طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی
طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی
این دستور پخت تند کوفته خانگی (کوفته ترکی) بسیار آسان و پر از طعم است.
میتوانید آنها را بهعنوان پیشغذا بهتنهایی یا بهعنوان وعدهی غذایی اصلی همراه با مقداری تعمیر ترد سرو کنید. سیب زمینی با سیر، نان پیتا یونانی، یا برنج ترکی (سهریلی پیلاو).
آنها نرم، آبدار و بسیار لذیذ هستند و غذای راحتی برای تغذیه خانواده شما هستند.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق baked Turkish Meatballs served with crispy sautéed potatoes](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a702192679c.jpeg)
پرش به:
کوفته (یا کوفته) یکی از غذاهای مورد علاقه من در دوران کودکی و همچنین اولین غذای مناسبی است که طرز تهیه آن را یاد گرفتم.
من طی سالها دستور غذا را تغییر ندادهام و همیشه آن را ساده نگه داشتهام.
کوفته چیست؟
کوفته، کوفته یا کوفته یکی از محبوبترین غذاهای ترکیه است که از گوشت چرخ کرده، بره یا مخلوطی از هر دو تهیه میشود و با ادویههای عجیب و غریب و گیاهان تازه طعمدار میشود.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق the sauce is poured on meatballs](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7021a68b3c.jpeg)
انواع مختلف بسیار زیادی وجود دارد، و برخی از محبوب ترین آنها عبارتند از کوفته ازمیر (کوفته اسمیرنا)، کوفته بره کبابی (Izgara Kofte)، اینگل کوفته، و آدانا کوفته (کباب آدانا).
کوفته میتواند به شکلهای مختلف باشد و میتوان آن را کبابی، پخت، در ماهیتابه سرخ کرد یا روی باربیکیو پخت.
اگرچه گوشت بره متداولترین گوشتی است که برای دستور پخت کوفته استفاده میشود، میتوانید از گوشت گوساله، گوشت گاو، مرغ یا مخلوط استفاده کنید.
غذاهای کوفته گیاهی نیز وجود دارد مانند فلاح کوفتسی و Mercimek Kofte (گلوله های عدس گیاهی).
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9d988d981d8aad987 daa9d988d981d8aad987 d8aad8b1daa9db8c d8aed8a7d986daafdb8c 64a7021c5ead1](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7021c5ead1.jpeg)
کوفته های ترکی (کوفتاس) از چه چیزی ساخته شده اند؟
کوفتههای ترکی که در غذاهای ترکی به عنوان “کوفته” شناخته میشوند، با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، معمولاً گوشت گاو یا بره، همراه با چاشنیها و گیاهان مختلف درست میشوند.
مواد تشکیل دهنده خاص ممکن است بسته به منطقه و ترجیحات شخصی متفاوت باشد.
دستور پخت اولیه معمولاً شامل گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده گوسفند، پیاز، سیر، آرد سوخاری یا نان خیس شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و انواع ادویه جات مانند زیره، پاپریکا و جعفری است.
این مواد با هم مخلوط میشوند تا مخلوطی تشکیل شود که سپس به شکل کوفتههای کوچک یا پتی در میآید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9d988d981d8aad987 daa9d988d981d8aad987 d8aad8b1daa9db8c d8aed8a7d986daafdb8c 64a7021d8e61f](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7021d8e61f.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- کوفته ترکی یک غذای بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است و فقط با چند ماده درست می شود.
- می توانید مخلوط کوفته را در دسته های بزرگ درست کنید و به شکل توپ درآورید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
- کوفتههای باقیمانده طعم بهتری دارند، میتوانید آنها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
- کوفته/کوفته ترکی نیز برای سرگرمی عالی هستند! میتوانید آنها را به شکل پاتیل درآورید و برای مهمانیهای تابستانی خود روی باربیکیو بپزید.
- این دستور کوفته هرگز مرا راضی نمی کند، من تقریباً 30 سال است که این غذا را درست می کنم.
- کوفته ترکی پخته برای مردم بسیار خوشایند است، این دستور 24 تا 26 کوفته به شما می دهد.
مواد لازم برای طرز تهیه کوفته ترکی خانگی
کوفتهمخلوط
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق labelled picture of ingredients for kofte](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7021ee3636.jpeg)
بهترین گوشت برای کوفته
ماده اصلی کوفته قیمه است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت مهم است.
گوشت چرخ کرده ایده آل باید 30 درصد چربی برای کوفته های لذیذ داشته باشد.
استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند.
اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید.
من معمولاً از نیمی از گوشت چرخ کرده بره و نیمی از گوشت چرخ کرده گاو برای به دست آوردن تعادل مناسب چربی استفاده می کنم.
میکس ادویه کوفته ترکی
بیشتر دستور العمل های کوفته نیاز به ترکیبی از فلفل سیاه، پاپریکا، و/یا فلفل قرمز دارند، اما می توانید پودر گشنیز، فلفل قرمز، زیره سبز یا کمی دارچین را نیز اضافه کنید.
این مخلوط ادویه تعادل لذت بخشی از طعم، عمق و گرما را به مخلوط گوشت اضافه می کند و در نتیجه کوفته طعم دار خوشمزه ای ایجاد می کند.
استفاده از مخلوط ادویه کوفته به ایجاد طعم اصیل ترکی کمک می کند و یک عنصر کلیدی در تهیه کوفته های خوش طعم و سنتی ترکی است.
- سیر – یک طعم دهنده عالی دیگر برای غذاهای کوفته است و کاملا ضروری است. میتوانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane. می توانید سیر تازه را با پودر سیر جایگزین کنید.
- تخم مرغ – به چسباندن گوشت، آرد سوخاری، ادویه جات و گیاهان کمک می کند. برای حداکثر یک کیلو گوشت، معمولاً به بیش از یک تخم مرغ نیاز ندارید.
- خرد نان – آنها آب گوشت را در حین پختن جذب می کنند و در داخل کوفته به دام می افتند. همچنین، آنها به کوفته ها یک بافت نرم خوب می دهند. می توانید از آرد سوخاری خانگی یا آرد سوخاری پانکو استفاده کنید.
- جعفری – گیاهی با طعم عالی برای افزودن به مخلوط کوفته. برای بهترین نتیجه از برگ های جعفری صاف یا مجعد استفاده کنید. می توانید آن را با آویشن یا پونه کوهی جایگزین کنید.
گوجهo سس مواد لازم برای کوفته ترکی
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for tomato sauce](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7022036665.jpeg)
- گوجه فرنگی – گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی همیشه بهترین گزینه است، اما اگر گوجه فرنگی های شما کاملا قرمز نیستند، می توانید مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. قبل از افزودن به سس، آنها را رنده کنید یا در غذاساز بریزید.
- فلفل – فلفل سبز ترکی در آشپزی ترکی بسیار محبوب است. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. همیشه قبل از استفاده آنها را بررسی کنید زیرا می توانند بر تندی ظرف شما تأثیر بگذارند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید. آنها را بشویید، خشک کنید و سپس قبل از تفت دادن به قطعات برش دهید.
- روغن – روغن نباتی بهترین روغن برای پختن کوفته است. همچنین می توانید از روغن کانولا، روغن کلزا یا روغن بادام زمینی استفاده کنید.
چگونه کوفته خانگی درست کنیم (کوفته ترکی)؟
تهیه این غذای اصیل کوفته ترکی بسیار ساده و ساده است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:
میت بال مخلوط را آماده کنید
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، خرده نان، تخم مرغ، جعفری، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق Kofte ingredients are placed in a bowl](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a70221c97dd.jpeg)
همه را با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند، سپس به ورز دادن آن برای 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق kofta mixture ready to shape](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a702231b44e.jpeg)
آنها را به اندازه 24 تا 26 توپ به اندازه یک گردو در آورید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق kofta mixture is shaped into small balls](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7022456641.jpeg)
یک تابه بزرگ چدنی یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا از قبل گرم کنید.
روغن را گرم کنید و سپس کوفته ها را اضافه کنید.
کوفته ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه به خوبی سرخ کنید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the meatballs with oil](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7022607a2d.jpeg)
تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دستهای انجام دهید.
کوفته ها را در ظرف فر قرار دهید و سپس فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سس گوجه فرنگی را آماده کنید
فلفل ها را در همان ماهیتابه بریزید و سپس آنها را روی حرارت متوسط چند دقیقه تفت دهید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the peppers in the same pan](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a70227821e3.jpeg)
گوجه فرنگی رنده شده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به همراه آب سبزیجات، آب مرغ یا آب اضافه کنید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق the tomatoes and seasoning are added to the peppers](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a702293bcb0.jpeg)
سس را بجوشانید و سپس روی کوفتههای پخته شده بریزید.
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق the sauce is poured on meatballs](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7021a68b3c.jpeg)
ظرف فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و کوفته ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شوند بپزید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
چگونه کوفته ترکی سرو کنیم؟
این کوفته ترکی با ادویه خوشمزه برای سرو با برنج یا بلغور غذاهایی مانند بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی پلو) عالی است. برنج ترکی (Sehriyeli Pilav)، یا بلغور پلو ترکی با عدس.
همچنین میتوانید آن را روی مقداری نان مانند بزلما (نان تخت ترکی)، نان پیتا یونانی، روغنی نان پاکستانی، یا نان سیر – نان تخت هندی.
برای اینکه آن را به یک جشن کامل تبدیل کنید، چرا مقداری سالاد مانند Fasulye Piyaz (سالاد باقلا ترکی)اضافه نکنید >، سالاد موشک با پارمسان، سالاد چغندر و فتا، یا سالاد سیب زمینی اتریشی؟
نکات برتر از سرآشپز
- برای کوفته های خوشمزه و آبدار، از گوشت چرخ کرده تازه با حداقل محتوای 20٪ چربی استفاده کنید.
- همچنین، اجازه دهید مخلوط کوفته شما حداقل 2 ساعت استراحت کند، در حالت ایده آل یک شب تا طعم ها مخلوط شوند.
- از دستان خود برای مخلوط کردن گوشت، گیاهان و ادویه جات استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی مخلوط شده است.
- هنگام سرخ کردن کوفتهها، تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دستهای انجام دهید.
سؤالات متداول دستور غذا
می توانید مخلوط کوفته را از قبل درست کنید و تا آخر در یخچال نگهداری کنید. تا پنج روز طعم آنها بعد از یکی دو روز حتی بهتر خواهد شد!
میتوانید باقیماندهها را تا پنج روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
اگر میخواهید مدت طولانیتری آنها را نگه دارید، آنها را بین کاغذهای روغنی در ظرفهای دربسته قرار دهید و سپس آنها را تا سه ماه فریز کنید. وقتی میخواهید بپزید بگذارید یک شب در یخچال یخ بزنند و سپس طبق دستور بپزید.
برای غذاهای لذیذتر کوفته/کوفته/کوفت، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند درست کردن این غذایترکی کاملاً تند و تیز به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی 14 easy baked Turkish Meatballs](/wp-content/uploads/2023/07/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988d981d8aad987-daa9d988d981d8aad987-d8aad8b1daa9db8c-d8aed8a7d986daafdb8c_64a7022c2f140.jpeg)
کوفته خانگی (کوفته ترکی)
این کوفته خانگی تند و آبدار (کوفته ترکی) بسیار آسان و پر از طعم است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
ساخت کوفته ها
-
قیمه، پیاز، سیر را بگذارید آرد سوخاری، تخم مرغ، جعفری، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده در یک کاسه متوسط.
-
همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس 5 دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.
-
آنها را به شکل 24 تا 26 توپ به اندازه یک گردو در آورید.
-
یک ماهیتابه یا ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.
-
روغن را داغ کنید و سپس کوفته ها را اضافه کنید. کوفته ها را حدود 2-3 دقیقه به خوبی سرخ کنید. ظرف را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.
-
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه) گرم کنید و کوفته ها را در ظرف فر قرار دهید.
سس را آماده کنید
-
Place the peppers in the same pan and saute them for a few minutes.
-
Add the grated tomatoes, paprika, salt, and freshly ground black pepper along with the vegetable stock or water.
-
Bring the sauce to a boil and pour on the meatballs.
-
Place the oven dish in preheated oven and bake for 15 minutes, until the meatballs are thoroughly cooked.
یادداشت
- For delicious and juicy meatballs, use freshly minced meat with a minimum of 20% fat content.
- Also, let your kofte mixture rest for a minimum of 2 hours, ideally overnight for the flavors to meld.
- You can make the kofte mixture in advance and keep them refrigerated for up to five days. They will taste even better after a day or two!
- Don’t overcrowd the pan when browning the meatballs, do this in batches if necessary.
- Use your hands to mix up the meat, herbs, and spices to make sure everything is mixed well.
- You can store the leftovers in an airtight container refrigerated for up to five days.
Nutrition
Calories: 451kcalCarbohydrates: 21gProtein: 30gFat: 28gSaturated Fat: 8gPolyunsaturated Fat: 9gMonounsaturated Fat: 9gTrans Fat: 1gCholesterol: 117mgSodium: 1173mgPotassium: 1104mgFiber: 6gSugar: 10gVitamin A: 2494IUVitamin C: 174mgCalcium: 75mgIron: 4mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.