آشپزی

طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر

طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر

راهنمای گام به گام دستور غذای مرغ تنوری تند و طعم‌دار در فر

این دستور العمل ساده و بدون دردسر، روشی عالی برای ایجاد لذیذترین و لطیف‌ترین مرغ تند تنوری پخته شده در فر است که تا به حال چشیده‌اید!

سالم است، برای تهیه غذا عالی است و فقط در چند دقیقه جمع می‌شود.

این غذای کلاسیک هندی را به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی با برنج قارچ (قارچ پیلاو) سرو کنید. > یا نان هندی، و یک کاسه پیاز رایتا در کنار.

tandoori chicken is served on a bed of oil rice
طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر 9
پرش به:

مرغ تنوری به طور سنتی در تنور (یا تنور) طبخ می‌شود. فر سفالی که برای تهیه نان کیما نان یا روغنی-نعان پاکستانی.

خبر خوب این است که می‌توانید آن را روی گریل (ترجیحاً با زغال چوب) یا فقط در فر با مرغ گوشتی بپزید.

مرغ تنوری چیست؟

مرغ تنوری یک غذای هندی شناخته شده در سراسر جهان است که با تکه‌های مرغ مرینیت شده در اجاق سفالی استوانه‌ای تنور پخته می‌شود.

ماریناد از ماست غلیظ، ادویه جات ترشی جات، رب زنجبیل سیر و آب لیمو تشکیل شده است، و کمک می کند. برای نرم کردن، ادویه و طعم دادن به مرغ

رنگ قرمز متمایز معمولاً با استفاده از رنگ خوراکی قرمز به دست می‌آید، اما در دستور غذای من، از آن صرفنظر می‌کنم و فقط به ادویه‌ها برای ظاهری اشتها آور تکیه می‌کنم.

قدمت این غذای مرغ آبدار، سالم و خوشمزه به دوره مغول برمی گردد.

برخی منابع دیگر می گویند این در موتی محل، پیشاور توسط کوندان لال گوجرال، قبل از تجزیه هند اختراع شد.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8ba d8aad986d988d8b1db8c d8aad986d8af d8afd8b1 d981d8b1 64b02fdc27091
طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر 10

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این غذای کلاسیک مرغ هندی را بسیار آسان در خانه در عرض 35 دقیقه بدون نیاز به فر تنوری درست می‌کند.
  • این دستور تهیه مرغ تند تندوری نیازی به لیست طولانی مواد ندارد. تنها چیزی که نیاز دارید قسمت مورد علاقه خود از مرغ، مخلوط تنوری ماسالا، ماست، آب لیمو و خمیر سیر و زنجبیل است.
  • باقیمانده ها تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند.
  • مرغ تندوری تنوری را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. از طرف دیگر، می توانید از تکه های مرغ پخته شده به عنوان پایه یک غذای کاری خامه ای استفاده کنید!

از چه قطعه مرغی استفاده کنیم؟

برای مرغ تنوری می توانید از انواع تکه های مرغ استفاده کنید.

به طور سنتی، قطعات مرغ با استخوان مانند چوب طبل، ران یا بال مرغ معمولاً استفاده می‌شوند زیرا در طول فرآیند پخت، رطوبت و طعم را حفظ می‌کنند.

با این حال، اگر گزینه لاغرتری را ترجیح می دهید، می توانید از سینه مرغ بدون استخوان یا نرم مرغ نیز استفاده کنید.

کلید این است که اطمینان حاصل کنید که تکه‌های مرغ به خوبی مرینیت شده‌اند تا طعم‌های لذیذ ادویه‌های تنوری را جذب کنند.

مواد لازم برای مرغ تند تنوری پخته شده در فر

Labelled picture of ingredients for Spicy Tandoori Chicken recipe in oven
طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر 11
  • مرغ – من ترجیح می دهم از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای این دستور غذا استفاده کنم. با این حال، در صورت تمایل می توانید از طبل مرغ، پای مرغ کامل یا سینه مرغ نیز استفاده کنید. زمان پخت بسته به اندازه و برش مرغ متفاوت است.
  • Tandoori Masala – Tandoori Masala یک مخلوط ادویه هندی است که از ادویه های مختلف تشکیل شده است. معمولاً شامل پاپریکا، زیره، پودر گشنیز، گارام ماسالا، پودر فلفل قرمز (یا پودر فلفل فلفل کشمیری) و زردچوبه است، اما می تواند از دستور غذا به دستور غذا کمی متفاوت باشد. می‌توانید آن را از اکثر سوپرمارکت‌های بزرگ یا آنلاین از آمازون.
  • ماست – ماست طبیعی یا یونانی غلیظ ساده و شیرین نشده برای این دستور غذا جواب می دهد.
  • خمیر زنجبیل سیر – خمیر سیر زنجبیل یک ماده عالی برای آسیایی ها است. دستور پخت. طعم تند و رنگ شگفت انگیزی به ماریناد اضافه می کند. همچنین می توانید از سیر و زنجبیل رنده شده استفاده کنید.

چگونه مرغ آبدار تنوری را در فر درست کنیم؟

این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست برای تنوری مرغ خانگی است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مرغ را مرینیت کنید

ماست، روغن زیتون، آب لیمو، تنوری ماسالا، خمیر سیر و زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

Ingredients for the marinate to make tandoori chicken are in a glass bowl
طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر 12

ران مرغ را در کاسه ای با ماریناد قرار دهید و خوب مخلوط کنید، مطمئن شوید که تمام تکه های مرغ کاملا پوشیده شده اند.

chicken thighs are covered with marinade
طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر 13

کاسه را با فیلم غذا بپوشانید و آن را برای حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید، ایده آل آن یک شب است.

هنگامی که آماده پخت هستید، فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

مرغ ترشی شده را از یخچال خارج کنید و در حالی که فر در حال گرم شدن است به دمای اتاق برسانید.

marinated tandoori chicken thighs are placed in an oven dish
طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر 14

تکه های مرغ را در یک ظرف فر قرار دهید و آنها را به مدت 25 دقیقه بپزید تا مرکز ضخیم ترین قسمت آن به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد.

chicken pieces are cooked in the oven
طرز تهیه مرغ تنوری تند در فر 15

اگر ظاهر زغالی را ترجیح می‌دهید، آن را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که علامت زغال‌شده ظاهر شود، روی قفسه بالایی کباب کنید.

از آن همراه با تاوا نان با سیر یا برنج زرد (برنج زردچوبه هندی پیلائو)، یا چرا هر دو را برای یک غذای خوشمزه نخورید!!

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

مرغ تنوری روی اجاق گاز

این غذای لذیذ مرغ تنوری را نیز می توانید به جای در فر روی اجاق گاز درست کنید.

به سادگی تابه گریل یا تابه چدنی خود را روی اجاق گاز گرم کنید و به آرامی روی آن را با برس روغن بمالید.

تکه های مرغ را بچینید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.

برگردانید، با قلم مو کره ذوب شده بمالید و ۱۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که مرکز ضخیم ترین قسمت آن به ۷۴ درجه سانتی گراد (۱۶۵ درجه فارنهایت) برسد، بپزید.

نکات برتر از سرآشپز

  • ماست ساده غلیظ را برای ماریناد انتخاب کنید زیرا نه تنها مرغ را نرم می کند بلکه طعم خامه ای و تند می دهد.
  • برای تهیه بهترین مرغ تنوری، اجازه دهید مدت زمان زیادی، ترجیحاً یک شبه، مارینت شود. این به ادویه های خوشمزه زمان کافی برای دم کردن در گوشت می دهد.
  • آب لیمو نه تنها به نرمی مرغ کمک می کند، بلکه به نرم شدن مرغ نیز کمک می کند. مقداری آب لیموی تازه یا آب لیموترش را روی مرغ پخته شده بفشارید تا مقداری زیتون بیشتر شود.
  • به مرغ اجازه دهید چند دقیقه بعد از پخت استراحت کند، زیرا این کار به حفظ آب آن کمک می کند و نتیجه لطیف و خوش طعمی را تضمین می کند.

با مرغ تنوری چه سرو کنیم؟

می‌توانید این غذای کلاسیک مرغ هندی را با تاوا نان با سیر سرو کنید، برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی)، یا برنج قارچ (قارچ پیلاو) و یک کاسه نخود هندی سالاد (سالاد چانا) یا پیاز رایتادر کنار.

برای تجربه ای دلچسب، مرغ تنوری را با دال پالک (دال اسفناج) یا اسکواش و نخود کاری.

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

تبرید

برای نگهداری باقیمانده مرغ تنوری، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود، سپس آن را به ظرف دربسته منتقل کنید. فوراً آن را در یخچال قرار دهید و تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری شود.

انجماد

اگر می خواهید مرغ تنوری را برای مدت طولانی نگهداری کنید، می توانید آن را فریز کنید. مرغ خنک شده را در ظرف مخصوص فریزر یا کیسه فریزر قرار دهید و قبل از بستن تا حد امکان هوا را خارج کنید. حداکثر 2 تا 3 ماه در فریزر قابل نگهداری است.

دستورالعمل های گرم کردن مجدد

روش فر – برای بهترین نتیجه، مرغ تنوری را دوباره در فر گرم کنید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

مرغ را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید تا خشک نشود.

حدود 10-15 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم شود دوباره گرم کنید.

روش اجاق گاز – همچنین می توانید مرغ را روی اجاق گاز گرم کنید.

یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مقداری آب یا روغن به آن اضافه کنید تا نچسبد.

مرغ را اضافه کرده و در تابه را بپوشانید.

گاهی هم بزنید تا مرغ گرم شود.

روش مایکروویو – برای گرم کردن سریع، می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید.

مرغ را روی یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و روی آن را با یک پوشش مخصوص مایکروویو یا حوله کاغذی مرطوب بپوشانید.

برای اطمینان از گرم شدن یکنواخت، در فواصل زمانی کوتاه، با قدرت متوسط ​​دوباره گرم کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

چه مدت باید مرغ را مرینیت کنم؟

برای داشتن بهترین طعم، توصیه می شود مرغ را به مدت حداقل 4 ساعت مرینیت کنید. برای طعم و مزه بیشتر، می توانید آن را یک شبه مارین کنید.

آیا مرغ تنوری بدون گلوتن است؟

بله، مرغ تنوری معمولاً بدون گلوتن است، اما ضروری است که مواد موجود در ماریناد و سس های همراه را دوباره بررسی کنید تا مطمئن شوید که آنها نیز فاقد گلوتن هستند.

چگونه می توانم به آن طعم دودی اصیل در خانه دست پیدا کنم؟

برای رسیدن به طعم دودی، می توانید از جوجه های گوشتی گریل یا فر با حرارت بالا استفاده کنید. از طرف دیگر، در حین پختن مرغ، یک تکه ذغال داغ به مرغ اضافه کنید تا عطر دودی به آن اضافه شود.

برای دستورالعمل های غذای هندی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این مرغ تنوری تند در فر به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

2 pieces of tandoori chicken thighs served on rice

دستور مرغ تند تنوری در فر

آیلا کلولی

این دستور غذای بدون سر و صدا و آسان برای تهیه بهترین و لذیذترین مرغ تند تنوری پخته شده در فر است که تا به حال چشیده اید!

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 412 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • ماست، روغن زیتون، آب لیمو، ماسالا تنوری، خمیر سیر و زنجبیل، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

  • ران های مرغ را داخل کاسه با ماریناد قرار دهید و خوب مخلوط کنید، مطمئن شوید که تمام تکه های مرغ کاملاً پوشش داده شده اند.

  • کاسه را با فیلم غذا بپوشانید و آن را برای حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید، در حالت ایده آل یک شب.

  • زمانی که برای پخت آماده شدید، فر را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    /p>

  • مرغ ترشی شده را از یخچال را بگذارید و در حالی که فر در حال گرم شدن است به دمای اتاق برسانید.

  • تکه های مرغ را در یک ظرف فر قرار دهید و آنها را به مدت 25 دقیقه بپزید تا مرکز ضخیم ترین قسمت به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد.

  • اگر ترجیح می دهید آن را روی قفسه بالایی به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که علامت زغالی ظاهر شود، بپزید.

یادداشت

  • ماریناد با ماست، ادویه جات ترشی جات، خمیر زنجبیل سیر و آب لیمو درست می شود. /em>، و به نرم کردن، ادویه و طعم دادن به مرغ کمک می کند.
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا 5 روز باقی می ماند.
  • همچنین می توانید این غذای لذیذمرغ تنوری هندی را به جای در فر روی اجاق گاز درست کنید.
  • مرغ تنوری را می توانید به عنوان پیش غذا یا به عنوان غذای اصلی سرو کنید. از طرف دیگر، می توانید از تکه های مرغ پخته شده به عنوان پایه یک غذای کاری خامه ای استفاده کنید!
  • در صورت تمایل به جای ران مرغ، می توانید از سینه، پاها یا حتی مرغ کامل استفاده کنید.
  • ماست ساده غلیظ را برای ماریناد انتخاب کنید زیرا نه تنها مرغ را نرم می کند بلکه طعم خامه ای و تند می دهد.
  • آب لیمو نه تنها به نرمی مرغ کمک می کند، بلکه به نرم شدن مرغ نیز کمک می کند. مقداری آب لیموی تازه را روی مرغ پخته شده بفشارید تا مقداری زینگ اضافه شود.
  • به مرغ اجازه دهید چند دقیقه بعد از پخت استراحت کند، زیرا این کار به حفظ آب آن کمک می کند و نتیجه لطیف و خوش طعمی را تضمین می کند.

تغذیه

کالری: 412کیلو کالری کربوهیدرات ها: 3gپروتئین: 26gچربی: 32g چربی اشباع شده: 8gچربی غیراشباع چندگانه: 6gچربی تک غیراشباع: 15gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 154میلی گرم Sodium: 723mgPotassium: 392mgFiber: 0.1g Sugar: 2gVitamin A: 168IU Vitamin C: 2mgCalcium: 74mg Iron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا