پتلیکان کبابی – کباب بادمجان
پتلیکان کبابی – کباب بادمجان
کبابی پاتلیکان (کباب بادمجان/بادمجان) یک کباب سنتی ترکی است که از کوفتههای آبدار تشکیل شده است که به طور متناوب با بادمجانهای برش داده شده قرار گرفتهاند.
این یک غذای شگفت آور آسان است که نیاز به آماده سازی کمی دارد و برای مجالس بزرگ خانوادگی مناسب است.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق patrician kebabi served with bazlama](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff0caa398.jpeg)
کبابی پتلیکن یکی از آن غذاهای آرامش بخش است که من با خوردن آن بزرگ شدم و دوست دارم برای خانواده ام درست کنم.
برای تهیه این غذای خوش طعم بادمجان راه های مختلفی وجود دارد.
این نسخه، که در فر با سس گوجه فرنگی پخته شده است، برای یک وعده غذایی میان هفته با مقداری بزلما (نان تخت ترکی) عالی است. یا برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) برای پاک کردن آب میوه ها.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق patrician kebabi eggplant kebab served with bazlama in a plate](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff0d7ded9.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- کباب بادمجانی یک غذای ساده یک ورقه ای است که می توانید آن را از قبل درست کنید و به عنوان یک وعده غذایی در روز و همچنین برای سرو در یک مهمانی شام مناسب است.
- باقی مانده کبابی پاتلیکان طعم بهتری دارد. می توانید آن ها را تا پنج روز در یخچال نگه دارید یا تا سه ماه در فریزر قرار دهید.
- شما فقط به چند ماده نیاز دارید که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید!
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Ingredients for patlican kebabi](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff0e46edf.jpeg)
- گوشت چرخ کرده – نسبت چربی به گوشت 30 درصد برای کوفته های آبدار ایده آل است. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید. همچنین می توانید از گوشت چرخ کرده یا مخلوط هر دو استفاده کنید.
- بادمجان – بادمجان های کمی سفت اما نه سفت با پوست براق و صاف انتخاب کنید و آنها را به صورت راه راه مانند الگوی گورخری پوست بگیرید. کوچکترها بهتر هستند زیرا دانههای کمتری دارند، پوست نازکتری دارند و شیرینتر، لطیفتر و کمتر تلخ هستند.
- پیاز – طعم و رطوبت بیشتری به کوفته ها می دهد. ترجیح می دهم آن را در مخلوط رنده کنم. در صورت تمایل می توانید آنها را ریز خرد کرده و تفت دهید. می توانید آن را با موسیر جایگزین کنید.
- سیر – یک دیگر طعم دهنده عالی برای غذاهای کوفته است و ضروری است. میتوانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane. می توانید سیر تازه را با پودر سیر جایگزین کنید.
- رب گوجهفرنگی – این غذای اصلی آشپزی ترکی است و طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به غذاها اضافه میکند. می توانید آنها را از فروشگاه های ترکیه/مدیترانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
- گوجه فرنگی – از بهترین گوجه فرنگی هایی که می توانید پیدا کنید (مانند گوجه فرنگی آلویی) استفاده کنید.
- رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
- ادویه جات ترشی جات – من ساده نگه داشتن آن را دوست دارم، اما می توانید ادویه ها و طعم دهنده های مورد علاقه خود را مانند زیره، پودر گشنیز یا آویشن خشک اضافه کنید. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.
دستورالعمل های گام به گام
این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
کوفته ها را آماده کنید
گوشت چرخکرده، رب گوجهفرنگی، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل دلمهای و پاپریکا را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق meatball ingredients are placed in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff0f6aa9d.jpeg)
آنها را با دست مخلوط کنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند و حدود 5 تا 6 دقیقه ورز دهید.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق all mixed well until nicely combined to form kofta mixture](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff107543b.jpeg)
تکه کوچکی از مخلوط را تقسیم کنید و آنها را به شکل یک کوفته به اندازه یک گردو به اندازه ورقه های بادمجان/بادمجان خود بغلتانید.
آنها را کمی صاف کنید و کنار بگذارید. هنگام شکل دادن به کوفته ها انگشتان خود را خیس کنید تا از چسبیدن آنها جلوگیری شود.
سس گوجه فرنگی را آماده کنید
یک گوجه فرنگی بزرگ را رنده کرده و در ظرفی بریزید.
رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، فلفل و آب را اضافه کنید.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق grated tomato, tomato paste and seasoning are placed in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff11a442b.jpeg)
همه را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و کنار بگذارید.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق the water is added to tomatoes and tomato paste, and mixed to combine](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff12dd3ac.jpeg)
سبزیجات را آماده کنید
بادمجان ها را برش بزنید و روی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید.
½ قاشق چایخوری نمک به بادمجان ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه آنها با روغن زیتون و نمک آغشته شود. آنها را کنار بگذارید.
یک گوجهفرنگی بزرگ را به شش یا هشت قاچ (بسته به اندازه) تقسیم کنید و فلفلها را به صورت تکهای خرد کنید.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق sliced aubergines are drizzled with olive oil](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff13e4f0b.jpeg)
کباب پاتلیکان را بسازید
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک ظرف فر گرد به قطر 23 سانتی متر (9 اینچ) در نزدیکی خود داشته باشید.
یک برش بادمجان را به صورت عمودی قرار دهید و یک کوفته را در کنار آن قرار دهید.
به لایه بندی کوفته و بادمجان در ظرف خود ادامه دهید تا زمانی که از همه گوشت استفاده کنید.
مطمئن شوید که بادمجانها و کوفتهها کاملاً محکم روی هم قرار گرفته باشند تا بتوانند صاف بمانند.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق arranging the meatballs and aubergines into an oven dish](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff15367a2.jpeg)
گوجهها و فلفلها را در اطراف کوفتهها و بادمجانها بچینید.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق adding the tomatoes and peppers](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff16494d3.jpeg)
سس گوجه فرنگی را روی ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت بپزید.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق the sauce is pored over patlican kebabi](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff177326c.jpeg)
پوشش را بردارید و 50 دقیقه تا یک ساعت دیگر بپزید، تا زمانی که کوفتهها و سبزیجات پخته و کمی ذغالی شوند.
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق Patlican Kebabi is baked for 2 hours](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff18940b6.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- نسبت چربی به گوشت 30 درصد برای کوفته های آبدار ایده آل است. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید.
- هنگام شکل دادن به کوفته انگشتان خود را خیس کنید تا از چسبیدن آنها جلوگیری شود.
- میتوانید بادمجانها و کوفتهها را روی سیخ بچینید و در تابستان روی باربیکیو بپزید.
سؤالات متداول دستور غذا
باقیمانده ها تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه نگهداری می شوند. در فریزر بگذارید سرد شوند و قبل از قرار دادن در یخچال یا فریزر در ظرف دربسته قرار دهید.
دستور پخت های مرتبط
برای خوشمزه تر دستور العمل های بادمجان چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این کباب بادمجان (یا کبابی پتلیکن) خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![پتلیکان کبابی - کباب بادمجان 13 patlican kebab](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8aad984db8cdaa9d8a7d986-daa9d8a8d8a7d8a8db8c-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8a7d8afd985d8acd8a7d986_6485ff199d2fc.jpeg)
کبابی پاتلیکان – کباب بادمجان
کبابی پاتلیکان (کباب بادمجان/بادمجان) یک کباب سنتی ترکی است که از کوفتههای آبدار تشکیل شده است که به طور متناوب با بادمجانهای برش داده شده قرار گرفتهاند.
مواد تشکیل دهنده
سبزیجات برای کبابی پالیسی
دستورالعمل ها
آماده کردن کوفته ها
-
گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی را قرار دهید. ، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای و پاپریکا را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید.
-
آنها را با دست مخلوط کنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و حدود 5 تا 6 دقیقه ورز دهید.
-
یک تکه کوچک از مخلوط را تقسیم کنید و آنها را به شکل یک کوفته به اندازه یک گردو به اندازه ورقه های بادمجان/بادمجان خود بغلتانید. کمی آنها را صاف کنید و کنار بگذارید. هنگام شکل دادن به کوفته، انگشتان خود را خیس کنید تا از چسبیدن آنها جلوگیری شود.
تهیه سس گوجه فرنگی
-
یک گوجه فرنگی بزرگ را رنده کرده و در ظرفی بریزید.
-
رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، فلفل و آب را اضافه کنید.
-
همه را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند و کنار بگذارید.
آماده کردن سبزیجات
-
½ قاشق چایخوری نمک به بادمجان ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه آنها با روغن زیتون و نمک آغشته شود. آنها را کنار بگذارید.
-
یک گوجه فرنگی بزرگ را به شش یا هشت قاچ تقسیم کنید (بسته به اندازه) و فلفل ها را به صورت تکه تکه کنید.
بادمجان ها را قاچ کرده و روی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
ساخت کباب پالیسی
-
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید و یک ظرف پخت گرد به قطر 23 سانتی متر (9″) در نزدیکی خود داشته باشید.
-
یک برش بادمجان را به صورت عمودی قرار دهید و یک کوفته را در کنار آن قرار دهید. به لایه بندی کوفته ها و بادمجان ها ادامه دهید. ظرف خود را تا زمانی که از تمام گوشت استفاده نکنید. مطمئن شوید که بادمجان ها و کوفته ها کاملاً محکم قرار گرفته باشند تا بتوانند صاف بمانند.
-
گوجه فرنگی ها و فلفل ها را دور کوفته ها و بادمجان ها بچینید و سپس سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید.
-
روی ظرف را با فویل بپوشانید و یک ساعت بپزید.
-
درپوش را بردارید و 50 دقیقه تا یک ساعت دیگر بپزید تا کوفتهها و سبزیجات پخته و کمی ذغالی شوند.
<.>
یادداشت
- میتوانید بادمجانها و کوفتهها را روی سیخ بچینید و در تابستان روی باربیکیو بپزید.
- نسبت چربی به گوشت 30 درصد برای کوفته های آبدار ایده آل است. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی آنها را خشک و سفت می کند. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید، باید مقداری چربی یا روغن به مخلوط اضافه کنید.
- هنگام شکل دادن به کوفته انگشتان خود را خیس کنید تا از چسبیدن آنها جلوگیری شود.
- مواد باقی مانده تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر نگهداری می شود.
تغذیه
کالری: 469کیلو کالری کربوهیدرات: 21gپروتئین: 25gچربی: 33g Saturated Fat: 11gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 16gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mg Sodium: 1313mgPotassium: 1129mgFiber: 7g Sugar: 11gVitamin A: 1313IU Vitamin C: 92mgCalcium: 69mg Iron: 4mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.