آشپزی

تاس کبابی – خورش گوشت گاو ترکی

تاس کبابی – خورش گوشت گاو ترکی

تاس کبابی یک خورش گوشت گاو ترکی است که به آرامی با پیاز، سیر، ادویه جات ترشی جات و آب گوشت پخته می شود تا گوشت نرم شود. این خورش گوشت گاو اصیل معمولاً با سیب زمینی و فلفل تفت داده می شود و روی تختی از برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) سرو می شود.

tas kebabi topped with potatoes and served on a bed of pilaf
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 12
پرش به:

تاس کبابی در ایران، آذربایجان، کشورهای شام و برخی از مناطق بالکان نیز محبوب است. هر کشور/خانواده ای آن را متفاوت می سازد، اما مفهوم اصلی این است که گوشت (معمولاً گوشت گاو یا بره) را به آرامی در یک سس گوجه فرنگی معطر بپزید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • اگرچه “طاس کباب نامیده می شود، اما یک دستور پخت کباب که در آن گوشت روی سیخ گذاشته می شود و روی آتش پخته می شود. این غذای خوشمزه در واقع یک خورش یک دیگ فوق العاده آسان است!
  • می توانید گوشت را یکی دو روز قبل بپزید و تا زمانی که بخواهید تاس کبابی – خورش گوساله ترکی را سرو کنید، در یخچال نگهداری کنید. به سادگی گوشت را دوباره گرم کنید و سبزیجات را قبل از سرو سرخ کنید.
  • بسیار ساده است، اما آبگوشت آن بسیار خوش طعم است و گوشت گاو آنقدر لطیف است که از هم می پاشد.
  • تاس کبابی دلچسب، دلچسب و با ادویه ملایم، یک خورش گوشت گاو خوشمزه است که می توانید در هر زمان از سال درست کنید!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients for Tas Kebabi
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 13
  • گوشت گاو – برش‌های مرمری مانند چاک یا سینه گوشت ترجیحی من برای این دستور غذاست.
  • سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. آن را با یک هاون و هاون یا آن را با استفاده از رنده میکروپلان Zester. الف> من برای این دستور از دو حبه بزرگ یا سه حبه سیر تازه استفاده می کنم.
  • رب گوجه فرنگی – پایه اصلی آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
  • ادویه جات – من ساده نگه داشتن آن را دوست دارم اما می توانید ادویه ها و طعم دهنده های مورد علاقه خود مانند زیره، دارچین یا میخک را اضافه کنید. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • سیب زمینی – من از سیب زمینی های آردی مانند King Edward، Maris Piper، Russet یا Rooster استفاده می کنم زیرا دوست دارم داخل آنها پوسته پوسته با لبه های ترد باشد. اگر می خواهید سیب زمینی ترد جامد خوبی داشته باشید، از سیب زمینی مومی مانند شارلوت، آنیا، سیب زمینی انگشتی یا هر نوع سیب زمینی قرمز استفاده کنید.
  • فلفل – من ترجیح می دهم از فلفل سبز ترکی برای این غذا استفاده کنم. آنها یکی از محبوب ترین فلفل هایی هستند که در آشپزی ترکیه استفاده می شود. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این تاس کبابی خوشمزه و دلچسب – خورش بیف ترکی بسیار ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:

خورش گوشت گاو را بپزید

روغن زیتون را به فر هلندی یا تابه ای با پایه سنگین روی حرارت متوسط ​​رو به بالا اضافه کنید و تکه های گوشت گاو را قهوه ای کنید. در صورت نیاز برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد، این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید. 

browning the lamb in a Dutch oven
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 14

پیازها را به همراه سیر اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. مدام هم بزنید تا نسوزند.

add the onions and garlic, sauté until soft
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 15

قبل از اضافه کردن آب، رب گوجه فرنگی، پاپریکا، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک، برگ بو و آرد را با هم مخلوط کنید.

tomato paste, flour and spices are added to the beef
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 16

کف ماهیتابه را با آب لعاب بریزید و تابه را بجوشانید.

the stock is added to deglaze the pan
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 17

حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و به آرامی به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه بجوشانید، یا تا زمانی که گوشت گاو نرم شود و با لمس چنگال از هم جدا شود.

در حین پخت و پز هر 15 دقیقه تابه را هم بزنید.

سبزیجات را آماده کنید

زمانی که گوشت تقریباً پخته شد سبزیجات را آماده کرده و سرخ کنید. سیب زمینی های خود را پوست بگیرید و به مکعب های 1 تا 1 ½ سانتی متر برش دهید.

the potatoes are peeled and cut in cubes
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 18

روغن را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و سیب زمینی ها را اضافه کنید. آنها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند و با قاشق سوراخ دار در بشقاب بریزید. این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از شلوغی تابه جلوگیری کنید.

fried potatoes in a bowl
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 19

فلفل ها را به همان ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

فلفل ها را با قاشق سوراخ دار در همان بشقاب سیب زمینی ها بردارید.

fried peppers are put together with potatoes in a bowl
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 20

ادویه خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک به آن اضافه کنید.

برگ‌های بو را بردارید و تاس کبابی را روی بستر برنج با سیب‌زمینی و فلفل سرخ‌شده/تخت شده سرو کنید.

serve Tas Kebabi on a bed of rice
تاس کبابی خورش گوشت گاو ترکی 21

نکات برتر از سرآشپز

  • می توانید به جای سرخ کردن سیب زمینی ها را تفت دهید. پست دستور سیب زمینی سرخ شده ترد با سیر من را بررسی کنید تا دریابید که چگونه سیب زمینی های خوشمزه و ترد درست کنید. ! از طرف دیگر، برای یک گزینه سالم تر، می توانید از سرخ کن بادی خود برای سرخ کردن سیب زمینی و فلفل استفاده کنید.
  • برش‌های مرمری مانند چاک یا بریسک، برش ترجیحی من برای این دستور غذاست.
  • در صورت نیاز، گوشت را به صورت دسته‌ای سرخ کنید تا از شلوغی بیش از حد جلوگیری شود.

با تاس کبابی چه سرو کنیم؟

تاس کبابی (یا خورش گوشت گاو ترکی) را می توان با مخلفات زیر سرو کرد: روگنی نان پاکستانی، سالاد پاستا ارزو، سالاد فتوش لبنانی، بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی برنج)، و بازلاما (نان تخت ترکی).

سؤالات متداول دستور غذا

تاس کبابی به چه معناست؟

طاس کبابی نام خود را از قدیم گرفته است. زمانی که آن را با آب بسیار کم در قابلمه های مسی سنگین به نام «طاس» آرام می پختند. در آن روزها تاس کباب را به صورت گوشت پخته در یک «تاس» در وسط سینی که دور تا دور آن را برنج فرا می‌گرفت سرو می‌کردند و سپس تاس را با احتیاط از وسط جدا می‌کردند و سرو می‌کردند.

آیا می توانید تاس کباب را از قبل درست کنید ?

این خورش گوشت گاو ترکی زمانی بهترین است که یک روز یا بیشتر زودتر تهیه شود و قبل از سرو دوباره گرم شود، زیرا باعث می‌شود طعم آن بهتر شود. /em> وقتی آماده سرو شد، سیب زمینی و فلفل را سرخ یا تفت دهید و درست قبل از سرو تاس کباب به خورش گوشت اضافه کنید.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

باقی مانده ها به خوبی حفظ می شوند در ظرف دربسته تا پنج روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر.

برای دستور العمل های خوشمزه تر کباب ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای مقوی گوشت گاو ترکی “Tas Kebabi” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

tas kebabi served with rice

تاس کبابی – خورش گوشت گاو ترکی

آیلا کلولی

تاس کبابی یک خورش گوشت گاو ترکی است که به آرامی با پیاز، سیر، ادویه جات و آب گوشت پخته می شود تا گوشت نرم شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 1 ساعت 30 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 40 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 562 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

برای رویه سبزیجات

دستورالعمل ها 

پخت خورش گاو

  • روغن زیتون را به هلندی اضافه کنید فر یا یک تابه با پایه سنگین روی حرارت متوسط ​​رو به بالا و تکه های گوشت گاو را قهوه ای کنید. در صورت نیاز این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از ازدحام بیش از حد جلوگیری شود.

  • پیازها را به همراه سیر اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. مدام هم بزنید تا نسوزند.

  • قبل از اضافه کردن پاپریکا، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک و برگ بو، کف ماهیتابه را با آب لعاب دهید.

  • تابه را بجوشانید، حرارت را ملایم کنید، درب ظرف را بگذارید و به آرامی به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه بجوشانید. ، یا تا زمانی که گوشت گاو نرم شود و با چنگال لمس شود.

  • در حین پخت هر 15 دقیقه تابه را هم بزنید. وقتی گوشت تقریباً پخته شد سبزیجات را آماده و سرخ کنید.

  • ادویه را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک دیگر اضافه کنید. برگ بو را بردارید و روی بستر برنج همراه با سیب زمینی سرخ شده/تخت شده و فلفل سرو کنید.

آماده کردن سبزیجات

  • خود را پوست کنده و برش دهید سیب زمینی را به مکعب های 1 تا 1½ سانتی متری تقسیم کنید.

  • روغن را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و سیب زمینی ها را اضافه کنید.

  • آنها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند و با قاشق سوراخ دار در بشقاب بریزید. برای جلوگیری از شلوغی بیش از حد ظرف، این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید.

  • فلفل ها را به همان ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

  • فلفل ها را با قاشق سوراخ دار در بشقاب سیب زمینی ها بردارید.

    /p>

یادداشت

  • می توانید سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن تفت دهید. پست دستور سیب زمینی سرخ شده ترد با سیر من را بررسی کنید تا دریابید که چگونه سیب زمینی های خوشمزه و ترد درست کنید. ! از طرف دیگر، برای یک گزینه سالم تر، می توانید از سرخ کن بادی خود برای سرخ کردن سیب زمینی و فلفل استفاده کنید.

  • برش‌های مرمری مانند چاک یا بریسک، برش ترجیحی من برای این دستور غذاست.

  • در صورت نیاز، گوشت را به صورت دسته‌ای سرخ کنید تا از شلوغی بیش از حد جلوگیری شود.
  • مواد باقیمانده تا پنج روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر در ظرف دربسته به خوبی نگهداری می شود.
  • این خورش گوشت گاو ترکی زمانی بهتر است که یک روز یا بیشتر زودتر تهیه شود و قبل از سرو دوباره گرم شود، زیرا باعث می‌شود طعم‌های آن بهتر شود.

تغذیه

کالری: 562کیلو کالری کربوهیدرات: 48gپروتئین: 50gچربی: 19g چربی اشباع شده: 6gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 10gکلسترول: 124میلی گرمسدیم: 1052میلی گرمپتاسیم: 2070میلی گرم فیبر: 8 gSugar: 9gVitamin A: 1489IUVitamin C: 176mg Calcium: 73 mgIron: 7mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا