آشپزی

گل کلم پنیری پخته شده

گل کلم پنیری پخته شده

اگر به دنبال یک غذای جانبی ساده، سریع و در عین حال بسیار خوشمزه برای کباب یکشنبه، ناهار عید پاک، یا شام شکرگزاری خود هستید، این پنچه چیزی گل کلم دستور پخت (یا پنیر گل کلم)برای شما عالی است.

baked cheesy cauliflower
گل کلم پنیری پخته شده 14

قول می‌دهم این غذای خوشمزه بریتانیایی، تمام خانواده را به دوستداران گل کلم تبدیل کند!

این گل کلم بوداده خوشمزه با پنیر فقط یک غذای جانبی نیست، بلکه یک غذای اصلی گیاهی خوشمزه است که با مقداری نان خرد شده خوب و یک کاسه سالاد در کنار آن سرو شود.

cauliflower cheese served in a bowl
گل کلم پنیری پخته شده 15

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید این گل کلم پنیری پخته شده خوشمزه را 3 روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آن را بپزید.
  • پنیر پنیر گل کلم غذا عالی برای هر شام کباب شده ای است. گردهمایی، شام کریسمس، یا یک وعده غذایی در روز برای دو نفر.
  • این دستور العمل بی‌هوده گل کلم پنیری پخته شده، هر بار که دستور العمل را به طور کامل دنبال می‌کنید، کاملاً درست می‌شود.
Cauliflower cheese baked until golden and crispy
گل کلم پنیری پخته شده 16

چگونه بشامل عالی درست کنیم؟

بشامل یکی از 5 سس اصلی غذاهای فرانسوی است.

اغلب در دستور العمل هایی مانند دستور پخت لازانیا خانگی، موساکای یونانی (موساکا)، مک و پنیر گودا دودی و پای ماهی آسان با تره فرنگی.

اگرچه تهیه سس بشامل بسیار ساده است، اما چند قانون اساسی برای درست کردن آن وجود دارد:

  • ابتدا بشامل را مدام هم بزنید: کره را ذوب کرده و آرد را هم بزنید تا یکدست شود، همانطور که شیر را به تدریج اضافه می کنید، هم بزنید. اطمینان حاصل کنید که همزن را در کل تابه حرکت دهید و دور تا دور و در سراسر پایه هم بزنید تا سس نگیرد.
  • ثانیاً از نسبت مناسب مواد استفاده کنید: برای شروع روکش به مقدار مساوی از کره و آرد استفاده کنید و سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
  • در آخر، شیر را کم کم اضافه کنید: اگر شیر را یکباره اضافه کنید، roux توده ای می شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for cheesy cauliflower bake
گل کلم پنیری پخته شده 17
  • گل کلم– سبزی سالم و خوشمزه پر از مواد مغذی است. برای بهترین نتیجه از گلوله های سفید تازه و شفاف استفاده کنید. برای این دستور می‌توانید از نصف کلم بروکلی و نیمی از گل کلم استفاده کنید.
  • کره – از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. برای درست کردن بشامل قبل از اضافه کردن آرد مطمئن شوید که کاملا آب شده است.
  • شیر– من برای سس بشامل از شیر پرچرب یا نیمه چرب استفاده می کنم. آن را به آرامی در دسته های کوچک به مخلوط کره و آرد اضافه کنید تا سس مخملی به دست آید.
  • جوز هندی – این ادویه عالی برای سس بشامل است. من از جوز هندی تازه رنده شده برای طعم و طراوت بیشتر استفاده می کنم.
  • پنیر چدار – چدار بالغ یا بیش از حد بالغ، کمی لگد به سس می‌افزاید. می توانید آن را با گرویه یا گودا جایگزین کنید.
  • آرد سوخاری – من از آرد سوخاری پانکو برای تردی بیشتر استفاده می کنم اما شما می توانید از هر نوع آرد سوخاری که در دست دارید استفاده کنید. می توانید آن را با کورن فلکس جایگزین کنید. فقط قبل از استفاده از کورن فلکس آن را در غذاساز بریزید.

چگونه پنیر گل کلم را بپزیم؟

این یک دستور العمل بسیار ساده با چند مرحله آسان است که برای دستیابی به بهترین نتایج باید دنبال کنید:

گل کلم را آب پز کنید

گل کلم را برش دهید و سپس آن را به شکل گلچه های لقمه ای برش دهید.

cauliflower florets
گل کلم پنیری پخته شده 18

در یک تابه بزرگ، به اندازه کافی آب بیاورید تا بجوشد و گلچه ها را به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید تا سفت اما نرم شوند.

گلچه ها را در آبکش بریزید و در حین تهیه سس پنیر اجازه دهید آب آنها گرفته شود.

Lightly cooked cauliflower fleurets
گل کلم پنیری پخته شده 19

سس پنیر را آماده کنید

فر فن را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

برای تهیه سس پنیر، کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​آب کنید و آرد را با آن مخلوط کنید.

با استفاده از یک کفگیر چوبی یا لیسک خوب مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه با هم زدن تمام مدت بپزید.

flour and melted butter are mixes in a pan to make béchamel sauce
گل کلم پنیری پخته شده 20

مقداری از شیر گرم را هر چند مرتبه با همزن بزنید تا سس یکدست و مخملی به دست آید.

برای چند دقیقه با حرارت ملایم بپزید و تمام مدت هم بزنید تا سس غلیظ شود و طعم آرد از بین برود.

cheese sauce ready for cheesy baked cauliflower
گل کلم پنیری پخته شده 21

تابه را از روی حرارت بردارید و نمک، جوز هندی و 100 گرم پنیر چدار رنده شده را با همزن بزنید.

اگرچه این ظرف پخت پنیر گل کلم به طور سنتی با پنیر چدار درست می شود، می توانید آن را با هر پنیر سفت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.

grated cheddar is added to the sauce
گل کلم پنیری پخته شده 22

ترکیب کنید و بپزید

گل کلم های آبکش شده را در یک ظرف فر 23 سانتی متری (9 اینچی) قرار دهید و سس پنیر را روی آن بریزید.

آن را سریع هم بزنید تا سس پنیر با گل کلم ترکیب شود.

Cauliflower fleurets cowered with cheese sauce
گل کلم پنیری پخته شده 23

50 گرم پنیر چدار رنده شده و آرد سوخاری را روی آن بپاشید.

ظرف فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

cheese and breadcrumbs are sprinkled on top of cauliflower
گل کلم پنیری پخته شده 24

آن را حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید، تا زمانی که داخل آن حباب بزند و بیرون قهوه ای طلایی شود.

Cauliflower cheese baked until golden and crispy
گل کلم پنیری پخته شده 25

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • گل کلم را al dente بپزید، گل کلم بیش از حد پخته شده باعث آبکی پخت پنیر گل کلم می شود.
  • اجازه دهید گل کلم ها آبکش شوند و قبل از مخلوط کردن با سس پنیر مطمئن شوید که کاملا خشک شده اند.
  • سس بشامل پنیری مهمترین بخش دستور پخت است. می‌توانید نکات بالا را بخوانید و ویدیوی روی کارت دستور غذا را تماشا کنید تا یاد بگیرید که چگونه سس بشامل کاملا ابریشمی درست کنید.
  • در مصرف پنیر کوتاهی نکنید، این گل کلم سوخاری خوشمزه با پنیر پنیردار است!

چگونه گل کلم پخته پنیری سرو کنیم؟

پان پنیر گل کلم بهترین همراهی برای شام کباب است، چه ناهار یکشنبه خانوادگی یا یک شام جشن بزرگ کریسمس.

این پیش غذای خوشمزه را همراه با شانه بره آهسته پخته، پای ترکی شپرد، سرخ کن هوا کلم بروکسل، سیب زمینی سوخاری چربی اردکی، هویج و جعفری سرخ شده عسلی و مش سوئدی و هویج برای یک جشن خانوادگی!

همچنین با گوشت کبابی یا کبابی یا سوسیس‌هایی مانند سوسیس سرخ کن هوا، چاک کباب در فر، پای چرخ کرده بیف، مرغ کباب در فر هلندی، و کوفته بره کبابی.

می توانید گل کلم پنیری پخته شده را به عنوان غذای اصلی همراه با بازلاما (نان تخت ترکی) یا یک تکه سرو کنید. از نان ساندویچ خانگیو یک کاسه سالاد خیار یونانی یا سالاد گوجه فرنگی و گردو (Gavurdagi Salatasi ).

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانید پنیر گل کلم را از قبل پخته کنید؟

بله، می توانید پنیر گل کلم را یک یا دو روز دیگر درست کنید. آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که بخواهید بپزید. حتما یک ساعت قبل از پخت ظرف را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

نحوه گرم کردن مجدد گل کلم پنیر؟

می توانید باقی مانده پنیر گل کلم را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
متناوباً، می‌توانید آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 10 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که لوله‌کشی در یک ظرف مناسب فر گرم شود، گرم کنید.
حتما روی آن را با فویل یا درب بپوشانید تا بیش از حد قهوه ای نشود.

چرا من پخته شده است گل کلم پنیری آبکی است؟

دلیل اصلی آبکی شدن کیک گل کلم پنیری شما این است که احتمالاً گل کلم خود را بیش از حد پخته اید.
همچنین، قبل از اضافه کردن آن به سس بشامل، مطمئن شوید که اجازه دهید گل کلم آبکش شود و کاملا خشک شود.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور پخت‌های بریتانیایی خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند درست کردن این گل کلم پخته پنیری خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Cauliflower with milk based cheese sauce

گل کلم پنیری پخته

آیلا کلولی

اگر به دنبال یک غذای جانبی ساده، سریع و در عین حال بسیار خوشمزه برای کباب یکشنبه یا شام شکرگزاری خود هستید، این دستور پخت کلم پنیری (یا پنیر گل کلم) برای شما عالی است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 35 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

کورس کورس اصلی، غذای جانبی

آشپزی بریتانیایی، انگلیسی

سرویس ها 4 افراد

کالری 371 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • گل کلم را به صورت گلچه برش دهید و به مدت 6 تا 8 دقیقه در آب جوش بپزید تا سفت اما نرم شود.

  • گلچه ها را در آبکش بریزید و در حین تهیه سس پنیر آبکش کنید.

  • فر فن را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

  • برای تهیه سس پنیر، کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​آب کنید و هم بزنید. آرد.

  • با استفاده از یک کفگیر چوبی یا لیسک خوب مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه با هم زدن تمام مدت بپزید.

  • کمی از شیر گرم را در یک زمان با هم زدن مداوم با همزن بزنید تا سس یکدست و مخملی به دست آید.

  • با حرارت ملایم بپزید چند دقیقه مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود و طعم آرد از بین برود.

  • تابه را از روی حرارت بردارید و نمک، جوز هندی و 100 گرم پنیر چدار رنده شده را با همزن بزنید.

  • گل کلم های آبکش شده را در یک ظرف فر 23 سانتی متری قرار دهید و سس پنیر را روی آن بریزید. سریع هم بزنید تا سس پنیر با گل کلم ترکیب شود.

  • 50 گرم پنیر چدار رنده شده و آرد سوخاری را روی گل کلم ها بپاشید.

  • ظرف فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حدود 35-40 دقیقه بپزید تا داخل آن حباب بزند. و بیرون قهوه ای طلایی است.

یادداشت

  • گل کلم را al dente بپزید، گل کلم بیش از حد پخته شده پنیر گل کلم را آبکی می کند!
  • اجازه دهید گل کلم ها آبکش شوند و قبل از افزودن آنها به سس پنیر مطمئن شوید که کاملاً خشک شده اند.
  • سس بشامل پنیری مهمترین بخش دستور پخت است. نکات بالا را بخوانید و ویدیو را در کارت دستور غذا تماشا کنید تا یاد بگیرید که چگونه سس بشامل کاملا ابریشمی درست کنید!
  • در مورد پنیر کوتاهی نکنید، این غذای کناری خوشمزه بریتانیایی قرار است پنیری باشد!
  • می توانید پنیر گل کلم را یکی دو روز قبل درست کنید و تا زمانی که بخواهید آن را بپزید در یخچال نگهداری کنید.
  • اگرچه این غذا به طور سنتی با پنیر چدار درست می شود، می توانید آن را با هر پنیر سفت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.

تغذیه

کالری: 371کیلو کالری کربوهیدرات: 33gپروتئین: 20gچربی: 18g Saturated Fat: 11gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gCholesterol: 55mgSodium: 698mgPotassium: 892mg Fiber: 5 gSugar: 12gVitamin A: 623IUVitamin C: 101mg Calcium: 501 mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مرغ و پاستا چوریزو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا