آشپزی

هونکار بگندی (لذت سلطان)

هونکار بگندی (لذت سلطان)

Hunkar Beğendi (یا لذت سلطان) یک دستور غذای اصیل ترکی بره و بادمجان است که قدمت آن به چند صد سال پیش می‌رسد.

این غذای لذیذ از خورش بره آبدار که روی پوره بادمجان دودی و پنیری سرو می‌شود درست می‌شود.

معنای هونکار بگندی “سلطان آن را دوست داشت” است و این دقیقاً همان چیزی است که آشپز قصر این غذای شگفت انگیز را برای سلطان مراد چهارم سرو کرد. تعجبی ندارد که او این کار را کرد.

hunkar begendi garnished with chopped parsley
هونکار بگندی لذت سلطان 17
پرش به:

Hunkar Begendi یک غذای بسیار آسان برای کنار هم قرار دادن است، اما وقتی اولین لقمه را در دهان می‌گذارید، حسی مجلل به شما دست می‌دهد.

این یک غذای عالی برای مهمانی های شام است تا مهمانان شما را تحت تاثیر قرار دهد.

این دستور غذا را بارها در طول سال‌ها پخته‌ام و هرگز ناامیدم نکرد.

d987d988d986daa9d8a7d8b1 d8a8daafd986d8afdb8c d984d8b0d8aa d8b3d984d8b7d8a7d986 64860fe3817d4
هونکار بگندی لذت سلطان 18

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • هونکار بیگندی (یا لذت سلطان) دستور العمل بسیار آسانی است که با دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام می توانید دنبال کنید.
  • این غذای اصیل بادمجان و بره برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شما در مهمانی های شام مناسب است.
  • این یک غذای همه کاره است. می توانید گوشت بره را با گوشت گاو یا مرغ جایگزین کنید، و همه آنها با پایه بادمجانی دودی کار می کنند.
  • باقی مانده ها به زیبایی یخ می زنند! بگذارید کاملا خنک شوند، آنها را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر نگه دارید.

بادمجان (با نام مستعار بادمجان) در غذاهای ترکی

بادمجان یک ماده محبوب در آشپزی ترکی است زیرا به طور گسترده در دسترس است.

کاملاً با گوشت بره جفت می شود و دستورهای بسیاری وجود دارد که با گوشت بره و بادمجان در کنار هم درست می شوند، مانند موساکای یونانی (موساکا) و کبابی پتلیکان – کباب بادمجان.

بادمجان ها بسیار همه کاره هستند که می توانید آنها را ترشی کنید یا با آنها مربا درست کنید.

می‌توانید آنها را به دیپ تبدیل کنید (بابا گانوش بدون تاهینی)، یا آنها را پر کنید (Karniyarik – Mince Stuffed Aubergine).

ما ترک‌ها به همان اندازه که به بورک وسواس داریم، به این میوه ارغوانی علاقه داریم.<.>

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

خورش بره ترکی

Labelled picture of ingredients for sultans delight
هونکار بگندی لذت سلطان 19

چه بره برای خورش؟

ماهیچه‌هایی که به خوبی ورزش می‌شوند و سرشار از کلاژن هستند، مانند ساق پا، ساق پا یا شانه، برش‌های معمولی گوشت برای پخت آهسته هستند.

من از شانه بره برای این دستور غذا استفاده می‌کنم و همچنین از بسیاری از دستور العمل‌های دیگر بره‌ام مانند راگوی آهسته بره استفاده می‌کنم. و Sac Kavurma (تخت بره ترکی).

با این حال، می توانید از هر قسمت دیگری از بره استفاده کنید به شرطی که با مقداری چربی مرمر شده باشد.

زمان پخت بسته به اندازه تکه های بره و برش گوشت متفاوت است.

پس از 1 ساعت از زمان پخت، خورش بره خود را به طور منظم بررسی کنید و تا زمانی که چنگال شوند به پخت ادامه دهید.

مواد دیگری که برای خورش بره نیاز دارید عبارتند از:

  • پیاز – هنگام تهیه خورش ضروری است. من عاشق طعم و شیرینی اومامی هستم که به غذا اضافه می کنند. پیازهای سفید، قهوه ای یا زرد با این دستور غذا بهتر عمل می کنند.
  • آب مرغ – بهترین گزینه استفاده از آب مرغ خانگی آب مرغ است. می توانید آن را با آب سبزیجات یا آب جایگزین کنید. در صورت نداشتن استوک می توانید از مکعب های استوک نیز استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که نمک زیادی اضافه نکنید زیرا کیسه های آماده و مکعب های آماده حاوی نمک هستند.
  • فلفل – برای این دستور می توانید از فلفل سبز ترکی، فلفل پادرون اسپانیایی یا فلفل دلمه ای استفاده کنید.
  • رب گوجه فرنگی اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از آمازون.
  • زیره – مکمل کامل غذاهای بره است. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید یا اگر طعم آن را دوست ندارید آن را حذف کنید.

پوره بادمجان

Labelled picture of ingredients for hunkar begendi aubergine sauce
هونکار بگندی لذت سلطان 20
  • بادمجان / بادمجان– هنگام خرید بادمجان های کمی سفت اما نه سفت انتخاب کنید. اگر دانه‌ها وجود داشت بعد از پختن دور بریزید.
  • کره – از کره با کیفیت خوب برای سس بشامل که پایه پوره بادمجان است استفاده کنید.
  • پنیر– می‌توانید از کاشار استفاده کنید پنیر، پنیر چدار، یا گراویر برای این دستور غذا.
  • جوز هندی– رایحه ای شیرین و ملایم به سس اضافه می کند. این کاملاً با بشامل یا هر سس دیگری که بر پایه لبنیات است هماهنگ می شود.

چگونه هونکار بگندی – لذت سلطان درست کنیم؟

تهیه این غذای سنتی ترکی بره و بادمجان بسیار آسان است و برای رسیدن به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید: 

خورش بره را بپزید

یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.

وقتی داغ شد، روغن زیتون را اضافه کنید و گوشت گوسفند خرد شده را سرخ کنید.

اگر ماهیتابه شما به اندازه کافی بزرگ نیست، این کار را در دو دسته انجام دهید تا از قهوه ای شدن خوب و یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

Browning the lamb in a pan with olive oil
هونکار بگندی لذت سلطان 21

شعله را ملایم کنید، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی سرخ شوند.

Sautéing the onions with lamb
هونکار بگندی لذت سلطان 22

فلفل ها را همراه با سیر هم بزنید.

چند دقیقه دیگر با هم زدن مداوم بپزید تا سیر نسوزد.

Sautéing the peppers and garlic
هونکار بگندی لذت سلطان 23

گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، رب فلفل، زیره، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

tomatoes are added to the lamb stew for Hunkar Begendi (sultans delight)
هونکار بگندی لذت سلطان 24

قبل از افزودن استاک مرغ یا آب، آن را خوب هم بزنید.

افزودن آب به غذاهای شما طعم آن را افزایش می دهد.

مطمئن شوید که هنگام استفاده از استوک یا مکعب های موجود در فروشگاه، مقدار نمک را کاهش دهید.

stock is added for cooking the lamb stew
هونکار بگندی لذت سلطان 25

مخلوط را به جوش آورید، درب آن را بردارید و سپس به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 1.5 ساعت یا تا زمانی که گوشت بره نرم شود بجوشانید.

مایع را بررسی کنید و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

بره را هر نیم ساعت یا بیشتر هم بزنید تا مطمئن شوید به ته نچسبد.

اگر مایع زیادی در ماهیتابه وجود دارد، بدون درب بیشتر بپزید تا سس غلیظ شود.

پوره بادمجان (بادمجان) را آماده کنید

در حین پختن خورش بره شروع به پختن پوره بادمجان کنید.

برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها، هر کدام را چند بار با خلال دندان سوراخ کرده و روی گاز سوز یا باربیکیو قرار دهید.

آن‌ها را بپزید تا نرم شوند و پوست آن‌ها ذغالی شود، در حالی که مرتب آن‌ها را می‌چرخانید.

آنها را در ظرفی بریزید و سپس بگذارید خنک شوند.

در روش دیگر، بادمجان ها را روی گریل یا با استراحت روی اجاق گاز بپزید.

اگر اینها گزینه ای نیستند، می توانید فر را روی 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید و سپس آنها را به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که گوشت نرم شود بپزید.

اگرچه طعم دودی که ما دنبالش هستیم را نخواهند داشت، اما همچنان طعم عالی خواهند داشت!

the aubergines are cooked on BBQ
هونکار بگندی لذت سلطان 26

بادمجان ها را پوست بگیرید و در صورت وجود دانه ها را دور بریزید.

بادمجان ها را نگینی خرد کرده و در صافی قرار دهید تا آب تلخ آنها گرفته شود.

آنها را تا زمان نیاز کنار بگذارید.

the aubergines are finely chopped
هونکار بگندی لذت سلطان 27

در یک قابلمه روی حرارت متوسط، کره را ذوب کرده، آرد را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه با هم زدن مداوم بپزید.

the melted butter is mixed with flour to make the béchamel
هونکار بگندی لذت سلطان 28

هر بار کمی از شیر گرم را با همزن بزنید و مدام هم بزنید تا سس یکدست و مخملی به دست آید.

چند دقیقه بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید.

Adding the milk gradually to make bechamel
هونکار بگندی لذت سلطان 29

بادمجان و پنیر رنده شده را مخلوط کرده و سپس با نمک و جوز هندی مزه دار کنید.

تا زمانی که آن را سرو کنید گرم نگه دارید.

adding the aubergines and cheese to béchamel
هونکار بگندی لذت سلطان 30

وقتی بره نرم شد و سس غلیظ و غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

the aubergine purée is nicely mixed until all combined
هونکار بگندی لذت سلطان 31

پوره بادمجان را با قاشق در بشقاب بریزید و روی آن را با مقداری خورش بره پر کنید. با جعفری خرد شده تزئین کنید.

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • افزودن آب به غذاهای شما طعم آن را افزایش می دهد. هنگام استفاده از استوک یا مکعب های استوک، مقدار نمک را کاهش دهید.
  • زمان پخت خورش بره بسته به اندازه تکه های بره و برش گوشت متفاوت است.
  • هنگام خرید بادمجان های کمی سفت اما نه سفت انتخاب کنید. اگر دانه‌ها وجود داشت بعد از پختن دور بریزید.
  • برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها، هر کدام را با یک خلال دندان سوراخ کنید و روی گاز سوز یا باربیکیو قرار دهید.
  • اگر باربیکیو یا اجاق گاز ندارید، می توانید بادمجان ها را در فر تفت دهید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس آنها را به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که گوشت نرم شود بپزید. اگرچه طعم دودی که ما دنبالش هستیم را نخواهند داشت، اما هنوز طعم عالی خواهند داشت!
  • بادمجان های ریز خرد شده را در صافی قرار دهید تا آب تلخ آنها گرفته شود.

چگونه هونکار بگندی را خدمت کنیم؟

پرطرفدارترین روش سرو هونکار بگندی با عدس و بلغور پلو (Mercimekli Bulgur Pilavi)است. >، بلغور پلو، یا پلو برنج ترکی (Sehriyeli Pilav).

برای یک وعده غذایی سبک تر، آن را با یک کاسه سالاد مانند گوجه فرنگی و گردو سرو کنید. سالاد (Gavurdagi Salatasi)، سالاد چغندر و فتا، تابوله (سالاد تبولی لبنانی)، یا سالاد نخود هندی (سالاد چانا)، و یک تکه نان ساندویچی خانگی.

سؤالات متداول دستور غذا

هونکار بیگندی از کجاست؟

هونکار بیگندی یک غذای عثمانی است که قدمت چندین قرن پیش دارد و در کاخ توپکاپی ساخته شده است ( استانبول) برای سلطان مراد چهارم عثمانی.

نحوه نرم کردن بادمجان (بادمجان)؟

پختن بادمجان ها بسیار مشکل است و اگر آنها را درست نگیرید، طعم کاملاً ناخوشایند با بافت لاستیکی دارند.
روش های مورد علاقه من برای پختن بادمجان ها/بادمجان ها کباب کردن آنها در باربیکیو یا اجاق گاز روی حرارت زیاد، سرخ کردن کم عمق با مقدار زیادی روغن یا تفت دادن آنها در فری است که با مقدار زیادی روغن پوشانده شده است.

نحوه ذخیره سازی باقیمانده غذا؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید. اگر می خواهید آنها را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید.

برای دستور العمل های خوشمزه تر بادمجان/بادمجان، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور غذای معتبر Hünkar Beğendi (لذت سلطان) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Hunkar Begendi (sultans delight)

هونکار بگندی (لذت سلطان)

آیلا کلولی

پوره بادمجان دودی و پنیری که روی آن خورش گوسفند آهسته پخته شده، یک لذیذ ترکی مطلق است!

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 50 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 623 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Cooking the Lamb Stew

  • Heat a large heavy-based pan or dutch oven on medium to high heat.

  • Add olive oil and brown the lamb, do it in 2 batches for a nice and even browning.

  • Lower the heat and add the onions. Saute until soft and slightly browned.

  • Add the peppers and garlic and cook for a few more minutes without burning the garlic.

  • Stir in the tomatoes, tomato paste, pepper paste, cumin, salt, and black pepper, and give a good stir before adding the chicken stock or water.

  • Bring it to a boil, take the lid off and gently simmer on low heat for 1.5 hours or until the lamb is tender.

  • Check the liquid and add more if needed. Stir the lamb every half an hour or so to make sure it doesn’t stick to the bottom. If there is too much liquid in the pan, cook further without the lid until the sauce thickens.

  • Start preparing the smoky aubergine purée while the lamb is cooking.

Smokey Aubergine (Eggplant) Purée

  • Prick the aubergines with a toothpick a few times and place them on a gas burner or BBQ.

  • Cook them until the aubergines are softened and the skin is charred turning frequently.

  • Alternatively, bake them in a 200° C (390° F) preheated oven for about 25 minutes or until the flesh is soft, but they won’t have the smokey taste we are after.

  • Place the aubergines in a bowl and let them cool down.

  • Peel the aubergines and discard the seeds if there are any. Finely chop and place in a sieve to get rid of its bitter water. Set aside until needed.

  • In a saucepan over medium heat, melt the butter, add the flour and cook for 2 minutes, stirring continuously.

  • Whisk in a little of the warm milk at a time, stirring continuously until you have a smooth and velvety sauce. Cook for a few minutes until thickened, stirring continuously.

  • Mix in the aubergine, and the grated cheese and season with salt and nutmeg. Keep warm.

  • When the lamb is tender and the sauce is rich and thick, remove it from the heat.

  • Spoon the aubergine purée on a plate and top it up with some of the lamb stew.

  • Garnish with some chopped parsley.

یادداشت

  • Adding stock to your dishes enhances the flavor. Make sure you reduce the amount of salt when using store-bought stock or stock cubes.
  • The cooking time for lamb stew will vary depending on the size of the lamb pieces and the cut of the meat.
  • Pick slightly firm but not hard aubergines when buying them. اگر دانه‌ها وجود داشت بعد از پختن دور بریزید.
  • To prevent the aubergines from bursting, prick each one with a toothpick a few times and place them on a gas burner or BBQ.
  • You can roast the aubergines in the oven if you don’t have a BBQ or a gas stove. Preheat the oven to 200°C and then bake them for about 45 minutes or until the flesh is soft. Although they won’t have the smokey taste we are after, they will still taste great!
  • Place the finely chopped aubergines in a sieve to get rid of their bitter water.

Nutrition

Calories: 623kcalCarbohydrates: 38gProtein: 57gFat: 28gSaturated Fat: 12gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 11gCholesterol: 169mgSodium: 1467mgPotassium: 1650mgFiber: 9gSugar: 19gVitamin A: 1482IUVitamin C: 69mgCalcium: 375mgIron: 6mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : خورش بره ترکی با نخود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا