شانه بره آهسته پخته
شانه بره آهسته پخته
این شانه بره نرم، مرطوب و طعمدار با کمی آمادهسازی بسیار آسان است. با چند نکته ساده من می توانید هر باربره کباب کامل را درست کنید.
پرش به:
این شانه بره کبابی یک مرکز شگفتانگیز خواهد بود، چه برای شام کباب یکشنبه باشد و چه برای یک مناسبت خاص مانند روز شکرگزاری یا عید پاک.
این کار به حداقل زمان عملی نیاز دارد، به سادگی همه چیز را در سینی بگذارید و اجازه دهید فر بقیه کار را انجام دهد.
و بهترین قسمت این است که نیازی نیست نگران کم پز شدن یا پختن بیش از حد گوشت بره باشید!
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- دمای پایین پخت و زمان پخت آهسته اجازه می دهد تا آبدارترین گوشت بره را داشته باشید.
- شانه بره یک تکه گوشت بسیار غنی و لطیف است که وقتی با سیر و رزماری تازه پخته شود طعم فوق العاده ای دارد.
- اگر افراد زیادی برای سرو کردن شام کباب دارید، شانه بره کباب آهسته راهی عالی برای غذا دادن به جمعیت است. اگر توانستید مقداری باقیمانده داشته باشید، راه های زیادی برای استفاده از آنها وجود دارد. میتوانید ماقلوبا (ماکلوبه) یا راگوی-آهسته-پخته بره با گوشت باقی مانده، یا به سادگی از آنها در یک ساندویچ یا بسته بندی استفاده کنید!
- آب بره مخلوط شده با آب گوشت، رزماری، پیاز و سیر، پایه ای باورنکردنی برای سس خانگی است.
شانه بره
شانه بره یک برش سفت تر از گوشت با مقدار زیادی چربی در بالا و همچنین سنگ مرمر در کل مفصل است. این برای پخت آهسته در دمای پایین عالی است، اجازه می دهد چربی در سرتاسر مفصل ذوب شود و گوشت نرم و آبدار را به شما می دهد.
شانه بره قطعه گوشت مورد علاقه من است و من از آن برای دستور العمل های دیگر بره ام مانند تاو کوسی استفاده می کنم. (الباسان تاوا)، Guvec (کاسرول بره ترکی)، و Sac Kavurma (سوسه بره ترکی).
همچنین، این مفصل کمی ارزانتر از پای بره است، اما وقتی به درستی پخته شود، طعم آن بسیار خوشمزه است. این دستور برای یک شانه بره بزرگ است که وزن آن حدود 2.7 کیلوگرم – 2.9 کیلوگرم (6 پوند – 6.4 پوند) است. برای مهمانی های بزرگ تا 8 نفر کافی است و به 4 ساعت زمان پخت نیاز دارد.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- شانه بره – من از یک شانه بره بزرگ با وزن 2.7 کیلوگرم (6 پوند) برای این دستور غذا استفاده کردم. زمان پخت بسته به اندازه متفاوت است. برای یک شانه کوچکتر یا نصف شانه، به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که بره به راحتی از استخوان بیفتد، بپزید.
- رزماری – رزماری تازه یک طعم دهنده عالی برای گوشت بره است و من سخاوتمندانه از آن استفاده می کنم. در صورت تمایل می توانید از آویشن یا برگ بو استفاده کنید.
- سیر – 2 سر سیر طعم شگفت انگیزی به بره و همچنین به سس خانگی شما می دهد. من آنها را به دو نیم می کنم و از آنها برای بلند کردن بره استفاده می کنم. بعد از پخته شدن گوشت بره، سیر تفت داده شده را برای طعم دادن به سوپ ها و خورش ها نگه می دارم.
- پیاز – آنها در حین پختن، طعم کمی شیرین به گوشت بره اضافه می کنند. هر پیازی برای شانه بره کبابی کار می کند.
چگونه شانه بره را آهسته کباب کنیم؟
ساخت این شانه بره آهسته پخته لطیف و آبدار به طرز شگفت آوری آسان و ساده است. در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:
شانه بره را بپزید
روی شانه بره را با نمک و فلفل بمالید. آن را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا در دمای اتاق خوابانده شود.
فر را از قبل با دمای 140 درجه سانتیگراد (285 درجه فارنهایت) گرم کنید. سرهای سیر را از وسط نصف کنید. پیازها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و همراه با شاخه های رزماری و سر سیر روی یک سینی فر بزرگ و عمیق قرار دهید.
شانه بره را روی طعم دهنده ها قرار دهید و 1 لیتر آب به سینی اضافه کنید.
بره را به مدت 4 ساعت بپزید، در غیر این صورت با لمس کردن با چنگال به راحتی از هم می پاشد.
گوسفند را در یک بشقاب بزرگ قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در جایی گرم بماند. در حین استراحت بره، شروع به تهیه سس مایه کنید.
سس را آماده کنید
تا جایی که می توانید چربی را از سینی فر بردارید و ½ لیتر آب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تابه را لعاب زدایی کنید، مطمئن شوید که تمام خوبی های قهوه ای را در مایه می خراشید.
اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد، از روی حرارت بردارید و سپس آن را از طریق چینوی ریز یا الک در یک قابلمه کوچک رد کنید. روی سبزیجات را محکم فشار دهید تا تمام آب آن ها گرفته شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و اجازه دهید آب به مدت 15 دقیقه دیگر بجوشد.
دوغاب را با مخلوط کردن 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت با 3 قاشق غذاخوری آب سرد آماده کنید.
دوغاب را به آرامی درون مایه بریزید. اجازه دهید چند دقیقه بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
سس را بچشید و در صورت لزوم چاشنی اضافه کنید. به ندرت به چاشنی اضافی نیاز دارید. آن را در یک ظرف سس بریزید و آن را با گوشت شانه بره آهسته پخته شده و مخلفات مورد علاقه خود سرو کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
پیشنهادات ارائه
این شانه بره آهسته بریان شده چنگالی و خوشمزه با همه غذاهای جانبی شام کباب شده مورد علاقه شما مانند هویج و جعفری سرخ شده عسلی، بادی سرخ کن کلم بروکسل، پودینگ های یورکشایر بدون گلوتن، مش سوئدی و هویج، چربی اردک سیب زمینی سوخاری، مینی خوک خانگی در پتو، سس کرن بری با آب پرتقال و کلم پنیری پخته شده.
غذاهای جانبی دیگری که می توانید با گوشت گوسفند آهسته سرو کنید، پوم پوره (پوره سیب زمینی خامه ای)، بولانژر سیب زمینی، سیب زمینی ترد را با سیر تفت دهید، سالاد چغندر و فتا، و بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی بلغور پلو).
نکات برتر از سرآشپز
- گوشت را حداقل یک ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا مطمئن شوید که به دمای اتاق می رسد.
- مطمئن شوید که گوشت پخته شده را روی مقداری پیاز و سیر نگه دارید زیرا طعم بیشتری به سس اضافه می کنند و همچنین گوشت بره را خارج از مایع نگه می دارند. همچنین می توانید از مقداری کرفس و/یا هویج با پیاز و سیر یا به جای آن استفاده کنید.
- زمان پخت شانه بره به اندازه مفصل و دما/کارایی فر بستگی دارد. می توانید از چنگال برای بررسی پخته شدن شانه بره استفاده کنید. وقتی بتوانید استخوان شانه را به راحتی بیرون بیاورید و فقط گوشت را پشت سر بگذارید، شانه بره کباب آهسته شما آماده بیرون آوردن از فر است.
- برای اینکه به راحتی چربی بره را از مایه جدا کنید، آن را در یک پارچ بریزید و در ظرف بزرگی پر از یخ قرار دهید. وقتی مایه خنک شد، آن را در فریزر قرار دهید تا لایه چربی سفت شود. وقتی چربی روی آن قرار گرفت، آن را با قاشق بردارید و مایه شما برای درست کردن سس آماده است.
سؤالات متداول دستور غذا
اگر توانستید مقداری باقیمانده غذا بخورید، راه های زیادی برای استفاده وجود دارد؟ آنها را میتوانید ماقلوبا (ماکلوبه) یا راگوی-آهسته-پخته با گوشت باقی مانده، یا به سادگی از آنها در ساندویچ یا بسته بندی استفاده کنید!
همچنین میتوانید آنها را به سوپها و خورشها اضافه کنید یا با آنها سالاد درست کنید. آنها همچنین برای تهیه کاری یا تفت دادن با برخی سبزیجات عالی هستند. Et Sote و Guvec (کاسرول بره ترکی) برای الهام گرفتن.
باقی مانده شانه بره کبابی آهسته تا 5 عدد باقی می ماند. روزهایی که در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند.
بله، به زیبایی یخ می زنند. وقتی کاملا خنک شدند آنها را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 5 ماه در فریزر نگهداری کنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر گوشت بره، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند درست کردن این شانه بره آهسته و فوق العاده لطیف و مرطوب به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
شانه بره آهسته پخته
این دستور العمل فوقالعاده لطیف، مرطوب و طعمدار بره آهسته پخته شده با کمی آمادهسازی بسیار آسان است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
روی شانه بره را با نمک و فلفل بمالید. به مدت 1 ساعت کناری بگذارید تا در دمای اتاق مارینت شود.
-
فر را با دمای 140 درجه سانتیگراد (285 درجه فارنهایت) گرم کنید.
-
پیازها را پوست گرفته و نصف کنید و همراه با شاخه های رزماری و سیر روی یک سینی بزرگ و عمیق قرار دهید.
-
شانه بره را روی طعم دهنده ها قرار دهید و اضافه کنید 1 لیتر آب در سینی.
-
بره را به مدت 4 ساعت بپزید، در غیر این صورت با لمس کردن با چنگال به راحتی از هم می پاشد.
-
گوسفند را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در جایی گرم بماند.
-
در حین استراحت بره، شروع به تهیه سس مایه کنید.
-
تا جایی که می توانید چربی را از سینی فر بردارید، ½ لیتر آب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
-
تابه را لعاب زدایی کنید، مطمئن شوید که تمام خوبی های قهوه ای را در مایه می خراشید.
/li>
-
اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد، از روی حرارت قرار دهید و سپس آن را از طریق چینوی ریز یا الک در یک قابلمه کوچک رد کنید. روی سبزیجات را محکم فشار دهید تا تمام آب آن ها گرفته شود.
-
اجازه را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و اجازه دهید مایه به مدت 15 دقیقه دیگر بجوشد.
-
دوغاب را با مخلوط کردن 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت با 3 قاشق غذاخوری آب سرد آماده کنید.
-
دوغاب را به آرامی درون مایه سوپ بریزید. اجازه دهید چند دقیقه بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
-
سس را بچشید و در صورت لزوم چاشنی اضافه کنید. به ندرت به چاشنی اضافی نیاز دارید.
یادداشت
- گوشت را حداقل یک ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا مطمئن شوید که به دمای اتاق می رسد.
- مطمئن شوید که گوشت پخته شده را روی مقداری پیاز و سیر نگه دارید زیرا طعم بیشتری به سس اضافه می کنند و همچنین گوشت بره را خارج از مایع نگه می دارند. همچنین می توانید از مقداری کرفس و/یا هویج با پیاز و سیر یا به جای آن استفاده کنید.
- زمان پخت شانه بره به اندازه مفصل و دما/کارایی فر بستگی دارد. می توانید از چنگال برای بررسی پخته شدن شانه بره استفاده کنید. وقتی بتوانید استخوان شانه را به راحتی بیرون بیاورید و فقط گوشت را پشت سر بگذارید، شانه بره کباب شده شما آماده است تا از فر خارج شود.
- برای اینکه به راحتی چربی بره را از مایه جدا کنید، آن را در یک پارچ بریزید و در ظرف بزرگی پر از یخ قرار دهید. وقتی مایه خنک شد، آن را در فریزر قرار دهید تا لایه چربی سفت شود. وقتی چربی روی آن قرار گرفت، آن را با قاشق بردارید و مایه شما برای درست کردن سس آماده است.
تغذیه
کالری: 316کیلو کالری کربوهیدرات ها: 10gپروتئین: 42gچربی: 11g Saturated Fat: 4gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 4gCholesterol: 128mgSodium: 527mgPotassium: 717mg Fiber: 1 gSugar: 3gVitamin A: 6IUVitamin C: 5mg Calcium: 52 mgIron: 4mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.