آشپزی

کاری کدو حلوایی و نخود

کاری کدو حلوایی و نخود

کاری از کدو حلوایی و نخود یک غذای هندی خوشمزه، گرم و مقرون به صرفه است که دارای کدو، نخود، ادویه های گرم کننده و شیر نارگیل خامه ای است. این کاری تک قابلمه ای دنج و سالم برای شب های سرد پاییزی عالی است و به خوبی با برنج قارچو پیاز رایتا.

a bowl of butternut squash curry
کاری کدو حلوایی و نخود 14
پرش به:

این کاری ساده کدو حلوایی با الهام از سوپ کدو حلوایی تند من الهام گرفته شده است که یکی از موارد مورد علاقه ما است. دستور العمل های سوپ برای روز شکرگزاری آنها هر دو خامه ای، آرامش بخش و مملو از ادویه های هندی گرم هستند.

Butternut squash curry served with a bowl of raita
کاری کدو حلوایی و نخود 15

نحوه تهیه کدو حلوایی

پوست کدو حلوایی را با کیفیت خوب پوست کن. اگر یکی ندارید، می‌توانید با استفاده از چاقوی تیز. به سادگی کدو حلوایی خود را به صورت افقی از وسط نصف کنید. سمت پایین را روی تخته برش ببرید و سپس از چاقوی خود برای جدا کردن عمودی پوست استفاده کنید.

کدو حلوایی را از وسط نصف کنید و سپس هر تکه را از وسط به صورت عمودی به نصف برش دهید.

با استفاده از قاشق، دانه ها و پالپ را از حفره بیرون بیاورید. یکی از ربع کدوها را روی تخته برش خود به سمت پایین قرار دهید، و به نوارهایی، ترجیحاً بین 2 سانتی متر تا 3 سانتی متر (½”-1″) ضخامت برش دهید.

چند نوار را روی هم قرار دهید، از طول برش دهید، سپس به مکعب بریزید. کدو حلوایی شما آماده است تا داخل کاری شما برود!

butternut squash chickpea curry cooked in a Dutch oven
کاری کدو حلوایی و نخود 16

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • این کاری کدو حلوایی پر از پروتئین، فیبر، آهن و آنتی اکسیدان است که آن را به یک شام سالم و متعادل تبدیل می کند.
  • گیاهخواری، بدون گلوتن و کم کالری است. شما به راحتی می توانید این کاری خوشمزه را با جایگزین کردن روغن زیتون با روغن زیتون به گیاهی تبدیل کنید!
  • کری کدو حلوایی و نخود برای تهیه غذا بسیار مناسب است. می توانید آن را تا 3 روز از قبل آماده کنید و در صورت نیاز به آرامی گرم کنید. بعد از یکی دو روز حتی طعمش بهتر می شود!
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را در ظرف دربسته فریز کنید و تا 5 ماه نگه دارید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labelled picture of ingredients for butternut squash curry
کاری کدو حلوایی و نخود 17
  • کدو حلوایی کدو حلوایی رسیده را انتخاب کنید تا بهترین طعم و مزه را داشته باشید. آنها باید به رنگ بژ، بدون بریدگی یا کبودی عمیق باشند. مطمئن شوید که نسبت به اندازه‌اش احساس سنگینی می‌کند و هیچ نقطه سبزی ندارد. اگر از پوست کندن و بریدن آن اطمینان ندارید، می توانید کدو حلوایی خرد شده بخرید. می توانید آن را با کدو تنبل جایگزین کنید.
  • نخود– من ترجیح می دهم از نخود خشک استفاده کنم مگر اینکه عجله داشته باشم. کنسرو نخود نیز عالی عمل می کند. اگر از نخود کنسرو شده استفاده می کنید، به سادگی آن را آبکش کرده و قبل از افزودن به کاری خود بشویید.
  • گوجه فرنگی – من از گوجه فرنگی تازه در فصل استفاده می کنم. در غیر این صورت، کنسرو گوجه فرنگی نیز عالی عمل می کند.
  • آب سبزیجات – راز خوشمزه شدن سوپ‌ها و خورش‌ها قطعاً از آبگوشت خانگی استفاده می‌کند. اگر استوک خانگی ندارید، از اجناس باکیفیت که در مغازه خریده اید استفاده کنید. قبل از اضافه کردن نمک اضافی به ظرف خود حتما چاشنی آن را بررسی کنید زیرا بیشتر آنها حاوی نمک هستند.
  • شیر نارگیل – شیر نارگیل به کاری غنا و خامه می بخشد.
  • خمیر سیر و زنجبیل – این ماده مورد علاقه من است که برای آن استفاده می کنم دستور العمل های الهام گرفته از آسیا من معمولا آن را در دسته های بزرگ درست می کنم و برای استفاده در آینده فریز می کنم.
  • ادویه جات ترشی جات – من دوست دارم برای این دستور کاری از زردچوبه، گارام ماسالا و دانه های زیره استفاده کنم. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.

لطفاً برای مقادیر دقیق، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

نحوه درست کردن کاری کدو حلوایی با نخود

تهیه کاری کدو حلوایی و نخودچی بسیار آسان است، با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

اگر از نخود خشک استفاده می کنید، آنها را یک شب با آب فراوان خیس کنید. نخودها را آبکش کنید و در تابه ای با آب فراوان روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید بجوشد.

شعله را کم کنید و به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. نخودها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

soaked chickpeas are cooked until soft
کاری کدو حلوایی و نخود 18

یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا اجاق هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن را اضافه کنید. پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا شفاف شود.

Sautéing the onions with ghee in a Dutch oven
کاری کدو حلوایی و نخود 19

هنگامی که پیازها نرم شدند، دانه های زیره را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن رب سیر و زنجبیل، 30 ثانیه تفت دهید.

sautéing the garlic and ginger paste with cumin seeds and onions
کاری کدو حلوایی و نخود 20

شکر، گارام ماسالا، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و بپزید تا معطر شود، حدود یک دقیقه.

Sautéing the spices until fragrant
کاری کدو حلوایی و نخود 21

بعد، گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را هم بزنید.

chopped tomatoes and chilies are added to the pan
کاری کدو حلوایی و نخود 22

نخود (کنسرو شده یا از قبل پخته شده) را به همراه کدو حلوایی خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

butternut squash and curry are added to the pan
کاری کدو حلوایی و نخود 23

شیر نارگیل و آب را در آن بریزید، گشنیز خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

stock and coconut milk are poured in the pan
کاری کدو حلوایی و نخود 24

درب آن را بگذارید، آن را به جوش آورید و به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بجوشانید، تا زمانی که کدو حلوایی نرم شود و سس غلیظ شود.

butternut squash chickpea curry cooked in a Dutch oven
کاری کدو حلوایی و نخود 25

پیشنهادات ارائه

این دستور العمل کاری کدو حلوایی را می توان به طرق مختلف لذت برد. آن را همراه با یک کاسه برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی) سرو کنید، برنج قارچ (قارچ پیلاو)، یا مقداری روغنی نان پاکستانی برای فرو بردن.

غذاهای جانبی دیگری که کاملاً مکمل این غذای تند کاری هستند عبارتند از:

پیاز باجی (پیاز پاکورا)، نان سیر – نان تخت هندی، بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی و پیاز رایتا.

نکات برتر از سرآشپز

  • می توانید دستور غذا را دو برابر کنید و این دستور کاری را به صورت دسته ای درست کنید. به زیبایی یخ می زند و تا 5 ماه در ظروف دربسته نگهداری می شود.
  • وقتی کاری شما پخته شد، مقداری از کدو حلوایی را بردارید، آنها را به پوره تبدیل کنید و دوباره به کاری خود اضافه کنید تا بافت خامه ای بیشتری پیدا کند.
  • می توانید این کاری کدو حلوایی خوشمزه را با کدوهای باقی مانده از هالووین درست کنید!

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

می توانید باقیمانده کاری کدو حلوایی را تا پنج روز در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. در یخچال یا پنج ماه در فریزر.

فواید کدو حلوایی برای سلامتی چیست؟

کدو حلوایی خوشمزه و سرشار از ویتامین A، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. این کالری کم و فیبر بالایی دارد و از سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از عفونت پشتیبانی می کند.

برای دستور العمل‌های خوشمزه‌تر پاییز/پاییز، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از روند تهیه این کرم کدو حلوایی، لذیذ و تند، لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

daa9d8a7d8b1db8c daa9d8afd988 d8add984d988d8a7db8cdb8c d988 d986d8aed988d8af 6485fab2a5eae

کاری کدو حلوایی و نخود

آیلا کلولی

کاری از کدو حلوایی و نخود یک غذای هندی خوشمزه، گرم و مقرون به صرفه است که دارای کدو، نخود، ادویه های گرم کننده و شیر نارگیل خامه ای است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 45 دقیقه

زمان کل 55 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 408 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • اگر از نخود خشک استفاده می کنید، آنها را یک شب با آب فراوان خیس کنید. نخودها را آبکش کنید و در تابه ای با آب فراوان روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید. نخودها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن را اضافه کنید.

  • پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا شفاف شود.

  • وقتی پیازها نرم شدند، زیره را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.

  • خمیر سیر و زنجبیل را اضافه کنید و قبل از افزودن شکر، گارام ماسالا، زردچوبه و نمک، سریع تفت دهید.

  • <. li id="wprm-recipe-20839-step-0-5" class="wprm-recipe-instruction" readability="1">

    ادویه ها را حدود یک دقیقه بپزید تا معطر شوند و سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

  • شیر نارگیل و مایه را در آن بریزید، گشنیز خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • یک درب آن را بگذارید تا بجوشد و به آرامی روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بجوشانید تا کدو حلوایی نرم شود و سس آن غلیظ شود.

یادداشت

  • می توانید دستور غذا را دو برابر کنید و این دستور کاری را به صورت دسته ای درست کنید. به زیبایی یخ می زند و تا 5 ماه در ظروف دربسته نگهداری می شود.

  • وقتی کاری شما پخته شد، مقداری از کدو حلوایی را بردارید، آنها را به پوره تبدیل کنید و دوباره به کاری خود اضافه کنید تا بافت خامه ای بیشتری پیدا کند.

  • می توانید این کاری کدو حلوایی خوشمزه را با کدوهای باقی مانده از هالووین درست کنید!
  • می توانید باقیمانده کاری کدو حلوایی را در ظرف دربسته تا پنج روز در یخچال یا پنج ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • گیاهخواری، بدون گلوتن و کم کالری است. شما به راحتی می توانید این کاری خوشمزه را با جایگزین کردن روغن زیتون با روغن زیتون به گیاهی تبدیل کنید!

تغذیه

کالری: 408کیلو کالری کربوهیدرات: 50gپروتئین: 10gFat: 22g Saturated Fat: 16gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 3gCholesterol: 19mgSodium: 966mgPotassium: 1411mg Fiber: 11 gSugar: 14gVitamin A: 20190IUVitamin C: 78mg Calcium: 156 mgIron: 6mg

This post use affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

حتما بخوانید : شانه بره آهسته پخته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا