آشپزی

لوبیا سبز مدیترانه ای (Taze Fasulye)

لوبیا سبز مدیترانه ای (Taze Fasulye)

لوبیا سبز مدیترانه ای (به ترکی Zeytinyagli Taze Fasulye) یک غذای گیاهی/وگان محبوب است که اغلب در اکثر خانه های ترکیه در طول تابستان طبخ می شود.

این غذای ساده و در عین حال خوشمزه را می توان از قبل درست کرد و معمولاً گرم یا در دمای اتاق سرو می شود.

تنها چیزی که برای پختن این غذای تابستانی خوش طعم نیاز دارید لوبیا سبز، گوجه فرنگی رسیده تابستانی، پیاز و روغن زیتون با کیفیت است.

turkish green beans are served in a bowl
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 10

لوبیا سبز ترکی معمولاً یک غذای جانبی یا مزه در نظر گرفته می شود. همچنین می توانید آن را به عنوان غذای اصلی همراه با برنج ترکی (سهریلی پیلاو)، مجادرا – عدس و برنج لبنانی یا بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی).

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید این لوبیا رانر سرخ شده به سبک ترکی گیاهی را چند روز قبل درست کنید.
  • برای تهیه این غذای خوشمزه و سالم به چند ماده اولیه یخچال نیاز دارید.
  • تهیه این دستور لوبیا سبز مدیترانه ای با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
Turkish green beans served in a bowl
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 11

چگونه لوبیا سبز را برای Zeytinyagli Faulye تهیه کنیم؟

لوبیا سبز غذای خوب، ترد و کم کالری است و بسیاری از مواد مغذی کلیدی را فراهم می کند و سرشار از ویتامین است.

بیش از 130 نوع مختلف در سراسر جهان وجود دارد و شما می توانید از هر نوع که دوست دارید استفاده کنید.

تهیه و چیدن لوبیاها بسیار آسان است و در صورت استفاده از لوبیا ریز فقط چند دقیقه طول می کشد.

به سادگی انتهای ساقه را جدا کرده و به دو نیم کنید.

اگر از انواع وسیع‌تری مانند لوبیا رومانو یا لوبیا پانتئون استفاده می‌کنید، پیشنهاد می‌کنم پس از جدا کردن ساقه‌ها، آن‌ها را از طول به دو نیم کنید و سپس به ۲ تا ۳ قسمت برش دهید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Turkish green beans
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 12
  • لوبیا سبز – این غذا معمولاً با لوبیا رانر طبخ می شود. با این حال، حدود 130 نوع مختلف در سراسر جهان وجود دارد و شما می توانید از هر نوع که ترجیح می دهید استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی – گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی همیشه بهترین گزینه است اما شما می توانید از هر نوع گوجه فرنگی که در دست دارید استفاده کنید. اگر می خواهید از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده کنید، حتما مقداری شکر اضافه کنید تا اسیدیته آن متعادل شود.
  • روغن زیتون– یک ماده مهم برای دستیابی به بهترین طعم در غذاهای مبتنی بر روغن زیتون است.
  • سیر – طعم فوق العاده ای به این غذای ساده لوبیا می دهد. با استفاده از قبل از افزودن آن به ظرف، میکروپلان را اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. اگر از گوجه فرنگی های تابستانی قرمز آبدار استفاده می کنید از آن صرف نظر کنید. رب گوجه فرنگی را می توانید در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به صورت آنلاین از کلاس آمازون.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این غذای خوشمزه با چند مرحله ساده که باید انجام دهید بسیار ساده است:

لوبیاها را با جدا کردن انتهای ساقه و نصف کردن آنها آماده کنید.

آنها را بشویید و در حین تهیه پایه طعم دهنده، اجازه دهید آبکش شوند.

green beans are cut and trimmed for cooking
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 13

فر هلندی یا ماهیتابه سنگین را روی حرارت ملایم قرار دهید، روغن زیتون را اضافه کنید و پیازها را با سیر به آرامی بپزید تا شفاف شوند.

این باید حدود 10 دقیقه طول بکشد.

sautéing the onions with olive oil until soft
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 14

در صورت استفاده رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و قبل از افزودن گوجه فرنگی یک دقیقه تفت دهید.

اگر گوجه فرنگی آبدار قرمز دارید، رب گوجه فرنگی اضافه نکنید.

the grated tomatoes are added to sautéed onions
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 15

حرارت را روی متوسط ​​قرار دهید سپس لوبیاها، نمک، شکر، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و آب سبزیجات یا آب (در صورت استفاده) را اضافه کنید.

اگر از گوجه فرنگی های رسیده آبدار استفاده می کنید، نیازی به اضافه کردن آب نخواهید داشت.

green beans are added to the pan
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 16

تابه را به جوش آورید، حرارت را کم کنید و به آرامی به مدت یک ساعت یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بجوشانید.

قبل از سرو 15 تا 20 دقیقه بگذارید خنک شود.

turkish green beans are braised until soft and served at room temperature in a bowl
لوبیا سبز مدیترانه ای Taze Fasulye 17

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

نکات برتر از سرآشپز

  • از لوبیای تازه و جوان برای این غذای خوشمزه تازه فصلیه استفاده کنید. همچنین استفاده از گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی باعث افزایش طعم می شود.
  • زمان پخت بسته به نوع و تازگی لوبیاهایی که در دستور غذای تازه فصلیه خود استفاده می کنید ممکن است متفاوت باشد.
  • اگر لوبیا رانر را پیدا نکردید، این ظرف با هر لوبیا سبز دیگری تا زمانی که تازه هستند نیز بسیار خوب کار می کند.

چگونه لوبیا سبز مدیترانه ای سرو کنیم؟

متداول‌ترین روش سرو Zeytinyagli Taze Fasulye این است که آن را در دمای اتاق یا گرم سرو کنید.

این غذای وگان خوشمزه را می‌توان به عنوان غذای اصلی با مقداری برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) سرو کرد. و یک کاسه سالاد مانند تابوله (سالاد تبولی لبنانی)، سالاد نخود هندی (سالاد چانا)، یا سالاد گوجه فرنگی و گردو (Gavurdagi Salatasi).

می‌توانید آن را به‌عنوان غذای جانبی همراه با استیک قابلمه فوری سرو کنید، پای گوشت چرخ کرده، کاد پخته شده با پانکو، Et Sote، پرده پیلاوی، یا گونه های گوشت گاو سرخ شده.

همچنین یک مزه محسوب می‌شود و می‌توان آن را همراه با Cerkez Tavugu (مرغ چرکسی) سرو کرد، Arnavut Cigeri – جگر ترکی، پاکانگا بورگی، و ایکلی کوفته (کیبه ترکی) به عنوان بخشی از ماز پخش می شود.

سؤالات متداول دستور غذا

میتونی تازه فصلیه رو جلو ببری؟

بله، می توانید این خوراک لوبیا سبز خوشمزه و سالم را تا 3 روز قبل درست کنید. برای سرو، کافی است آن را به دمای اتاق برسانید و از آن لذت ببرید!

نحوه ذخیره Taze Fasulye؟

می‌توانید Zeytinyagli Taze Fasulye را تا 7 روز در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید. همچنین می توانید آن را برای ماندگاری طولانی تری فریز کنید و تا 3 ماه نگه دارید.

چند کالری است در Zeytinyagli Taze Fasulye؟

یک قسمت از این غذای سالم لوبیا سبز به سبک مدیترانه ای فقط 148 کیلو کالری در هر وعده دارد.

برای دستور العمل‌های گیاهی ترکی خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت این لوبیا سبز به سبک مدیترانه ای – Zeytinyagli Taze Fasulye به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d984d988d8a8db8cd8a7 d8b3d8a8d8b2 d985d8afdb8cd8aad8b1d8a7d986d987 d8a7db8c taze fasulye 64860bcf4307d

لوبیا سبز مدیترانه ای (تازه فصلیه)

آیلا کلولی

تهیه این غذای تابستانی سالم و گیاهی بسیار آسان و بسیار خوشمزه است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 1 ساعت 10 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، غذای جانبی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 148 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • اگر از لوبیاهای ریز فرانسوی استفاده می کنید، انتهای ساقه لوبیاها را جدا کرده و به دو نیم کنید.

  • اگر از انواع وسیع‌تری مانند لوبیا رومانو یا لوبیای پانتئون استفاده می‌کنید، پس از جدا کردن ساقه‌ها، آن‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید.

  • یک فر هلندی یا ماهیتابه با پایه سنگین را روی حرارت ملایم قرار دهید، روغن زیتون را اضافه کنید و پیازها را به همراه سیر به آرامی بپزید تا نرم و شفاف شوند.

  • رب گوجه فرنگی (اختیاری) را اضافه کنید و قبل از افزودن گوجه فرنگی ها، یک دقیقه تفت دهید.

  • برگردان تا حد متوسط ​​گرم کنید سپس لوبیاها، نمک، شکر، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و آب (در صورت استفاده) را اضافه کنید.

  • تابه را به جوش آورده، حرارت را کم کرده و به آرامی به مدت یک ساعت یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند، بجوشانید.

  • ترک قبل از سرو حداقل 15-20 دقیقه خنک شود.

یادداشت

  • از لوبیای تازه و جوان برای این غذای خوشمزه تازه فصلیه استفاده کنید. همچنین استفاده از گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی باعث افزایش طعم می شود.
  • زمان پخت بسته به نوع و تازگی لوبیاهایی که در دستور غذای تازه فصلیه خود استفاده می کنید ممکن است متفاوت باشد.
  • اگر لوبیا رانر را پیدا نکردید، این ظرف با هر لوبیا سبز دیگری تا زمانی که تازه هستند نیز بسیار خوب کار می کند.
  • می‌توانید Zeytinyagli Taze Fasulye را در یخچال و در ظرف در بسته به مدت حداکثر 5 روز نگهداری کنید. همچنین می توانید آن را برای ماندگاری طولانی تری فریز کنید و تا 3 ماه نگه دارید.
  • یک قسمت از این غذای سالم لوبیا سبز به سبک مدیترانه ای فقط 148 کیلو کالری در هر قسمت دارد.
  • می توانید این خوراک لوبیا سبز خوشمزه و سالم را تا 3 روز قبل درست کنید. برای سرو، کافی است آن را به دمای اتاق برسانید و از آن لذت ببرید!

تغذیه

کالری: 148کیلو کالری کربوهیدرات ها: 19gپروتئین: 4gچربی: 8g چربی اشباع شده: 1gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gسدیم: 920میلی گرمپتاسیم: 662میلی گرمفیبر: 6g قند: 10 gویتامین A: 1966IU ویتامین C: 36میلی گرمکلسیم: 73میلی گرم آهن: 2 میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : کورو فاصلیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا