آشپزی

طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی

طرز تهیه کوفته (کوفته ترکی) خانگی

این دستور پخت تند کوفته خانگی (کوفته ترکی) بسیار آسان و پر از طعم است.

می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان پیش‌غذا به‌تنهایی یا به‌عنوان وعده‌ی غذایی اصلی همراه با مقداری تعمیر ترد سرو کنید. سیب زمینی با سیر، نان پیتا یونانی، یا برنج ترکی (سهریلی پیلاو).

آنها نرم، آبدار و بسیار لذیذ هستند و غذای راحتی برای تغذیه خانواده شما هستند.

baked Turkish Meatballs served with crispy sautéed potatoes
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 15
پرش به:

کوفته (یا کوفته) یکی از غذاهای مورد علاقه من در دوران کودکی و همچنین اولین غذای مناسبی است که طرز تهیه آن را یاد گرفتم.

من طی سال‌ها دستور غذا را تغییر نداده‌ام و همیشه آن را ساده نگه داشته‌ام.

کوفته چیست؟

کوفته، کوفته یا کوفته یکی از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه است که از گوشت چرخ کرده، بره یا مخلوطی از هر دو تهیه می‌شود و با ادویه‌های عجیب و غریب و گیاهان تازه طعم‌دار می‌شود.

the sauce is poured on meatballs
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 16

انواع مختلف بسیار زیادی وجود دارد، و برخی از محبوب ترین آنها عبارتند از کوفته ازمیر (کوفته اسمیرنا)، کوفته بره کبابی (Izgara Kofte)، اینگل کوفته، و آدانا کوفته (کباب آدانا).

کوفته می‌تواند به شکل‌های مختلف باشد و می‌توان آن را کبابی، پخت، در ماهیتابه سرخ کرد یا روی باربیکیو پخت.

اگرچه گوشت بره متداول‌ترین گوشتی است که برای دستور پخت کوفته استفاده می‌شود، می‌توانید از گوشت گوساله، گوشت گاو، مرغ یا مخلوط استفاده کنید.

غذاهای کوفته گیاهی نیز وجود دارد مانند فلاح کوفتسی و Mercimek Kofte (گلوله های عدس گیاهی).

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9d988d981d8aad987 daa9d988d981d8aad987 d8aad8b1daa9db8c d8aed8a7d986daafdb8c 64a7021c5ead1
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 17

کوفته های ترکی (کوفتاس) از چه چیزی ساخته شده اند؟

کوفته‌های ترکی که در غذاهای ترکی به عنوان “کوفته” شناخته می‌شوند، با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، معمولاً گوشت گاو یا بره، همراه با چاشنی‌ها و گیاهان مختلف درست می‌شوند.

مواد تشکیل دهنده خاص ممکن است بسته به منطقه و ترجیحات شخصی متفاوت باشد.

دستور پخت اولیه معمولاً شامل گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده گوسفند، پیاز، سیر، آرد سوخاری یا نان خیس شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و انواع ادویه جات مانند زیره، پاپریکا و جعفری است.

این مواد با هم مخلوط می‌شوند تا مخلوطی تشکیل شود که سپس به شکل کوفته‌های کوچک یا پتی در می‌آید.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9d988d981d8aad987 daa9d988d981d8aad987 d8aad8b1daa9db8c d8aed8a7d986daafdb8c 64a7021d8e61f
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 18

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • کوفته ترکی یک غذای بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است و فقط با چند ماده درست می شود.
  • می توانید مخلوط کوفته را در دسته های بزرگ درست کنید و به شکل توپ درآورید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • کوفته‌های باقی‌مانده طعم بهتری دارند، می‌توانید آنها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
  • کوفته/کوفته ترکی نیز برای سرگرمی عالی هستند! می‌توانید آن‌ها را به شکل پاتیل درآورید و برای مهمانی‌های تابستانی خود روی باربیکیو بپزید.
  • این دستور کوفته هرگز مرا راضی نمی کند، من تقریباً 30 سال است که این غذا را درست می کنم.
  • کوفته ترکی پخته برای مردم بسیار خوشایند است، این دستور 24 تا 26 کوفته به شما می دهد.

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته ترکی خانگی

کوفتهمخلوط

labelled picture of ingredients for kofte
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 19

بهترین گوشت برای کوفته

ماده اصلی کوفته قیمه است و چربی آن به اندازه کیفیت گوشت مهم است.

گوشت چرخ کرده ایده آل باید 30 درصد چربی برای کوفته های لذیذ داشته باشد.

استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند.

اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید.

من معمولاً از نیمی از گوشت چرخ کرده بره و نیمی از گوشت چرخ کرده گاو برای به دست آوردن تعادل مناسب چربی استفاده می کنم.

میکس ادویه کوفته ترکی

بیشتر دستور العمل های کوفته نیاز به ترکیبی از فلفل سیاه، پاپریکا، و/یا فلفل قرمز دارند، اما می توانید پودر گشنیز، فلفل قرمز، زیره سبز یا کمی دارچین را نیز اضافه کنید.

این مخلوط ادویه تعادل لذت بخشی از طعم، عمق و گرما را به مخلوط گوشت اضافه می کند و در نتیجه کوفته طعم دار خوشمزه ای ایجاد می کند.

استفاده از مخلوط ادویه کوفته به ایجاد طعم اصیل ترکی کمک می کند و یک عنصر کلیدی در تهیه کوفته های خوش طعم و سنتی ترکی است.

  • سیر – یک طعم دهنده عالی دیگر برای غذاهای کوفته است و کاملا ضروری است. می‌توانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane. می توانید سیر تازه را با پودر سیر جایگزین کنید.
  • تخم مرغ – به چسباندن گوشت، آرد سوخاری، ادویه جات و گیاهان کمک می کند. برای حداکثر یک کیلو گوشت، معمولاً به بیش از یک تخم مرغ نیاز ندارید.
  • خرد نان – آنها آب گوشت را در حین پختن جذب می کنند و در داخل کوفته به دام می افتند. همچنین، آنها به کوفته ها یک بافت نرم خوب می دهند. می توانید از آرد سوخاری خانگی یا آرد سوخاری پانکو استفاده کنید.
  • جعفری – گیاهی با طعم عالی برای افزودن به مخلوط کوفته. برای بهترین نتیجه از برگ های جعفری صاف یا مجعد استفاده کنید. می توانید آن را با آویشن یا پونه کوهی جایگزین کنید.

گوجهo سس مواد لازم برای کوفته ترکی

Labelled picture of ingredients for tomato sauce
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 20
  • گوجه فرنگی – گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی همیشه بهترین گزینه است، اما اگر گوجه فرنگی های شما کاملا قرمز نیستند، می توانید مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. قبل از افزودن به سس، آنها را رنده کنید یا در غذاساز بریزید.
  • فلفل – فلفل سبز ترکی در آشپزی ترکی بسیار محبوب است. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. همیشه قبل از استفاده آنها را بررسی کنید زیرا می توانند بر تندی ظرف شما تأثیر بگذارند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید. آنها را بشویید، خشک کنید و سپس قبل از تفت دادن به قطعات برش دهید.
  • روغن – روغن نباتی بهترین روغن برای پختن کوفته است. همچنین می توانید از روغن کانولا، روغن کلزا یا روغن بادام زمینی استفاده کنید.

چگونه کوفته خانگی درست کنیم (کوفته ترکی)؟

تهیه این غذای اصیل کوفته ترکی بسیار ساده و ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:

میت بال مخلوط را آماده کنید

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر، خرده نان، تخم مرغ، جعفری، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

Kofte ingredients are placed in a bowl
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 21

همه را با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند، سپس به ورز دادن آن برای 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.

kofta mixture ready to shape
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 22

آنها را به اندازه 24 تا 26 توپ به اندازه یک گردو در آورید.

kofta mixture is shaped into small balls
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 23

یک تابه بزرگ چدنی یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا از قبل گرم کنید.

روغن را گرم کنید و سپس کوفته ها را اضافه کنید.

کوفته ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه به خوبی سرخ کنید.

Sautéing the meatballs with oil
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 24

تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید. 

کوفته ها را در ظرف فر قرار دهید و سپس فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

سس گوجه فرنگی را آماده کنید

فلفل ها را در همان ماهیتابه بریزید و سپس آنها را روی حرارت متوسط ​​چند دقیقه تفت دهید.

Sautéing the peppers in the same pan
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 25

گوجه فرنگی رنده شده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به همراه آب سبزیجات، آب مرغ یا آب اضافه کنید.

the tomatoes and seasoning are added to the peppers
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 26

سس را بجوشانید و سپس روی کوفته‌های پخته شده بریزید.

the sauce is poured on meatballs
طرز تهیه کوفته کوفته ترکی خانگی 27

ظرف فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و کوفته ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شوند بپزید.

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چگونه کوفته ترکی سرو کنیم؟

این کوفته ترکی با ادویه خوشمزه برای سرو با برنج یا بلغور غذاهایی مانند بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی پلو) عالی است. برنج ترکی (Sehriyeli Pilav)، یا بلغور پلو ترکی با عدس.

همچنین می‌توانید آن را روی مقداری نان مانند بزلما (نان تخت ترکی)، نان پیتا یونانی، روغنی نان پاکستانی، یا نان سیر – نان تخت هندی.

برای اینکه آن را به یک جشن کامل تبدیل کنید، چرا مقداری سالاد مانند Fasulye Piyaz (سالاد باقلا ترکی)اضافه نکنید >، سالاد موشک با پارمسان، سالاد چغندر و فتا، یا سالاد سیب زمینی اتریشی؟

نکات برتر از سرآشپز

  • برای کوفته های خوشمزه و آبدار، از گوشت چرخ کرده تازه با حداقل محتوای 20٪ چربی استفاده کنید.
  • همچنین، اجازه دهید مخلوط کوفته شما حداقل 2 ساعت استراحت کند، در حالت ایده آل یک شب تا طعم ها مخلوط شوند.
  • از دستان خود برای مخلوط کردن گوشت، گیاهان و ادویه جات استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی مخلوط شده است.
  • هنگام سرخ کردن کوفته‌ها، تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید.

سؤالات متداول دستور غذا

می توانید کوفته ترکی را از قبل درست کنید؟

می توانید مخلوط کوفته را از قبل درست کنید و تا آخر در یخچال نگهداری کنید. تا پنج روز طعم آنها بعد از یکی دو روز حتی بهتر خواهد شد!

چگونه کوفته باقیمانده را نگهداری کنیم؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
اگر می‌خواهید مدت طولانی‌تری آن‌ها را نگه دارید، آن‌ها را بین کاغذهای روغنی در ظرف‌های دربسته قرار دهید و سپس آن‌ها را تا سه ماه فریز کنید. وقتی می‌خواهید بپزید بگذارید یک شب در یخچال یخ بزنند و سپس طبق دستور بپزید.

برای غذاهای لذیذتر کوفته/کوفته/کوفت، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند درست کردن این غذایترکی کاملاً تند و تیز به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

easy baked Turkish Meatballs

کوفته خانگی (کوفته ترکی)

آیلا کلولی

این کوفته خانگی تند و آبدار (کوفته ترکی) بسیار آسان و پر از طعم است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی یونانی، مدیترانه ای، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 4 بخش

کالری 451 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

ساخت کوفته ها

  • قیمه، پیاز، سیر را بگذارید آرد سوخاری، تخم مرغ، جعفری، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده در یک کاسه متوسط.

  • همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس 5 دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.

  • آنها را به شکل 24 تا 26 توپ به اندازه یک گردو در آورید.

  • یک ماهیتابه یا ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • روغن را داغ کنید و سپس کوفته ها را اضافه کنید. کوفته ها را حدود 2-3 دقیقه به خوبی سرخ کنید. ظرف را بیش از حد شلوغ نکنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه) گرم کنید و کوفته ها را در ظرف فر قرار دهید.

سس را آماده کنید

  • Place the peppers in the same pan and saute them for a few minutes.

  • Add the grated tomatoes, paprika, salt, and freshly ground black pepper along with the vegetable stock or water.

  • Bring the sauce to a boil and pour on the meatballs.

  • Place the oven dish in preheated oven and bake for 15 minutes, until the meatballs are thoroughly cooked.

یادداشت

  • For delicious and juicy meatballs, use freshly minced meat with a minimum of 20% fat content.

  • Also, let your kofte mixture rest for a minimum of 2 hours, ideally overnight for the flavors to meld.
  • You can make the kofte mixture in advance and keep them refrigerated for up to five days. They will taste even better after a day or two!
  • Don’t overcrowd the pan when browning the meatballs, do this in batches if necessary.

  • Use your hands to mix up the meat, herbs, and spices to make sure everything is mixed well.
  • You can store the leftovers in an airtight container refrigerated for up to five days.

Nutrition

Calories: 451kcalCarbohydrates: 21gProtein: 30gFat: 28gSaturated Fat: 8gPolyunsaturated Fat: 9gMonounsaturated Fat: 9gTrans Fat: 1gCholesterol: 117mgSodium: 1173mgPotassium: 1104mgFiber: 6gSugar: 10gVitamin A: 2494IUVitamin C: 174mgCalcium: 75mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : طرز تهیه حلوای ایرمیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا