانید مرینیت کنید؟ گوشت گاو را زودتر از موعد در یخچال نگهداری کنید تا آماده طبخ شوید.
با این حال، برای بهترین نتیجه، توصیه می شود غذا را درست قبل از سرو، سرخ کنید تا طراوت و بافت سبزیجات حفظ شود.
بله، شما می توانید سبزیجات را مطابق با سلیقه خود سفارشی کنید.
در حالی که دستور پخت فلفل دلمهای قرمز و فلفل دلمهای زرد و پیاز را میطلبد، میتوانید سبزیجات رنگارنگ دیگری مانند فلفل دلمهای سبز یا هر فلفل شیرین دیگر، نخود فرنگی یا هویج را اضافه کنید. تنوع خود را.
برای غذاهای خوشمزهتر همراه با غذای رنگارنگ استیک فلفلی به سبک جامائیکایی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این دستور غذای معتبر و ساده برای استیک فلفل خوشمزه به سبک جامائیکایی لذت ببرید به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید. آی تی! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
استیک فلفل به سبک جامائیکایی
استیک فلفل جامائیکایی یک غذای سرخکرده خوشمزه است که از نوارهای گوشت گاو، ادویههای غنی کارائیب، فلفل دلمهای شیرین، و طعمهای الهام گرفته از آسیایی مانند زنجبیل، سیر و سس سویا تشکیل شده است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
مارین کردن گوشت گاو
-
گوشت گاو را در یک کاسه قرار دهید. روغن زیتون، نمک، شکر قهوه ای، فلفل سیاه، پودر پیاز، دانه های سیر، فلفل دلمه ای، آویشن یا پونه کوهی خشک، پودر زیره، جوز هندی آسیاب شده و پاپریکا دودی را اضافه کنید.
-
همه آنها را کاملاً مخلوط کنید و مطمئن شوید که پوشش یکنواختی دارند. و سپس نوارهای استیک سیلی را اضافه کنید.
-
روی کاسه را بپوشانید و آن را حداقل 30 دقیقه (یا حداکثر 2 ساعت) در یخچال بگذارید تا طعم ها به گوشت کشیده شود.
گوشت گاو و سبزیجات را هم بزنید
-
روغن سبزی یا آفتابگردان را در یک تابه بزرگ یا ووک روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
-
Remove the steak strips from the marinade and shake off any excess liquid.
-
Add the marinated steak strips to the hot oil and cook them until they are browned and cooked to your desired level of doneness.
-
Once done, remove the steak from the skillet and set it aside. If necessary, do it in batches to avoid overcrowding the skillet.
-
In the same skillet, add the sliced red and yellow bell peppers, as well as the sliced onion. Sauté them until they become tender and slightly caramelized.
-
Add the finely chopped garlic, tomato paste, sliced chili, and finely chopped ginger to the skillet. Stir-fry the mixture for about a minute to release the flavors.
-
Return the cooked steak to the skillet and mix it with the sautéed vegetable mixture.
-
Add the sliced spring onions, soy sauce, and beef stock to the skillet. Stir everything together to coat the steak and vegetables with the delicious sauce.
-
Let the mixture simmer for a few minutes until the flavors meld together and the sauce thickens slightly.
یادداشت
- Don’t skip marinating the steak! Allow it to marinate in the flavorful blend of spices for at least 30 minutes, or even longer for more intense flavors.
- Opt for sirloin or top-round cuts for the best results. These cuts require longer cooking, allowing the flavors to develop fully and ensuring the steak becomes tender and juicy.
- When stir-frying the steak, use a hot skillet or wok with high heat. This quick searing process seals in the juices and creates a beautiful brown crust.
- Adjust the spice level according to your preference. If you prefer, use scotch bonnet pepper for an extra kick!
- Avoid overcooking the steak and vegetables to maintain their tenderness and flavor. Aim for a perfect balance with tender steak and crisp-tender vegetables.
- The leftovers would keep for up to 5 days in the fridge or up to 3 months in the freezer.
Nutrition
Calories: 356kcalCarbohydrates: 13gProtein: 41gFat: 15gSaturated Fat: 4gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 0.02gCholesterol: 107mgSodium: 1015mgPotassium: 990mgFiber: 2gSugar: 4gVitamin A: 1286IUVitamin C: 168mgCalcium: 85mgIron: 4mg
This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.