تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی)
تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی)
تاووک سوته (Tavuk Sote) یک غذای مرغ سالم، ساده و سالم پر از طعم های مدیترانه ای است.
از تفت دادن تکه های مرغ با پیاز، گوجه فرنگی، فلفل و انواع ادویه ها درست می شود.
این غذای مرغ لذت بخش همه جعبه ها را برای یک وعده غذایی ایده آل در روز مشخص می کند.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق Healthy tavuk sote served on a plate](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485feb9eca52.jpeg)
تنها چیزی که نیاز دارید یک تابه یا ووک بزرگ است و تماشا کنید که چگونه مرغ آبدار، مقدار زیادی سبزیجات و ادویه جات به سرعت با هم ترکیب می شوند.
Tavuk Sote طعم، سادگی و تعادل سالم پروتئین و سبزیجات را ارائه می دهد.
درست مانند موارد دلخواه من مانند این نودل های مرغ را هم بزنید و Guvec (کاسرول بره ترکی).
پیدا کردن یک شام مرغ ساده تر از این غذای خوشمزه تاووک سوته سخت است.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق sautéed vegetables and chicken are ready to serve](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485febc15aa4.jpeg)
Tavuk Sote یک غذای لذیذ و مقوی است که برای یک شام خانوادگی یا یک گردهمایی با دوستان عالی است.
ترکیب مرغ لطیف، سبزیجات معطر، و ادویه جات این غذا را در غذاهای ترکی مورد علاقه قرار داده است.
همچنین یک غذای عالی برای تهیه و گرم کردن مجدد برای یک غذای سریع و آسان است.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق tavuk some served with a salad](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485feb8e3ee9.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد
- Tavuk Sote یک غذای ساده و خوشمزه است که طرز تهیه آن نیز فوقالعاده آسان است.
- می توانید انواع مختلفی از انواع خوشمزه را با چند ماده اضافه شده مانند کدو سبز، بادمجان یا نخود فرنگی درست کنید.
- مرغ تفت داده شده به زیبایی یخ میزند، میتوانید باقیماندههای آن را تا سه ماه فریز کنید، بنابراین برای پخت دستهای عالی است.
- این غذای مرغ سوخاری کم چرب، پروتئین بالا و مقرون به صرفه است.
- تاووک سوته را می توان به راحتی زودتر آماده کرد و دوباره گرم کرد. باقیمانده غذا تا پنج روز به خوبی در یخچال نگهداری می شود.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق labelled picture of ingredients for tavuk sote](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485febd36a33.jpeg)
- مرغ – من در این دستور غذا از سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان استفاده می کنم. در صورت تمایل می توانید از ران مرغ استفاده کنید. اگر مرغ شما یخ زده است، قبل از استفاده حتما آن را یخ زدایی یا آب کنید.
- قارچ – قارچ های شاه بلوط در این غذای مرغ عالی عمل می کنند، زیرا تمایل دارند شکل خود را در زمان پخت بسیار بهتر از سایر قارچ ها حفظ کنند و لقمه گوشتی خود را حفظ کنند. همچنین می توانید از قارچ دکمه ای سفید یا قارچ کرمی استفاده کنید.
- فلفل قرمز – می توانید از فلفل رومانو، فلفل دلمه ای و فلفل زرد یا نارنجی استفاده کنید.
- فلفل سبز – من ترجیح می دهم از فلفل سبز ترکی برای این غذا استفاده کنم. آنها یکی از محبوب ترین فلفل هایی هستند که در آشپزی ترکیه استفاده می شود. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید.
- رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
- سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. قبل از اضافه کردن به ظرف، آنها را نازک برش دهید. من از دو حبه بزرگ یا سه حبه سیر تازه برای این دستور استفاده می کنم.
- روغن زیتون – من از روغن زیتون با کیفیت خوب برای رسیدن به بهترین طعم استفاده می کنم. می توانید آن را با کره جایگزین کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه تاووک سوته (مرغ سوتی ترکی) بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
یک ووک یا ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
وقتی تابه داغ شد، تکههای مرغ را تفت دهید تا کمی قهوهای شوند.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق browning the chicken pieces with olive oil](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485febecf7e2.jpeg)
آنها را در یک بشقاب کنار بگذارید.
از شلوغی بیش از حد تابه خودداری کنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دستهای انجام دهید.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق the cooked chicken pieces are removed on a plate](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485febfcda24.jpeg)
بقیه روغن زیتون را به تابه اضافه کنید، قارچ ها را تفت دهید و سیر را قبل از اضافه کردن فلفل ها به آن اضافه کنید.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the mushrooms and garlic](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485fec0a7262.jpeg)
فلفل ها را چند دقیقه تفت دهید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the peppers](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485fec1a21c2.jpeg)
گوجهفرنگی، تکههای مرغ پخته شده، پاپریکا، نمک، آویشن یا پونه کوهی و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق the tomatoes and spices are added to the pan](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485fec27ff06.jpeg)
درب تابه را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا تکه های مرغ کاملا بپزند.
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق Cooking the chicken sote for 10 minutes](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485febc15aa4.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- هنگام تفت دادن تکه های مرغ، از شلوغی بیش از حد تابه خودداری کنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.
- در صورت تمایل می توانید مقدار روغن را نصف کنید تا سالم تر شود. فقط مطمئن شوید که از یک تابه نچسب استفاده می کنید تا مرغ و سبزیجات به ته تابه نچسبند.
- اگر از مرغ منجمد استفاده می کنید، حتماً قبل از استفاده آن را یخ زده یا آب کنید.
Tavuk Sote را با چه چیزی سرو کنیم؟
این دستور غذای ساده با بخش سخاوتمندانه ای از برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) بهترین کارایی را دارد، برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی) و پوره سیب زمینی خامه ای.
بازلاما (نان تخت ترکی) یا نان پیده ترکی (Ramazan Pidesi) برای پاک کردن آب میوه ها نیز عالی است.
برای یک گزینه سالمتر، چرا کیسیر (سالاد بلغور ترکی) را امتحان نکنید، سالاد چغندر و فتا، یا سالاد نخود هندی (سالاد چانا)?
سؤالات متداول دستور العمل
سینه مرغ رایج ترین برش مورد استفاده در تاووک سوته است. این یک انتخاب لاغر و سالم است، اما می توانید از هر قطعه مرغی که دوست دارید استفاده کنید.
میتوانید باقیماندهها را تا 5 عدد در ظرف دربسته نگهداری کنید. روز در یخچال یا حداکثر سه ماه در فریزر.
بله، می توانید از قبل تاووک سوته درست کنید! در واقع، درست کردن آن زودتر از موعد میتواند به توسعه طعمها و خوشمزهتر کردن غذا کمک کند.
پس از پختن تاووک سوته، می توانید آن را در ظرف در بسته در یخچال تا سه روز نگهداری کنید.
وقتی برای سرو آماده شدید، کافی است آن را روی اجاق گاز یا مایکروویو دوباره گرم کنید تا کاملا گرم شود.
دستور پخت های مرتبط
برای دستور العمل های مرغ خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای خوشمزه با مرغ ترکی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![تاووک سوته (سوسه مرغ ترکی) 11 tavuk some served with a salad](/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8a7d988d988daa9-d8b3d988d8aad987-d8b3d988d8b3d987-d985d8b1d8ba-d8aad8b1daa9db8c_6485fec3a4bad.jpeg)
تاووک سوته (تعمیر مرغ ترکی)
Tavuk Sote (Tavuk Sote) یک غذای مرغ سالم، ساده و سالم پر از طعم های مدیترانه ای است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
یک ووک یا ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
-
وقتی تابه داغ شد، تکه های مرغ را تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند و سپس در بشقاب بگذارید. از شلوغی بیش از حد قابلمه خودداری کنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.
-
بقیه روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و قارچ ها و سیر را قبل از اضافه کردن فلفل تفت دهید.
-
فلفل ها را چند دقیقه تفت دهید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
-
درب تابه را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا تکه های مرغ کاملا پخته شوند.
<. li id="wprm-recipe-15375-step-0-4" class="wprm-recipe-instruction" readability="7">
گوجه فرنگی، تکه های مرغ پخته شده، پاپریکا، نمک، آویشن را اضافه کنید یا پونه کوهی و آب و خوب هم بزنید.
یادداشت
- هنگام تفت دادن تکه های مرغ، از شلوغی بیش از حد تابه خودداری کنید، در صورت لزوم این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.
- در صورت تمایل می توانید مقدار روغن را نصف کنید تا سالم تر شود. فقط مطمئن شوید که از یک تابه نچسب استفاده می کنید تا مرغ و سبزیجات به ته تابه نچسبند.
- اگر از مرغ منجمد استفاده می کنید، حتماً قبل از استفاده آن را یخ زدایی یا آب کنید.
- میتوانید باقیماندهها را تا پنج روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.
تغذیه
کالری: 303کیلو کالری کربوهیدرات: 9gپروتئین: 40gچربی: 12g چربی اشباع شده: 2gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 6gچربی ترانس: 1gکلسترول: 112میلی گرم سدیم: 825میلی گرمپتاسیم: 1109میلی گرمفیبر: 3g شکر: 5گرمویتامین A: 1559IU ویتامین C: 67میلی گرمکلسیم: 33میلی گرم آهن: 2میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.