پاستا با سس سبز
پاستا با سس سبز
پاستا با سس سبز یک غذای فوق العاده خوشمزه و سالم است که با کلم بروکلی، آنچوی، کیپر و پنیر درست می شود. در ۲۵ دقیقه آماده میشود، این ماکارونی خامهای برای یک شام شلوغ شب هفته عالی است. همچنین، حاوی مواد مغذی حاصل از کلم بروکلی و خامه ای از پنیر است.
![پاستا با سس سبز 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق pasta made with green sauce served on a plate](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_6486079644689.jpeg)
پرش به:
همانند پاستای سالمون و اسفناج و مرغ و پاستا چوریزو، این دستور تهیه سس پاستا سبز با طعم های فوق العاده تازه بسته بندی شده است و همه اعضای خانواده را راضی خواهد کرد.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- پاستا با سس سبز یک وعده غذایی عالی در روزهای هفته است زیرا فقط در 25 دقیقه آماده می شود.
- این سس پاستا سبز راهی عالی برای تبدیل کلم بروکلی “خسته کننده” به “شگفت انگیز” است.
- ساختن آن با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
- این سس ماکارونی سبز خامهای خوشمزه مملو از خوبیهای حاصل از کلم بروکلی است.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![پاستا با سس سبز 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق labeled picture of ingredients for pasta with green sauce](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_648607972ea20.jpeg)
فواید بروکلی برای سلامتی
این سبزی سبز تیره از خانواده brassica مقدار زیادی ویتامین C و ویتامین A و همچنین مقداری آهن، کلسیم و پتاسیم را فراهم می کند.
این سس ماکارونی سبز رنگ خامه ای و طعمی باورنکردنی به آن می دهد.
میتوانید کلم بروکلی را با کلم بروکلی رومانسکو جایگزین کنید که رنگ آن کمی روشنتر است و طعمی مغذیتر دارد.
- آنچوی – وقتی در یک سس حل می شود، طعمی غنی، خوش طعم و umami اضافه می کند. آنها طعم ماهی قوی دارند بنابراین برای شروع به مقدار کم اضافه کنید و در صورت لزوم اضافه کنید. اگر طعم ماهی را دوست ندارید، میتوانید آنچوی را با پانستا جایگزین کنید. اگر می خواهید این غذای ماکارونی خوشمزه را برای گیاه خواران درست کنید از ترافل استفاده کنید یا آنها را حذف کنید!
- کپر – این جوانه های کوچک گل خوراکی طعمی گلدار، تند و شور به غذاها می بخشد. از زیتون سبز یا غوره ترشی استفاده کنید اگر ندارید / دوست دارید.
- پستو – پستو سنتی با ریحان، پارمزان، آجیل کاج، روغن زیتون و سیر درست می شود. شما می توانید از هر نوع پستو سبز استفاده کنید، اما اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که پستو سیر وحشی درست کنید یا پیدا کنید، بهترین انتخاب خواهد بود
- پنیر ماسکارپونه – به غلیظ شدن و غنی شدن سس کمک می کند. می توانید به جای آن از خامه بیشتری استفاده کنید یا آن را با کرم فریچه جایگزین کنید.
- پنیر آبی – استیلتون، گورگونزولا، روکفور. از هر کدام که دوست دارید برای غنیسازی سس و دادن طعم تند اومامی استفاده کنید. اگر طرفدار زیاد پنیر آبی نیستید، میتوانید آن را حذف کنید و برای سس سبکتر، پنیر بز یا کمی پنیر فتا اضافه کنید.
- پنیر پارمزان – هیچ پاستا بدون پنیر پارمزان کامل نیست. از پنیر بلوکی با کیفیت خوب استفاده کنید و سعی کنید از پنیرهای از قبل رنده شده خودداری کنید. برخی از بهترین جایگزین های پارمزان پنیرهای گرانا پادانو، پکورینو یا مانچگو هستند.
- پاستا – اگرچه مورد علاقه من تالیاتله، لینگوئینی یا اسپاگتی برای آن نوع سس است، اما می توانید این سس سبز خوشمزه را با هر پاستای که دوست دارید بریزید.
-
با تهیه کلم بروکلی شروع کنید. آن را به شکل ماهیچه های کوچک برش دهید و در آب جوش بپزید تا نرم شود، حدود 8 تا 10 دقیقه. کلم بروکلی را آبکش کرده و مایع پخت را رزرو کنید.
-
مقداری آب برای پاستا بجوشانید و در حالی که کلم بروکلی در حال پختن است سایر مواد خود را آماده کنید.
-
همزمان با شروع پختن ماکارونی در آب جوش نمک، یک تابه یا ووک بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. . (با فرض اینکه از ماکارونی خشک استفاده می کنید که طبخ آن معمولاً 12 تا 14 دقیقه طول می کشد. همیشه بسته بندی ماکارونی را از نظر زمان بندی بررسی کنید. می توانید آن را مطابق میل خود تنظیم کنید).
-
کره را به تابه (یا ووک) اضافه کنید و بگذارید قبل از افزودن آنچوی ها آب می شود.
-
به محض اینکه آنچوی ها ذوب شدند و با کره مخلوط شدند، کیپر را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن سیر و پستو به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
-
آنها را سریع هم بزنید و سپس خامه، پنیر ماسکارپونه، آبی را اضافه کنید. پنیر و پارمزان
-
خوب هم بزنید تا همه به یک سس خامه ای تبدیل شوند و سپس فلفل قرمز، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک و کلم بروکلی را اضافه کنید.
-
به مدت 5-6 دقیقه به آرامی بجوشانید تا همگی به شکل سس خامه ای سبز غلیظی درآیند. اگر سس خیلی غلیظ بود کمی آب پخت از کلم بروکلی اضافه کنید.
-
جعفری را درست قبل از اضافه کردن پاستا به سس اضافه کنید، خوب هم بزنید و سس را با پاستا چند دقیقه دیگر قبل از سرو بپزید.
- این سس پاستا سبز راهی عالی برای تبدیل کلم بروکلی “خسته کننده” به “شگفت انگیز” است.
- می توانید پاستا را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. پاستا را خنک کنید و قبل از قرار دادن در یخچال در ظرف دربسته قرار دهید.
- میتوانید تمام آمادهسازی خود (پنیر را رنده کنید، مواد را وزن کنید و کپر و جعفری را خرد کنید) در حالی که کلم بروکلی در حال پختن است.
- هنگام پختن پاستا، حتما از یک تابه بزرگ با آب زیاد استفاده کنید. مقدار زیادی نمک اضافه کنید و قبل از اضافه کردن پاستا، آب را سریع به جوش بیاورید. دستورالعمل های روی بسته بندی را برای زمان پخت دنبال کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این سس خوشمزه و سالم بسیار آسان و سریع است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
کلم بروکل را بپزیدi
با جوشاندن مقداری آب برای کلم بروکلی شروع کنید. کلم بروکلی را با برش دادن آن به صورت فلورت های کوچک و پختن آن ها در آب جوش تا زمانی که نرم شوند، حدود 8 تا 10 دقیقه آماده کنید.
![پاستا با سس سبز 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Broccoli is cooked for 10 minutes to make the sauce](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_648607982329c.jpeg)
می توانید تمام مراحل آماده سازی خود را انجام دهید (پنیر را با جعبه رنده رنده کنید، مواد را وزن کنید و کیپر و جعفری را خرد کنید) در حالی که کلم بروکلی در حال پخت است.
زنگ های کلم بروکلی را بعد از پختن آبکش کنید و کنار بگذارید. مطمئن شوید که مایع پخت و پز را رزرو کرده اید تا بعداً برای سس استفاده کنید.
سس را آماده کنیدe
یک تابه بزرگ پر از آب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پاستا پخته شود. یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و در حین تهیه سس، آن را به جوش بیاورید. (با فرض اینکه از ماکارونی خشک استفاده می کنید که معمولاً 12 تا 14 دقیقه طول می کشد تا پخته شود. همیشه بسته بندی ماکارونی را از نظر زمان بندی بررسی کنید. می توانید میزان پخت را مطابق میل خود تنظیم کنید).
کره را در یک تابه بزرگ (یا ووک) ذوب کرده و آنچوی ها را اضافه کنید.
![پاستا با سس سبز 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق anchovies are cooking with butter in a wok](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_6486079915714.jpeg)
به محض اینکه آنچوی ها ذوب شدند و با کره مخلوط شدند، کیپر را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن سیر و پستو، 30 ثانیه هم بزنید.
![پاستا با سس سبز 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق Chopped capers are added to the wok when anchovies are melted](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_6486079ab773d.jpeg)
آنها را سریع هم بزنید و سپس خامه، پنیر ماسکارپونه، پنیر آبی و پارمزان را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه آنها به یک سس خامه ای آب شوند و سپس فلفل قرمز، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را اضافه کنید.
![پاستا با سس سبز 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق cream, mascarpone, parmesan, blue cheese and seasoning are added to the wok](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_6486079c0501b.jpeg)
فلورت های کلم بروکلی را هم بزنید و به آرامی به مدت 5-6 دقیقه بجوشانید تا همگی یک سس خامه ای سبز و غلیظ تشکیل شود.
![پاستا با سس سبز 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق cooked broccoli fleurets are added to the creamy sauce](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_6486079d4480b.jpeg)
اگر سس خیلی غلیظ بود، کمی آب پخت از کلم بروکلی اضافه کنید. قبل از افزودن پاستا به سس، جعفری را هم بزنید و سس را با پاستا چند دقیقه دیگر قبل از آن بپزید. در حال خدمت کردن.
![پاستا با سس سبز 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق cook the broccoli few more minutes in creamy sauce](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_6486079ec81da.jpeg)
پیشنهادات ارائه
ما عاشق این پاستا با سس سبز هستیم که با یک کاسه سالاد مانند سالاد موشک با پارمسان سرو می شود، سالاد خیار یونانی، یا سالاد نخود هندی (سالاد چانا). نان سیر یکی دیگر از ترکیبات عالی برای غذاهای پاستا است. چرا نان سیر – نان هندی خوشمزه من را امتحان نکنید؟
![پاستا با سس سبز 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق a portion of pasta with green sauce is served with a bow; of salad](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_6486079fdd9f2.jpeg)
نکته برتر از سرآشپز
هنگام پختن پاستا، مطمئن شوید که از یک تابه بزرگ با آب زیاد استفاده می کنید. مقدار زیادی نمک اضافه کنید و قبل از اضافه کردن پاستا، آب را سریع به جوش بیاورید. دستورالعمل های روی بسته بندی را برای زمان پخت دنبال کنید.
سؤالات متداول دستور غذا
می توانید پاستا را با سس در مایکروویو گرم کنید. .
اگر مایکروویو ندارید، می توانید پاستا را به آرامی در تابه با کمی مایع اضافه شده روی حرارت بسیار ملایم گرم کنید.
اگر سس خامه ای است، کمی شیر اضافه کنید. در غیر این صورت، از آب یا آب برای گرم کردن مجدد پاستا استفاده کنید.
می توانید باقیمانده ماکارونی را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. پاستا را خنک کنید و قبل از قرار دادن در یخچال در ظرف دربسته قرار دهید.
بله، این ماکارونی به خوبی یخ می زند و می توانید آن را تا 3 ماه در فریزر در ظرف دربسته نگهداری کنید.
برای دستور العمل های ماکارونی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای ماکارونی سریع، آسان و در عین حال رضایتبخش با سس سبز به همان اندازه که از خوردن آنها لذت میبرید، لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![پاستا با سس سبز 10 d9bed8a7d8b3d8aad8a7 d8a8d8a7 d8b3d8b3 d8b3d8a8d8b2 648607a0e6d80](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7d8b3d8aad8a7-d8a8d8a7-d8b3d8b3-d8b3d8a8d8b2_648607a0e6d80.jpeg)
پاستا با سس سبز
این غذای ماکارونی با سس سبز سریع و آسان درست می شود، سرشار از مواد مغذی و همچنین بسیار خوشمزه است!
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
یادداشت
تغذیه
کالری: 660کیلو کالری کربوهیدرات ها: 84gپروتئین: 28gچربی: 23g چربی اشباع شده: 13gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gکلسترول: 66میلی گرمسدیم: 1203میلی گرمپتاسیم: 662میلی گرم فیبر: 6 gقند: 5gویتامین پاسخ: 1606IUویتامین C: 93میلی گرم Calcium: 414 mgIron: 3mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.