آشپزی

پای ماهی آسان با تره فرنگی

پای ماهی آسان با تره فرنگی

این دستور غذای آسان پای ماهی با تره فرنگی برای شما عالی است اگر عاشق ماهی هستید و از طرفداران پر و پا قرص کلبه هستید. پای یا هر پای قابلمه دیگری.

این غذای راحت بریتانیایی است که با تکه‌های درشت ماهی، تره فرنگی، نخود فرنگی و سبزی‌های تازه معطر در سس سفید خامه‌ای تهیه می‌شود و روی آن پوره سیب‌زمینی کرکی و پنیری ریخته می‌شود.

easy fish pie with leeks served with steamed greens
پای ماهی آسان با تره فرنگی 21
پرش به:

من دستور العمل پای ماهی کلاسیک را با صرف نظر از قبل از پختن ماهی ساده کردم.

این پای ماهی بسیار آسان یکی از این غذاهایی است که می توانید در طول سال درست کنید.

این غذای پخته ای عالی برای درست کردن یک شب شلوغ هفته است که تمام خانواده از آن لذت می برند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • دستور پخت پای ماهی خامه ای من بسیار آسان است و برای جمعیت بسیار لذت بخش است.
  • سس سفید دارای تره فرنگی و ترخون است که کاملا با ماهی جفت می شود.
  • و بهترین بخش این است که اگر از ماهی های تازه و باکیفیت استفاده می کنید، نیازی به پختن از قبل ندارید.
freshly baked fish pie
پای ماهی آسان با تره فرنگی 22

از چه ماهی برای پای ماهی استفاده کنیم؟

اگرچه هیچ قانون مشخصی در مورد نوع ماهی وجود ندارد، من پیشنهاد می‌کنم از 3 نوع ماهی مختلف (معمولاً 1 قسمت ماهی آزاد، 1 قسمت ماهی سفید و 1 قسمت ماهی دودی) استفاده کنید.

در صورت تمایل مقداری میگو برای بافت متفاوت و حس لوکسی به ظرف اضافه کنید.

d9bed8a7db8c d985d8a7d987db8c d8a2d8b3d8a7d986 d8a8d8a7 d8aad8b1d987 d981d8b1d986daafdb8c 64860f31f1d82
پای ماهی آسان با تره فرنگی 23

برای این دستور، من از 200 گرم ماهی آزاد، 200 گرم ماهی کاد، 200 گرم شاه ماهی دودی و 150 گرم ماهی تن استفاده کردم.

من ماهی تن را برای کمی رنگ اضافی اضافه می‌کنم، اما می‌توانید آن را حذف کنید و از ماهی آزاد یا کاد اضافی استفاده کنید.

اگر نمی‌خواهید مخلوط ماهی خود را تهیه کنید، می‌توانید برای صرفه‌جویی در زمان، آنها را از ماهی‌فروشی یا سوپرمارکت‌های خود خریداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

پر کردن پای ماهی

Labelled picture of ingredients for fish pie
پای ماهی آسان با تره فرنگی 24
  • مخلوط پای ماهی– می توانید آنها را از ماهی فروشی ها یا از بخش ماهی سوپرمارکت های بزرگ خریداری کنید. من ترجیح می دهم از ماهی تازه استفاده کنم، اما اگر برای شما راحت تر است، می توانید از ماهی های منجمد استفاده کنید. اگر از ماهی یخ زده استفاده می کنید، آن را یک شبه آب کنید، ماهی را به مدت 5 دقیقه بپزید و سپس آن را قبل از مخلوط کردن با بقیه فیلینگ، آبکش کنید.
  • تره فرنگی – این سبزی با غذاهای ماهی کاملاً جفت می شود. مطمئن شوید که آنها را قبل از استفاده کاملاً بشویید.
  • نخود فرنگی منجمد – من از نخود فرنگی یخ زده استفاده می کنم زیرا راحت هستند اما نخود فرنگی تازه در این دستور غذا عالی است. اگر از نخود فرنگی تازه استفاده می‌کنید، قبل از اضافه کردن آن به فیلینگ، مطمئن شوید که آنها را بپزید.
  • گیاهان – شوید و ترخون برای غذاهای ماهی و غذاهای دریایی عالی هستند، اما می‌توانید ترکیبی از گیاهان تازه را که دوست دارید درست کنید.

روکش پوره سیب زمینی

Labelled picture of ingredients for potatoes mash topping for fish pie
پای ماهی آسان با تره فرنگی 25
  • سیب زمینی – من ترجیح می دهم از سیب زمینی های آردی مانند ماریس پایپر، رست قرمز، میل، یا کینگ ادوارد استفاده کنم.
  • پنیر چدار – چدار بالغ یا بیش از حد بالغ، کمی لگد به سس می‌افزاید. می توانید آن را با گرویه یا گودا جایگزین کنید.
  • کرم دوبل –خیلی شبیه خامه غلیظ است. می توانید آن را با خامه فرم گرفته یا مخلوطی از شیر و کره جایگزین کنید.

نحوه درست کردن پای ماهی کامل

این دستور پخت پای ماهی دلچسب و خوشمزه با کمی آماده سازی بسیار آسان است.

برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:

سیب زمینی را بپزید

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به قطعات خرد کنید.

بهترین انتخاب سیب‌زمینی، سیب‌زمینی‌های آردی مانند ماریس پایپر، رست قرمز، میل، یا کینگ ادوارد است.

peel the potatoes and cut them in chunks
پای ماهی آسان با تره فرنگی 26

سیب زمینی ها را در یک تابه بزرگ قرار دهید و آنقدر با آب سرد پر کنید تا روی آنها را بپوشاند.

سیب زمینی ها را روی حرارت زیاد بجوشانید سپس حرارت را کم کنید.

به آرامی به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که وسط آن نرم شود بجوشانید.

par boil the potatoes until almost cooked
پای ماهی آسان با تره فرنگی 27

همیشه پخت سیب زمینی را با آب سرد شروع کنید.

در غیر این صورت، در حالی که هسته هنوز نپخته است، قسمت بیرونی له می شود و شروع به پوسته پوسته شدن می کند.

در حالی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، شروع به تهیه سس پای ماهی کنید.

سس پای ماهی را آماده کنید

یک تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کره را آب کنید.

تره فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

Sautéing the leek with butter
پای ماهی آسان با تره فرنگی 28

روی آرد بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شود.

flour is sprinkled on top of sautéed leeks
پای ماهی آسان با تره فرنگی 29

یک دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.

sautéing the flour with leeks for a few minutes
پای ماهی آسان با تره فرنگی 30

و هر بار کمی از شیر گرم را با همزن بزنید و مدام هم بزنید تا مخلوطی صاف و مخملی به دست آید.

the milk is added to the flour and leek mixture
پای ماهی آسان با تره فرنگی 31

چند دقیقه بپزید تا مخلوط غلیظ شود.

مخلوط ماهی، شوید، ترخون، نخود فرنگی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را اضافه کنید.

fish mixture is added to the creamy leek sauce
پای ماهی آسان با تره فرنگی 32

مخلوط را خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

مخلوط را با قاشق در یک ظرف پای به قطر 25 سانتی‌متر (10 اینچ) (یا یک ظرف فر مستطیلی یا بیضی شکل) بریزید.

مطمئن شوید که مقداری فضای خالی برای پوره سیب زمینی باقی مانده است.

fish pie mixture is transferred in a baking dish
پای ماهی آسان با تره فرنگی 33

پوره سیب زمینی پنیری را آماده کنید

فر فن را روی 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و شروع به تهیه پوره سیب زمینی کنید.

وقتی سیب زمینی ها وسط نرم شدند، آب آن را خوب آبکش کنید و دوباره داخل ماهیتابه برگردانید.

draining the cooked potatoes on a colander
پای ماهی آسان با تره فرنگی 34

تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تمام آب به مدت 30 ثانیه تبخیر شود.

از روی حرارت بردارید سپس خامه دوبل، کره و نمک را اضافه کنید.

با استفاده از پوره یا برنج له کنید تا یکدست شود.

mashing the potatoes with a masher
پای ماهی آسان با تره فرنگی 35

پنیر چدار رنده شده را هم بزنید. مخلوط کنید تا همه به خوبی ترکیب شوند.

grated cheese is added to the mashed potatoes
پای ماهی آسان با تره فرنگی 36

پای ماهی را جمع کنید

پوره سیب زمینی را با قاشق روی مخلوط ماهی بریزید و با استفاده از چنگال یا چاقوی پالت آن را به طور مساوی پخش کنید.

به آن یک الگوی خطی بدهید تا به ترد شدن له کمک کند.

the fish pie mixture is covered with mashed potatoes
پای ماهی آسان با تره فرنگی 37

ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود و مواد پر شده حباب بزند.

freshly baked fish pie
پای ماهی آسان با تره فرنگی 38

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • از مخلوط پای ماهی با کیفیت خوب و تازه استفاده کنید تا از پای ماهی آبکی جلوگیری کنید.
  • اگر از ماهی منجمد استفاده می کنید، آن را یک شبه آب کنید، ماهی را به مدت 5 دقیقه بپزید و سپس قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد آن را آبکش کنید.
  • همیشه پخت سیب زمینی ها را با آب سرد شروع کنید. در غیر این صورت، تا زمانی که هسته هنوز نپخته است، قسمت بیرونی له می شود و شروع به پوسته پوسته شدن می کند.
  • وقتی رویه پوره سیب زمینی را درست می کنید، سیب زمینی ها را خوب آبکش کنید و دوباره داخل تابه برگردانید. ماهیتابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس اجازه دهید تمام آب به مدت 30 ثانیه تبخیر شود. به این ترتیب، وقتی آنها را روی فیله ماهی قرار می‌دهید، بافت خیلی نرمی به دست نمی‌آورید.

با پای ماهی چه چیزی سرو کنیم؟

چندین غذای جانبی خوشمزه وجود دارد که می‌توان با پای ماهی سرو کرد.

در اینجا چند گزینه وجود دارد:

  • قارچ برشته یا تفت داده شده، که به ظرف غذا می‌افزاید.
fish pie with cheesy mashed potato topping served with broccoli sprouts
پای ماهی آسان با تره فرنگی 39

سؤالات متداول دستور غذا

چرا پای ماهی من اینقدر آبکی است؟

دلیل اصلی داشتن پای ماهی آبکی استفاده از منجمد است. ماهی. در صورت امکان از ماهی تازه با کیفیت خوب استفاده کنید.
اگر می خواهید از ماهی منجمد استفاده کنید، مطمئن شوید که آنها را یک شب در یخچال ذوب کرده و قبل از اضافه کردن آنها به سس پای ماهی، آنها را به مدت 5 تا 6 دقیقه در آب سرخ کنید.

آیا می توانید پای ماهی را دوباره گرم کنید؟

بله، می توانید پای ماهی را چند دقیقه در مایکروویو یا در فر از قبل گرم شده (فر فن دار 180 درجه سانتیگراد – 360 درجه فارنهایت) به مدت 15 تا 20 دقیقه گرم کنید. روی پای ماهی را قبل از گذاشتن در فر با فویل بپوشانید.

آیا می توانید پای ماهی را فریز کنید؟

فقط در صورتی می توانید پای ماهی را با ماهی تازه درست کنید. اجازه دهید پای ماهی باقی مانده چند ساعت خنک شود و قبل از انجماد آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید. می توانید آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. قبل از گرم کردن مجدد آن را یک شب در یخچال ذوب کنید و قبل از خوردن مطمئن شوید که لوله آن داغ است!

برای دستور العمل های پای خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای ساده پای ماهی با تره فرنگی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

fish pie recipe

پای ماهی آسان با تره فرنگی

آیلا کلولی

اگر عاشق ماهی هستید و از طرفداران پر و پا قرص ماهی هستید، این دستور غذای ساده پای ماهی با تره فرنگی برای شما عالی است. https://cookingorgeous.com/blog/traditional-cottage-pie/”> کلبه پای یا هر پای قابلمه دیگری.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 35 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی انگلیسی، انگلیسی

سرویس ها 4 افراد

کالری 693 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

  • Peel the potatoes and cut them into chunks. Place in a large pan and fill with enough cold water to cover the potatoes.

  • Put the pan on high heat, bring it to a boil and turn the heat down to the simmering point. Gently simmer for 20-25 minutes or until soft in the middle.

  • Start your fish pie filling while the potatoes are cooking.

  • Place a pan on medium heat and melt the butter. Add the leeks and saute until soft.

  • Sprinkle on the flour and stir to combine. Cook for a minute and whisk in a little of the warm milk at a time, stirring continuously until you have a smooth and velvety mixture. Cook for a few minutes until the mixture is thickened.

  • Add the fish mixture, dill, tarragon, peas, freshly ground black pepper, and salt, give it a good stir, and remove from the heat.

  • Spoon the mixture into a pie dish size of 25-27 cm (10 “) diameter (or any similar-sized rectangular or oval oven dish).

  • Preheat the fan oven to 180° C (360° F) and start preparing the mashed potatoes.

  • When potatoes are soft in the middle, drain well and return them back to the pan.

  • Put the pan back on low heat and let all the water evaporate for 30 seconds then remove from the heat.

  • Add the double cream, butter, and salt. با استفاده از پوره یا برنج له کنید تا یکدست شود.

  • Stir in the grated cheddar cheese and start assembling the fish pie.

  • Spoon the mashed potato on top of the fish mixture and spread it out evenly using a fork or pallet knife. Give it a lined pattern to help the mash crisp up.

  • Place the dish in the oven and cook for 30-35 minutes until the top is golden and the filling is bubbling.

یادداشت

  • Use a good quality & fresh fish pie mixture to avoid watery fish pie.

  • If using frozen fish, thaw it overnight, cook the fish for 5 minutes and then drain it before mixing it with the rest of the filling.

  • Always start cooking the potatoes with cold water. Otherwise, the outside will be mashy and start to flake while the core is still uncooked.

  • When making the mashed potato topping, drain the potatoes well and return them back to the pan. Put the pan back on low heat and then let all the water evaporate for 30 seconds. This way, you don’t get too much of a mushy texture when you place them over the fish filling.

Nutrition

Calories: 693kcalCarbohydrates: 63gProtein: 56gFat: 25gSaturated Fat: 14gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 168mgSodium: 1786mgPotassium: 1855mgFiber: 7gSugar: 12gVitamin A: 1481IUVitamin C: 60mgCalcium: 408mgIron: 5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : شیش کباب بره

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا