آشپزی

شیش کباب مرغ ترکی

شیش کباب مرغ ترکی

شیش کباب مرغ ترکی که به نام تاووک سیس نیز شناخته می شود، یک غذای محبوب ترکی است که از تکه های مرغ ترشی شده در روغن زیتون، شیر، رب گوجه فرنگی و فلفل و ادویه های معطر درست می شود.

اگر برای مهمانی های باربیکیو تابستانی خود چیزی منحصر به فرد و خوشمزه می خواهید، این دستور غذا برای شما عالی است!

مثل جوجه کباب (کباب مرغ ایرانی)، این نرم و آبدار شیشلیک مرغ فقط در 25 دقیقه به اضافه زمان ترشی کردن آماده می شود.

chicken Shish Kebab served with salad
<strong><em> Tavuk Sis ترکی <i>C<i>hicken <i>kebabskabobs در BBQ<i> پخته شده و در نان پیتا<em><strong>
پرش به:

غذاهای ترکی به خاطر کباب های خوشمزه و خوش طعمش معروف هستند.

من بسیاری از دستور العمل های کباب را در اینجا در وبلاگ خود با شما به اشتراک گذاشته ام، مانند کبابی پتلیکان – کباب بادمجان، شیش کباب بره و کباب آدانا.

در میان انواع کباب‌ها، شیشلیک مرغ (تاووک سیس) یکی از محبوب‌ترین غذاهاست.

این دستور شامل تکه های آبدار مرغ ترشی شده به سیخ شده و کبابی شده است.

شیش کباب مرغ ترکی چیست؟

شیش کباب مرغ ترکی یک غذای کباب ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است که با سینه یا تکه های ران مرغ مرینیت شده تهیه می شود، به سیخ می ریزند و سپس همراه با مقداری سبزیجات روی آتش می پزند.

ماریناد ساده Tavuk Sis معمولاً با شیر یا ماست مخلوط با روغن زیتون و چند ادویه درست می‌شود.

همانند کباب کوزو تندیر – بره سوخاری ترکی، این ترکی معتبر غذای شیش کباب مرغ تقریبا در منوی هر رستوران در ترکیه وجود دارد.

در کشورهای غربی به عنوان غذای آماده نیز محبوب است و معمولاً در یک نان تخت با مقداری سس ماست سیر پیچیده می شود.

من قول می دهم که طعم آنها به همان اندازه خوب باشد، اگر نه خیلی بهتر!

Shish tawook (Turkish chicken kebab)
<em><strong>شیش کباب مرغ با پلو پلو سرو می شود<strong><em>

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • آنها کاملاً خوشمزه هستند و با دستور ساده من در خانه درست می شوند.
  • این شیش کباب‌ها برای پذیرایی از مهمانان شام شما عالی هستند، می‌توانید آن‌ها را چند روز قبل آماده کرده و در روز بپزید.
  • کباب مرغ ترکی یک غذای سالم و خوشمزه با حداقل زمان آماده سازی است.
  • آنها فریزر مناسب هستند، می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگه دارید.
  • می‌توانید با درست کردن کباب مرغ خود به جای خریدن از غذای آماده، در پول خود صرفه‌جویی کنید و از طعم بهتری لذت ببرید.
  • در هر قسمت کباب مرغ ترکی فقط 173 کیلو کالری وجود دارد.
shish tawook served on pita bread with salad and yoghurt

از چه قسمتی از مرغ استفاده شود؟

بهترین نوع مرغ برای شیشلیک مرغ، سینه مرغ بدون استخوان، بدون پوست یا گوشت ران مرغ است.

اگر می‌خواهید همزمان از دو بافت متفاوت لذت ببرید، می‌توانید از مخلوطی از هر دو استفاده کنید.

این برش‌ها نرم هستند و می‌توان آنها را به راحتی مکعب یا برش داد تا روی سیخ‌ها نخ بکشند.

همچنین مهم است که مرغ تازه و باکیفیت را برای بهترین طعم و بافت در کباب مرغ خود انتخاب کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for turkish chicken kebabs
شیش کباب مرغ ترکی 12
  • مرغ – من ترجیح می دهم از ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان برای کباب استفاده کنم، اما سینه مرغ نیز عالی عمل می کند. اگر این همان چیزی است که در دست دارید، می توانید از مرغ منجمد نیز استفاده کنید. مطمئن شوید که آنها را یک شب قبل از مرین کردن یخ زدایی کنید.
  • روغن زیتون – من از روغن زیتون پخت و پز به جای روغن زیتون فرابکر برای ماریناد استفاده می کنم. به گوشت طعم می دهد و آن را مرطوب نگه می دارد.
  • رب گوجه فرنگی اصلی آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می‌توانید آن را در فروشگاه‌های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • شیر – من از شیر نیمه چرب یا پرچرب استفاده می کنم. شیر به مرغ کمک می کند تا نرم و در دهان آب شود. بسیاری از دستور العمل ها شامل ماست برای ماریناد است. من شیر را ترجیح می دهم زیرا ماست به سرعت می سوزد.
  • سبزیجات – پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی معمولاً برای کباب استفاده می‌شوند، اما می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل، قارچ یا بادمجان استفاده کنید.

چگونه شیشلیک مرغ درست کنیم؟

تهیه شیش کباب مرغ ترکی (Tavuk Sis) در خانه به طرز شگفت آوری آسان است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مرغ را مرینیت کنید

دستور العمل های زیادی برای ماریناد کباب شیشل مرغ وجود دارد و بیشتر آنها از ماست استفاده می کنند.

من ترجیح می دهم به جای آن از شیر استفاده کنم زیرا بافت نرم تر و طعم بهتری به گوشت می دهد.

برای تهیه ماریناد، شیر، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک و ادویه ها را در یک کاسه مخلوط کنید.

place all the ingredients for the marinade in a bowl
شیش کباب مرغ ترکی 13

تکه های مرغ را به ماریناد اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمام تکه های مرغ پوشانده شود و سپس روی کاسه را بپوشانید.

add the chicken pieces into the bowl with the Marinade
شیش کباب مرغ ترکی 14

اجازه دهید مرغ یک شبه یا حداقل 2 ساعت مارینت شود.

اجازه ندهید بیش از 24 ساعت ماریناد شوند زیرا اسید موجود در ماریناد بافت گوشت را از بین می برد.

stir until all chicken pieces are covered with marinade
شیش کباب مرغ ترکی 15

تکه‌های مرغ و سبزیجات را روی سیخ‌ها ببندید 

وقتی مرغ مرینیت شد و آماده طبخ شدید، شروع به تهیه سبزیجات کنید.

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و سپس آن را به مکعب های درشتی به اندازه مرغ خرد کنید.

در مرحله دوم، گوجه فرنگی ها را بشویید و آنها را قاچ کنید یا از گوجه فرنگی کامل استفاده کنید.

سپس فلفل‌های چیلی ترکی را به 4 قسمت برش دهید. اگر از فلفل دلمه‌ای استفاده می‌کنید، آن‌ها را به مکعب‌های درشتی شبیه مرغ برش دهید.

prepare the vegetables
شیش کباب مرغ ترکی 16

مرغ و سبزیجات را روی سیخ های کباب فلزی بکشید.

اگر می خواهید از سیخ های بامبو استفاده کنید، آنها را از قبل به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.

chicken Shish Kebabs threaded on skewers
شیش کباب مرغ ترکی 17

شیش کباب مرغ را بپزید

بهترین راه برای پختن قلیان مرغ، کباب کردن آنها در BBQ است. از طرف دیگر، می توانید از گریل فر خود برای پختن آنها استفاده کنید.

هنگام پخت و پز در BBQ، قبل از اینکه کباب مرغ را روی آن قرار دهید، مطمئن شوید که گریل به خوبی داغ است.

به مدت 12-14 دقیقه بپزید یا دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165°F) برسد.

اگر می خواهید از فر استفاده کنید، گریل فر را از قبل با دمای 210 درجه سانتیگراد (410 °F) گرم کنید.

آنها را روی سینی پوشانده شده با فویل قرار دهید و سپس به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165°F) برسد بپزید.

زمان پخت ممکن است با توجه به اندازه مکعب های مرغ و حرارت BBQ/فر شما متفاوت باشد.

مطمئن شوید که مراقب آنها هستید تا از سوختن آنها جلوگیری کنید.

chicken Shish Kebab served with salad
شیش کباب مرغ ترکی 18

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • برای اطمینان از اینکه کاسه کباب مرغ شما به طور یکنواخت پخته می شود، اطمینان حاصل کنید که مکعب های مرغ از نظر اندازه مشابه هستند.
  • من ترجیح می دهم از شیر به جای ماست برای ماریناد استفاده کنم زیرا بافت نرم تر و طعم بهتری به گوشت می دهد.
  • می توانید از همان ماریناد برای مرینیت کردن بال مرغ یا مرغ کامل استفاده کنید. این ماریناد برای هر قسمتی از مرغ مناسب است!
  • مرغ را بیش از 24 ساعت مرینیت نکنید زیرا اسید موجود در ماریناد بافت گوشت را از بین می برد.
  • اگر می خواهید از سیخ های بامبو استفاده کنید، آنها را از قبل به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.
  • زمان پخت تاووک سیس ممکن است با توجه به اندازه مکعب های مرغ و حرارت BBQ/فر شما متفاوت باشد.

با کباب مرغ ترکی چه سرو کنیم؟

بهترین راه برای لذت بردن از این کباب مرغ ترکی خانگی این است که آنها را با نان پیتا یونانی سرو کنید. برنج پلو ترکی (Sehriyeli Pilav) کلاسیک و مقداری ترشی ترشی.

می‌توانید این کباب‌های خوشمزه و آبدار را با مقداری بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی) سرو کنید، مجادره – دستور تهیه عدس و برنج لبنانی، بزلما (نان مسطح ترکی)، سالاد گوجه فرنگی و گردو (گاووردگی صلاتسی)، تیروکافتری (غذای فتای همزده تند)، سالاد فتوش لبنان، Batata Harra (سیب زمینی لبنانی)، یا حمص معتبر در کنار.

دستورالعمل های ذخیره سازی

اجازه دهید مرغ پخته شده قبل از نگهداری در دمای اتاق خنک شود.

مرغ را از سیخ خارج کرده و در یک ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی قابل بسته قرار دهید.

می‌توانید آن‌ها را تا ۳ تا ۴ روز در یخچال یا تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

هنگام گرم کردن مجدد کباب مرغ، فر یا گریل خود را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

مرغ را روی ورقه پخت یا گریل قرار دهید و بپزید تا گرم شود، حدود 10 تا 15 دقیقه.

شیش کباب مرغ را بیش از 2 ساعت در دمای اتاق نگذارید، زیرا می تواند منجر به رشد باکتری و فساد شود.

سؤالات متداول دستور غذا

چرا مرغ را مرینیت کنیم؟

مارین کردن مرغ از خشک شدن گوشت جلوگیری می‌کند و جویدنی کردن آن همچنین به نرم شدن مرغ کمک می کند، آن را آبدارتر می کند و زمان پخت را کاهش می دهد.

آیا شیشلیک تاووک سالم است؟

بله، تاووک شیشلیک غذای سالمی است که کباب می شود. گوشت و معمولا با مقداری سالاد و نان پیتا سرو می شود.

برای دستور العمل های مرغ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند درست کردن این ها بهتر از شیش کباب های ترکی ترکی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

shish tawook served on pita bread with salad and yoghurt

شیش کباب مرغ ترکی

آیلا کلولی

این شیش کباب مرغ ترکی خوشمزه، آبدار و لطیف (Tavuk Sis) بسیار آسان تهیه می شوند و برای پذیرایی از مهمانان شام عالی هستند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 173 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • مرغ را به مکعب های درشت 4-5 سانتی متر برش دهید.

  • روغن زیتون، شیر، رب گوجه فرنگی، رب فلفل قرمز (در صورت استفاده)، تکه های چیلی، پاپریکا، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را قرار دهید. در یک کاسه و هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • در ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید مرغ حداقل 2 تا مارینه شود. ساعت یا ترجیحاً در طول شب.

  • پیاز را پوست بگیرید و به مکعب های درشتی شبیه مرغ خرد کنید.

  • گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و به صورت حلقه‌ای برش دهید.

  • فلفل چیلی ترکی را به 4 قسمت برش دهید یا اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، آن ها را به مکعب های درشت شبیه به اندازه برش دهید. مرغ.

  • مرغ و سبزیجات را روی سیخ های کباب فلزی یا خیس خورده بامبو بکشید.

  • کباب ها را روی BBQ به مدت 12-14 دقیقه یا در گریل فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165 °F) برسد.<.>

یادداشت

  • اگر می خواهید از سیخ های بامبو استفاده کنید، آنها را از قبل به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.
  • بهترین راه برای طبخ شیش تاووک، کباب کردن آنها در BBQ است.
  • مارین کردن مرغ از خشک شدن گوشت و جویدن آن جلوگیری می کند. همچنین به نرم شدن مرغ کمک می کند، آن را آبدارتر می کند و زمان پخت را کاهش می دهد.
  • هزینه کمتری دارند و طعم بسیار بهتری نسبت به شیش کباب مرغ دارند.
  • زمان پخت ممکن است بسته به اندازه مکعب های مرغ و حرارت BBQ/فر شما متفاوت باشد.

تغذیه

کالری: 173کیلو کالری کربوهیدرات ها: 11gپروتئین: 2gچربی: 14g چربی اشباع شده: 2gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 10gکلسترول: 2میلی گرمSodium: 632mgPotassium: 379mg Fiber: 3 gSugar: 6gVitamin A: 922IUVitamin C: 61mg Calcium: 40 mgIron: 1mg

This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : پای کلبه ای آسان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا